- 24 Ağustos 2016
- 3.759
- 6.304
- 158
Maşallah canım, sağlıkla büyüt, darısı bize olsun, benim de 4 şubat doğum, ben de sağlıkla kavuşurum inşallah oğlumaMerhaba kızlar. Yazamadım bi türlü kusura bakmayın. Salı günü 7 saat suni sancıdan sonra anca 1 parmak açıklık olunca şükür sezeryana aldı. 25 Ocak Saat:20.13te doğdu bebeğim. 2500 gram kilosu ama şükürçok sağlıklı. Benimde bi ameliyat yerim çok açıyor ama dinicek inşallah zamanla
Canım lansinoh krem geçici çözüm, aldığın kalkan umarım gümüştür, ben de kızımda 5 sene önce çok çektim meme ucu yarasından, gümüş kalkandan haberim yoktu, doğum 4 şubat olacak, gümüş kalkan siparişi vermiştim, bugün geldi bir deneyeyim dedim, meme ucum hafif tahriş gibiydi ve pul puldu ucu, 1 saat taktım denemek için, 1 saat sonra baktım yumuşamıştı ve düzelmişti tahriş kısa sürede bile, inanamadım. Doğumdan önce günde 1-2 saat kullanmak gerekiyormuş gümüş kalkanı. Emzirirken de kahverengi bölgenin tamamını ver , ucunu tutarsa yara hep olur hatta kanar bir yerden sonra. Emzirme bitince de kendi sütünü sür meme ucuna ve gümüş kalkanı takKIZLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. Dün doğum yaptım yoğunluktan yazamadım anlatacağım inşallah. Göğüslerim yara oldu lansinoh kullanmama rağmen. Gittim kalkan aldım . Ama onunla etki etmesi zaman alacak sanırım. Bildiğiniz başka bir krem yada öneri var mı ,cevap bekliyorum lütfen
Maşallah canım, sağlıkla büyüsün, darısı bize olsun inşallah, ne güzel rahat bir doğum olmuşTek tek alıntı yapamadım, hepinize çok teşekkür ederim
3.600 gr doğdu oğlum sağlığı hamd olsun iyi
Doğumda şovu yutmuş ama çok değil dedi şu an yanımda az önce de emzirdim
Emiyor ama dolu mu boş mu bilmiyorum
Dün tüm gün çalışmıştım dışarda, akşam eve geldim yine Bilgisayar başında çalıştım
1 gibi uyudum, 3:55 de uyandım çok sıkıştım wc gidemeden altıma kaçırdım ama öyle aşırı değil
4:08 de ilk sancı girdi ama çok kısa sürdü
Saat 5:15 e kadar düzensiz ama kısa aralıklarla sert şekilde sancılarım devam etti
Evden çıkıp hastaneye gelmemiz içeriye girip uzanmam ile doğurmam bir oldu
Hastane ve dr şok, evde niye çektin sancıyı diyor
İyi de evde 1.30 saat çektim ama nasip işte
Benim 5 sene önce ilk doğumumda çatım müsait değildi, kızımın başı büyüktü çatıma göre. Şimdi oğlum olacak, erkek bebek daha koca kafa oluyor zaten, 5 sene geçtiği için normal doğum yapabilirdim, ama oğlum da çatım için iri bebekArkadaşlar gerçekten merak ediyorum, herkes kendi isteğiyle mi sezaryen olmak istiyor ve gün alıyor yoksa zorunlu sezaryen minormal doğum tercih eden yok mu bir tek ben mi sezaryenden bu kadar korkuyorum
Kolay bir sezaryen olsun, her şey yolunda gitsin inşallah, sağlıkla kavuş yavruna canımAllahtan sabah erkenden olcak bide gün içinde beklesem hiç dayanamam
Maşallah çok tatlı, tırnak yapısı da pek güzelmiş annesi, ilerde kızlar ellerine bayılırİlk el fotomuz
Hastanedeyiz tedbir amaçlı bir gece kalıyoruz
Yarın çocuk dr muayene olacak inşAllah bir aksilik çıkmazsa evimize gideceğiz
Çok uykucu, emmeğe üşeniyor normalde 3 saatte bir emzirmem lazım bizim ki zar zor 5 saatte anca uyanıyor, o da altı açıldığı için, çok sinirleniyor
Abisi de böyleydi, 10 sonra atam karıncaya dönmüştü bu da öyle olacak sanırım
MaşallahBi maşallahinizi alırız teyzeleri
Ben de merak ediyordum ben de mi bir gariplik var diyeArkadaşlar gerçekten merak ediyorum, herkes kendi isteğiyle mi sezaryen olmak istiyor ve gün alıyor yoksa zorunlu sezaryen minormal doğum tercih eden yok mu bir tek ben mi sezaryenden bu kadar korkuyorum
Merhaba, bende bişey olursa gözden kaçırmayayım diye bir haftadır tuvalet kağıdı katlayıp koyuyorum küloduma. Dün baya bi sarı akıntım oldu, akşama doğru saatlerce aralıksız karnım kasıldı. Sabah uyanınca geçmişti. Bu gün de sürekli çişimi yaptım ama gerçekten de çiş eminim. Ben de anlamadım ne oluyorKızlar beş dakikada bir gelen idrar böyle olan var mı
Sarı akintida oldu ama hep oluyor bu akıntılar munurol fitil kullandım en son
Hafifçe ağrı acı sanki idrar yaparken değil rahat yapıyorum idrar gelince otururken 5 dakikada bir resmen ağrı hafifçe vajinam yanıyor gibi enfeksiyon gibi yine
Am bu kadar tekrar eden var mı nasıl geçirdiniz
Kültür de yaptırdım temiz çıkmıştı
Benimde öyle oluyor arada duruyor arada çoğalıyor sarı akıntı kasılma ağrı idrara cik amaa çok sık normal mi bilemedim sizden gerideyim birde malum cumartesi sabah randevum var sabah bir sorayım doktora yine tabi ama belki burdan bilen eden olur diye yazdımBen de merak ediyordum ben de mi bir gariplik var diye
Merhaba, bende bişey olursa gözden kaçırmayayım diye bir haftadır tuvalet kağıdı katlayıp koyuyorum küloduma. Dün baya bi sarı akıntım oldu, akşama doğru saatlerce aralıksız karnım kasıldı. Sabah uyanınca geçmişti. Bu gün de sürekli çişimi yaptım ama gerçekten de çiş eminim. Ben de anlamadım ne oluyor
Hareketli se hersey yolunda demektir demisti doktorum bana. Hareketsizlikten korkmalısın dedi.Kizlar bu bebisler hareketsiz kalsa içimize dert, çok hareket etse o da icimize dert.
Akşam 8-9da basladi sabaha karsi 5e geliyor saat, hic durmadi. Bi anormallik mi var diye kafayi yicem. Ara sira idrar torbasina ve makata şiddetli baski yapiyor.
Kanala girmeye mi calisiyor anlayamiyorum.
36+6yim bugun.
Bana da dedi ama cok uzun sürünce hareket durumu, bi şeyi mi var demeden duramiyorum, endisem mantigimi bastiriyorHareketli se hersey yolunda demektir demisti doktorum bana. Hareketsizlikten korkmalısın dedi.
canım hareketiyse korkma dedi dr bana da, benim başından beri öyle, çok şükür bi sıkıntı yok, suyu iyi olduğu için rahat hareket ediyorlarmış,kaburgamin hala kırılmamış olmasına şaşıyorum bazenKizlar bu bebisler hareketsiz kalsa içimize dert, çok hareket etse o da icimize dert.
Akşam 8-9da basladi sabaha karsi 5e geliyor saat, hic durmadi. Bi anormallik mi var diye kafayi yicem. Ara sira idrar torbasina ve makata şiddetli baski yapiyor.
36+6yim bugun.
güzel haberlerle gel canım, hepimiz sağlıklıca kavuşalım bebiscanlarimizaKızlar daha dün gibi bebek eşyalarını almaya başlamıştık,zıbın kaç tane, bebek bezi ne alsak, hangi emzik, hastane çıkışı hazırlamalar çok şükür Rabbim e çoğu kişi sağsalim kucağına aldı minikleriniDoğum yapanları tebrik ediyorum o cennet kokularını bizim içinde koklayın Rabbim nasip ederse Pazartesi benimde randevum var, bakalım nezaman gelmek isteyecek benim minik oğlum da
Annecin kayınvalideden halliceAy benim ikiz yeğenlerim var ilk dogduklarinda ne fenaydilar evde 4 kisi ayaktaydik hepemmediler mama yediler bi biri acıkırdi bi biri bizimkiler uslu olur inşallah ya, aslinda yaramaz olsalar da kendi duzenimizi bian önce kurmak lazım bence ama tabi doğumdan sonra ne kadar zamanda toparlicaz oda önemli, ben sezaryan olucam mesela, bak annem ona da laf söylüyor cok fenaymis sezaryan bi ameliyatmis sonuçta,zor olucakmis ömre bedel bi annem var
Amin inşallah, hepimiz sağlıkla kavuşalım ❣Oy maşallah. Rabbim nazarlardan saklasın,sağlıcakla alın kucağınıza
Sürpriz yapicak demekkiBenimki ya suratini eşe gömmüş, ya eli suratinda, ya sirtini dönmüs
Dogumda süpriz yapmak istiyo galiba
Doğunca insallah gelir benden bi el bi ayakgerci hepinizden sonra dogurcam gibi ama olsun
Benim anneminde olmamış. Çünkü bilinç yokmuş,ilk günden dayamislar biberonu. Dikkat edersen eskilerden öyle 6 ay sadece emziren yok. Bilinçli değillermiş. Şimdilerde anneler bilinçli emsin diye uğraşıyorlar.Onun sütü olmamış ben ona benzermisimaman saçmalıyor işte simdiden canımı sıkıyor benim, diyorum bazen kaynanalik yapiyosun bana
Ayy o yanaklar maşallah ya tam yemelik
İlk kez net aldik bizde çok şaşkınız, elinizden dusmuyo resim dünden beri1Ay maşallah ne güzel yakalamış gayet net ben 3 aydır asla yüzünü göremedim merakla bekliyorum
Oyyİlk el fotomuz
Hastanedeyiz tedbir amaçlı bir gece kalıyoruz
Yarın çocuk dr muayene olacak inşAllah bir aksilik çıkmazsa evimize gideceğiz
Çok uykucu, emmeğe üşeniyor normalde 3 saatte bir emzirmem lazım bizim ki zar zor 5 saatte anca uyanıyor, o da altı açıldığı için, çok sinirleniyor
Abisi de böyleydi, 10 sonra atam karıncaya dönmüştü bu da öyle olacak sanırım
Amin cnm hepimizin evladını nazarlardan saklasın Rabbim.MaşallahAllah nazarlardan saklasın inşallah
Yok yok keyfi yerinde olmasa strese girer suyu azalır hareket edemez.Bana da dedi ama cok uzun sürünce hareket durumu, bi şeyi mi var demeden duramiyorum, endisem mantigimi bastiriyor
Off of annelik zor zanaat. Simdi durdu kizim, artik uyuyabilirim sanirim
Bazen benimki de aşırı hareketli ouyor bazen de zar zor kendini sallıyor normal galiba. Kızım sakindi mesela böyle hiç hareket ettiğini bilmiyorum. Bu şaşırtıyor bebekler çok farklı. Bazen hareket etmediğine korkup hastaneye gidecek oluyorum o an bakıyorum oynuyor rahatlıyorumKizlar bu bebisler hareketsiz kalsa içimize dert, çok hareket etse o da icimize dert.
36+6yim bugun.
Markası farkeder miMaşallah canım, sağlıkla büyüt, darısı bize olsun, benim de 4 şubat doğum, ben de sağlıkla kavuşurum inşallah oğluma
Canım lansinoh krem geçici çözüm, aldığın kalkan umarım gümüştür, ben de kızımda 5 sene önce çok çektim meme ucu yarasından, gümüş kalkandan haberim yoktu, doğum 4 şubat olacak, gümüş kalkan siparişi vermiştim, bugün geldi bir deneyeyim dedim, meme ucum hafif tahriş gibiydi ve pul puldu ucu, 1 saat taktım denemek için, 1 saat sonra baktım yumuşamıştı ve düzelmişti tahriş kısa sürede bile, inanamadım. Doğumdan önce günde 1-2 saat kullanmak gerekiyormuş gümüş kalkanı. Emzirirken de kahverengi bölgenin tamamını ver , ucunu tutarsa yara hep olur hatta kanar bir yerden sonra. Emzirme bitince de kendi sütünü sür meme ucuna ve gümüş kalkanı tak
Maşallah canım, sağlıkla büyüsün, darısı bize olsun inşallah, ne güzel rahat bir doğum olmuş
Benim 5 sene önce ilk doğumumda çatım müsait değildi, kızımın başı büyüktü çatıma göre. Şimdi oğlum olacak, erkek bebek daha koca kafa oluyor zaten, 5 sene geçtiği için normal doğum yapabilirdim, ama oğlum da çatım için iri bebekönemli olan anne ve bebeğin sağlıklı olması zaten,kısmet değilmiş benim için napalım
Kolay bir sezaryen olsun, her şey yolunda gitsin inşallah, sağlıkla kavuş yavruna canım
Ben bu markayı aldım, yorumları iyiydi ve fiyatı uygundu diğerlerine göreMarkası farkeder mi
canım hareketiyse korkma dedi dr bana da, benim başından beri öyle, çok şükür bi sıkıntı yok, suyu iyi olduğu için rahat hareket ediyorlarmış,kaburgamin hala kırılmamış olmasına şaşıyorum bazendr işin var doğumdan sonra da bu böyle hareketli olcak büyük ihtimal dedi, sağlıklı olsunlar da uzun ve sertse mesela tersse eğer dönerken, kanala girerken ve ordan çıkarken de sert hareketleri uzun sure yapıyor, bizde öyle oldu..bugün sabaha kadar bende uyuyamadım yine,dua ettim bugün doğum olmasın diye , tüm gün uyumayı düşünüyorum çünkü
Bazen benimki de aşırı hareketli ouyor bazen de zar zor kendini sallıyor normal galiba. Kızım sakindi mesela böyle hiç hareket ettiğini bilmiyorum. Bu şaşırtıyor bebekler çok farklı. Bazen hareket etmediğine korkup hastaneye gidecek oluyorum o an bakıyorum oynuyor rahatlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?