2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende bekliyorum cnm bakalım 10 şubata dayanabilecek miyim Dr ma 7 şubatta al 38+2 de diyesim var ben böyle derken bizim oğlan isyan çıkarıp erken gelmeye kalkmazsa tabi

Bende doğurmadım canım daha son tarih 15 şubat bakalım ne zaman gelecek kızım normal doğumu bekliyorum inş ama herkes doğurdukça bi heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum

Ben de varım, normal doğum bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek paşa..

Bende salı kontrol gün verecek bakalım en kısa neyse onu isteyeceğim çatlıyorum artık
Oo baya varmisiz kızlar sağlıkla gelsin her biri...

Sakin öyle düşünme lütfen. Haftası çok iyi,oğlum 35+1 de doğup sadece 3 gün tedbir amaçlı kalmıştı kuvezde. Senin bebeğin neredeyse 9 gün daha büyük oluyor. Allah'in izniyle kucağına verirler hemen.
Stres değil tatlı heyecan yaşa olur mu

Allah razı olsun burda 36.haftada doğum yapanları gördükçe biraz moral oldu gecen hafta ciğer gekistirici ignede vurulduk inşallah yararı olurda kızımı kucağıma alirim. Riskli bir ameliyat olacak kanama riski ve rahim alınma ihtimali çok yüksek inanın kendi derdimi unuttum tek düşündüğüm bebeğim.

Hanımlar tecrübelerim sonrası yazma gereğinde bulundum.
Kesinlikle bir reflü yatağı şart oluyor.
İkincisi Göğüs kalkanı benm hayatımı kurtardı diyebilirim. Doğumdan itibaren mycey göğüs kalkanını hep taktım hiç çamaşırıma değmedi göğüs uçlarım. Değdiği an çatlıyordu gümüş kapak veya kalkanı almanızı öneririm.
Üçüncüsü burun aspiratörü ve fizyolojik serum.
Yenidoğanların burnu tıkanık oluyor ben hergun serumdan sonra aspiratörle çekiyorum sümüklerini. Bir de nezle oldu kesnlkle çok işime yaradı.
Dördüncüsü vucut losyonu vucudu çok kuru benm bebişimin. Dove baby vucut losyonu çok işine yaradı yumusacık yapıyor cildini .
Beşincisi oda termometresi. Odanın ısısını ve nemini ölçmesi açısından. 50 nin altına düştüğünde nemini arttırıyorum yoksa burunu tıkanıyor kuruluktan .
Daha var ama aklımda değil doğumdan önce almıştım hepsini fikir olsun sizlere de

Korktuğun hiç birsey olmayacak Allah'ın izniyle.
En en kolay bi şekilde atlat canım, dualarım seninle❣
Spinal cnm, doğum baslamadan tekrar hatırlaticam ben, sende hatırlat bence nolur nolmaz
Aslında ben bu konuyu doktorla hoc konuşmadım ama salı günü bi konuşayım. Ay fiyat koyar kesin seseryanin üzerine
Kuzum harika bilgiler yazmışsın, ekran resmi aldım. Vücut losyonu henüz almamıştım dove alayım o zman senin önerinle❣

Teşekkürler paylaşım için

Canım belki hatirlarsin benim bebeğimde de karin çevresinde gerilik vardi.
Bol meyveye boza yedim ,dün gerilik kapanmisti artık. Doktor ne yapıyorsan aynen devam dedi. Bak aklında bulunsun bi dene istersen.
Bende çok dikkat ediyorum beslenmeye ama kilo almıyor malesef benim genetik pıhtılaşmayla alakalı sanırım kilo almaması

Valla bana fiyat koymadı cok şükür inşallah sana da Koymaz cnm

Bende çok dikkat ediyorum beslenmeye ama kilo almıyor malesef benim genetik pıhtılaşmayla alakalı sanırım kilo almaması
Bende de pıhtılaşma var igne kullanıyor musun? O bebeği besliyor diye biliyorum, baska bi sebep olmasın az beslenmesine?

Ah taze annem ne güzel bilgiler bunlarben almamıştım losyon alayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…