2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok sağol canım indireym hemen

Bende güzeller güzeli kızıma kavuştum çok şükür normal istedim ama son anda sezeryan olmam gerekti..ağrılarım var, sütüm yetmiyor diye mama veriyoruz ve bu durum çok moralimi bozuyor
Canım hayırlı olsun moralini bozma ben de normal istedim hatta suyum geldi sancı çığlıklarımla vardık hastaneye. Ama açılmam 2 cm di daha tüp bebekte oldugu icin sezaryene alındım. Sütün gelir hep emzir bol su iç süt yapıcı çayları içmeye basla. Zaten tam süt gelmesi 2.günü bulur moralin bozulmasın

Reflü yatağı gibi canım baş kısmında hafif yükseltisi var baş kısmında. Biraz daha yanımda yatsın o zaman sonra alıştırma yapayım. Teşekkür ederim

Yarın kızımın doktor kontrolü var.
Kara kara nasıl gideceğimi düşünüyorum. İnşallah sarılık filan çıkmaz, saat başı emziriyorum. İnşallah sütüm yeterli geliyordur.
Canm saat başı emiyorsa kafana takma alacağını alıyordur insallah. Benm ki hiç uyanmıyordu ki emsin. Full uyuyordu . Sen uyandırıp emzirebiliyorsan korkma

Hakkında hayırlısı cnm benim bunlar olunca 2 gün sonra nişan geldi kızımda hiç böyle olmamıştım. Sağ salim kucağına alırsın inşallah

Bana aynı şeyi 4 kere yaptılar bir gece önce kan sulandırıcı yaptığım için Dr da gelip yaptı 1 kere aklım çıktı ama hala o göbek ağrım var bu yüzden geçecek ama 1 haftayı bulacak gibi

Yarın kızımın doktor kontrolü var.
Kara kara nasıl gideceğimi düşünüyorum. İnşallah sarılık filan çıkmaz, saat başı emziriyorum. İnşallah sütüm yeterli geliyordur.
Bende bugün götürcem yüzü hafif sarı gibi geceden beri kaka çiş yapıyor inşallah artmamıştır. Mama da veremiyorum midesi kabul etmedi kustu sütüm de geceden beri gelmeye başladı. Yarım saate bir uyandı emzirdim. Ve en bombası eşim covıd pozitif çıktı ben tek götürcem hastaneye babam var ama o da panik içeri bile girdiremem çocuktan kan alırken hemşirelerle kavga eder bakalım neler olacak

selam kızlar.
biz 12 günlük olduk. kızım biraz küçük o yuzden hızlı kilo alması için doktor mama ver diyor fakat sütüm çok kızım emerken yorıluyor. sütüm varken mama vermek de biraz canımı sıkıyor. onun dışımda herşey güzel gidiyor. ablası biz ve melisacık birbirimize alışmaya adapte olmaya çalışıyoruz.

Çarşamba sezaryen doğum yaptım da taze anneler büyük tuvaletinize ne zaman çıktınız ben de gaz sorunu yok ama hala çıkamadım

Çarşamba sezaryen doğum yaptım da taze anneler büyük tuvaletinize ne zaman çıktınız ben de gaz sorunu yok ama hala çıkamadım
Ameliyatımın aynı gününde çıkmıstım canım. Ama ben evde gün kurusu kompostosu yapıp hastaneye götürdüm onu içtim sürekli. Baya rahat çıkardım gazımıda tuvaletimide. Gün kurusu kompostosu mutlaka öneririm

Sütün yağlımı canım, doyuyor ve ağlamıyorsa yetiyordur. Doktorumuz bize de mama önerdi kilosu sınırdaydı. Sütüm yettiği halde ben verdim bir haftada istediğimz kiloya ulasmıstı. Doktorun önerdiyse ver istersen

Maşallah canım. Sütü sağıp versen rmeceği kısmı emse gerisini kaşıkla falan verirsin mama da vermen gerekiyorsa çekinme derim bak ben şimdi biraz takviye yapmak istiyorum oğlumun midesi mamayı kabul etmedi 1 2 gün sonra yine deneyeceğim sarılık olacak diye korkuyorum ablası foto terapi almıştı onun tedirginliği var bende

Ben aynı gün çıkardım gaz cnm bol kayısı suyu ve su içmiştim. Büyük tuvalete de 2. Gün çıktım ama hastanede kahvaltıya izin verdiler öğlen normal yemek yedim ekmek olmadan yine kayısı suyu tükettim o yüzden rahat çıktım diye düşünğyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…