2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Simdi saglik bakanının açıklamalarını dinledim.
Yavaş yavaş gündemden çıkacağa benziyor, inşallah öyle olur da biter bu kabus.

Simdi saglik bakanının açıklamalarını dinledim.
Yavaş yavaş gündemden çıkacağa benziyor, inşallah öyle olur da biter bu kabus.
Hakkaten sağlık bakanı bile takmıyor ya bende dinledim, ama benim hastanem yine de covid testi istiyor sali günü vericem, bi kez vermiştim ağızdan alınırken baya miğdem bulandi, bakalim inşallah kabul ederler burundan alırlar sadece

Bende salı günü vereceğim. 1 kere verdim daha önce boşuna korkmuşum dedim kendi kendime.

Ameliyat kanını filan perşembe günü verdim,salı günü son ultrason, nst ve anestezi uzmanı görüşmesi var.
Ay burcu 2 gün kaldı kiizz

Ben kan vericem salı günü, bide Anestezi görüşmesi var, ay cidden cnm ya coook az kaldı saatleri mi saysak artık

Ben kan vericem salı günü, bide Anestezi görüşmesi var, ay cidden cnm ya coook az kaldı saatleri mi saysak artık
❣❣
Keske kesintisiz uyuyabilsek iyice dinlensek o gune kadar. Salı gecesi zaten mümkün değil uyuyamam ben

Ben normalde de kalkardim zaten, hamile kaldığımdan beri sürekli uyanıyorum, peki baskı yapmıyor mu hiç alt tarafa
Baskı yapıyor tabi, sabah uyandığımda of of of diye gidiyorum tuvalete ama son iki saat su içmeyince öndekilerden daha rahatım. Önceden içimde bir şey yırtılmış gibi bi acıyla uyanıyodum resmen ve hatta acıya uyanıyordum

Kuzum emmesinde problem mi var? Sütün iyi maşallah, sıkıntı ne?
Uyku canım çok uykucu sarılıktan kaynaklı sanırım. Günde 2 kere iyi emiyor gerisi azıcık azıcık pat uykuya dalıyor uyandırana kadar canım çıkıyor beni yoran şey o yani.
sadece bugun değişti huyu sanki. Memeden ayrılmadı kucaktan bıraktğm an ağlamaya basladı. Bugun sadece iyi beslendi 16 gündür. Yoksa hep zorla veriyordum.
Annem 40 ı çıkana kadar huy değiştirir demişti bakalım . Memeyi bırakmaması da kötüymüş

Ay kötü olmus canım ya biberon seçimi önemli gerçekten. Senin oğlan mamayı sevmedi demek vay uyanık

Bak sen özlersin hamileliği daha doğrusu uykuyu

Kızlar merhaba 2 subatta oğlusuma kavuscaz inş ama doktoruö belden uyusturmalıyı öneriyor ama onun hakkında hiç Bi bilgim yok bebeğimi bana gösterdikten sonra bayıltıyorlar mı yoksa hep uyanık mı olucam

Kızlar merhaba 2 subatta oğlusuma kavuscaz inş ama doktoruö belden uyusturmalıyı öneriyor ama onun hakkında hiç Bi bilgim yok bebeğimi bana gösterdikten sonra bayıltıyorlar mı yoksa hep uyanık mı olucam
Merhaba, benimde 2 şubatta olacak doğumun nasipse.
Hayır bayiltmiyorlar sadece belden aşağısı uyuşuk oluyor,bisey hissetmiyorsun. Genelde bu anestezi uygulanıyor artık, sağlıkla kavuşun

Günaydın uykusuzlukla uğraşan hamilelere ve bebişi ile ilgilenen güzel annelere.3.gebeliğim ama ben bu kadar uyku problemi yaşamamıştım ya çok zor uyuyorum hep uyanıyorum bi video izlemiştim son ay hamilelerin uyuyamama sebebi doğum sonrası gece uykusuzluğuna vücüt kendini hazırlıyormuş hatta son ay alınan kilonun tamamı depo oluyormuş oda bebek doğduğunda kıtlık olursa anne 40 gün sadece su bile içse süt aynı besleyiciliğe sahip oluyormuş.Annenin stres yapmaması dinlenmesi ve bol sıvı alması yeterliymiş bebeğine yetecek sütü olması İçin bu hamilelik gerçekten mucize

Yahu son haftaya gelince asagi inmesi gerekmiyor mu bebeklerin?
Benim kız kaburgamın içine girdi iyice ,çıkışı yanlış yerde arıyor
Canım ben doğuma girdiğimde tekmeleri ağzımdan hissedecektm nerdeyse. Kafasıda vajinamdan hissediyordum. Aşağı iniyor kaburgalar rahatlıyor olayı herkeste aynı değil bence.

Günaydın herkese. Bebek doğduğunda kadın doğumcu kontrol ediyor. 5. gün çocuk doktoruna mı gidiyoruz? Sonraki kontrol kaçıncı gün peki? ilk 15 gün doktor rutinini, aşısını, testini öğrenmem lazım ama tam anlayamadım. Yeni doğan sigortası yaptırmak istiyorumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…