Haklısın cnm ,karnın inince doğum olur herkes için geçerli değil demikki.Canım ben doğuma girdiğimde tekmeleri ağzımdan hissedecektm nerdeyse. Kafasıda vajinamdan hissediyordum. Aşağı iniyor kaburgalar rahatlıyor olayı herkeste aynı değil bence.
Gümüş göğüs kapağı aldım ben tavsiye ederim canım uçlarının yarasını gerçekten geçiriyorYaaa kızlar gerçektenmi sağolun. Ben de az diye dolanıyorumbizim sorunumuz bebişin tam emmemesi. İki fırt çekip uyuyor mecbur sağıyorum. Tam ememediği içnde çatlıyor meme ucum. İnsallah düzelir
Yaptırdık biz canım, kimliği için başvuruda bulundunuz demi işlemler ondan sonra oluyor çünkü. Aşısı 1. Ayda olacak. İlk aşıları 1 aylık iken. 5. Gün kontrolü dışında bir daha 1 aylık iken gidiyorsun başka bir sorununuz yoksa.Günaydın herkese. Bebek doğduğunda kadın doğumcu kontrol ediyor. 5. gün çocuk doktoruna mı gidiyoruz? Sonraki kontrol kaçıncı gün peki? ilk 15 gün doktor rutinini, aşısını, testini öğrenmem lazım ama tam anlayamadım. Yeni doğan sigortası yaptırmak istiyorumda.
Canım bezini aç genelde bezini açıkça uyanıyorlar bide insan kıyamıyor ama minik minik burnunu sık çok rahatsız oluyorlar burnuna dokunulmasından doktor demişti bize oğlumdaKızlar merhaba bebeğim çok şükür küvezden çıktı 3 gündür yanımda ama beslenek için uyandıramıyorum uyandırmak için işe yarayan bir yöntem varmı bildiğiniz kilosu düşük daha çok zayıflıycak diye endişeleniyorum.
Aynen valla kurnaz benimki direk memeye yapışıyo çok şükürAy kötü olmus canım ya biberon seçimi önemli gerçekten. Senin oğlan mamayı sevmedi demek vay uyanık
Göğüsten aşağısınınhissetmiyosun sadece canım. Brn benimle ilgilenen hemşireye sürekli ne durumdalar napıyolar diye soruyodum.Kızlar merhaba 2 subatta oğlusuma kavuscaz inş ama doktoruö belden uyusturmalıyı öneriyor ama onun hakkında hiç Bi bilgim yok bebeğimi bana gösterdikten sonra bayıltıyorlar mı yoksa hep uyanık mı olucam
Canım beni 4. Gün çocuk dr 5. Gün sağlık ocağı çağırdıGünaydın herkese. Bebek doğduğunda kadın doğumcu kontrol ediyor. 5. gün çocuk doktoruna mı gidiyoruz? Sonraki kontrol kaçıncı gün peki? ilk 15 gün doktor rutinini, aşısını, testini öğrenmem lazım ama tam anlayamadım. Yeni doğan sigortası yaptırmak istiyorumda.
Gözün aydın cnm. Burnunu sıkabilirsin bezini açabilirsin birde topupunı sıkınca uyanıyorlarKızlar merhaba bebeğim çok şükür küvezden çıktı 3 gündür yanımda ama beslenek için uyandıramıyorum uyandırmak için işe yarayan bir yöntem varmı bildiğiniz kilosu düşük daha çok zayıflıycak diye endişeleniyorum.
Ah ne çektim ben o durumdan anlatıyorum hemen, öyle topuğunu sıktırmak burnunu sıktırmak çenesini oynatmak işe yaramıyor. Altını aç ancak öyle uyanıyor. Ve merak etme haftası ile uyumlu hale gelince düzene giriyor kendisi ağlayarak emmek için uyanıyor. Bende sana dediğim gibi atlattım o süreci altını açarak geçer seferinde başka türlü ayılamıyordu çünkü.Kızlar merhaba bebeğim çok şükür küvezden çıktı 3 gündür yanımda ama beslenek için uyandıramıyorum uyandırmak için işe yarayan bir yöntem varmı bildiğiniz kilosu düşük daha çok zayıflıycak diye endişeleniyorum.
Olabilir tabi yerinde olsam ılık bi duş alıp hastanenin yolunu tutardımKızlar merhaba
Bugün sabah mukus kıvamında çok açık renkli akıntım geldi nişan olabilir mi ?
Muhtemelen nişan gelmiş, hadi hayırlısı ...Kızlar merhaba
Bugün sabah mukus kıvamında çok açık renkli akıntım geldi nişan olabilir mi ?
Ay heycanlandımOlabilir tabi yerinde olsam ılık bi duş alıp hastanenin yolunu tutardım
Nişan gelince doğum başlamış mı oluyorMuhtemelen nişan gelmiş, hadi hayırlısı ...
Duş alıp hastaneye git bencede.
Tamam muhtemelen doğum başlıyor sakince doğum için hazırlanmanı öneririm çünkü bana en geç sabaha karşı doğumun başlayacak gibi geliyor. Hadi sağlıkla kavuş inşallah yavruna canımAy heycanlandımsancı bekliyorum şuan ,dün karnım çok sertleşiyordu bide çok aşağıda hissediyorum karnımı
Evet tabiki, heleki benim ilkinde nişandan saatler sonra doğum başladı ama ikincide nişanım gelmesiyle doğumun başlaması aynı anda olduNişan gelince doğum başlamış mı oluyor
Çok teşekkür ederim canım hazırlanayım o zaman ay yarında ağdaya gidecektim güyaTamam muhtemelen doğum başlıyor sakince doğum için hazırlanmanı öneririm çünkü bana en geç sabaha karşı doğumun başlayacak gibi geliyor. Hadi sağlıkla kavuş inşallah yavruna canım
Çok şükür şimdi yanında yavrun Allah kötülerini uzak etsin bizden sağlıklı olsunlar en büyük mucize o bizim içinEvet tabiki, heleki benim ilkinde nişandan saatler sonra doğum başladı ama ikincide nişanım gelmesiyle doğumun başlaması aynı anda oldu
Benim oğlan daha 1 haftalık ama şimdilik bişey yok canım.Kızlar beni biliyorsunuz oğlan erken doğunca küvezdi kendi hastalığımdı bakamadım hiç buraya sadece erken doğum yapan arkadaşları merak edip arada girip onları okuyup cevap verip çıktım. Kimler doğum yaptı hiç haberim yok umarım herkes iyidir ve vaktinde alıyorsunuzdur kucaklarınıza. Size bir sorum olacak, oğlumun yüzünde hep sivilceler çıktı annem dolgunluk kilo alacak ondan diyor eşim çocuk sıcaklamış diyor doktoru önemli değil bişey kullanmaya gerek yok diyor Ananem pis biri görmüş diyor ki eve daha hiç kimseyi sokmadım bunu kafadan eliyorum. Sizinkilerde var mı sivilce ucu beyaz beyaz minik minik heryerinde var yüzünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?