- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
- 83
ilk günden beri park ytakta yatıyor bizimki canım.
yatak bana yakın olduğu için bi sıkıntı yok, ufak bir mık mıkta uyanıyorum zaten.
Meryem suresi mi canımSimdi bu gece uyuyamazsin heyecandandoktora gidersen yazarsin Allah yardimcin olsun. Dogumu kolaylastiran dua vardi , yazip yanina al istersen.
Çok sağol canım indireym hemenAppstore a beyaz gürültü yaz. Bak bu çok güzel ben saç kurutma makinası sesini seçtim dakikasını da seçebiliyorsun ne kadar çalsın istersen ve azalarak yavaş yavaş duruyo bi anda kesilmiyor ses sürenin sonunda.
Canim ne yaptınTesadüfün böylesi, benimde şuan kahverengi akıntım var birden panik olmaya başladım
Canım hayırlı olsunBende güzeller güzeli kızıma kavuştum çok şükürnormal istedim ama son anda sezeryan olmam gerekti..ağrılarım var, sütüm yetmiyor diye mama veriyoruz ve bu durum çok moralimi bozuyor
Reflü yatağı gibi canım baş kısmında hafif yükseltisi var baş kısmında. Biraz daha yanımda yatsın o zaman sonra alıştırma yapayım. Teşekkür ederimPark yatak değil de ahşap aldık biz büyük anne yanı yapıyorum onu korkuluğu indirip yatakla birleştiriyorum içine de reflü yatağını koyup yatırıyorum. Yalnız park yatağı birleştiremezsin kendi yatağınla bebeği görmek için sürekli ayağa kalkman gerekir bence zorlanırsın bi süre daha babynestte yatır sonra park yatağına alırsın ama reflü yatağı tavsiye ederim ani kusmalar vs için kurtarıcı olsun sen uyurken
Teşekkür ederim bi deneme yapayımBaby nesti park yatağa koydum canım uyuyor o şekilde
Canm saat başı emiyorsa kafana takma alacağını alıyordur insallah. Benm ki hiç uyanmıyordu ki emsin. Full uyuyordu . Sen uyandırıp emzirebiliyorsan korkmaYarın kızımın doktor kontrolü var.
Kara kara nasıl gideceğimi düşünüyorum. İnşallah sarılık filan çıkmaz, saat başı emziriyorum. İnşallah sütüm yeterli geliyordur.
Hakkında hayırlısı cnm benim bunlar olunca 2 gün sonra nişan geldi kızımda hiç böyle olmamıştım. Sağ salim kucağına alırsın inşallahMerhaba canim, benim durum ayni. Her gün aynisini yaşiyorum. Belime biçak saplanmiş gibi ağri giriyor, ayaklarim kilitleniyor, kizim da makata ve vajinaya şiddetli baski yapiyor. Akintim çok artti, beyaz ve yapiskan ama nişan falan gelmedi. Gelsin istiyorum artik gercekten. Yarin 38.haftam da bitiyor
Bana aynı şeyi 4 kere yaptılar bir gece önce kan sulandırıcı yaptığım için Dr da gelip yaptı 1 kere aklım çıktı ama hala o göbek ağrım var bu yüzdenEvetiki tane hemşire bastırdı, birinin elini o kadar sıktım ki geri bırakmak zorunda kaldı. Çok acıdı çok
Canım 3 bardak kaynamış suya 7-8 tane kuru inciri 4 e bölüp at 8 dakika kaynat . 2 bardak çıkacak sabah akşam iç sütünün nasıl çoğaldığına sen bile inanamayacaksın,bana güven
Kolik olduğunu nasıl anladın canım ve ne zaman başladı? Allah kolaylık versin hakikaten çok zordur eminim.
Ben park beşikte yatırıyorum hep. Oldukça rahat bence.
Rabbim bir avazda kurtarsın cnm benim
Canım evet doğum yaptım ben,çok ağrılarım var bugün 3. Günüm yarın daha iyi olmayı umuyorum.
Uykusuzluk sinirlerini harap etmiştir vakit buldukça bebeğin uyuduğunda sende uyu.
Bende bugün götürcem yüzü hafif sarı gibi geceden beri kaka çiş yapıyor inşallah artmamıştır. Mama da veremiyorum midesi kabul etmedi kustuYarın kızımın doktor kontrolü var.
Kara kara nasıl gideceğimi düşünüyorum. İnşallah sarılık filan çıkmaz, saat başı emziriyorum. İnşallah sütüm yeterli geliyordur.
Neden olsun, benimde böyleEki Görüntüle 3001138 Benim park yatak Buda sıkıntı olur mu
Ameliyatımın aynı gününde çıkmıstım canım. Ama ben evde gün kurusu kompostosu yapıp hastaneye götürdüm onu içtim sürekli. Baya rahat çıkardım gazımıda tuvaletimide. Gün kurusu kompostosu mutlaka öneririmÇarşamba sezaryen doğum yaptım da taze anneler büyük tuvaletinize ne zaman çıktınız ben de gaz sorunu yok ama hala çıkamadım
Sütün yağlımı canım, doyuyor ve ağlamıyorsa yetiyordur. Doktorumuz bize de mama önerdi kilosu sınırdaydı. Sütüm yettiği halde ben verdim bir haftada istediğimz kiloya ulasmıstı. Doktorun önerdiyse ver istersenselam kızlar.
biz 12 günlük olduk. kızım biraz küçük o yuzden hızlı kilo alması için doktor mama ver diyor fakat sütüm çok kızım emerken yorıluyor. sütüm varken mama vermek de biraz canımı sıkıyor. onun dışımda herşey güzel gidiyor. ablası biz ve melisacık birbirimize alışmaya adapte olmaya çalışıyoruz.
Maşallah canım. Sütü sağıp versen rmeceği kısmı emse gerisini kaşıkla falan verirsin mama da vermen gerekiyorsa çekinme derim bak ben şimdi biraz takviye yapmak istiyorum oğlumun midesi mamayı kabul etmedi 1 2 gün sonra yine deneyeceğim sarılık olacak diye korkuyorum ablası foto terapi almıştı onun tedirginliği var bendeselam kızlar.
biz 12 günlük olduk. kızım biraz küçük o yuzden hızlı kilo alması için doktor mama ver diyor fakat sütüm çok kızım emerken yorıluyor. sütüm varken mama vermek de biraz canımı sıkıyor. onun dışımda herşey güzel gidiyor. ablası biz ve melisacık birbirimize alışmaya adapte olmaya çalışıyoruz.
Ben aynı gün çıkardım gaz cnm bol kayısı suyu ve su içmiştim. Büyük tuvalete de 2. Gün çıktım ama hastanede kahvaltıya izin verdiler öğlen normal yemek yedim ekmek olmadan yine kayısı suyu tükettim o yüzden rahat çıktım diye düşünğyorumÇarşamba sezaryen doğum yaptım da taze anneler büyük tuvaletinize ne zaman çıktınız ben de gaz sorunu yok ama hala çıkamadım
En son bana da belirti geldi yazdıktan sonra sancılarım başladı hastaneye gittik 12 saatlik bekleyişten sonra doğurdum şükürCa
Canim ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?