- 28 Eylül 2015
- 5.427
- 15.296
- 248
Hayırlı olsun canım benim Allah sana babasına bağışlasın o aşkıHepinize teşekkür ederim kızlar tek tek yazmıyorum.telefonu unuttum bile
Çok güzel biriyle aşk yaşıyorum
Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.
Yol arkadaşlığı için çok teşekkür ederim.müsait oldukça girip haberlerinizi alıcam
Ben canımKızlar ya doğum yapanlarda süt sağan var mı
İşitme testinden geçtiyseniz bakılmıyor. Biz geçemedik ilk gün bakıldığı için. Tekrar yaptıracağızİşitme testine 5. Günde tekrar bakılıyor mu bize hastaneden çıkmadan bakıldı da
Ben de sağıyorum göğüs ucum çatladığında canım. Bir memeden 90 ml süt çıkıyor onu da biberonla veriyorum hemenKızlar ya doğum yapanlarda süt sağan var mı
Canım valla bi arkadaşım bana annelik yükleniyo demişti gerçekten öyleymiş. Gece en ufak mızıldamasına kalkıyosun. İlk günler tek sıkıntım dikiş ağrılarım olmuştu. Şimdi o da hafifledi artık kalkma daha kolay. Ve emmediğinde ağlayınca o kadar soğukkanlı davranıp onu sakinleştirmeyi öğrendim ki sütüm gitmesin. Buradaki arkadaşlara da bu tavsiyeleri için çok teşekkür ederim yoksa çok takardım kafama. Bu arada 4 günde 200 gr vermişti oğlum dr gayet iyi demişti.İnşallah bizimki de toparlar beslenmeyle. Bez takibi yapıyoruz. Günde en az 4 bez değişmemiz lazımmış. Annem gelecek sanırım. Biraz fazla tez canlı ve panik ama en müsait kişi o şu anda. Bakalım eve geçince nasıl olacağız. Burada yatağın aşağı yukarı ayarlanabiliyor olması bile büyük rahatlık aslında. Dikişleri en az şekilde zorlayarak doğrulma imkanı var
Ben canım oğlum ilk 2 gün tek memeden emince diğerini sağıp şırınga ile verdim.Kızlar ya doğum yapanlarda süt sağan var mı
Malesef bende denedim ama kilosu önemli değil bizim baş çevremizde küçük çıktığı için endişeliyim birazİnşallah sıkıntısız atlatırsınız sizdeŞunu yaptım iyi geldi diyeceğim bişey olabilseydi keşke herşeyi denedim karındaki gerilik kapanmadı bizde
Kiizz maşallah, sagmakla 90 cc çıktıysa emerken daha fazla çıkar.Ben de sağıyorum göğüs ucum çatladığında canım. Bir memeden 90 ml süt çıkıyor onu da biberonla veriyorum hemen
Oh maşallahKızlar doktordan çıktım şimdi bebeğim 2.800 olmuş çok şükür son iki kontrolümüz Allah izin verirse
Yavrum valla 35+2 de doğdu benim oğlan ama 37. Haftada gaz sancıları başladı. Doktorumuz sap sımpleks önerdi onu kullanıyorum kızımda da kullanmıştım zaten bildiğim bi damlaydı. İyi geliyor ama aşırı gazlı benim oğlan işte genede büküm büküm ayaklar hep karnındaYaaaa en büyük korkum gazsiz kaç haftalık doğdunuz... Acaba gaz damlasi
Bende en çok gaz sancısını merak ediyorum... 34+1 de dogdu kızım... Acaba normal bebekler gibi 15. Gün mu başlar yoksa geç mi erken mi süreç nasıl olur acaba...ve ne kullanmalıyız... Bu konuda doktoruna soru soran oldu mu hic
Oh maşallah maşallah benim iki memeden 60 cc anca çıkıyoBen de sağıyorum göğüs ucum çatladığında canım. Bir memeden 90 ml süt çıkıyor onu da biberonla veriyorum hemen
Kiizz maşallah, sagmakla 90 cc çıktıysa emerken daha fazla çıkar.
Oh maşallah
Yaaa kızlar gerçektenmi sağolun. Ben de az diye dolanıyorumOh maşallah maşallah benim iki memeden 60 cc anca çıkıyobende sağmayı bıraktım gözüm görmesin de moralim bozulmasın diye bebişimi bol bol emzirmeye çalışıyorum bakalım artık
Benim bebiş arada meme almıyor da biberonla vermek sıkıntı olabilir dimi biraz evham yaptım da kontrolde pazartesi günü ne yapsam bilemedimBen canım
Benim bebişte arada emmiyorda niyeyse acsba biberonla versem mi diye düşündüm bende evham yaptım da biraz pazartesi kontrol ne yapsam bilemedimBen de sağıyorum göğüs ucum çatladığında canım. Bir memeden 90 ml süt çıkıyor onu da biberonla veriyorum hemen
Kaşıkla verin derler ama ben de tam bilmiyorum canım. Kimi bebekte sıkıntı olmuyor biberon yine de annesini emiyor.Benim bebiş arada meme almıyor da biberonla vermek sıkıntı olabilir dimi biraz evham yaptım da kontrolde pazartesi günü ne yapsam bilemedim
Benim bebekte dün akşamdan beri ne olduysa aşırı durmadı memede bi saat önce falan bi 15 dk içti acaba bende biberonla mı versem diye düşündüm göğüslerim aşırı sertleşme yaptı da kontrolde pazartesi günü ne yapsam bilemedimCanım valla bi arkadaşım bana annelik yükleniyo demişti gerçekten öyleymiş. Gece en ufak mızıldamasına kalkıyosun. İlk günler tek sıkıntım dikiş ağrılarım olmuştu. Şimdi o da hafifledi artık kalkma daha kolay. Ve emmediğinde ağlayınca o kadar soğukkanlı davranıp onu sakinleştirmeyi öğrendim ki sütüm gitmesin. Buradaki arkadaşlara da bu tavsiyeleri için çok teşekkür ederim yoksa çok takardım kafama. Bu arada 4 günde 200 gr vermişti oğlum dr gayet iyi demişti.
Ben canım oğlum ilk 2 gün tek memeden emince diğerini sağıp şırınga ile verdim.
göğüs ucumdan sıkıp az bişey verdim öyle de biraz daha kendi emmesini bekleyim bi ona göre hareket ederimKaşıkla verin derler ama ben de tam bilmiyorum canım. Kimi bebekte sıkıntı olmuyor biberon yine de annesini emiyor.
Aynen seni emmesi için uğraş hiç kabul etmez de aç kalırsa son çare digerlerini verirsin. Ya da sen nasıl uygun görürsengöğüs ucumdan sıkıp az bişey verdim öyle de biraz daha kendi emmesini bekleyim bi ona göre hareket ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?