Senin zormuş o zman. Benimki benimle uyuyup benimle uyanıyor AllahtanBirde benimkinde şu var,ben uykuya geçince o uyanıyor. Hareket etmesi de sürekli wc ihtiyacı doğuruyor.
Ben sabahtan akşam 11e kadar boool bol su içiyorum bardak bardak. 11den sonra içmiyorum. En fazla ağzımı ıslatıyorum. Zaten 12de yatağa girsem 1e doğru anc uyuma pozisyonu alıyorum ve bu arada son çişlerimi yapıyorum. Bir kere uyuyunca da sabaha kadar deliksiz uyuyorum. Yoksa bu hayat öyle çekilmezBirde benimkinde şu var,ben uykuya geçince o uyanıyor. Hareket etmesi de sürekli wc ihtiyacı doğuruyor.
Aynı korku bende de var ya ama ben nedense covid olmaktan korkuyorum gece kalkıp boğazım acıyor mu diye kontrol ediyorumTam doğum yapacağımız vakitte covitin 2 yılda ki en yüksek rakamda olması
Nasıl koruyacağız çocuklarımızı artik kaygim tavan yapıyor.
Belki annem coktan bile pozitif. Gelin de asagi yukari semptimsuz, annem de asili, semptomsuz atlatiyor olabilir. Yanlis anlasilmasin cok sinirliyim ama birine degil, yasanana, karmaya sinirliyim. Yani haftalardir omicron cok yaygin, cok bulasici, biz de bir tek restorana gitme ile kaptik. Sinirim annemin ucak oncesi pozitif cikip ucaga alinmama ihtimali. Bilete bir suru para odedik. Ertelenirse bir ton daha odeyecegiz. Burada devlet hastanesinde doguracagim, bir gece yatacagim, o esnada kizim evde annemle kalir diye hazirladim cocugu, simdi son gunlerde seni x arkadaslarina birakacagiz diye hazirlamak istemiyorum acikcasi.Haklısın canım ama 10 güne kadar negatife döner pozitifse bile. Kendine stres yapıp boşuna üzülme. Daha olmadı getireceği seyleri kargoya verse ulaşmaz mi doğuma kadar?
Evet cnm kullanıyorum bana da doktorum 31inde en son iğneni vur dediburcusami kuzum sende kan sulandirici kullanıyorsun değil mi? Ne zaman bırakacaksın? Ben 31 inde sonuncu ignemi yapacağım
Bende pazartesi yaparım, sali anestezi işlemleri için ugrasicaz bide ufak tefek alışveriş işi kaldı, dedim sali pertim çıkarO eğlenceli işi sali gününe saklıyorum ben
Oyy maşallah valla cok şanslısın, hic su icmesem de o rahatlığı bulup asla deliksiz uyuyamadım hamileliğimin başından beriBen sabahtan akşam 11e kadar boool bol su içiyorum bardak bardak. 11den sonra içmiyorum. En fazla ağzımı ıslatıyorum. Zaten 12de yatağa girsem 1e doğru anc uyuma pozisyonu alıyorum ve bu arada son çişlerimi yapıyorum. Bir kere uyuyunca da sabaha kadar deliksiz uyuyorum. Yoksa bu hayat öyle çekilmezbir kere uyanınca bir daha uyuyamadığımdan çareyi böyle buldum. Dün 3e doğru uyudum, 12ye doğru uyandım.
Ondan bende korkuyorum hatta iki gündür burnum yanıyor gibi oldu ödüm koptu. Doğum sonrası illaki en yakınlar gelecek, of bilmiyorum ya birinden bisey bulasirsa bebeğime diye ödüm kopuyor.Aynı korku bende de var ya ama ben nedense covid olmaktan korkuyorum gece kalkıp boğazım acıyor mu diye kontrol ediyorumSalı covid testi vereceğim bakalım
Cnm çok haklısın gerçekten çok kötü denk gelmiş.Belki annem coktan bile pozitif. Gelin de asagi yukari semptimsuz, annem de asili, semptomsuz atlatiyor olabilir. Yanlis anlasilmasin cok sinirliyim ama birine degil, yasanana, karmaya sinirliyim. Yani haftalardir omicron cok yaygin, cok bulasici, biz de bir tek restorana gitme ile kaptik. Sinirim annemin ucak oncesi pozitif cikip ucaga alinmama ihtimali. Bilete bir suru para odedik. Ertelenirse bir ton daha odeyecegiz. Burada devlet hastanesinde doguracagim, bir gece yatacagim, o esnada kizim evde annemle kalir diye hazirladim cocugu, simdi son gunlerde seni x arkadaslarina birakacagiz diye hazirlamak istemiyorum acikcasi.
Aslinda bir yandan da annemin evinde pozitif olmasina da sevinirim cunku burada hastaligi agir gecirmesi ve doktor ihtiyaci olmasi korkum vardi. Annemin kronik kalp sorunu var ve burada doktorlar aman canim bir sey olmaz havasindalar, en azindan simdi bir sorun yasaca 20yillik doktorunun takibine rahatca girer, icimiz daha rahat olur.
Hıı tamam bende öyle yapacağımEvet cnm kullanıyorum bana da doktorum 31inde en son iğneni vur dedi
Valla o kadar uykusuz kaldım o kadar uykusuz kaldım ki kendimce yöntem geliştirdi . Hamilelikten önce asla çişe kalkma huyum yoktu.8. aya gelene kadar hiç kalkmadım ama 8-9 arası uykusuzluktan öldüm öldümOyy maşallah valla cok şanslısın, hic su icmesem de o rahatlığı bulup asla deliksiz uyuyamadım hamileliğimin başından beri
Ben de lansinoh aldım yavaş akışlı ama benim oğlan biberon da sevmedi mama daCanım doktorum bize biberonu yasakladı şırıngayla ağzına verceksn dedi denedm ama cok zor oluyor
Lansinoh un anne memesine yakın biberonu var. Onla veriyorum meme reddi yasamadık şükür
Zaten günde 2-3 kez biberon veriyorum
Genelde uyuyor oluyor anlamıyor.
Anne memesine yakın biberon çok önemli sakın normal biberonla denemeyin hemen rahata alışıveriyorlar
Alır canım üzme kendini aç kalmasın yeterBizimki iki günde 180 gr verdi hatta 1,5 gün falan. Zaten küçük doğdu. Eve geldik, iyice kafayı yedim ben. İnşallah bir an evvel toparlarız yoksa ben seri şekilde aklımı oynatacağım
Canım çok haklısın ama sakin kalmaktan başka şasın yok. Kendini ve çocuklarını düşün. Sağlık olsun geridi bi şekilde hallolur ben bunu çok acı öğrendim çok dikkat etmemize rağmen nasıl olduğunu vbilmeden eşim covid oldu ve doğuma gelemediNeden hep son dakikada aksilik oluyor. Annem kendini hic korumadi. Ekimde gelin dogum yapti, haftada 3-4 misafir agirladilar. Zaten kardesim gecen yil covid olmustu gelin olmamisti. Simdi gelin pozitifmis. 2 gun ince de hasta okunca baksin diye kendi annesini degil benim annemi cagirmis. Yigenim kucaginda hapsuruyor. Annem maske bile takmiyor. Maskesi elindeymis arabadan inerken takacakmis. Arabadakiler zaten pozitif. 10 gun sonra ucaga binecek. Pozitif olursa alinmayacak ve ben burada p.c gibi kalacagim cunku annem getirecek diye tum alisverisimi turkiyeden yaptim, bebege de yigenin kuculenleri gelecegi icin bebek icin de cok az esya aldim su ana kadar. Sabah sabah gerim gerim gerildim. Keske hic annemli plan yapmasaydim, ben kendim basa cikardim herseyle, simdi 10 gun kala tekrar plan program yapmaya sikisacagim. Buyuk cocugumu hazirladim ananesi gelecek diye gun sayiyor. Cok sinirliyim.
Şükür düzeldi sıkıntımızAynen seni emmesi için uğraş hiç kabul etmez de aç kalırsa son çare digerlerini verirsin. Ya da sen nasıl uygun görürsen
Şükür düzeldi sorunumuz canım ama öyle bi biberon alıp kenara koyayım pazartesi kontroldede inşallah hiçbişeyimiz çıkmazBiberonla verirsen en yavaş akışlı ucu tercih et canım bana ebe biberon daha kolay olunca meneyi bırakıyo bebekler dedi. Ben de sağdığım sütü şırınga ile ağzına damlatıyorum hemen meme arıyo veriyorum öyle ben de
Tamam canım teşekkür ederimCanım doktorum bize biberonu yasakladı şırıngayla ağzına verceksn dedi denedm ama cok zor oluyor
Lansinoh un anne memesine yakın biberonu var. Onla veriyorum meme reddi yasamadık şükür
Zaten günde 2-3 kez biberon veriyorum
Genelde uyuyor oluyor anlamıyor.
Anne memesine yakın biberon çok önemli sakın normal biberonla denemeyin hemen rahata alışıveriyorlar
Benimkide dün akşama kadar sıkıntısız emiyordu ama şükür öğleden sonraya düzeldi.Evet sagiyorum ben...bebiş emerek sanırım karnını doyuramiyor.doktorumuzda öyle tavsiye etti
İnşallah canımŞükür düzeldi sorunumuz canım ama öyle bi biberon alıp kenara koyayım pazartesi kontroldede inşallah hiçbişeyimiz çıkmaz
Ben normalde de kalkardim zaten, hamile kaldığımdan beri sürekli uyanıyorum, peki baskı yapmıyor mu hiç alt tarafaValla o kadar uykusuz kaldım o kadar uykusuz kaldım ki kendimce yöntem geliştirdi . Hamilelikten önce asla çişe kalkma huyum yoktu.8. aya gelene kadar hiç kalkmadım ama 8-9 arası uykusuzluktan öldüm öldüm
Tam doğum yapacağımız vakitte covitin 2 yılda ki en yüksek rakamda olması
Nasıl koruyacağız çocuklarımızı artik kaygim tavan yapıyor.
Benimkide dün akşama kadar sıkıntısız emiyordu ama şükür öğleden sonraya düzeldi.biz ilk doktor kontrolüne pazartesi gidicezde bebekte nelere bakılıyor gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?