Kırmızı olması gerekmiyor mu yada kahve tonları?Kızlar merhaba
Bugün sabah mukus kıvamında çok açık renkli akıntım geldi nişan olabilir mi ?
Ay hadi hayırlısı canım ben heyecanlandım valla bence ağrın girene kadar ara ara ılık duş al bana öncekinde duşta dizlerini kırıp yere oturup duş al hemen açılman olur demişlerdi duşta öyle oturmuştum şöyle sanki önümde kova varmış çamaşır yıkıyormuş gibi düşün dizlerin yukarıda öyle durmuştum duşta zaten çok ağrı hissedilmiyor çok rahatladım hatta yalancı sancıymış deyip duştan çıktım sonraki giren sancı ile üzerimi zor giyinmiştim az daha arabada doğuyordu oğlum hastaneye gittiğimde 9cm açılma vardı.inş kızım da öyle hızlıca doğar hayırlısıylaAy heycanlandımsancı bekliyorum şuan ,dün karnım çok sertleşiyordu bide çok aşağıda hissediyorum karnımı
Bunu 5 sene önce kızımda yaşamıştım, eşin haklı, sıcaktan çıkıyor o sivilcemsi pütürcükler, kat kat giydirme,bebeklerin metabolizması ve vücut ısısı bizden çok farklı, çocuk doktoru o zaman için öyle demişti bize ve dediği gibi de oldu, daha ince kıyafetler giydirince , üstüne çok kalın battaniye vs örtmeyince hepsi yok olduKızlar beni biliyorsunuz oğlan erken doğunca küvezdi kendi hastalığımdı bakamadım hiç buraya sadece erken doğum yapan arkadaşları merak edip arada girip onları okuyup cevap verip çıktım. Kimler doğum yaptı hiç haberim yok umarım herkes iyidir ve vaktinde alıyorsunuzdur kucaklarınıza. Size bir sorum olacak, oğlumun yüzünde hep sivilceler çıktı annem dolgunluk kilo alacak ondan diyor eşim çocuk sıcaklamış diyor doktoru önemli değil bişey kullanmaya gerek yok diyor Ananem pis biri görmüş diyor ki eve daha hiç kimseyi sokmadım bunu kafadan eliyorum. Sizinkilerde var mı sivilce ucu beyaz beyaz minik minik heryerinde var yüzünün
Herzaman başlamıyor. Benimde geçen hafta geldi. Hastanede 1.5 cm açıklığın olduğunu öğrendim. Ama sancı namına bir şey yokNişan gelince doğum başlamış mı oluyor
Normal kalkan aldım canım ben.Gümüş göğüs kapağı aldım ben tavsiye ederim canım uçlarının yarasını gerçekten geçiriyor
Benm pembe renkte akıntım gelmişti. Ardından hemen suyum patladı yarım saate de sancılar sıklaştı. Sancı durumunu kontrol edip gidebilirsin bir de bebeğin hareketlerini kontrol etKızlar merhaba
Bugün sabah mukus kıvamında çok açık renkli akıntım geldi nişan olabilir mi ?
Benim kızımda da geçen gün kafasında ve yanağında gördüm birkaç tane. Hatta görevliye sordum arada çıkar o yenidoğanlarda bir sıkıntı yok demişti. Bugün geçmiş gibiydi.Kızlar beni biliyorsunuz oğlan erken doğunca küvezdi kendi hastalığımdı bakamadım hiç buraya sadece erken doğum yapan arkadaşları merak edip arada girip onları okuyup cevap verip çıktım. Kimler doğum yaptı hiç haberim yok umarım herkes iyidir ve vaktinde alıyorsunuzdur kucaklarınıza. Size bir sorum olacak, oğlumun yüzünde hep sivilceler çıktı annem dolgunluk kilo alacak ondan diyor eşim çocuk sıcaklamış diyor doktoru önemli değil bişey kullanmaya gerek yok diyor Ananem pis biri görmüş diyor ki eve daha hiç kimseyi sokmadım bunu kafadan eliyorum. Sizinkilerde var mı sivilce ucu beyaz beyaz minik minik heryerinde var yüzünün
Canım benim de hastanede yara olmuştu. Doktorum remolent meme ucu bakım kremi aldırdı çabuk iyilestirdi ve güzel nemlendiriyor.Normal kalkan aldım canım ben.
Aslında iyidi son günlerde çatlamaya basladı
Lansinoh krem sürüyorum pek geçirmedi. Kantaron yağı sürmeye basladım bakalm iyi gelecekmi.
Yaralıyken emzirmek cok zor oluyor. Geçirmezse ben de gümüş kapak alıcam mecbur
Makinede çok rahatım canımCanım benim de hastanede yara olmuştu. Doktorum remolent meme ucu bakım kremi aldırdı çabuk iyilestirdi ve güzel nemlendiriyor.
Ben önce sütümü ardından da onu sürüyorum bir sıkıntı yaşamıyorum gerçi makinayla bebeğin sürekli emmesi farklı olur mu bilmiyorum
Canım aynısını yasıyorum. Yüzünde cok cıktı sanki ergenlk sivilcesi gbi iltihaplı gibi. Doktora sordum normal dedi ama sebebini söylemedi. Kimisi sütün yağlı olduğundan diyor kimisi sıcaktan diyor ama scaktan olsa doktor uyarırdı.Kızlar beni biliyorsunuz oğlan erken doğunca küvezdi kendi hastalığımdı bakamadım hiç buraya sadece erken doğum yapan arkadaşları merak edip arada girip onları okuyup cevap verip çıktım. Kimler doğum yaptı hiç haberim yok umarım herkes iyidir ve vaktinde alıyorsunuzdur kucaklarınıza. Size bir sorum olacak, oğlumun yüzünde hep sivilceler çıktı annem dolgunluk kilo alacak ondan diyor eşim çocuk sıcaklamış diyor doktoru önemli değil bişey kullanmaya gerek yok diyor Ananem pis biri görmüş diyor ki eve daha hiç kimseyi sokmadım bunu kafadan eliyorum. Sizinkilerde var mı sivilce ucu beyaz beyaz minik minik heryerinde var yüzünün
Sağol canım yapıyorum ama biraz sıkılıyor yine uyumaya devam ediyor topuğunu sıkıyorum yine aynı masaj gibi geliyor heralde:) ev ortamına yeni adapte oluyor bende tecrübesizim tabi umarım değişir durumlar üzülmeye başladımCanım bezini aç genelde bezini açıkça uyanıyorlar bide insan kıyamıyor ama minik minik burnunu sık çok rahatsız oluyorlar burnuna dokunulmasından doktor demişti bize oğlumda
Hepsini yapıyorumGözün aydın cnm. Burnunu sıkabilirsin bezini açabilirsin birde topupunı sıkınca uyanıyorlar
En çok bu işe yarıyor canım gerçekten diğer türlü topuğunu sıkıyorum burnunu sıkıyorum yüzünü ekşitiyor sadece uyumaya devam ediyor.Ah ne çektim ben o durumdan anlatıyorum hemen, öyle topuğunu sıktırmak burnunu sıktırmak çenesini oynatmak işe yaramıyor. Altını aç ancak öyle uyanıyor. Ve merak etme haftası ile uyumlu hale gelince düzene giriyor kendisi ağlayarak emmek için uyanıyor. Bende sana dediğim gibi atlattım o süreci altını açarak geçer seferinde başka türlü ayılamıyordu çünkü.
Evet eczaneden aldım canım.Makinede çok rahatım canımucuna dokunmuyor makine direk sağıyor. Ama bebek damağında Çiğniyor ucunu. O mahfediyor işte
O meme ucunu tutana kadar 5 dk cebelleşiyoruz.. bir de sinirleniyor iyice hırçın davranıyor o esnada yara iyileşmeden artıyor. Dediğin kreme de bakayım nereden alabilirm eczanede varmıdır şuan hepsini bi denemek istiyorum
Bunu bende uygulayayim.Ah ne çektim ben o durumdan anlatıyorum hemen, öyle topuğunu sıktırmak burnunu sıktırmak çenesini oynatmak işe yaramıyor. Altını aç ancak öyle uyanıyor. Ve merak etme haftası ile uyumlu hale gelince düzene giriyor kendisi ağlayarak emmek için uyanıyor. Bende sana dediğim gibi atlattım o süreci altını açarak geçer seferinde başka türlü ayılamıyordu çünkü.
Her zaman kırmızı yada kahve olmuyor canım benim ilki süt beyazı çok temiz bi akıntıydı, ikincisi hastane yatağına geldi kırmızılıydıKırmızı olması gerekmiyor mu yada kahve tonları?
Yani aslında çok giydirmiyorum bir askılı zıbın bir uzun kollu zıbın en üste de tulum ben 2 kat bi atlet bi pijama olarak, oda +1 fazla. Ama ne bileyim biraz daha evi serin tutayım bakayım fark edecek mi o zaman bi gözlemciyimBunu 5 sene önce kızımda yaşamıştım, eşin haklı, sıcaktan çıkıyor o sivilcemsi pütürcükler, kat kat giydirme,bebeklerin metabolizması ve vücut ısısı bizden çok farklı, çocuk doktoru o zaman için öyle demişti bize ve dediği gibi de oldu, daha ince kıyafetler giydirince , üstüne çok kalın battaniye vs örtmeyince hepsi yok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?