2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım ben doğuma girdiğimde tekmeleri ağzımdan hissedecektm nerdeyse. Kafasıda vajinamdan hissediyordum. Aşağı iniyor kaburgalar rahatlıyor olayı herkeste aynı değil bence.
Haklısın cnm ,karnın inince doğum olur herkes için geçerli değil demikki.

Yaaa kızlar gerçektenmi sağolun. Ben de az diye dolanıyorum bizim sorunumuz bebişin tam emmemesi. İki fırt çekip uyuyor mecbur sağıyorum. Tam ememediği içnde çatlıyor meme ucum. İnsallah düzelir
Gümüş göğüs kapağı aldım ben tavsiye ederim canım uçlarının yarasını gerçekten geçiriyor

Yaptırdık biz canım, kimliği için başvuruda bulundunuz demi işlemler ondan sonra oluyor çünkü. Aşısı 1. Ayda olacak. İlk aşıları 1 aylık iken. 5. Gün kontrolü dışında bir daha 1 aylık iken gidiyorsun başka bir sorununuz yoksa.

KIZLAR KORSE ALACAĞIM BİLDİĞİNİZ UYGUN FİYATLI İŞE YARAYAN KORSE VAR MI?

Canım bezini aç genelde bezini açıkça uyanıyorlar bide insan kıyamıyor ama minik minik burnunu sık çok rahatsız oluyorlar burnuna dokunulmasından doktor demişti bize oğlumda

Ay kötü olmus canım ya biberon seçimi önemli gerçekten. Senin oğlan mamayı sevmedi demek vay uyanık
Aynen valla kurnaz benimki direk memeye yapışıyo çok şükür
Kızlar merhaba 2 subatta oğlusuma kavuscaz inş ama doktoruö belden uyusturmalıyı öneriyor ama onun hakkında hiç Bi bilgim yok bebeğimi bana gösterdikten sonra bayıltıyorlar mı yoksa hep uyanık mı olucam
Göğüsten aşağısınınhissetmiyosun sadece canım. Brn benimle ilgilenen hemşireye sürekli ne durumdalar napıyolar diye soruyodum.
Canım beni 4. Gün çocuk dr 5. Gün sağlık ocağı çağırdı

Gözün aydın cnm. Burnunu sıkabilirsin bezini açabilirsin birde topupunı sıkınca uyanıyorlar

Ah ne çektim ben o durumdan anlatıyorum hemen, öyle topuğunu sıktırmak burnunu sıktırmak çenesini oynatmak işe yaramıyor. Altını aç ancak öyle uyanıyor. Ve merak etme haftası ile uyumlu hale gelince düzene giriyor kendisi ağlayarak emmek için uyanıyor. Bende sana dediğim gibi atlattım o süreci altını açarak geçer seferinde başka türlü ayılamıyordu çünkü.

Kızlar beni biliyorsunuz oğlan erken doğunca küvezdi kendi hastalığımdı bakamadım hiç buraya sadece erken doğum yapan arkadaşları merak edip arada girip onları okuyup cevap verip çıktım. Kimler doğum yaptı hiç haberim yok umarım herkes iyidir ve vaktinde alıyorsunuzdur kucaklarınıza. Size bir sorum olacak, oğlumun yüzünde hep sivilceler çıktı annem dolgunluk kilo alacak ondan diyor eşim çocuk sıcaklamış diyor doktoru önemli değil bişey kullanmaya gerek yok diyor Ananem pis biri görmüş diyor ki eve daha hiç kimseyi sokmadım bunu kafadan eliyorum. Sizinkilerde var mı sivilce ucu beyaz beyaz minik minik heryerinde var yüzünün

Ay heycanlandım sancı bekliyorum şuan ,dün karnım çok sertleşiyordu bide çok aşağıda hissediyorum karnımı
Tamam muhtemelen doğum başlıyor sakince doğum için hazırlanmanı öneririm çünkü bana en geç sabaha karşı doğumun başlayacak gibi geliyor. Hadi sağlıkla kavuş inşallah yavruna canım

Benim oğlan daha 1 haftalık ama şimdilik bişey yok canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…