Simdi saglik bakanının açıklamalarını dinledim.yüreğinizi ferah tutun, artık eski etkisi kalmadı
bir çok ülkede kovit salgın hastalık kapsamında çıktı
çok yakında bizde de cıkarılacak
benim hastane özeldi, pcr zorunluydu ziyaretçi yasaktı
ama kaldırmışlar, insan rahatca doğum katında ziyaret kabul etti.
Hakkaten sağlık bakanı bile takmıyor ya bende dinledim, ama benim hastanem yine de covid testi istiyor sali günü vericem, bi kez vermiştim ağızdan alınırken baya miğdem bulandi, bakalim inşallah kabul ederler burundan alırlar sadeceSimdi saglik bakanının açıklamalarını dinledim.
Yavaş yavaş gündemden çıkacağa benziyor, inşallah öyle olur da biter bu kabus.
Bende salı günü vereceğim. 1 kere verdim daha önce boşuna korkmuşum dedim kendi kendime.Hakkaten sağlık bakanı bile takmıyor ya bende dinledim, ama benim hastanem yine de covid testi istiyor sali günü vericem, bi kez vermiştim ağızdan alınırken baya miğdem bulandi, bakalim inşallah kabul ederler burundan alırlar sadece
Ben kan vericem salı günü, bide Anestezi görüşmesi var, ay cidden cnm ya coook az kaldı saatleri mi saysak artıkBende salı günü vereceğim. 1 kere verdim daha önce boşuna korkmuşum dedim kendi kendime.
Ameliyat kanını filan perşembe günü verdim,salı günü son ultrason, nst ve anestezi uzmanı görüşmesi var.
Ay burcu 2 gün kaldı kiizz
❣❣Ben kan vericem salı günü, bide Anestezi görüşmesi var, ay cidden cnm ya coook az kaldı saatleri mi saysak artık
Baskı yapıyor tabi, sabah uyandığımda of of of diye gidiyorum tuvaleteBen normalde de kalkardim zaten, hamile kaldığımdan beri sürekli uyanıyorum, peki baskı yapmıyor mu hiç alt tarafa
Bende aynen oyleyim bi haftadır gece uykum yok ama yinede çok tatlıBirde benimkinde şu var,ben uykuya geçince o uyanıyor. Hareket etmesi de sürekli wc ihtiyacı doğuruyor.
Rutin boy kilo vs, işitme, genel muayene şeklinde yapıldı bizimki...Benimkide dün akşama kadar sıkıntısız emiyordu ama şükür öğleden sonraya düzeldi.biz ilk doktor kontrolüne pazartesi gidicezde bebekte nelere bakılıyor gidince
Tamamdır teşekkür ederimRutin boy kilo vs, işitme, genel muayene şeklinde yapıldı bizimki...
Uyku canım çok uykucu sarılıktan kaynaklı sanırım. Günde 2 kere iyi emiyor gerisi azıcık azıcık pat uykuya dalıyor uyandırana kadar canım çıkıyor beni yoran şey o yani.Kuzum emmesinde problem mi var? Sütün iyi maşallah, sıkıntı ne?
Ay kötü olmus canım ya biberon seçimi önemli gerçekten. Senin oğlan mamayı sevmedi demek vay uyanıkBen de lansinoh aldım yavaş akışlı ama benim oğlan biberon da sevmedi mama daille de anne sütü diyor görümcem avent normal akışlı ile besliyodu kızını 3. Ayda memeyi bıraktı bebek.
Alır canım üzme kendini aç kalmasın yeter
Canım çok haklısın ama sakin kalmaktan başka şasın yok. Kendini ve çocuklarını düşün. Sağlık olsun geridi bi şekilde hallolur ben bunu çok acı öğrendim çok dikkat etmemize rağmen nasıl olduğunu vbilmeden eşim covid oldu ve doğuma gelemedioğlumla bi yabımız eksikti ama hepimiz sağlıklıyız şuan en büyük tesellimiz de o.
Ay bende ya uyunur mu hiç, son kez karnımizda uyucak yavrularımız❣❣
Keske kesintisiz uyuyabilsek iyice dinlensek o gune kadar. Salı gecesi zaten mümkün değil uyuyamam ben
Bak sen özlersin hamileliği daha doğrusu uykuyuBaskı yapıyor tabi, sabah uyandığımda of of of diye gidiyorum tuvaleteama son iki saat su içmeyince öndekilerden daha rahatım. Önceden içimde bir şey yırtılmış gibi bi acıyla uyanıyodum resmen ve hatta acıya uyanıyordum
12 den sonra yemek yemeyecegim, karnımdan yediği son beslenme olacakAy bende ya uyunur mu hiç, son kez karnımizda uyucak yavrularımız
Merhaba, benimde 2 şubatta olacak doğumun nasipse.Kızlar merhaba 2 subatta oğlusuma kavuscaz inş ama doktoruö belden uyusturmalıyı öneriyor ama onun hakkında hiç Bi bilgim yok bebeğimi bana gösterdikten sonra bayıltıyorlar mı yoksa hep uyanık mı olucam
Canım ben doğuma girdiğimde tekmeleri ağzımdan hissedecektm nerdeyse. Kafasıda vajinamdan hissediyordum. Aşağı iniyor kaburgalar rahatlıyor olayı herkeste aynı değil bence.Yahu son haftaya gelince asagi inmesi gerekmiyor mu bebeklerin?
Benim kız kaburgamın içine girdi iyice ,çıkışı yanlış yerde arıyor
Benim de 2 cnm12 den sonra yemek yemeyecegim, karnımdan yediği son beslenme olacakayhh duygular şelale
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?