Canım birde şu vitamini verdi Dr ben hani yiyecek ile nasıl artar diye sordun diye düşündüm. Bu da iyi geliyor solgar ınKızlar nasılsınız?
Sizlere sorum olacak süt arttırmak için neler yapabilriim?
Annemle kavga ettik zaten anlasamıyorduk zor dayanıyordum, gitti yalnız kaldık bebeğimle. Ağla ağla helak oldum. Baya sütüm azaldı bebekte doymuyor. Su içmeyi çoğalttım süt arttırıcı çay içiyorum bunun yanı sıra napabilrim hiç fikrim yok
Moral en önemli şey cnm lütfen canını sıkmamaya çalış zaten baya büyümüş paşan kendin rahatça bakarsın merak etme.. E bebekde malt içecek, kuru kayısı kuru incir kuru üzümden hosaf, boza bol su inşallah arttırır en önemlisi moral dinlenmeKızlar nasılsınız?
Annemle kavga ettik zaten anlasamıyorduk zor dayanıyordum, gitti yalnız kaldık bebeğimle. Ağla ağla helak oldum. Baya sütüm azaldı bebekte doymuyor. Su içmeyi çoğalttım süt arttırıcı çay içiyorum bunun yanı sıra napabilrim hiç fikrim yok
İncir kürü yap kuzum . İki gün sonra göğsünden akar sütün. 7_8 inciri bölüp 3 bardak kaynayan suya atıp 6 dakika kadar kaynat sabah akşam iç.Kızlar nasılsınız?
Ayyyy aynıııı aynıııı şuan bende o moddayım pilates topu üzerinde zıplıyorum işte hurma falan yiyorum öyle bekliyorum ne beklediğimizi de bilmiyoruz hayırlısıYeni doğum yapanlar gözünüz aydın
Bugün 38+2 olduk bizde halen tık yok, doğum sancısı birden mi geliyor? Geceleri arada çok hafif adet sancım oluyor başka da bir belirtim yok şimdilik.
Incir kürüyle arkadaşım ikiz bebeklerini emziriyor bol bol ten tene temas bol emzirme bol su içme sutu en çok arttıran seyler sakin ol öncelikle esin gelince gir bir duş al suan lohusasin ve yasadigin herşey cok normal etrafındaki herkesin her dediği batar bunlar cok normal ilk bebeğin mi bilmiyorum ama emzir al koynuna uyut uyudukça uyumaya çalış uyumakta sutu cok arttırıyor emin ol.bu gunlerim hepsi geçicek 2 kizim da prematureydi ikisindede 40 gün oturarak uyudum neredeyse kızlarımda kucağımda biraz büyüdüğünde yatarak emzirmek en guzeli olacak oda sende uyuyacaksinKızlar nasılsınız?
Incir kürüyle arkadaşım ikiz bebeklerini emziriyor bol bol ten tene temas bol emzirme bol su içme sutu en çok arttıran seyler sakin ol öncelikle esin gelince gir bir duş al suan lohusasin ve yasadigin herşey cok normal etrafındaki herkesin her dediği batar bunlar cok normal ilk bebeğin mi bilmiyorum ama emzir al koynuna uyut uyudukça uyumaya çalış uyumakta sutu cok arttırıyor emin ol.bu gunlerim hepsi geçicek 2 kizim da prematureydi ikisindede 40 gün oturarak uyudum neredeyse kızlarımda kucağımda biraz büyüdüğünde yatarak emzirmek en guzeli olacak oda sende uyuyacaksinKızlar nasılsınız?
Canım doktora sordum bu rahim toplandığı için olurmuş. Gaz ağrısı gibi keskin kramp. Özellikle emzirirken mesela,nefes aldırmıyor bazen.Yediğin şeylere bir bak kuzum ben ne zaman gaz yapacak şeyler yesem sancılı çıkıyorum yataktan kalkarken ağrım çok oluyor sanki taş tutmuşum gibi içim kesiliyor
Bende dik yürüyorum ve bugün daha iyiyim çok şükür. Sanırım yavaş yavaş iyileşiyoruz.Yorulursam oluyor benim onun haricinde daha rahatım, doktorum beni gördüğünde dik yürüdüğümu vs söyledi iyi bir şeymiş sizin yuruyusunuz nasıl
Bende senelerdir kendimi hazır saniyodum, hatta öyle ki tüp bebek ile hamile kaldimBen 2.çocuğa 2 sene boyunca hazırdım, olmayınca vazgeçtim haliyle, vaz geçer geçmez geldi minik mucizem ama hazır değilmişim meğerhamile kaldığımda anladım
Ay bide senin 3 müBu benim 3.doğumum. Ameliyat sırasında tansiyonum düşünce çok kötü hissettim sanki son nefesimi veriyorum sandım. Aklımdan geçen ilk şey kızım sen ne yaptın 3.çocuk neyine
Ay bu etrafin daha cok lohusa olmasina gicik oluyorum. Ne demek yeni dogum yapan kadinla kavga etmek, he diyeceksin, alttan alacaksin.Kızlar nasılsınız?
Benimde akşamları ayni sekilde geciyor ben 2 sezaryanliyim nasip olursa normal dogum deneyeceğim 38+4 bugün ve heyecanla sanci bekliyorum çatı muayenesi oldunuz mu?Ayyyy aynıııı aynıııı şuan bende o moddayım pilates topu üzerinde zıplıyorum işte hurma falan yiyorum öyle bekliyorum ne beklediğimizi de bilmiyoruz hayırlısı
Benimde var çikolata kistim ya lanet bişey gitmiyor ne kullansam ne yapsam fayda etmiyor Nur topu gibi duruyor hepDoktorum biraz korkuttu cnm ya bende cikolata kisti vardı patlamış ileride sıkıntı çıkartır size dedi ondan yoksa tabi bi kac sene ara vermek istiyoruz, kıyamam ben oğluma
Solgarın süt artırıcı takviyesi var günde 6 adet içiliyor bira mayasından yapılıyor malt onu al öncelikle, boza çok süt yapıyor. Yulaf çok süt yapıyor. Birde arkadaşın dediği bi tarif vardı oda aynı şekilde 7-8 inciri ortadan böl kaynat suyunu iç. Streste yapma sakin olKızlar nasılsınız?
Ay geçen arkadaşa yazmıştım bi Amerikanların damlası var müthiş iyi geliyormuş gaza falan diye. Türkiye de satışı başlamış aldım bugün verdim hemen kakasını yaptı gazını çıkardı uyudu. İçinde pasiflora olduğu için uyku da yapıyor. Biraz pahalı ama her kuruşuna değer bir kere kullanmama rağmen Allah razı olsun diyorum. Gece gündüz memede ayakta ağlayan zırlayan göğsüme yapışık çocuk uyudu bakalım. Hastaneyi de birbirine kattı bit kadar boyuyla bugün doktor hemen o damlayı verdi halini görünce.Bende onu dedim işte daha ilk günden kolikkulak testinden geçti çok şükür canım. Sadece çocuk doktoru ayakları içe doğru bakıyor gibi ortopedi doktoru görsün demiş ona üzüldüm,ağladım. Bugün ortopedi ile görüşeceğiz inşallah ciddi bişey değildir bizim için dua eder misiniz teyzeler?
Aynen, değişik bir tarif, ama tadı güzel oluyormuş deney3nlerin dediğine göreAaa denemekte fayda var tamam canım .
bildiğin yağa yumurta kırıp pekmez dökücem dmi
Ay bu daha güzel olur, bunu unutmuşumBaşka bir arkadaşta tereyağında hurmayı kavurup üstüne ceviz atıp yemek de sütü artırıyor yazmıştı forumda. Benim aklımın bir köşesinde duruyor sana da fikir olsun
Canım ben 2 gün çektiğimiz uykusuzluğun gazdan olduğunu sanmıyorum. Evet gaz olası bir durum ama 1 günlük bebekte de gaz çok düşük ihtimal ki hele hele buna kolik demek... yazdığın damlayı not ettim canım,inşallah gerek olmaz ama olursa da elimizde kozumuz olsunAy geçen arkadaşa yazmıştım bi Amerikanların damlası var müthiş iyi geliyormuş gaza falan diye. Türkiye de satışı başlamış aldım bugün verdim hemen kakasını yaptı gazını çıkardı uyudu. İçinde pasiflora olduğu için uyku da yapıyor. Biraz pahalı ama her kuruşuna değer bir kere kullanmama rağmen Allah razı olsun diyorum. Gece gündüz memede ayakta ağlayan zırlayan göğsüme yapışık çocuk uyudu bakalım. Hastaneyi de birbirine kattı bit kadar boyuyla bugün doktor hemen o damlayı verdi halini görünce.
Doktorum kontrole çağırdi beni cnm 2 ay sonra, sanırım iğneyle baskilicak bebek isteyene kadar öyle dedi, bakalım inşallah patlayınca gitmiştir diye umit ediyorumBenimde var çikolata kistim ya lanet bişey gitmiyor ne kullansam ne yapsam fayda etmiyor Nur topu gibi duruyor hep
Ay canım bende bugün eve geldim benimki de sezeryan süt yavaş gelince doymadı memeden kalkmadı gaz yapamadım ağırlar kıvrandırdı lavma rahatlattıMerhaba hanımlar. Bende cennet kokuluma kavuştum çok şükür. Dün 9.43 de spinal sezaryen ile dünyaya geldi bal tanem. Ameliyatta tansiyonum düştü ve en korktuğum durumdu,2. doğumumda da yaşamıştım aynı olayı. Neyse ki müdahale ile çabuk kendime geldim. Bütün gece uyumadık sürekli meme de durmak istedi. Uyuyunca yatağına yatırdım ama bastı yaygarayı. Bebek hemşiresi kolik olabilir dedi ama ilk günden kolik olan da ne bileyim
S Sarikuzum senden ne haber canım? Umarım herşey yolundadır.
Benim iki taneydi 4 er cm lik. Erimiş hamileykenBenimde var çikolata kistim ya lanet bişey gitmiyor ne kullansam ne yapsam fayda etmiyor Nur topu gibi duruyor hep
Oldum geçen hafta bu saatten sonra bekleme modu dedi :) Bekliyoruz bizde pazartesiye kadar bişey olmazsa tekrar kontrole gideceğim nst falan çektiripBenimde akşamları ayni sekilde geciyor ben 2 sezaryanliyim nasip olursa normal dogum deneyeceğim 38+4 bugün ve heyecanla sanci bekliyorum çatı muayenesi oldunuz mu?
Ay maşallah ne güzel benimki patlamış ya bakalım nolcak..Benim iki taneydi 4 er cm lik. Erimiş hamileyken
Son günler hiç geçmiyor diyorlardı, doğruymuş. Bide bekliyorsun artık her an gelebilir diye, her gece yatağa girerken o gün bugün de degilmis diye uyuyorumOldum geçen hafta bu saatten sonra bekleme modu dedi :) Bekliyoruz bizde pazartesiye kadar bişey olmazsa tekrar kontrole gideceğim nst falan çektiripArtık doğsun ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?