Ben de öyle yapıyorum şuan dr da sürekli emzir dedi. Hemen hemen saat başı emziriyorumCanım biZm de doğduğunda sınırdaydı. Sonra yükseldi aniden fototerapi gördü 1 gece. Sonra her saat başı alarm ile zorla uyandırıp emzirdim süt sağdım arada mamalar verdim. Şimdi de sınırda ama idare ediyor ben hiç boş bırakmıyorum sakıjn sen de bırakma hep emzir
sağ ol canım, doktorum hastanenin dr u değil dışardan gelecek , 5.gün muayenesini hastane hediye ediyormuş ama testler içinde mi bilmiyorum onu sorayim, benim olduğum yerde şöyle bir sıkıntı var , bi tane devlet hastanesi var, bi tane özel ondada bi tane çocuk dr var nasıl bilmiyorum..en iyisi eşimi ikna edip annemde kalmak o zamanCanım aynen öyle benm hastane 1 saatten fazla uzaklıktaydı. Hatta zor yetiştik benm sancım o kadar arttı ki allahtan gece tuttu yoksa trafikte imkansızdı gitmemiz.
Doğduktan sonra arabamıza bindik arabanın içini klimayla ısıttı önden eşim. Bir de akşam çıktık trafik yokken gittik. Benm sezaryen dikiş acım vardı ön koltuğu yatırdım öyle gittik. Rahattık yani.
5. Gün kontrolüne yakın olan hastaneye gittik. Normal muayene ücreti vererek muayene ettirdik sarılığına vs bakıldı. İşitme testine ayrı ücret alıyorlar. Doğum yaptğn hastane o ücreti almıyor mesela.
Bana kalırsa annende kal 5. Gün kontrolünüde yaptıırıp sonradan evine geç canım hem işitmeyide aradan çıkarırsınz
Oyyy maşallah barekallah size annesi gözünüz Aydın sağlıkla huzurla inşllahBiz Bugün 12:00 de taburcu olduk kızlar
Artık evimizdeyiz, emmeye alışmaya çalışıyoruz
Uzun uzun emiyor tamam diyorum yatağa koyuyorum
Bas bas ağlıyor, inliyor
Bana ne beni bi daha uzun uzun emzir diyor
Doyuyor mu, boş mu çekiyor anlamadım
Dr kaka yapıyorsa sıkıntı yok dedi bi yandan da
-190 gr vermişiz, kritik sınır seviyede
Baktık olmuyor mama alalım dedi
Gözün aydın. Hoş gelmiş bebik. Allah sağlıkla, analı babalı büyütmeyi nasip etsinSabah doğurdum cnm .darısı sizlere inşlh
Bizim bebek 2 günde 180 gram vermiş. 2440 gram oldu. İnşallah hayırlısıyla toparlar bir an evvel. Doğumdan bir gece önca yatış yapılmıştı. Bu üçüncü gecemiz. Aslında çıkabilirsin istersen dediler bu akşam için ama ben cesaret edemedim. Hala güvenemiyorum kendime. Kanama devam ediyor biraz artar gibi oldu bu akşam tırstım. Bebek konusunda da hemşireler hemen yardımcı oluyor. Bir gün daha kalıp biraz daha tecrübe ediniriz en azından. Hala en ufak şeyde panik olabiliyorum. Hareket edebilmem de hala zor
Ben de varıımDoğurmayan kaç kişi kaldık şimdi kızlar
İnşallah bizimki de toparlar beslenmeyle. Bez takibi yapıyoruz. Günde en az 4 bez değişmemiz lazımmış. Annem gelecek sanırım. Biraz fazla tez canlı ve panik ama en müsait kişi o şu anda. Bakalım eve geçince nasıl olacağız. Burada yatağın aşağı yukarı ayarlanabiliyor olması bile büyük rahatlık aslında. Dikişleri en az şekilde zorlayarak doğrulma imkanı varVerdigi kilo ödemdir muhtemelen onu vermesi de iyiymis diye biliyorum. Onu kafana takma hic. Ben iki kilo dogmusum derdi annem, kirkim cikasiya tosuncuk olmuşum
Hastanede kalmakla iyi etmissin, icine sinecek kadar kalmis oluyorsun bu durumda. Evde sana yardimci olabilecek kimseler var mi? Biraz da olsa rahatlatabilecek kimseler?
İnşallah sıkıntısız atlatırsınız sizdeEvet karın ve baş çevresi küçük bizimde suyumuz iyi olduğu için beklemedeyiz hala
İşitme testine 5. Günde tekrar bakılıyor mu bize hastaneden çıkmadan bakıldı daCanım aynen öyle benm hastane 1 saatten fazla uzaklıktaydı. Hatta zor yetiştik benm sancım o kadar arttı ki allahtan gece tuttu yoksa trafikte imkansızdı gitmemiz.
Doğduktan sonra arabamıza bindik arabanın içini klimayla ısıttı önden eşim. Bir de akşam çıktık trafik yokken gittik. Benm sezaryen dikiş acım vardı ön koltuğu yatırdım öyle gittik. Rahattık yani.
5. Gün kontrolüne yakın olan hastaneye gittik. Normal muayene ücreti vererek muayene ettirdik sarılığına vs bakıldı. İşitme testine ayrı ücret alıyorlar. Doğum yaptğn hastane o ücreti almıyor mesela.
Bana kalırsa annende kal 5. Gün kontrolünüde yaptıırıp sonradan evine geç canım hem işitmeyide aradan çıkarırsınz
65le basladim cnm 76yim bakalım su 5 günde almazsam kiloBu sabah 76.5’tim canım10,5 kg almışım yani Sen kaç kgdasın yazdığın yarım kalmış İnşallah ben de +11 ile bitiririm
Ya ne güzel cnm ama ben hemen uykuya dalamiyorum ya o konuda kötüyüm inşallah bende alışırım hemen uykuya dalarımOnu ilk hamileliğimde ben de düşünürdüm canım, uyuyup kalman imkansız ama , annelik içgüdüsü öyle bir şey ki…Tecrübeyle sabit. Kızım şubatta 5 yaşında olacak, odalarımız yan yana ama yatakta sağa sola dönüşlerini ya da en ufak anne diye seslenişini anında duyarımo derece yani…neyseki hemen de uykuya dalma özelliğine de sahibim
Bende bekleyenlerdenim,kısmetse 8 şubata işlemlerimiz yapıldı. Çok az kaldık diye düşünüyordum ama baya bekleyen varmış rahatladımDoğurmayan kaç kişi kaldık şimdi kızlar
Grubun yarısı doğurmamis daha maşallah. Amin cnm hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım yavrularimizaBende bekleyenlerdenim,kısmetse 8 şubata işlemlerimiz yapıldı. Çok az kaldık diye düşünüyordum ama baya bekleyen varmış rahatladımŞubat sonuna hepimiz kuzularımıza kavuşmuş oluruz Allah izin verirse.
İnşallah bizimki de toparlar beslenmeyle. Bez takibi yapıyoruz. Günde en az 4 bez değişmemiz lazımmış. Annem gelecek sanırım. Biraz fazla tez canlı ve panik ama en müsait kişi o şu anda. Bakalım eve geçince nasıl olacağız. Burada yatağın aşağı yukarı ayarlanabiliyor olması bile büyük rahatlık aslında. Dikişleri en az şekilde zorlayarak doğrulma imkanı var
Bende su sıra bi üşüyorum bi sicakliyorum regl ağrısı gibi de geluyor cnm, hatta dün kontrolde sancı çıktı biraz ama düzenli değildi, adalati ihmal etme dedi doktorumArkadaslar sizin de karbiniz usuyor mu? Yani ev sicak, ayaklarim yaniyor ama karnima ortu orttum, elimle ovalayarak isitinca iyi geliyor. Son birkac saattir regl agrisi gibi agrim var, bi rahat edemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?