2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben de varım, ama zaten normal tarih Şubat sonu bizim nişanım geldi ama doğum belirtisi yok henüz, geçen haftaki ağrılardan da eser yok Perşembe kontrolümüz var, bakalım doktor ne diyecek
Aman maşallah o zman dursun bi 10 gün daha❣
Bende çok dikkat ediyorum beslenmeye ama kilo almıyor malesef benim genetik pıhtılaşmayla alakalı sanırım kilo almaması
İğne kullanıyorum bende de plasenta sorunlu.
Valla bana fiyat koymadı cok şükür inşallah sana da Koymaz cnm
Bakalım öğreneyim. Eğer fiyat koyarsa beklerim kistlerimle beraber,ay napayim çok zam geldi hiç tahmin etmemiştik 5750 den 8500 a çıkacağı.

Öneririm canım kesınlıkle. Ben denemek için almıstım alerji yapmazsa alırım demiştim. Kokusu hiç yok tam bebekler için

Ah taze annem ne güzel bilgiler bunlarben almamıştım losyon alayım o zaman
Al canım kesınlıkle, sebamedin bebek yağını sürdüm 2 kez ama akşamına tekrar kuruyordu hiç işe yaramadı bebek yağı. Losyonların içinde su da olduğu için nemlendiriyor. Yumus yumus oluyor cildi

Eklentiler

• Screenshot_20220128-233759_Trendyol.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 45
Cok çıkmış cidden cnm ya bizim bin lira geldi 8 bindi 9 bin olmuş, dur bakalım belki gitmiştir kistlerin, ben en son baktırdığımda baya küçülmüştu

canım sana bir şey soracagim, yanlış hatırlamıyorsam doğum yapacağın hastane evine 1 saat falan uzaktaydı, bebeği eve götürürken sorun olmadi değil mi , sonrasında 5.gün kontrolünde flan da oraya mi gittiniz bebek açısından sıkıntı oluyor mu? Bizimde hastane 1saat, annemlere ise15 dk, annemler doğumdan sonra bikac gün burda kalalım diyorlar esim eve gitsek diyor, bende çocuk için Allah korusun acil gelmek gerekirmi ilk günler diye napsak bilemedim, acil bir şey olmasada 5.gün kontrolde yine 1 saat yol gidip gelmenin bebeğe zararı olurmuki

Al canım kesınlıkle, sebamedin bebek yağını sürdüm 2 kez ama akşamına tekrar kuruyordu hiç işe yaramadı bebek yağı. Losyonların içinde su da olduğu için nemlendiriyor. Yumus yumus oluyor cildi
Bende bebek yağı yeter demiştim, ay o yumus cildine kurban onun tam mucize demi cnm ay bizim de az kaldı sağlıkla kavusuruz inşallah

Cok çıkmış cidden cnm ya bizim bin lira geldi 8 bindi 9 bin olmuş, dur bakalım belki gitmiştir kistlerin, ben en son baktırdığımda baya küçülmüştu
Bebekten ötürü görünmüyor, belirli bi aya kadar kistleri de ölçüyordu . Bakalım gitmiştir umarım

Bebekten ötürü görünmüyor, belirli bi aya kadar kistleri de ölçüyordu . Bakalım gitmiştir umarım
Evet benimki de zor görmüştü cnm inşallah gitmiştir, bu arada sen doğal yolla mi hamile kaldın

Bende bebek yağı yeter demiştim, ay o yumus cildine kurban onun tam mucize demi cnm ay bizim de az kaldı sağlıkla kavusuruz inşallah
Ahh ahh mucize kelimesi yetersiz kalır
Ben uykucu biri olarak dakikasına uyuyan biriydim. Bebeğim doğduğu günden beri gözümü kırpmıyorum oradan düşün canım nasıl bişey olduğunu dünyanın en güzel şeyi sahip olmadan anlayabileceğimiz bişey değil bu duygu rabbim tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Buralar bebiş koksun artık bebişlerden konusalım

Yaa ne güzel anlattınbende korkuyorum bazen ya uyuyup kalırsam geceleri ac kalırsa oğlum diye.. Amin insallah az kaldı şubat ortası herkes biter

Ne güzel anlattın

Canım aynen öyle benm hastane 1 saatten fazla uzaklıktaydı. Hatta zor yetiştik benm sancım o kadar arttı ki allahtan gece tuttu yoksa trafikte imkansızdı gitmemiz.
Doğduktan sonra arabamıza bindik arabanın içini klimayla ısıttı önden eşim. Bir de akşam çıktık trafik yokken gittik. Benm sezaryen dikiş acım vardı ön koltuğu yatırdım öyle gittik. Rahattık yani.
5. Gün kontrolüne yakın olan hastaneye gittik. Normal muayene ücreti vererek muayene ettirdik sarılığına vs bakıldı. İşitme testine ayrı ücret alıyorlar. Doğum yaptğn hastane o ücreti almıyor mesela.
Bana kalırsa annende kal 5. Gün kontrolünüde yaptıırıp sonradan evine geç canım hem işitmeyide aradan çıkarırsınz

Yaa ne güzel anlattınbende korkuyorum bazen ya uyuyup kalırsam geceleri ac kalırsa oğlum diye.. Amin insallah az kaldı şubat ortası herkes biter
Aynen canım ya çoğu kişimiz doğurdu değilmi şubata girmeden hiç korkma Allah tarafından geliyor o sorumluluk bize

Onu ilk hamileliğimde ben de düşünürdüm canım, uyuyup kalman imkansız ama , annelik içgüdüsü öyle bir şey ki…Tecrübeyle sabit. Kızım şubatta 5 yaşında olacak, odalarımız yan yana ama yatakta sağa sola dönüşlerini ya da en ufak anne diye seslenişini anında duyarım o derece yani…neyseki hemen de uykuya dalma özelliğine de sahibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…