2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya ben birşey sürmedim evet hep sütün yağlı yada sıcaktan yorumu oluyor başka yorum gelmiyor. 10 gün sonra doktora gideceğiz bakalım o zamana azalmamış olursa doktor amcası bi krem önerir heralde. Bu arada üstteki mesajı okudum meme ucunu bebeğin çiğnemesi vs memeyi bebeğin yanlış kavrıyor canım yara o yüzden oluyor. Kahverengi bölgeyi komple sokmaya çalış ağzına sadece ucunu alırsa yaran hiiiiç iyileşmez ama kahverengi bölgeyi komple alırsa hem emzirmek çok rahat hem bebek çok rahat kavrayıp başarılı bir şekilde emiyor sen onun üzerine dur biraz biberona alışmasın sonra.

Kaç kilo bebeğin? Benşm yeğenim 2 kg doğdu şuan 6.5 yaşında. Öyle ufaktı ki bebek yastığının üzerine yatıyordu yatak niyetine. Ama ufak bebekler daha çabuk toparlıyorlar sen bol bol emzirmeye çalış hep memede tut emse de emmesede. Gün geçtikçe gözü açılmama başlayacak. Duş aldırdınız mı mesela? Benim oğlan ilk banyosundan sonra biraz gözü baktı ikinci banyodan sonra da kudurdu resmen dünyaya geldiğini anca anladı

Çok teşekkür ederim canım hazırlanayım o zaman ay yarında ağdaya gidecektim güya
Haberdar et mutlaka, dualarım seninle kolay doğumların olsun. Normal doğum yapacaksan epidural iste rahat et ben ilkini çatır çatır epiduralsiz suni sancısız yaptım bunda dayanamadığım noktada epidural istedim oh be dedim açılmayı da kolaylaştırıyor hemen doğuma alınıyorsun

Canım ya of o kahverengi kısımını zorla ağzına sokmaya calısıyorum ama almıyor ne kadar uğraşıyorum varya. Artık ikimizde sinir krizi geçiriyoruz. O açlıktan çıldırıyor ben acıdan.
Tam sokuyorum ağzına geri çıkarıyor nasıl yapıcam bilmiyorum

Gözün aydın canım. Bez açmanın işe yaradığını biliyorum. İlk çocuğumda çok uyuyor diye hastanede almıştık soluğu,doktor güldü 2 gün sonra uyumuyor diye gelirsiniz diye. Sarılık gibi rahatsızlığı falan yoksa uyusun bırak hatta sende bu durumu değerlendir uyu.

Her zaman kırmızı yada kahve olmuyor canım benim ilki süt beyazı çok temiz bi akıntıydı, ikincisi hastane yatağına geldi kırmızılıydı
Ay ciddi mi benim geliyor 3 4 gündür arada, ama doktorum muayene etti bi sıkıntı yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…