Canım belki hatirlarsin benim bebeğimde de karin çevresinde gerilik vardi.Maşallah bizde 2500 leri görürüz inşallah az büyüyoruz biraz
Ben de burdayımyarıdan fazlası 2 şubat işte geriye normal bekleyenler falan herhalde mart anneleri de erkenci çıkarsa bizden önce doğurabilirler
Ben de varım , 8 şubat
Kızlar biz şubatı bekleyenler bu grubun umuduyuzbeninatla subatı bekliyorum bakalim ne olcak ocak grubunda biri vardı herkes onu bekliyordu geç doğurmuştu umarım öyle olmam
şubata ne kaldı demi, bugünü saymazsak 3 gün varKızlar biz şubatı bekleyenler bu grubun umuduyuzaman diyim herkes bebesini içinde tutsunda şubat anneleri adının azcık hakkını verelim
Bacım senden pek emin degilimşubata ne kaldı demi, bugünü saymazsak 3 gün varyarin benim kontrolüm var bakalim ne olcak
Emerken yutkunuyormu dikkat ettin mi?Biz Bugün 12:00 de taburcu olduk kızlar
Artık evimizdeyiz, emmeye alışmaya çalışıyoruz
Uzun uzun emiyor tamam diyorum yatağa koyuyorum
Bas bas ağlıyor, inliyor
Bana ne beni bi daha uzun uzun emzir diyor
Doyuyor mu, boş mu çekiyor anlamadım
Dr kaka yapıyorsa sıkıntı yok dedi bi yandan da
-190 gr vermişiz, kritik sınır seviyede
Baktık olmuyor mama alalım dedi
Emerken yutkunuyormu dikkat ettin mi?
aynen bende merak ediyorum ne zaman diye, dr her defasında artik doğur diyorBacım senden pek emin degilimsen 40. Haftadasin her an doğurup ocak annesi olabilirsin saka bi yana hepsi hayırlı vakitte gelsin,bakalım doktorun ne diyecek
Benimde geçen hafta aşırı hareketliydi 3 gün boyunca, ben de endiselenmistimkontrolde doktor gayet iyi dedi, ve o çok hareketli olduğu hafta baş aşağı dönmüştü. Ondanmış hareketliliği
Kızlar kaç defa haber vermek için girdim bebek durmuyor diye yazamadan geri çıktım. Okudum baştan sona hepsini ama alıntı yaptıklarım sayfadan çıkınca silinmiş başa dönemedim. Hepinizden Allah razı olsun. Dün 11.15 gibi genel anestezi altında sezaryene alındım bebek makat geliş olduğu için. 2620 gram, 48 cm doğdu 36+5'te. Hiç uyumadık desem yeridir. Toplamda 1,5 saatlik uykuyla duruyorum. Gaz çıkarması sorun. Babasında bile durmuyor. Göğsümden inmiyor, elimi bırakmıyor. Kucağımda uyumak istiyor sürekli ama dikişlerim çok acıyor, ameliyat sonrası hala gaz çıkmadı. Bir yandan o sıkıştıırıyor, nefes almamı bile zorlaştırıyor. O yüzden bebeği kucağımda çok tutamıyorum. Onun dışında iyiyiz çok şükür. Darısı gününü bekleyenlere inşallah hayırlısıyla, sağlıkla
Kızlar biz şubatı bekleyenler bu grubun umuduyuzaman diyim herkes bebesini içinde tutsunda şubat anneleri adının azcık hakkını verelim
Hayırlı olsun canımSabah doğurdum cnm .darısı sizlere inşlh
Canım hayırlı olsunBiz Bugün 12:00 de taburcu olduk kızlar
Artık evimizdeyiz, emmeye alışmaya çalışıyoruz
Uzun uzun emiyor tamam diyorum yatağa koyuyorum
Bas bas ağlıyor, inliyor
Bana ne beni bi daha uzun uzun emzir diyor
Doyuyor mu, boş mu çekiyor anlamadım
Dr kaka yapıyorsa sıkıntı yok dedi bi yandan da
-190 gr vermişiz, kritik sınır seviyede
Baktık olmuyor mama alalım dedi
BenDoğurmayan kaç kişi kaldık şimdi kızlar
Hem karnını hem ruhunu doyuruyor çocuğum annesiYutkunuyor, görünürde süt içiyor da neresine içiyor anlamadım
Madem içiyorsun neden Doymayıp gr olarak veriyorsun be çocuk diyesim var
HahaBenimki de böyle bir deneme mi yapti acaba
Karete antremani falan yapmiş da olabilir
Her şeyi beklerim bu minnaklardan
Hayirli uğurlu olsun canim
İnşallah bu kritik dönemi sorunsuz atlatir bir an evvel evinize dönersiniz
Darisi biz bekleyenlerin başina
Direnelim, sonuna kadar şubatçiyiz
(Dediii veee 31 ocakta dogurdu diye devam edermiş)
Şaka bi yana en güzel en hayirli vakitte dogsunlar inşallah
İsyan bastirildigina göre durur inşallah,sizin taa şubat sonuymus zaten,herkes sırasını beklesinBenBi erken doğum riski atlattım ama vazgeçirdik çok şükür artık ne zaman doğar bilmem
Amin canım amingüzel haberlerle gel canım, hepimiz sağlıklıca kavuşalım bebiscanlarimiza
Bende bekliyorum cnm bakalım 10 şubata dayanabilecek miyimDoğurmayan kaç kişi kaldık şimdi kızlar
Bende doğurmadım canım daha son tarih 15 şubat bakalım ne zaman gelecek kızım normal doğumu bekliyorum inş ama herkes doğurdukça bi heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorumDoğurmayan kaç kişi kaldık şimdi kızlar
Ben de varım, normal doğum bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek paşa..Doğurmayan kaç kişi kaldık şimdi kızlar
10 Şubat benim doğumgünüm evde ki herkesin içine benim de 10 şubatta doğuracağım gibi bir his var bakalım hayırlısıBende bekliyorum cnm bakalım 10 şubata dayanabilecek miyimDr ma 7 şubatta al 38+2 de diyesim var ben böyle derken bizim oğlan isyan çıkarıp erken gelmeye kalkmazsa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?