2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Karnına bastırdılar mı seninde canım o beni yordu biraz

Canım bizim çocuk Dr u yeni doğan bebek 2 saate bir emzşrilmez sürekli emzirilşr dedi. Bekleme dedi bana bende öyle yapıyorum 1 saat olmadan altını açıp uyandırıp veriyorum meme ne kadar geliyordur bilmiyorum tabi ama. Birde benim oğlumun midesi mamayı kabul etmedi kusturdu inşallah gerek kalmaz. Kusunca hastanede midesini yıkadılar

Kızlar az önce birşey buldum süt arttırıcı. Kullanan var mı merak ediyorum
Arpa maltı, tarçın ve rezeneden oluşan bi karışım. Malt mix adı. Su veya süt ile karıştırıp içiliyormuş süt ile tadı daha güzel oluyormuş. Kullananlar baya memnunlar sütüm arttı diyorlar ki buna inanırım arpa maltı süt arttırır. Ama daha önce duyan gören bilen var mı merak ettim ?

Kızlar kolik ne kötü bişeymşş yaa bu saatlerde başlıyoruz gece boyunca ağlıyor kaskatı kesiliyor krizlere giriyor. Artık altını açtırmıyor bile sanki etini kesiyoruz yaa memeyi ağzına almadan susmuyor. Sabah beri sırtım koptu emzirmekten. Emzik aldım eczaneden uyanık anlıyor yine ağlıyor
Of böyle sürekli mememde kalırsa ben kambur yada sakat kalırım. 4 kg oldu kollarım ağrıyor zaten. Banyoya zor girdm bugun Buzuki orhanın müziğini önermişti bi arkadasımız o işe yarıyor gibi sanki bilginiz olsun

Benimde 2 gün sütüm az var diye mama verdik, sıpa alıştı hazıra,sinir oluyorum ya takviye aldım arttı sanki sütüm ama az emiyor mutlaka mama istiyor ya, bide gözlerinde Hafif sarılık var dedi abimle annem canım sıkıldı ya

Geçmiş olsun canım ya küçücük yavrum daha midesi yıkanması kötü olmuş bizim bebekte mama kabul etmedi hatta süt sağdım biberonla vermeye çalıştık onuda istemedi ama neden bilmiyorum bizim doktor öyle dedi gerçi bugün sıpa şükür öğleden sonra 3ten beridir her saat başı kendi uyandı ben hiç zorlamadan bende onu takip ederek emziricrm belki geceleri 1.5 saatte bir kalkıp uyandırırım.

Kızlar ya bebeğini park yatakta yatırmaya başlayan oldu mu ben babynestte yanımda yatırıyorum da nasıl yapmak lazım bilemedim

Bence saçmalamışlar 1900 doğan kizim bir gun bile küvezde kalmadı serviste cocuk tutmak ne demek ya bence sorgulayın yapılanları gerekirse baska bir hastane de muayene olsun

Canım her yenidoğanda oluyor emin ol. Mama ver korkma mamadan hızlı toparlar hemde sarılığı atar vücuttan. Sadece biberonla verme alışmasın. Bizimkide hemen alıştı ağzını yarım açıyor meme ucumu alıyor sadece . Zorla kavgayla sokuyorum ağzına kahverengi kısımı. Mamayı azalttık şimdi kilosu iyi gittiği için . Şırınga ile verebilirsin mamayı

Bence saçmalamışlar 1900 doğan kizim bir gun bile küvezde kalmadı serviste cocuk tutmak ne demek ya bence sorgulayın yapılanları gerekirse baska bir hastane de muayene olsun
Gerçekten iyice sacmaladilar ya.
Pazartesi diyeceğim gitmek istiyorum diye

Kızlar ya bebeğini park yatakta yatırmaya başlayan oldu mu ben babynestte yanımda yatırıyorum da nasıl yapmak lazım bilemedim

ilk günden beri park ytakta yatıyor bizimki canım.
yatak bana yakın olduğu için bi sıkıntı yok, ufak bir mık mıkta uyanıyorum zaten.

Öncelikle forumumuz ne güzel olmuş böyle bir süredir iş nedeniyle girememiştim doğum yapanlar deneyimlerini paylaşanlar sorular çok değişmiş maşallah doğum yapan annelerin gözleri aydın olsun sorunu olanların en kısa zamanda dertlerine derman bulmaları henüz benim gibi bebeği karnında olanların da bebeklerini sağlıkla dünyaya getirmelerini dilerim

Merhaba canim, benim durum ayni. Her gün aynisini yaşiyorum. Belime biçak saplanmiş gibi ağri giriyor, ayaklarim kilitleniyor, kizim da makata ve vajinaya şiddetli baski yapiyor. Akintim çok artti, beyaz ve yapiskan ama nişan falan gelmedi. Gelsin istiyorum artik gercekten. Yarin 38.haftam da bitiyor

Yeğenim 1.5 yıl önce doğum yaptı ve bebeğini 6 ay kadar anne yanı beşiğinde uyuttu…ve sling, kanguru ve bir de anne yanı beşiğinin kendisinin kurtarıcısı olmazsa olmazı olduğunu söyler dururdu hep…istediği odaya kolayca taşınması, yatakta yer kaplamayıp kendi yatağının yanına konulabilmesi, hem eşinin hem bebeğinin yanında uyuyabilmesi vs. bir hayli kolaylık sağlamış. Şimdilerde e-bebek te indirimleri de var imkanınız varsa bakın derim…gerçi ben henüz doğumum gerçekleşmediği için kullanmadım ama yeğenim diyorsa doğru diyordur diyerek aldım…siz de bir araştırın derim…bu arada bebeğinizi sağlıkla keyifle büyütün inşallah

Kızlar merhaba öncelikle 4 şubatta doğumu olan anneler vardı tebrik ederim
Doktordan geliyorum 2cm açıklık bebek kanala inmiş aşağıya bastırıyor ve nst de doğum sancısı gözüküyor doktor gece gelir dedi eğer gelmezse sabah 6 da yatışım yapılacak suni ile başlanacak bebek baya aşağıda dedi dualarınızı bekliyorum

Canın nasıl isyiyorsa, sana nasıl rahat geliyorsa öyle yap. Doğru diye bir şey yok bebek bakımında. Her ailenin kendi düzeni var. Eğer babynest size konforlu geliyorsa şu an konforlu gelmediği döneme kadar rahatça kullanın bence. Ben bebek alışıra da inanmıyorum çünkü bebekler herşeyi kendilerne göre çok güzel yönlendiriryorlar. Misal 3 yaşına kadar hiç aynı yatakta yatmadığımız kızım 3 yaşından sonra bizim yatakta yatmaya başlamıştı. Ve bunu başka ailelerden de duydum. Bir arkadaşım da bebeğiyle birlikte uyumayı çok seviyordu. Çocuk kendisi 4 yaşında gidip kendi yatağında yatmaya başladı, anne babası hiç yönlendirmediği halde. Sorunuz bu muydu bilmiyorum ama :)

Ay hadi inşallah:) çok heyecanlandım. Bir avazda, kolayca doğum yaparsın inşallah

Kendinizi çok yormadan azıcık merdiven çıkın bugun, faydası olur miniğin inişine

Ay hadi inşallah:) çok heyecanlandım. Bir avazda, kolayca doğum yaparsın inşallah

Kendinizi çok yormadan azıcık merdiven çıkın bugun, faydası olur miniğin inişine
Bende çok heycanlandım pilates topunda hareketler yapıyorum birazdan merdiven inip çıkacağım ,amin inşallah güzel geçecek öyle hissediyorum

Kızlar perişan haldeyiz giremiyorum. 2 Şubat'ta kimlerin doğumu vardı? adzeynep PinkMermaid Sizin miydi? Çok vardı da benim beyin komple terk. Doğum yapanlar da bebekleri de iyidir inşallah. Darısı hayırlısıyla, sağlıkla bekleyenlerin başına. Yüzümü yıkamadığım günler oluyor. Dikişlerim hala zorluyor. Uyku diye bir şey yok. Bebek çok kilo verip sarılık değeri artınca bir gece fototerapi aldı. Onu hastanede bırakıp eve elimde tek eldiveniyle geldiğim gece ömrümden ömür gitti. Taburcu ettiklerinde ikinci kez doğum yapmışım gibi hissettim. Sinirlerimiz harap. Annem yanımızda kalıyor. Kavga kıyamet birnirimize girdik bir akşam. Şimdi biraz daha iyiyiz. Kaşık biberonla mücadele ederek mamaya başlattı doktor. Beslenme süremiz 2,5 saatlere kadar çıktı alışma sürecinde. Şimdi daha kısa ama hala çok zorlanıyoruz. Önlem, Molfix, Prima, Pampers, Sleepy Natural (Bio değil düz natural) denedik. Sonuncudan memnun kaldık, onunla devam ediyoruz. Incia köpük şampuan fena değil ama pişik kremi çöp. Mustela pişik kremi iyi geldi. Meme ucum da fena. Avent kalkanla krem olarak Lansinoh ve Nipplecare kullanıyorum dönüşümlü. Biraz daha idare ediyor gibi bunlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…