2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben de öyle yapıyorum şuan dr da sürekli emzir dedi. Hemen hemen saat başı emziriyorum

sağ ol canım, doktorum hastanenin dr u değil dışardan gelecek , 5.gün muayenesini hastane hediye ediyormuş ama testler içinde mi bilmiyorum onu sorayim, benim olduğum yerde şöyle bir sıkıntı var , bi tane devlet hastanesi var, bi tane özel ondada bi tane çocuk dr var nasıl bilmiyorum..en iyisi eşimi ikna edip annemde kalmak o zaman

Ben de doğurmayanlardanım, vajinal doğum bekliyorum ve galiba şubata kalıcam

Kızlar bu arada bebeklerine sürüdüğünüz şeyler baya baya kimyasal Üstünde baby falan yazıyo diye güvenmeyin
*** Ecowell, İncia, Weleda, Logona, Urtegram, Minoris gibi markalar zararlı kimyasal içermiyor. Zaten küçücük bebeğe baya baya gidiyor.

Oyyy maşallah barekallah size annesi gözünüz Aydın sağlıkla huzurla inşllah

Bizim bebek 2 günde 180 gram vermiş. 2440 gram oldu. İnşallah hayırlısıyla toparlar bir an evvel. Doğumdan bir gece önca yatış yapılmıştı. Bu üçüncü gecemiz. Aslında çıkabilirsin istersen dediler bu akşam için ama ben cesaret edemedim. Hala güvenemiyorum kendime. Kanama devam ediyor biraz artar gibi oldu bu akşam tırstım. Bebek konusunda da hemşireler hemen yardımcı oluyor. Bir gün daha kalıp biraz daha tecrübe ediniriz en azından. Hala en ufak şeyde panik olabiliyorum. Hareket edebilmem de hala zor

Verdigi kilo ödemdir muhtemelen onu vermesi de iyiymis diye biliyorum. Onu kafana takma hic. Ben iki kilo dogmusum derdi annem, kirkim cikasiya tosuncuk olmuşum
Hastanede kalmakla iyi etmissin, icine sinecek kadar kalmis oluyorsun bu durumda. Evde sana yardimci olabilecek kimseler var mi? Biraz da olsa rahatlatabilecek kimseler?

İnşallah bizimki de toparlar beslenmeyle. Bez takibi yapıyoruz. Günde en az 4 bez değişmemiz lazımmış. Annem gelecek sanırım. Biraz fazla tez canlı ve panik ama en müsait kişi o şu anda. Bakalım eve geçince nasıl olacağız. Burada yatağın aşağı yukarı ayarlanabiliyor olması bile büyük rahatlık aslında. Dikişleri en az şekilde zorlayarak doğrulma imkanı var

Göğüs ucu yarasını benim kadar kimse çekmemiştir kanla beraber emdi iki kızımda. Hiç bir krem iyi gelmedi tek iyi gelen şey ayva çekirdeklerinin içine biraz gülsuyu damlatıp geceden bekletin jöle kıvamı alıyor onu her zaman göğüslerinize sürebilirsiniz yıkamanıza gerek yok

İşitme testine 5. Günde tekrar bakılıyor mu bize hastaneden çıkmadan bakıldı da

Bu sabah 76.5’tim canım 10,5 kg almışım yani Sen kaç kgdasın yazdığın yarım kalmış İnşallah ben de +11 ile bitiririm
65le basladim cnm 76yim bakalım su 5 günde almazsam kilo annem geldi kesin hamur işi falan yapar alırım bence

Ya ne güzel cnm ama ben hemen uykuya dalamiyorum ya o konuda kötüyüm inşallah bende alışırım hemen uykuya dalarım

Doğurmayan kaç kişi kaldık şimdi kızlar
Bende bekleyenlerdenim,kısmetse 8 şubata işlemlerimiz yapıldı. Çok az kaldık diye düşünüyordum ama baya bekleyen varmış rahatladım Şubat sonuna hepimiz kuzularımıza kavuşmuş oluruz Allah izin verirse.

Grubun yarısı doğurmamis daha maşallah. Amin cnm hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım yavrularimiza

Arkadaslar sizin de karbiniz usuyor mu? Yani ev sicak, ayaklarim yaniyor ama karnima ortu orttum, elimle ovalayarak isitinca iyi geliyor. Son birkac saattir regl agrisi gibi agrim var, bi rahat edemedim.

Annen panik olunca otomatikmen soguk kanli moduna girmek sana düser sonra da üstesinden gelmeyecegin durum kalmaz saniyorum. Sadece biraz zamana ihtiyacin olduğunu hatirlat kendine.
Yatak büyük avantaj evet ama evde de sirtindan itibaren kademeli yastik yükseltirsin bir süre. Yardim alirsin kalkmak icin burdan bi arkadasim soylemisti bana da, bebek dogunca annelik de otomatik yükleniyo demisti

Arkadaslar sizin de karbiniz usuyor mu? Yani ev sicak, ayaklarim yaniyor ama karnima ortu orttum, elimle ovalayarak isitinca iyi geliyor. Son birkac saattir regl agrisi gibi agrim var, bi rahat edemedim.
Bende su sıra bi üşüyorum bi sicakliyorum regl ağrısı gibi de geluyor cnm, hatta dün kontrolde sancı çıktı biraz ama düzenli değildi, adalati ihmal etme dedi doktorum

Günaydın kızlar 37.hafta olduk biz.kontrole geldik doktorumuz haftaya doğum tarihini belirleyecek Muayane katındaki hemşire izinli olduğu için bizi nst için doğumhaneye aldılar normal doğum yapan annelerin sesleri çığlıkları bir ürpermedim değil hani..Allah yardımcıları olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…