- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Beyaz gürültü denedin mi? Kolik bebeklere en iyi beyaz gürültü geliyor. Uygulaması vardı onu indirebilirsin telefona. Bacakları karnına çekip kaskatı ıkınıyor ve yüzü Kırmızı-mor arası oluyor demi? Seninle aynı şeyleri yaşıyoruzKızlar kolik ne kötü bişeymşş yaabu saatlerde başlıyoruz gece boyunca ağlıyor kaskatı kesiliyor krizlere giriyor. Artık altını açtırmıyor bile sanki etini kesiyoruz yaa memeyi ağzına almadan susmuyor. Sabah beri sırtım koptu emzirmekten. Emzik aldım eczaneden uyanık anlıyor yine ağlıyor
Of böyle sürekli mememde kalırsa ben kambur yada sakat kalırım. 4 kg oldu kollarım ağrıyor zaten. Banyoya zor girdm bugunBuzuki orhanın müziğini önermişti bi arkadasımız o işe yarıyor gibi sanki bilginiz olsun
EvetKarnına bastırdılar mı seninde canım o beni yordu biraz
Canım 3 bardak kaynamış suya 7-8 tane kuru inciri 4 e bölüp at 8 dakika kaynat . 2 bardak çıkacak sabah akşam iç sütünün nasıl çoğaldığına sen bile inanamayacaksın,bana güvenKızlar az önce birşey buldum süt arttırıcı. Kullanan var mı merak ediyorum
Arpa maltı, tarçın ve rezeneden oluşan bi karışım. Malt mix adı. Su veya süt ile karıştırıp içiliyormuş süt ile tadı daha güzel oluyormuş. Kullananlar baya memnunlar sütüm arttı diyorlar ki buna inanırım arpa maltı süt arttırır. Ama daha önce duyan gören bilen var mı merak ettim ?
Kolik olduğunu nasıl anladın canım ve ne zaman başladı? Allah kolaylık versin hakikaten çok zordur eminim.Kızlar kolik ne kötü bişeymşş yaabu saatlerde başlıyoruz gece boyunca ağlıyor kaskatı kesiliyor krizlere giriyor. Artık altını açtırmıyor bile sanki etini kesiyoruz yaa memeyi ağzına almadan susmuyor. Sabah beri sırtım koptu emzirmekten. Emzik aldım eczaneden uyanık anlıyor yine ağlıyor
Of böyle sürekli mememde kalırsa ben kambur yada sakat kalırım. 4 kg oldu kollarım ağrıyor zaten. Banyoya zor girdm bugunBuzuki orhanın müziğini önermişti bi arkadasımız o işe yarıyor gibi sanki bilginiz olsun
Ben park beşikte yatırıyorum hep. Oldukça rahat bence.Kızlar ya bebeğini park yatakta yatırmaya başlayan oldu mu ben babynestte yanımda yatırıyorum da nasıl yapmak lazım bilemedim
Rabbim bir avazda kurtarsın cnm benimKızlar merhaba öncelikle 4 şubatta doğumu olan anneler vardı tebrik ederim
Doktordan geliyorum 2cm açıklık bebek kanala inmiş aşağıya bastırıyor ve nst de doğum sancısı gözüküyor doktor gece gelir dedi eğer gelmezse sabah 6 da yatışım yapılacak suni ile başlanacak bebek baya aşağıda dedidualarınızı bekliyorum
Canım evet doğum yaptım ben,çok ağrılarım var bugün 3. Günüm yarın daha iyi olmayı umuyorum.Kızlar perişan haldeyiz giremiyorum. 2 Şubat'ta kimlerin doğumu vardı?adzeynep @PinkMermaid Sizin miydi? Çok vardı da benim beyin komple terk. Doğum yapanlar da bebekleri de iyidir inşallah. Darısı hayırlısıyla, sağlıkla bekleyenlerin başına. Yüzümü yıkamadığım günler oluyor. Dikişlerim hala zorluyor. Uyku diye bir şey yok. Bebek çok kilo verip sarılık değeri artınca bir gece fototerapi aldı. Onu hastanede bırakıp eve elimde tek eldiveniyle geldiğim gece ömrümden ömür gitti. Taburcu ettiklerinde ikinci kez doğum yapmışım gibi hissettim. Sinirlerimiz harap. Annem yanımızda kalıyor. Kavga kıyamet birnirimize girdik bir akşam. Şimdi biraz daha iyiyiz. Kaşık biberonla mücadele ederek mamaya başlattı doktor. Beslenme süremiz 2,5 saatlere kadar çıktı alışma sürecinde. Şimdi daha kısa ama hala çok zorlanıyoruz. Önlem, Molfix, Prima, Pampers, Sleepy Natural (Bio değil düz natural) denedik. Sonuncudan memnun kaldık, onunla devam ediyoruz. Incia köpük şampuan fena değil ama pişik kremi çöp. Mustela pişik kremi iyi geldi. Meme ucum da fena. Avent kalkanla krem olarak Lansinoh ve Nipplecare kullanıyorum dönüşümlü. Biraz daha idare ediyor gibi bunlarla
Appstore a beyaz gürültü yaz. Bak bu çok güzel ben saç kurutma makinası sesini seçtim dakikasını da seçebiliyorsun ne kadar çalsın istersen ve azalarak yavaş yavaş duruyo bi anda kesilmiyor ses sürenin sonunda.Kızlar kolik ne kötü bişeymşş yaabu saatlerde başlıyoruz gece boyunca ağlıyor kaskatı kesiliyor krizlere giriyor. Artık altını açtırmıyor bile sanki etini kesiyoruz yaa memeyi ağzına almadan susmuyor. Sabah beri sırtım koptu emzirmekten. Emzik aldım eczaneden uyanık anlıyor yine ağlıyor
Park yatak değil de ahşap aldık biz büyük anne yanı yapıyorum onu korkuluğu indirip yatakla birleştiriyorum içine de reflü yatağını koyup yatırıyorum. Yalnız park yatağı birleştiremezsin kendi yatağınla bebeği görmek için sürekli ayağa kalkman gerekir bence zorlanırsın bi süre daha babynestte yatır sonra park yatağına alırsın ama reflü yatağı tavsiye ederim ani kusmalar vs için kurtarıcı olsun sen uyurkenKızlar ya bebeğini park yatakta yatırmaya başlayan oldu mu ben babynestte yanımda yatırıyorum da nasıl yapmak lazım bilemedim
Yani daha 2 günlük ceviz kadar midesi var yeter ona merak etme. Sende emzirdikçe çoğalır hafif sarılık illaki olabilir ama önemli olan sınırın üstüne çıkmaması. Seninkide çıkmamıştır bence merak etme çiş kaka yapıyor muYarın kızımın doktor kontrolü var.
Kara kara nasıl gideceğimi düşünüyorum. İnşallah sarılık filan çıkmaz, saat başı emziriyorum. İnşallah sütüm yeterli geliyordur.
Rabbim kolay dogum nasip etsin canim , cok heyecanli gercektenBende çok heycanlandımpilates topunda hareketler yapıyorum birazdan merdiven inip çıkacağım ,amin inşallah güzel geçecek öyle hissediyorum
Reflü yatağında yan mı yatırılıyor yoksa sırt üstü mü?Park yatak değil de ahşap aldık biz büyük anne yanı yapıyorum onu korkuluğu indirip yatakla birleştiriyorum içine de reflü yatağını koyup yatırıyorum. Yalnız park yatağı birleştiremezsin kendi yatağınla bebeği görmek için sürekli ayağa kalkman gerekir bence zorlanırsın bi süre daha babynestte yatır sonra park yatağına alırsın ama reflü yatağı tavsiye ederim ani kusmalar vs için kurtarıcı olsun sen uyurken
Evet yapiyo, yüzü de sarı değil ama belli olur bakalım.Yani daha 2 günlük ceviz kadar midesi var yeter ona merak etme. Sende emzirdikçe çoğalır hafif sarılık illaki olabilir ama önemli olan sınırın üstüne çıkmaması. Seninkide çıkmamıştır bence merak etme çiş kaka yapıyor mu
Ben gündüzleri düz yatırıyorum zaten baş kısmı yüksek ama geceleri yan yatırıyorum ne olur ne olmaz diye. Bizimkisi bu çok memnunum elim ayağım resmen yemek yerken mutfağa götürüyorum otururken salona yatarken odaya bi uvzuvum gibi şuan onsuz naparım bilmiyorumReflü yatağında yan mı yatırılıyor yoksa sırt üstü mü?
Bişey olmaz o zaman, hafif göz beyazında oluyor o normal. Sarılık olan çocuk zaten her halinden belli oluyor gerek teninden gerek emecek hali olmamasından falan. Güzel haberlerle dön canımEvet yapiyo, yüzü de sarı değil ama belli olur bakalım.
Merhaba, uzun zamandır foruma gelememiştim, sizinle aynı gün transfer olmuştuk :) siz doğumu yapmışsınız bile darısı başıma inşallahEvet yapiyo, yüzü de sarı değil ama belli olur bakalım.
Teşekkür ederim paylaşımınız için bende park yatak var direk geçiş yapmayı düşünüyorum artık onada ondan sormak istedimYeğenim 1.5 yıl önce doğum yaptı ve bebeğini 6 ay kadar anne yanı beşiğinde uyuttu…ve sling, kanguru ve bir de anne yanı beşiğinin kendisinin kurtarıcısı olmazsa olmazı olduğunu söyler dururdu hep…istediği odaya kolayca taşınması, yatakta yer kaplamayıp kendi yatağının yanına konulabilmesi, hem eşinin hem bebeğinin yanında uyuyabilmesi vs. bir hayli kolaylık sağlamış. Şimdilerde e-bebek te indirimleri de var imkanınız varsa bakın derim…gerçi ben henüz doğumum gerçekleşmediği için kullanmadım ama yeğenim diyorsa doğru diyordur diyerek aldım…siz de bir araştırın derim…bu arada bebeğinizi sağlıkla keyifle büyütün inşallah
Evetiki tane hemşire bastırdı, birinin elini o kadar sıktım ki geri bırakmak zorunda kaldı. Çok acıdı çok
Canım 3 bardak kaynamış suya 7-8 tane kuru inciri 4 e bölüp at 8 dakika kaynat . 2 bardak çıkacak sabah akşam iç sütünün nasıl çoğaldığına sen bile inanamayacaksın,bana güven
Kolik olduğunu nasıl anladın canım ve ne zaman başladı? Allah kolaylık versin hakikaten çok zordur eminim.
Ben park beşikte yatırıyorum hep. Oldukça rahat bence.
Rabbim bir avazda kurtarsın cnm benim
Canım evet doğum yaptım ben,çok ağrılarım var bugün 3. Günüm yarın daha iyi olmayı umuyorum.
Uykusuzluk sinirlerini harap etmiştir vakit buldukça bebeğin uyuduğunda sende uyu.
Amin inşallah teşekkür ederim kızlarRabbim kolay dogum nasip etsin canim , cok heyecanli gercekten
Simdi bu gece uyuyamazsin heyecandanAmin inşallah teşekkür ederim kızlar
Gözün aydıın ve geçmiş olsun tabii. Ben 8. gündeyim hala ağrıyor dikişlerim. Bir de biz sürekli hastaneye git gel yaptık, hem çok ayakta kalıyorum, hem bebeği oradan oraya taşıyorum, bir yandan da ağla ağla çok zorlandı dikişler :/Canım evet doğum yaptım ben,çok ağrılarım var bugün 3. Günüm yarın daha iyi olmayı umuyorum.
Uykusuzluk sinirlerini harap etmiştir vakit buldukça bebeğin uyuduğunda sende uyu.
Baby nesti park yatağa koydum canım uyuyor o şekildeKızlar ya bebeğini park yatakta yatırmaya başlayan oldu mu ben babynestte yanımda yatırıyorum da nasıl yapmak lazım bilemedim
Evet canım hemde ne morarma. Altını açmak için sırtını koyduğum an baslıyor fizahı koparmaya. Nefes gidiyor ağlarken. Beyaz gürültü vs açtım ama en iyi buzuki orhanın melodisi geldi. Onu duyduğu an sakinleşiyor garip şekilde yine huysuzlanıyor ama en azımdan altını değişebiliyorum . Of of çokta uyanıklaştı varya kandıramıyoruz artıkBeyaz gürültü denedin mi? Kolik bebeklere en iyi beyaz gürültü geliyor. Uygulaması vardı onu indirebilirsin telefona. Bacakları karnına çekip kaskatı ıkınıyor ve yüzü Kırmızı-mor arası oluyor demi? Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz
Canım 18. Günde basladı bizim.Evetiki tane hemşire bastırdı, birinin elini o kadar sıktım ki geri bırakmak zorunda kaldı. Çok acıdı çok
Canım 3 bardak kaynamış suya 7-8 tane kuru inciri 4 e bölüp at 8 dakika kaynat . 2 bardak çıkacak sabah akşam iç sütünün nasıl çoğaldığına sen bile inanamayacaksın,bana güven
Kolik olduğunu nasıl anladın canım ve ne zaman başladı? Allah kolaylık versin hakikaten çok zordur eminim.
Ben park beşikte yatırıyorum hep. Oldukça rahat bence.
Rabbim bir avazda kurtarsın cnm benim
Canım evet doğum yaptım ben,çok ağrılarım var bugün 3. Günüm yarın daha iyi olmayı umuyorum.
rahimde operasyon ve 2unite kan takviyesi oldugu için genel anestezi oldu.Sagsiniz ya her şey hallolur ins . Darısı bizlere . Benim de ins cuma sezaryenim .sizin epidural mi oldu genel mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?