- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Ya ben birşey sürmedim evet hep sütün yağlı yada sıcaktan yorumu oluyor başka yorum gelmiyor. 10 gün sonra doktora gideceğiz bakalım o zamana azalmamış olursa doktor amcası bi krem önerir heralde. Bu arada üstteki mesajı okudum meme ucunu bebeğin çiğnemesi vs memeyi bebeğin yanlış kavrıyor canım yara o yüzden oluyor. Kahverengi bölgeyi komple sokmaya çalış ağzına sadece ucunu alırsa yaran hiiiiç iyileşmez ama kahverengi bölgeyi komple alırsa hem emzirmek çok rahat hem bebek çok rahat kavrayıp başarılı bir şekilde emiyor sen onun üzerine dur biraz biberona alışmasın sonra.Canım aynısını yasıyorum. Yüzünde cok cıktı sanki ergenlk sivilcesi gbi iltihaplı gibi. Doktora sordum normal dedi ama sebebini söylemedi. Kimisi sütün yağlı olduğundan diyor kimisi sıcaktan diyor ama scaktan olsa doktor uyarırdı.
Ben losyon sürünce hafifledi biraz
Kaç kilo bebeğin? Benşm yeğenim 2 kg doğdu şuan 6.5 yaşında. Öyle ufaktı ki bebek yastığının üzerine yatıyordu yatak niyetine. Ama ufak bebekler daha çabuk toparlıyorlar sen bol bol emzirmeye çalış hep memede tut emse de emmesede. Gün geçtikçe gözü açılmama başlayacak. Duş aldırdınız mı mesela? Benim oğlan ilk banyosundan sonra biraz gözü baktı ikinci banyodan sonra da kudurdu resmen dünyaya geldiğini anca anladıEn çok bu işe yarıyor canım gerçekten diğer türlü topuğunu sıkıyorum burnunu sıkıyorum yüzünü ekşitiyor sadece uyumaya devam ediyor.
Kilosu düşük olduğu için üzülüyorum dün gece ağladım ilkdefabiraz daha zamana ihtiyacımız var sanırım
Canım senin kızın küvezdeydi değil mi ne zaman çıkıyor bilgi verdiler mi?Bunu bende uygulayayim.
Kızım hep uyuyor gittiğimde.
Haberdar et mutlaka, dualarım seninle kolay doğumların olsun. Normal doğum yapacaksan epidural iste rahat et ben ilkini çatır çatır epiduralsiz suni sancısız yaptım bunda dayanamadığım noktada epidural istedim oh be dedim açılmayı da kolaylaştırıyor hemen doğuma alınıyorsunÇok teşekkür ederim canım hazırlanayım o zaman ay yarında ağdaya gidecektim güya
Canım ya of o kahverengi kısımını zorla ağzına sokmaya calısıyorum ama almıyorYa ben birşey sürmedim evet hep sütün yağlı yada sıcaktan yorumu oluyor başka yorum gelmiyor. 10 gün sonra doktora gideceğiz bakalım o zamana azalmamış olursa doktor amcası bi krem önerir heralde. Bu arada üstteki mesajı okudum meme ucunu bebeğin çiğnemesi vs memeyi bebeğin yanlış kavrıyor canım yara o yüzden oluyor. Kahverengi bölgeyi komple sokmaya çalış ağzına sadece ucunu alırsa yaran hiiiiç iyileşmez ama kahverengi bölgeyi komple alırsa hem emzirmek çok rahat hem bebek çok rahat kavrayıp başarılı bir şekilde emiyor sen onun üzerine dur biraz biberona alışmasın sonra.
Burdaki arkadaşlardan owli markasını duydum bende ondan alacağım sanırım.KIZLAR KORSE ALACAĞIM BİLDİĞİNİZ UYGUN FİYATLI İŞE YARAYAN KORSE VAR MI?
Gözün aydın canım. Bez açmanın işe yaradığını biliyorum. İlk çocuğumda çok uyuyor diye hastanede almıştık soluğu,doktor güldü 2 gün sonra uyumuyor diye gelirsiniz diye. Sarılık gibi rahatsızlığı falan yoksa uyusun bırak hatta sende bu durumu değerlendir uyu.Kızlar merhaba bebeğim çok şükür küvezden çıktı 3 gündür yanımda ama beslenek için uyandıramıyorum uyandırmak için işe yarayan bir yöntem varmı bildiğiniz kilosu düşük daha çok zayıflıycak diye endişeleniyorum.
Rabbim kolay doğum olmasını nasip etsin inşallah. Hayırlısıyla kavuşsun yavrusuna
Raj marka aldım bugün 79 tlye trendyol dan sizde alın kaçırmayın owlinin yan ürünü yine de siz bilirsinizBurdaki arkadaşlardan owli markasını duydum bende ondan alacağım sanırım.
Benim ilk çocuğumda geldi 4 saate sancılarım başladı sonraki gün doğum ama bazen daha uzun. Da sürüyormuşNişan gelince doğum başlamış mı oluyor
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yok canım 2300 olmasını bekliyoruz.Canım senin kızın küvezdeydi değil mi ne zaman çıkıyor bilgi verdiler mi?
Çok yakın canım emzireceğin günlerEvet eczaneden aldım canım.
İnşallah fayda eder. Ben sürekli emziremediğim için onu bilemiyorum
İnşallahÇok yakın canım emzireceğin günler
İğne kullanıyorum günlük aspirin kullnmıyorum aspirini bıraktık 28. Haftada bende aspirin diye biliyorum bebeği besleyenBende de pıhtılaşma var igne kullanıyor musun? O bebeği besliyor diye biliyorum, baska bi sebep olmasın az beslenmesine?
Evet cnm doğum habercisi bu,bir ayazda kurtul inşallah. Haber et bize de.Nişan gelince doğum başlamış mı oluyor
Rabbim sağ salim eline ayağına kavuştursun inşallah
Ay ciddi mi benim geliyor 3 4 gündür arada, ama doktorum muayene etti bi sıkıntı yoktuHer zaman kırmızı yada kahve olmuyor canım benim ilki süt beyazı çok temiz bi akıntıydı, ikincisi hastane yatağına geldi kırmızılıydı
Rabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?