Biberonla verirsen en yavaş akışlı ucu tercih et canım bana ebe biberon daha kolay olunca meneyi bırakıyo bebekler dedi. Ben de sağdığım sütü şırınga ile ağzına damlatıyorum hemen meme arıyo veriyorum öyle ben deBenim bebekte dün akşamdan beri ne olduysa aşırı durmadı memede bi saat önce falan bi 15 dk içti acaba bende biberonla mı versem diye düşündüm göğüslerim aşırı sertleşme yaptı da kontrolde pazartesi günü ne yapsam bilemedim
Canım doktorum bize biberonu yasakladı şırıngayla ağzına verceksn dedi denedm ama cok zor oluyorBenim bebişte arada emmiyorda niyeyse acsba biberonla versem mi diye düşündüm bende evham yaptım da biraz pazartesi kontrol ne yapsam bilemedim
Kuzum emmesinde problem mi var? Sütün iyi maşallah, sıkıntı ne?Canım doktorum bize biberonu yasakladı şırıngayla ağzına verceksn dedi denedm ama cok zor oluyor
Lansinoh un anne memesine yakın biberonu var. Onla veriyorum meme reddi yasamadık şükür
Zaten günde 2-3 kez biberon veriyorum
Genelde uyuyor oluyor anlamıyor.
Anne memesine yakın biberon çok önemli sakın normal biberonla denemeyin hemen rahata alışıveriyorlar
Benim de öyle atletlerim karnımın altına kadar yetişmiyor açıkta kalan kısım soğuk hep. Benim de ağrılarım var üşütmeye bağlı diye düşünüyorumArkadaslar sizin de karbiniz usuyor mu? Yani ev sicak, ayaklarim yaniyor ama karnima ortu orttum, elimle ovalayarak isitinca iyi geliyor. Son birkac saattir regl agrisi gibi agrim var, bi rahat edemedim.
Bizimki iki günde 180 gr verdi hatta 1,5 gün falan. Zaten küçük doğdu. Eve geldik, iyice kafayı yedim ben. İnşallah bir an evvel toparlarız yoksa ben seri şekilde aklımı oynatacağımCanım valla bi arkadaşım bana annelik yükleniyo demişti gerçekten öyleymiş. Gece en ufak mızıldamasına kalkıyosun. İlk günler tek sıkıntım dikiş ağrılarım olmuştu. Şimdi o da hafifledi artık kalkma daha kolay. Ve emmediğinde ağlayınca o kadar soğukkanlı davranıp onu sakinleştirmeyi öğrendim ki sütüm gitmesin. Buradaki arkadaşlara da bu tavsiyeleri için çok teşekkür ederim yoksa çok takardım kafama. Bu arada 4 günde 200 gr vermişti oğlum dr gayet iyi demişti.
Ben canım oğlum ilk 2 gün tek memeden emince diğerini sağıp şırınga ile verdim.
Adet agrisi gibi agri son 4 gundur bendede var hatta gaz cikaramiyormus gibi popomda agri da oluyor. Ara ara adet sancisi gelip gidiyor. Usutmedim de hep evdeyim. Ilk dogum oncesinde oglumda bunlari yasamadim ben bir gece sancim gelmisti ve hastaneye yatisim yapilmisti.Arkadaslar sizin de karbiniz usuyor mu? Yani ev sicak, ayaklarim yaniyor ama karnima ortu orttum, elimle ovalayarak isitinca iyi geliyor. Son birkac saattir regl agrisi gibi agrim var, bi rahat edemedim.
Benim de usutme kaynakli oldugunu sanmiyorum cunku bir tek karnim usuyor da diyemem sadece ortmek ve elimle isitmak iyi hissettiriyor. Dunku regl agrim da sanci gibi gidip gelmeli degildi de bir kac saat boyunca karin ve bacak agrisi seklindeydi. O nedenle sanci oldugunu dusunmedim, hazirlik oldugunu dusundum. Basladi yavas yavas sikintilar gibi gorunuyor :) hayirli olsun :)Adet agrisi gibi agri son 4 gundur bendede var hatta gaz cikaramiyormus gibi popomda agri da oluyor. Ara ara adet sancisi gelip gidiyor. Usutmedim de hep evdeyim. Ilk dogum oncesinde oglumda bunlari yasamadim ben bir gece sancim gelmisti ve hastaneye yatisim yapilmisti.
Evet sagiyorum ben...bebiş emerek sanırım karnını doyuramiyor.doktorumuzda öyle tavsiye ettiKızlar ya doğum yapanlarda süt sağan var mı
Bende diyorum dur oğlum anan daha kendini temizlemediBenim de usutme kaynakli oldugunu sanmiyorum cunku bir tek karnim usuyor da diyemem sadece ortmek ve elimle isitmak iyi hissettiriyor. Dunku regl agrim da sanci gibi gidip gelmeli degildi de bir kac saat boyunca karin ve bacak agrisi seklindeydi. O nedenle sanci oldugunu dusunmedim, hazirlik oldugunu dusundum. Basladi yavas yavas sikintilar gibi gorunuyor :) hayirli olsun :)
Benim de ilk hamilelikte hic sancim olmamisti diye hatirliyorum, suyum gelmisti, sancim olmayinca suni sanciyla dogurmustum.
Ayrica popodaki sikinti bende de var ama ben onu kabizliga da bagliyorum. Haftada 1-2 tuvalete cikar oldum, cok rahatsizim bu durumdan.
Benim vajinamda baski var bugun ayakta durunca.
Annem ayin 8inde gelecek, bekle yavrum ananen gelene kadar :)
Ya aynen son alinanlari yikalamdim, biberondu, gogus kalkaniydi kaynatmadim :) daha is cokBende diyorum dur oğlum anan daha kendini temizlemediay nasıl gözümde büyüyor ya zaten zor görüyorum
O eğlenceli işi sali gününe saklıyorum benBende diyorum dur oğlum anan daha kendini temizlemediay nasıl gözümde büyüyor ya zaten zor görüyorum
Haklısın canım ama 10 güne kadar negatife döner pozitifse bile. Kendine stres yapıp boşuna üzülme. Daha olmadı getireceği seyleri kargoya verse ulaşmaz mi doğuma kadar?Neden hep son dakikada aksilik oluyor. Annem kendini hic korumadi. Ekimde gelin dogum yapti, haftada 3-4 misafir agirladilar. Zaten kardesim gecen yil covid olmustu gelin olmamisti. Simdi gelin pozitifmis. 2 gun ince de hasta okunca baksin diye kendi annesini degil benim annemi cagirmis. Yigenim kucaginda hapsuruyor. Annem maske bile takmiyor. Maskesi elindeymis arabadan inerken takacakmis. Arabadakiler zaten pozitif. 10 gun sonra ucaga binecek. Pozitif olursa alinmayacak ve ben burada p.c gibi kalacagim cunku annem getirecek diye tum alisverisimi turkiyeden yaptim, bebege de yigenin kuculenleri gelecegi icin bebek icin de cok az esya aldim su ana kadar. Sabah sabah gerim gerim gerildim. Keske hic annemli plan yapmasaydim, ben kendim basa cikardim herseyle, simdi 10 gun kala tekrar plan program yapmaya sikisacagim. Buyuk cocugumu hazirladim ananesi gelecek diye gun sayiyor. Cok sinirliyim.
Benimki de aynı valla. Sağ göğsümün altından müthiş baskı yapıyor,poposunu mu dayıyor anlamadımYahu son haftaya gelince asagi inmesi gerekmiyor mu bebeklerin?
Benim kız kaburgamın içine girdi iyice ,çıkışı yanlış yerde arıyor
Ya aynen çok fenaBenimki de aynı valla. Sağ göğsümün altından müthiş baskı yapıyor,poposunu mu dayıyor anlamadım
Birde benimkinde şu var,ben uykuya geçince o uyanıyor. Hareket etmesi de sürekli wc ihtiyacı doğuruyor.Ya aynen çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?