Aman maşallah o zman dursun bi 10 gün daha❣Ben de varım, ama zaten normal tarih Şubat sonu bizimnişanım geldi ama doğum belirtisi yok henüz, geçen haftaki ağrılardan da eser yok Perşembe kontrolümüz var, bakalım doktor ne diyecek
İğne kullanıyorum bende de plasenta sorunlu.Bende çok dikkat ediyorum beslenmeye ama kilo almıyor malesef benim genetik pıhtılaşmayla alakalı sanırım kilo almaması
Bakalım öğreneyim. Eğer fiyat koyarsa beklerim kistlerimle beraber,ay napayim çok zam geldi hiç tahmin etmemiştik 5750 den 8500 a çıkacağı.Valla bana fiyat koymadı cok şükür inşallah sana da Koymaz cnm
Öneririm canım kesınlıkle. Ben denemek için almıstım alerji yapmazsa alırım demiştim. Kokusu hiç yok tam bebekler içinKorktuğun hiç birsey olmayacak Allah'ın izniyle.
En en kolay bi şekilde atlat canım, dualarım seninle❣
Aslında ben bu konuyu doktorla hoc konuşmadım ama salı günü bi konuşayım. Ay fiyat koyar kesin seseryanin üzerine
Kuzum harika bilgiler yazmışsın, ekran resmi aldım. Vücut losyonu henüz almamıştım dove alayım o zman senin önerinle❣
Al canım kesınlıkle, sebamedin bebek yağını sürdüm 2 kez ama akşamına tekrar kuruyordu hiç işe yaramadı bebek yağı. Losyonların içinde su da olduğu için nemlendiriyor. Yumus yumus oluyor cildiAh taze annem ne güzel bilgiler bunlarben almamıştım losyon alayım o zaman
Cok çıkmış cidden cnm ya bizim bin lira geldi 8 bindi 9 bin olmuş, dur bakalım belki gitmiştir kistlerin, ben en son baktırdığımda baya küçülmüştuAman maşallah o zman dursun bi 10 gün daha❣
İğne kullanıyorum bende de plasenta sorunlu.
Bakalım öğreneyim. Eğer fiyat koyarsa beklerim kistlerimle beraber,ay napayim çok zam geldi hiç tahmin etmemiştik 5750 den 8500 a çıkacağı.
canım sana bir şey soracagim, yanlış hatırlamıyorsam doğum yapacağın hastane evine 1 saat falan uzaktaydı, bebeği eve götürürken sorun olmadi değil mi , sonrasında 5.gün kontrolünde flan da oraya mi gittiniz bebek açısından sıkıntı oluyor mu? Bizimde hastane 1saat, annemlere ise15 dk, annemler doğumdan sonra bikac gün burda kalalım diyorlar esim eve gitsek diyor, bende çocuk için Allah korusun acil gelmek gerekirmi ilk günler diye napsak bilemedim, acil bir şey olmasada 5.gün kontrolde yine 1 saat yol gidip gelmenin bebeğe zararı olurmukiHanımlar tecrübelerim sonrası yazma gereğinde bulundum.
Kesinlikle bir reflü yatağı şart oluyor.
İkincisi Göğüs kalkanı benm hayatımı kurtardı diyebilirim. Doğumdan itibaren mycey göğüs kalkanını hep taktım hiç çamaşırıma değmedi göğüs uçlarım. Değdiği an çatlıyordu gümüş kapak veya kalkanı almanızı öneririm.
Üçüncüsü burun aspiratörü ve fizyolojik serum.
Yenidoğanların burnu tıkanık oluyor ben hergun serumdan sonra aspiratörle çekiyorum sümüklerini. Bir de nezle oldu kesnlkle çok işime yaradı.
Dördüncüsü vucut losyonu vucudu çok kuru benm bebişimin. Dove baby vucut losyonu çok işine yaradı yumusacık yapıyor cildini .
Beşincisi oda termometresi. Odanın ısısını ve nemini ölçmesi açısından. 50 nin altına düştüğünde nemini arttırıyorum yoksa burunu tıkanıyor kuruluktan .
Daha var ama aklımda değil doğumdan önce almıştım hepsinifikir olsun sizlere de
Bende bebek yağı yeter demiştim, ay o yumus cildine kurban onunAl canım kesınlıkle, sebamedin bebek yağını sürdüm 2 kez ama akşamına tekrar kuruyordu hiç işe yaramadı bebek yağı. Losyonların içinde su da olduğu için nemlendiriyor. Yumus yumus oluyor cildi
Bebekten ötürü görünmüyor, belirli bi aya kadar kistleri de ölçüyordu . Bakalım gitmiştir umarımCok çıkmış cidden cnm ya bizim bin lira geldi 8 bindi 9 bin olmuş, dur bakalım belki gitmiştir kistlerin, ben en son baktırdığımda baya küçülmüştu
Evet kuzum bu. Baya da gider azıcık sıksan bile çoğu yerine sürülüyorBallikko canımcim bu mu?
Evet benimki de zor görmüştü cnm inşallah gitmiştir, bu arada sen doğal yolla mi hamile kaldınBebekten ötürü görünmüyor, belirli bi aya kadar kistleri de ölçüyordu . Bakalım gitmiştir umarım
Ahh ahh mucize kelimesi yetersiz kalırBende bebek yağı yeter demiştim, ay o yumus cildine kurban onuntam mucize demi cnm ay bizim de az kaldı sağlıkla kavusuruz inşallah
Tamamdır cnm alayım hemenEvet kuzum bu. Baya da gider azıcık sıksan bile çoğu yerine sürülüyor
Yok kuzum tüp bebek ile hamile kaldımEvet benimki de zor görmüştü cnm inşallah gitmiştir, bu arada sen doğal yolla mi hamile kaldın
Yaa ne güzel anlattınAhh ahh mucize kelimesi yetersiz kalır
Ben uykucu biri olarak dakikasına uyuyan biriydim. Bebeğim doğduğu günden beri gözümü kırpmıyorum oradan düşün canım nasıl bişey olduğunudünyanın en güzel şeyi sahip olmadan anlayabileceğimiz bişey değil bu duygu rabbim tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Buralar bebiş koksun artık bebişlerden konusalım
Ne güzel anlattınAhh ahh mucize kelimesi yetersiz kalır
Ben uykucu biri olarak dakikasına uyuyan biriydim. Bebeğim doğduğu günden beri gözümü kırpmıyorum oradan düşün canım nasıl bişey olduğunudünyanın en güzel şeyi sahip olmadan anlayabileceğimiz bişey değil bu duygu rabbim tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Buralar bebiş koksun artık bebişlerden konusalım
Canım aynen öyle benm hastane 1 saatten fazla uzaklıktaydı. Hatta zor yetiştik benm sancım o kadar arttı ki allahtan gece tuttu yoksa trafikte imkansızdı gitmemiz.canım sana bir şey soracagim, yanlış hatırlamıyorsam doğum yapacağın hastane evine 1 saat falan uzaktaydı, bebeği eve götürürken sorun olmadi değil mi , sonrasında 5.gün kontrolünde flan da oraya mi gittiniz bebek açısından sıkıntı oluyor mu? Bizimde hastane 1saat, annemlere ise15 dk, annemler doğumdan sonra bikac gün burda kalalım diyorlar esim eve gitsek diyor, bende çocuk için Allah korusun acil gelmek gerekirmi ilk günler diye napsak bilemedim, acil bir şey olmasada 5.gün kontrolde yine 1 saat yol gidip gelmenin bebeğe zararı olurmuki
Aynen canım ya çoğu kişimiz doğurdu değilmi şubata girmedenYaa ne güzel anlattınbende korkuyorum bazen ya uyuyup kalırsam geceleri ac kalırsa oğlum diye.. Amin insallah az kaldı şubat ortası herkes biter
Valla az kaldık cnmAynen canım ya çoğu kişimiz doğurdu değilmi şubata girmedenhiç korkma Allah tarafından geliyor o sorumluluk bize
Bu sabah 76.5’tim canımKilodasim kac kilosun4 gün kaldı benim +11le bitiririm inşallah
Onu ilk hamileliğimde ben de düşünürdüm canım, uyuyup kalman imkansız ama , annelik içgüdüsü öyle bir şey ki…Tecrübeyle sabit. Kızım şubatta 5 yaşında olacak, odalarımız yan yana ama yatakta sağa sola dönüşlerini ya da en ufak anne diye seslenişini anında duyarımYaa ne güzel anlattınbende korkuyorum bazen ya uyuyup kalırsam geceleri ac kalırsa oğlum diye.. Amin insallah az kaldı şubat ortası herkes biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?