2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Maşallah canım, sağlıkla büyüt, darısı bize olsun, benim de 4 şubat doğum, ben de sağlıkla kavuşurum inşallah oğluma
Canım lansinoh krem geçici çözüm, aldığın kalkan umarım gümüştür, ben de kızımda 5 sene önce çok çektim meme ucu yarasından, gümüş kalkandan haberim yoktu, doğum 4 şubat olacak, gümüş kalkan siparişi vermiştim, bugün geldi bir deneyeyim dedim, meme ucum hafif tahriş gibiydi ve pul puldu ucu, 1 saat taktım denemek için, 1 saat sonra baktım yumuşamıştı ve düzelmişti tahriş kısa sürede bile, inanamadım. Doğumdan önce günde 1-2 saat kullanmak gerekiyormuş gümüş kalkanı. Emzirirken de kahverengi bölgenin tamamını ver , ucunu tutarsa yara hep olur hatta kanar bir yerden sonra. Emzirme bitince de kendi sütünü sür meme ucuna ve gümüş kalkanı tak
Maşallah canım, sağlıkla büyüsün, darısı bize olsun inşallah, ne güzel rahat bir doğum olmuş
Arkadaşlar gerçekten merak ediyorum, herkes kendi isteğiyle mi sezaryen olmak istiyor ve gün alıyor yoksa zorunlu sezaryen mi normal doğum tercih eden yok mu bir tek ben mi sezaryenden bu kadar korkuyorum
Benim 5 sene önce ilk doğumumda çatım müsait değildi, kızımın başı büyüktü çatıma göre. Şimdi oğlum olacak, erkek bebek daha koca kafa oluyor zaten, 5 sene geçtiği için normal doğum yapabilirdim, ama oğlum da çatım için iri bebek önemli olan anne ve bebeğin sağlıklı olması zaten,kısmet değilmiş benim için napalım
Allahtan sabah erkenden olcak bide gün içinde beklesem hiç dayanamam
Kolay bir sezaryen olsun, her şey yolunda gitsin inşallah, sağlıkla kavuş yavruna canım

Maşallah çok tatlı, tırnak yapısı da pek güzelmiş annesi, ilerde kızlar ellerine bayılır

Arkadaşlar gerçekten merak ediyorum, herkes kendi isteğiyle mi sezaryen olmak istiyor ve gün alıyor yoksa zorunlu sezaryen mi normal doğum tercih eden yok mu bir tek ben mi sezaryenden bu kadar korkuyorum
Ben de merak ediyordum ben de mi bir gariplik var diye
Merhaba, bende bişey olursa gözden kaçırmayayım diye bir haftadır tuvalet kağıdı katlayıp koyuyorum küloduma. Dün baya bi sarı akıntım oldu, akşama doğru saatlerce aralıksız karnım kasıldı. Sabah uyanınca geçmişti. Bu gün de sürekli çişimi yaptım ama gerçekten de çiş eminim. Ben de anlamadım ne oluyor

Benimde öyle oluyor arada duruyor arada çoğalıyor sarı akıntı kasılma ağrı idrara cik amaa çok sık normal mi bilemedim sizden gerideyim birde malum cumartesi sabah randevum var sabah bir sorayım doktora yine tabi ama belki burdan bilen eden olur diye yazdım

Kizlar bu bebisler hareketsiz kalsa içimize dert, çok hareket etse o da icimize dert.
Akşam 8-9da basladi sabaha karsi 5e geliyor saat, hic durmadi. Bi anormallik mi var diye kafayi yicem. Ara sira idrar torbasina ve makata şiddetli baski yapiyor.
Kanala girmeye mi calisiyor anlayamiyorum.
36+6yim bugun.

Hareketli se hersey yolunda demektir demisti doktorum bana. Hareketsizlikten korkmalısın dedi.

Hareketli se hersey yolunda demektir demisti doktorum bana. Hareketsizlikten korkmalısın dedi.
Bana da dedi ama cok uzun sürünce hareket durumu, bi şeyi mi var demeden duramiyorum, endisem mantigimi bastiriyor
Off of annelik zor zanaat. Simdi durdu kizim, artik uyuyabilirim sanirim

Kızlar daha dün gibi bebek eşyalarını almaya başlamıştık,zıbın kaç tane, bebek bezi ne alsak, hangi emzik, hastane çıkışı hazırlamalar çok şükür Rabbim e çoğu kişi sağsalim kucağına aldı miniklerini Doğum yapanları tebrik ediyorum o cennet kokularını bizim içinde koklayın Rabbim nasip ederse Pazartesi benimde randevum var, bakalım nezaman gelmek isteyecek benim minik oğlum da

canım hareketiyse korkma dedi dr bana da, benim başından beri öyle, çok şükür bi sıkıntı yok, suyu iyi olduğu için rahat hareket ediyorlarmış,kaburgamin hala kırılmamış olmasına şaşıyorum bazen dr işin var doğumdan sonra da bu böyle hareketli olcak büyük ihtimal dedi, sağlıklı olsunlar da uzun ve sertse mesela tersse eğer dönerken, kanala girerken ve ordan çıkarken de sert hareketleri uzun sure yapıyor, bizde öyle oldu..bugün sabaha kadar bende uyuyamadım yine,dua ettim bugün doğum olmasın diye , tüm gün uyumayı düşünüyorum çünkü

güzel haberlerle gel canım, hepimiz sağlıklıca kavuşalım bebiscanlarimiza

Annecin kayınvalideden hallice benim annede baskın karakterdir valla zor yaramaz olunca o düzen kurulmuyor kuzum kızım 3 ay gaz çekti ordan biliyorum inşallah sakin gazsız akıllı uslu sağlık olurlar

Oy maşallah. Rabbim nazarlardan saklasın,sağlıcakla alın kucağınıza
Amin inşallah, hepimiz sağlıkla kavuşalım ❣
Benimki ya suratini eşe gömmüş, ya eli suratinda, ya sirtini dönmüs
Dogumda süpriz yapmak istiyo galiba
Doğunca insallah gelir benden bi el bi ayak gerci hepinizden sonra dogurcam gibi ama olsun
Sürpriz yapicak demekki
Evet doğunca atarsın sende,inşallah bekliyoruz ❣
Onun sütü olmamış ben ona benzermisimaman saçmalıyor işte simdiden canımı sıkıyor benim, diyorum bazen kaynanalik yapiyosun bana
Benim anneminde olmamış. Çünkü bilinç yokmuş,ilk günden dayamislar biberonu. Dikkat edersen eskilerden öyle 6 ay sadece emziren yok. Bilinçli değillermiş. Şimdilerde anneler bilinçli emsin diye uğraşıyorlar.
Ayy o yanaklar maşallah ya tam yemelik

Ay maşallah ne güzel yakalamış gayet net ben 3 aydır asla yüzünü göremedim merakla bekliyorum
İlk kez net aldik bizde çok şaşkınız, elinizden dusmuyo resim dünden beri1
Oyy maşallah kuzuma,kokusu ta buraya geldi.
Maşallah Allah nazarlardan saklasın inşallah
Amin cnm hepimizin evladını nazarlardan saklasın Rabbim.
Bana da dedi ama cok uzun sürünce hareket durumu, bi şeyi mi var demeden duramiyorum, endisem mantigimi bastiriyor
Off of annelik zor zanaat. Simdi durdu kizim, artik uyuyabilirim sanirim
Yok yok keyfi yerinde olmasa strese girer suyu azalır hareket edemez.

Bazen benimki de aşırı hareketli ouyor bazen de zar zor kendini sallıyor normal galiba. Kızım sakindi mesela böyle hiç hareket ettiğini bilmiyorum. Bu şaşırtıyor bebekler çok farklı. Bazen hareket etmediğine korkup hastaneye gidecek oluyorum o an bakıyorum oynuyor rahatlıyorum

Markası farkeder mi

Ay inşallah saglikli olsunlar tam tarif ettigin gibi çalkaliyor maşallah karnimi bi o tarafa bi bu tarafa. Durmaksizin yapinca baya bi telef oluyorum, cani sağ olsun yavrumun yeter ki iyi olsunlar

Bir de o yani var, bu kadar hareket eden bebek aniden hareket kesince ve uzun süre hareketsiz kalinca da endişelendiriyor

Merak ediyorum ne zaman huniyi takip gezicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…