2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evde ilk gecemizi atlattık,
Bol uyanmalı kakalı geçti ama çok şükür sıkıntı olmadı
Tek sıkıntıyı abisi çekti
Benimle uyumaya bayılır / dı
Şimdi bir daha benim odam da uyumayacakmış
Normal de en geç sabah 8 de kalkardı bugün uykusuzluk yüzünden 10:30 da anca uyanabildi

Hayırlı olsun canım benim Allah sana babasına bağışlasın o aşkı

İşitme testine 5. Günde tekrar bakılıyor mu bize hastaneden çıkmadan bakıldı da
İşitme testinden geçtiyseniz bakılmıyor. Biz geçemedik ilk gün bakıldığı için. Tekrar yaptıracağız

Canım valla bi arkadaşım bana annelik yükleniyo demişti gerçekten öyleymiş. Gece en ufak mızıldamasına kalkıyosun. İlk günler tek sıkıntım dikiş ağrılarım olmuştu. Şimdi o da hafifledi artık kalkma daha kolay. Ve emmediğinde ağlayınca o kadar soğukkanlı davranıp onu sakinleştirmeyi öğrendim ki sütüm gitmesin. Buradaki arkadaşlara da bu tavsiyeleri için çok teşekkür ederim yoksa çok takardım kafama. Bu arada 4 günde 200 gr vermişti oğlum dr gayet iyi demişti.
Kızlar ya doğum yapanlarda süt sağan var mı
Ben canım oğlum ilk 2 gün tek memeden emince diğerini sağıp şırınga ile verdim.

İnşallah sıkıntısız atlatırsınız sizde Şunu yaptım iyi geldi diyeceğim bişey olabilseydi keşke herşeyi denedim karındaki gerilik kapanmadı bizde
Malesef bende denedim ama kilosu önemli değil bizim baş çevremizde küçük çıktığı için endişeliyim biraz kilo doğumca alır o hiç dert değil sağlıklı olsun da

Yavrum valla 35+2 de doğdu benim oğlan ama 37. Haftada gaz sancıları başladı. Doktorumuz sap sımpleks önerdi onu kullanıyorum kızımda da kullanmıştım zaten bildiğim bi damlaydı. İyi geliyor ama aşırı gazlı benim oğlan işte genede büküm büküm ayaklar hep karnında

Ben de sağıyorum göğüs ucum çatladığında canım. Bir memeden 90 ml süt çıkıyor onu da biberonla veriyorum hemen
Oh maşallah maşallah benim iki memeden 60 cc anca çıkıyo bende sağmayı bıraktım gözüm görmesin de moralim bozulmasın diye bebişimi bol bol emzirmeye çalışıyorum bakalım artık

Kiizz maşallah, sagmakla 90 cc çıktıysa emerken daha fazla çıkar.

Oh maşallah
Oh maşallah maşallah benim iki memeden 60 cc anca çıkıyo bende sağmayı bıraktım gözüm görmesin de moralim bozulmasın diye bebişimi bol bol emzirmeye çalışıyorum bakalım artık
Yaaa kızlar gerçektenmi sağolun. Ben de az diye dolanıyorum bizim sorunumuz bebişin tam emmemesi. İki fırt çekip uyuyor mecbur sağıyorum. Tam ememediği içnde çatlıyor meme ucum. İnsallah düzelir

Ben de sağıyorum göğüs ucum çatladığında canım. Bir memeden 90 ml süt çıkıyor onu da biberonla veriyorum hemen
Benim bebişte arada emmiyorda niyeyse acsba biberonla versem mi diye düşündüm bende evham yaptım da biraz pazartesi kontrol ne yapsam bilemedim

Benim bebiş arada meme almıyor da biberonla vermek sıkıntı olabilir dimi biraz evham yaptım da kontrolde pazartesi günü ne yapsam bilemedim
Kaşıkla verin derler ama ben de tam bilmiyorum canım. Kimi bebekte sıkıntı olmuyor biberon yine de annesini emiyor.

Bizim ki emiyor ama süt yok denecek kadar az sanırım, çünkü doymuyor duymadıkça ağlıyor.

Emziriyorum sağ ve solu 10 dakika geçmeden bir daha istiyor, garibim
Ama az önce ilk defa ağzında süt gördüm
Sanırım süt yeni yeni gelmeye başlıyor

Benim bebekte dün akşamdan beri ne olduysa aşırı durmadı memede bi saat önce falan bi 15 dk içti acaba bende biberonla mı versem diye düşündüm göğüslerim aşırı sertleşme yaptı da kontrolde pazartesi günü ne yapsam bilemedim

göğüs ucumdan sıkıp az bişey verdim öyle de biraz daha kendi emmesini bekleyim bi ona göre hareket ederim
Aynen seni emmesi için uğraş hiç kabul etmez de aç kalırsa son çare digerlerini verirsin. Ya da sen nasıl uygun görürsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…