2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Maşallah bizde 2500 leri görürüz inşallah az büyüyoruz biraz
Canım belki hatirlarsin benim bebeğimde de karin çevresinde gerilik vardi.
Bol meyveye boza yedim ,dün gerilik kapanmisti artık. Doktor ne yapıyorsan aynen devam dedi. Bak aklında bulunsun bi dene istersen.

Ben de burdayım yarıdan fazlası 2 şubat işte geriye normal bekleyenler falan herhalde mart anneleri de erkenci çıkarsa bizden önce doğurabilirler

Ben de varım , 8 şubat

ben inatla subatı bekliyorum bakalim ne olcak ocak grubunda biri vardı herkes onu bekliyordu geç doğurmuştu umarım öyle olmam
Kızlar biz şubatı bekleyenler bu grubun umuduyuz aman diyim herkes bebesini içinde tutsunda şubat anneleri adının azcık hakkını verelim

Biz Bugün 12:00 de taburcu olduk kızlar

Artık evimizdeyiz, emmeye alışmaya çalışıyoruz
Uzun uzun emiyor tamam diyorum yatağa koyuyorum
Bas bas ağlıyor, inliyor
Bana ne beni bi daha uzun uzun emzir diyor
Doyuyor mu, boş mu çekiyor anlamadım
Dr kaka yapıyorsa sıkıntı yok dedi bi yandan da
-190 gr vermişiz, kritik sınır seviyede
Baktık olmuyor mama alalım dedi

Emerken yutkunuyormu dikkat ettin mi?

Benimde geçen hafta aşırı hareketliydi 3 gün boyunca, ben de endiselenmistim kontrolde doktor gayet iyi dedi, ve o çok hareketli olduğu hafta baş aşağı dönmüştü. Ondanmış hareketliliği

Benimki de böyle bir deneme mi yapti acaba
Karete antremani falan yapmiş da olabilir
Her şeyi beklerim bu minnaklardan

Hayirli uğurlu olsun canim
İnşallah bu kritik dönemi sorunsuz atlatir bir an evvel evinize dönersiniz
Darisi biz bekleyenlerin başina

Kızlar biz şubatı bekleyenler bu grubun umuduyuz aman diyim herkes bebesini içinde tutsunda şubat anneleri adının azcık hakkını verelim

Direnelim, sonuna kadar şubatçiyiz

(Dediii veee 31 ocakta dogurdu diye devam edermiş )

Şaka bi yana en güzel en hayirli vakitte dogsunlar inşallah

Canım hayırlı olsun pek giremediğim için yeni görüyorum mesajını. Bizim de doğdktan sonra -300 gr olmustu. 4 gün de hiç kilo alamamıştı. Emiyorduda halbuki. Dr mama takviyeside eklettirdi. 10 günde topladı şükür bol emzirme ve günde 3 kez mama

Yutkunuyor, görünürde süt içiyor da neresine içiyor anlamadım

Madem içiyorsun neden Doymayıp gr olarak veriyorsun be çocuk diyesim var
Hem karnını hem ruhunu doyuruyor çocuğum annesi
Haha

Amin cnm aminnn

Bende bekliyorum cnm bakalım 10 şubata dayanabilecek miyim Dr ma 7 şubatta al 38+2 de diyesim var ben böyle derken bizim oğlan isyan çıkarıp erken gelmeye kalkmazsa tabi
10 Şubat benim doğumgünüm evde ki herkesin içine benim de 10 şubatta doğuracağım gibi bir his var bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…