Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim
Normal doğum için öncesinde birşeyler yapmış mıydın? Bende normal cok istiyorum ama nasip olur mu bilmemS
Sağol canım darısı başına sadece son 1 haftadır merdiven inip çıktım günlük sıcak duş aldım gün içerisinde ara ara sukuat yaptım hatta duşta yaptım 7 hurma yedim bide yürüdüm ama bir hafta düzenli yaptım hepsiniSağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim
Normal doğum için öncesinde birşeyler yapmış mıydın? Bende normal cok istiyorum ama nasip olur mu bilmem
Bana Dr çömel dedi 37+ 5 olduk bugün bebek 3 kg şuanda acaba bunları kaçıncı haftada yapmaya başladınız aktif olarakSağol canım darısı başına sadece son 1 haftadır merdiven inip çıktım günlük sıcak duş aldım gün içerisinde ara ara sukuat yaptım hatta duşta yaptım 7 hurma yedim bide yürüdüm ama bir hafta düzenli yaptım hepsini
Valla cesaretin varsa yap canım, 1 haftalık bebeğinle ikincinin planlamasını yapma cesaretini göstermenden ötürü önünde şapka çıkararak eğildiğimi de bilmeni isterim.
Bu hafta Çatı muayenesine gittim doktora ikinci çocukla ilk çocuk arası ne kadar olmalı dedim. Gözlerini büyüttü ovvvv gerçekten cesursun dedi bu arada ilk gebeliğim olması dışında bu soruda bir sorun yokDoktorum biraz korkuttu cnm ya bende cikolata kisti vardı patlamış ileride sıkıntı çıkartır size dedi ondan yoksa tabi bi kac sene ara vermek istiyoruz, kıyamam ben oğluma
Gözünüz aydın ilk doğum muydu?Sağol canım darısı başına sadece son 1 haftadır merdiven inip çıktım günlük sıcak duş aldım gün içerisinde ara ara sukuat yaptım hatta duşta yaptım 7 hurma yedim bide yürüdüm ama bir hafta düzenli yaptım hepsini
Ben 2.çocuğa 2 sene boyunca hazırdım, olmayınca vazgeçtim haliyle, vaz geçer geçmez geldi minik mucizem ama hazır değilmişim meğerİkinci çocuk mevzusu geçmişken, bende buna nasıl cesaret ettim kendime şaşırıyorum
Evet aynen öyleymiş. Anne karnındaki pozisyondan dolayı bu şekilde sorun teşkil etmez demiş. Ileri geri olacak şekilde hareket tavsiye etmiş,3 hafta sonra kontrol inşallah. Taburcu işlemlerimiz tamamlandı çıkmadan çocuk doktoru son muayeneyi yapacakmış onu bekliyoruzIceride oyle durmustur o yuzden simdi ice dogru bakiyorlardir. Endise etmeyin, zamanla duzelir, en fazla fizik tedavi evde yapmaniz gereken masajlari gosterir onu yaparsiniz. Yigenimin de bir bacagi yamuk duruyor, buyudukce duzelecek dediler.
Biz oğlumla şükürler olsun kavuştuk canlar, elhamdülillah ikimizde çok iyiyiz. Epidural oldum haliyle biraz ağrım var inşallah o da geçecek zamanla..
3,5 kilo 52 cm olarak dünyaya geldi..
Darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına
Gözünüz aydın kızlar. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah.Kızlar bende bu akşam doğum yaptım çok şükür kızım doğdu normal oldu çok kısa sürdü doğumu bekleyen herkese böyle hatta daha kolay doğumlar nasip olsun inş 52cm 3240gr doğdu 9 da doğdu daha yeni uyudu memede durmak istiyor
Bu benim 3.doğumum. Ameliyat sırasında tansiyonum düşünce çok kötü hissettim sanki son nefesimi veriyorum sandım. Aklımdan geçen ilk şey kızım sen ne yaptın 3.çocuk neyineİkinci çocuk mevzusu geçmişken, bende buna nasıl cesaret ettim kendime şaşırıyorum
38 e girince başladım 39+1 de doğdu çok şükür inş senin de kolayca doğar birde perine masajı var ya onu beceremedim ama gece yatarken bolca pamuğa zeytinyağı sürüp koydum öyle yattım yumuşaması İçinBana Dr çömel dedi 37+ 5 olduk bugün bebek 3 kg şuanda acaba bunları kaçıncı haftada yapmaya başladınız aktif olarak
AYy maşallah sütünüz ne güzel normal doğum mu yaptınız
Doğumunu biraz anlatabilir misinKızlar bende bu akşam doğum yaptım çok şükür kızım doğdu normal oldu çok kısa sürdü doğumu bekleyen herkese böyle hatta daha kolay doğumlar nasip olsun inş 52cm 3240gr doğdu 9 da doğdu daha yeni uyudu memede durmak istiyor
Kocanızla hamileyim diye uzak durmayınDeneyimli anneler utanarak bir soru sorucaktim size
17 haftalık gebeyim gece istemsiz orgazm olmak gebeliğe bir zararı olurmu çok korkuyorum yaşayan oldumu aranızda
Ben 40dayım bende de tık yokYeni doğum yapanlar gözünüz aydın
Bugün 38+2 olduk bizde halen tık yok, doğum sancısı birden mi geliyor? Geceleri arada çok hafif adet sancım oluyor başka da bir belirtim yok şimdilik.
Benim de 3. Doğum olacak ins ama korkuyorum çok. Ben çok panigim genel anestezi isteyeceğim kesin benim de tansiyon oynar uyanık olursamBu benim 3.doğumum. Ameliyat sırasında tansiyonum düşünce çok kötü hissettim sanki son nefesimi veriyorum sandım. Aklımdan geçen ilk şey kızım sen ne yaptın 3.çocuk neyine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?