Karnına bastırdılar mı seninde canım o beni yordu biraz2 kilo olması beklenir diye biliyordum ben ,oğlumda öyle olmuştu. Her hastane farkli uygulama yapıyor, kendi iyiyse o kiloyu evde çok rahat alır aslında.
Aynı soruyu sabahtan beri kendime soruyorum,... ilkinde bu kadar ağrım olmadı hemen ayağa kalktım,bu defa mümkün değil iyiyim diyemiyorum
Hep ağrım var ayağa kalkmak filan çok zor.
Ameliyat sırasında sordum kistler ne olmuş diye,yumurtaliklar tertemiz erimiş kistlerin dedi.
Canım bizim çocuk Dr u yeni doğan bebek 2 saate bir emzşrilmez sürekli emzirilşr dedi. Bekleme dedi bana bende öyle yapıyorum 1 saat olmadan altını açıp uyandırıp veriyorum meme ne kadar geliyordur bilmiyorum tabi ama. Birde benim oğlumun midesi mamayı kabul etmedi kusturdu1 hafta sonrası niye 11e yülseldi acaba değeri yavrumun bende yükselicek diye çok endişeliyim meme verme ile ilgili ne yapsam bilmiyorum bütün herkes bi saatte bi ver diyo doktor 2 saatte bir annemin birkaç günlüğüne işi var diye kayınvalidem yanımda ona kalsa 2 saatte bir bile uyandırmama laf ediyor çocuk uyuyo diye özel hastanede Işın tedavisi gördük diye bir ton laf yedik kocama götürmeyin kontrole zaten beyazladı çocuk diyor kafayı yedirtecek bana
Benimde 2 gün sütüm az var diye mama verdik, sıpa alıştı hazıra,sinir oluyorum ya takviye aldım arttı sanki sütüm ama az emiyor mutlaka mama istiyor ya, bide gözlerinde Hafif sarılık var dedi abimle annem canım sıkıldı yaKızlar kolik ne kötü bişeymşş yaabu saatlerde başlıyoruz gece boyunca ağlıyor kaskatı kesiliyor krizlere giriyor. Artık altını açtırmıyor bile sanki etini kesiyoruz yaa memeyi ağzına almadan susmuyor. Sabah beri sırtım koptu emzirmekten. Emzik aldım eczaneden uyanık anlıyor yine ağlıyor
Of böyle sürekli mememde kalırsa ben kambur yada sakat kalırım. 4 kg oldu kollarım ağrıyor zaten. Banyoya zor girdm bugunBuzuki orhanın müziğini önermişti bi arkadasımız o işe yarıyor gibi sanki bilginiz olsun
Geçmiş olsun canım ya küçücük yavrum daha midesi yıkanması kötü olmuşCanım bizim çocuk Dr u yeni doğan bebek 2 saate bir emzşrilmez sürekli emzirilşr dedi. Bekleme dedi bana bende öyle yapıyorum 1 saat olmadan altını açıp uyandırıp veriyorum meme ne kadar geliyordur bilmiyorum tabi ama. Birde benim oğlumun midesi mamayı kabul etmedi kusturduinşallah gerek kalmaz. Kusunca hastanede midesini yıkadılar
Bence saçmalamışlar 1900 doğan kizim bir gun bile küvezde kalmadı serviste cocuk tutmak ne demek ya bence sorgulayın yapılanları gerekirse baska bir hastane de muayene olsunKızlar hastanedeyim.
Hemşire 3 kilo olmasını beklerler diyor çıkarmak için.
E kaç gün kalacağız öyle olursa. 2300 şuan. 700 gramı 2 günde almayacağı belli yani. 2 3 gün diyorlardı bize hep.
Bu uygulama mantıklı mı ya ben o kadar kalamam ki
Canım her yenidoğanda oluyor emin ol. Mama ver korkma mamadan hızlı toparlar hemde sarılığı atar vücuttan. Sadece biberonla verme alışmasın. Bizimkide hemen alıştı ağzını yarım açıyor meme ucumu alıyor sadece . Zorla kavgayla sokuyorum ağzına kahverengi kısımı. Mamayı azalttık şimdi kilosu iyi gittiği için . Şırınga ile verebilirsin mamayıBenimde 2 gün sütüm az var diye mama verdik, sıpa alıştı hazıra,sinir oluyorum ya takviye aldım arttı sanki sütüm ama az emiyor mutlaka mama istiyor ya, bide gözlerinde Hafif sarılık var dedi abimle annem canım sıkıldı ya
Gerçekten iyice sacmaladilar ya.Bence saçmalamışlar 1900 doğan kizim bir gun bile küvezde kalmadı serviste cocuk tutmak ne demek ya bence sorgulayın yapılanları gerekirse baska bir hastane de muayene olsun
Kızlar ya bebeğini park yatakta yatırmaya başlayan oldu mu ben babynestte yanımda yatırıyorum da nasıl yapmak lazım bilemedim
Aynen kuzum ayarladım böyle olmazdı10 şubatta geleceksin dedik siz karar veremezsiniz dedi bize oğluşum
Canım geç okudum durumun nedir. Bana da 10 Şubat dendi ertesi 2 gün böyle belirti yaşadım sabah karşı da nişanlım geldi öğlene doğum yaptım ben sen nasılsın tüm sayfaları okuyamadım
Yeğenim 1.5 yıl önce doğum yaptı ve bebeğini 6 ay kadar anne yanı beşiğinde uyuttu…ve sling, kanguru ve bir de anne yanı beşiğinin kendisinin kurtarıcısı olmazsa olmazı olduğunu söyler dururdu hep…istediği odaya kolayca taşınması, yatakta yer kaplamayıp kendi yatağının yanına konulabilmesi, hem eşinin hem bebeğinin yanında uyuyabilmesi vs. bir hayli kolaylık sağlamış. Şimdilerde e-bebek te indirimleri de var imkanınız varsa bakın derim…gerçi ben henüz doğumum gerçekleşmediği için kullanmadım ama yeğenim diyorsa doğru diyordur diyerek aldım…siz de bir araştırın derim…bu arada bebeğinizi sağlıkla keyifle büyütün inşallahKızlar ya bebeğini park yatakta yatırmaya başlayan oldu mu ben babynestte yanımda yatırıyorum da nasıl yapmak lazım bilemedim
Canın nasıl isyiyorsa, sana nasıl rahat geliyorsa öyle yap. Doğru diye bir şey yok bebek bakımında. Her ailenin kendi düzeni var. Eğer babynest size konforlu geliyorsa şu an konforlu gelmediği döneme kadar rahatça kullanın bence. Ben bebek alışıra da inanmıyorum çünkü bebekler herşeyi kendilerne göre çok güzel yönlendiriryorlar. Misal 3 yaşına kadar hiç aynı yatakta yatmadığımız kızım 3 yaşından sonra bizim yatakta yatmaya başlamıştı. Ve bunu başka ailelerden de duydum. Bir arkadaşım da bebeğiyle birlikte uyumayı çok seviyordu. Çocuk kendisi 4 yaşında gidip kendi yatağında yatmaya başladı, anne babası hiç yönlendirmediği halde. Sorunuz bu muydu bilmiyorum ama :)Kızlar ya bebeğini park yatakta yatırmaya başlayan oldu mu ben babynestte yanımda yatırıyorum da nasıl yapmak lazım bilemedim
Ay hadi inşallah:) çok heyecanlandım. Bir avazda, kolayca doğum yaparsın inşallahKızlar merhaba öncelikle 4 şubatta doğumu olan anneler vardı tebrik ederim
Doktordan geliyorum 2cm açıklık bebek kanala inmiş aşağıya bastırıyor ve nst de doğum sancısı gözüküyor doktor gece gelir dedi eğer gelmezse sabah 6 da yatışım yapılacak suni ile başlanacak bebek baya aşağıda dedidualarınızı bekliyorum
Bende çok heycanlandımAy hadi inşallah:) çok heyecanlandım. Bir avazda, kolayca doğum yaparsın inşallah
Kendinizi çok yormadan azıcık merdiven çıkın bugun, faydası olur miniğin inişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?