Sabah su gibi ishal ve karın ağrısı ile uyandım tuvaletten çıkamadım resmen akşama kadar akşama doğru ağrıya kasılma eklendi ama ben hep ishal den diye düşündüm dr gel bi nst çekelim dedi bu arada nişanım geldi hastaneye geldiğimde sancı çıktı hemen sıklaştı ve doğdu çok şükürDoğumunu biraz anlatabilir misinÇık merak ediyorum ne oldu nasıl oldu? Normal doğum dimi?
Kocanızla hamileyim diye uzak durmayın
Ben merdiven inip cikima, hurma, zencefilli çay, bol hareket, başladım ama bakalım nasib Nezaman. Bı de boğazım kasiniyor iki gündür kendimi çok uykusuz hissediyorum. Okadar korudum kendimi hastalıklardan, Doğuma az bişey kala hastalandimBen 40dayım bende de tık yokNolcak böyle bilmem
Kızlar nasılsınız?
Sizlere sorum olacak süt arttırmak için neler yapabilriim?
Annemle kavga ettik zaten anlasamıyorduk zor dayanıyordum, gitti yalnız kaldık bebeğimle. Ağla ağla helak oldum. Baya sütüm azaldı bebekte doymuyor. Su içmeyi çoğalttım süt arttırıcı çay içiyorum bunun yanı sıra napabilrim hiç fikrim yok
Bana birisi korktuğu zaman sütünün azaldığını ayakta bir bardak süt içtiğinde geri geldiğini söylemişti cnm ne kadar doğru bilmiyorum. Birde süt ve tahin helvası süt arttırıyormuş ben denemedim ama deneyip işe yarayan varKızlar nasılsınız?
Annemle kavga ettik zaten anlasamıyorduk zor dayanıyordum, gitti yalnız kaldık bebeğimle. Ağla ağla helak oldum. Baya sütüm azaldı bebekte doymuyor. Su içmeyi çoğalttım süt arttırıcı çay içiyorum bunun yanı sıra napabilrim hiç fikrim yok
Canim bana doktor bestlak diye bir ilaç önerdi suya katıp içiyorsun ben de etkisini göstermeye başladıKızlar nasılsınız?
Canım yazmistim gormemissindir belki. Arkadaşımın tavsiyesi kendisi uygulamış, ve iki çocuğunu da baya emzirdi.Kızlar nasılsınız?
Aslında hiç panik değilimdir,tansiyon rahatsızlığımda yok ama doğumda ikidir yaşıyorum bu durumu. Neyse ki geçti bitti çok şükür. Sizde sağlıcakla kavuşun yavrunuza. Bende genel anesteziden korkuyorum.Benim de 3. Doğum olacak ins ama korkuyorum çok. Ben çok panigim genel anestezi isteyeceğim kesin benim de tansiyon oynar uyanık olursam
Hamilelikte hormonlar tavan yapıyor. Doktorunuz aksini söylemediği sürece ilişki yaşamaktan korkmayın. Yaşadığınız durumun da bir sıkıntısı olmaz korkmayın.Deneyimli anneler utanarak bir soru sorucaktim size
17 haftalık gebeyim gece istemsiz orgazm olmak gebeliğe bir zararı olurmu çok korkuyorum yaşayan oldumu aranızda
Şubat kapanışını siz yapacaksınız bu gidişleBen 40dayım bende de tık yokNolcak böyle bilmem
Öncelikle moralini yüksek tutman lazım canım. Fırsat buldukça uyu ve dinlen. Tahin pekmez karışımı işe yarıyor ayrıca bol su iç. Bebek hemşiresi bana dereotu,hurma,irmik helvası da tavsiye etti bunları da deneyebilirsin. Bol bol sağlıklı sütün olsun inşallahKızlar nasılsınız?
ya her yalancı sancıda ay geliyo mu diye seviniyorum saf gibiSabah su gibi ishal ve karın ağrısı ile uyandım tuvaletten çıkamadım resmen akşama kadar akşama doğru ağrıya kasılma eklendi ama ben hep ishal den diye düşündüm dr gel bi nst çekelim dedi bu arada nişanım geldi hastaneye geldiğimde sancı çıktı hemen sıklaştı ve doğdu çok şükür
Valla ayıptır söylemesi bunlara ek aganigi naganigi ama bende tık yokBen merdiven inip cikima, hurma, zencefilli çay, bol hareket, başladım ama bakalım nasib Nezaman. Bı de boğazım kasiniyor iki gündür kendimi çok uykusuz hissediyorum. Okadar korudum kendimi hastalıklardan, Doğuma az bişey kala hastalandimyıkılmadım ayaktayım numarası yapıyorum psikolojikmen iyi hissetmek için
Stres, uykusuzluk, proteinsiz beslenme, yetersiz su içme sütü kesen ve azaltan unsurlar. Ben mesela et seven biri değilim, doktorum gönlünce yumurta ye o zaman dedi. Bol bol yumurta ye. Üç tane ye beş tane ye inan hiç bir zararı yok. Zaten ennn kaliteli protein yumurta. Anneni de takma boşver. Varlığı zarar veren hiç bir şeyin yokluğuna ağlamaKızlar nasılsınız?
Çok sağol canım deneyeyimBana birisi korktuğu zaman sütünün azaldığını ayakta bir bardak süt içtiğinde geri geldiğini söylemişti cnm ne kadar doğru bilmiyorum. Birde süt ve tahin helvası süt arttırıyormuş ben denemedim ama deneyip işe yarayan var
Reklamlarda görüyorum evet tamam canım çok sağol .Canim bana doktor bestlak diye bir ilaç önerdi suya katıp içiyorsun ben de etkisini göstermeye başladı
Aaa denemekte fayda var tamam canım .Canım yazmistim gormemissindir belki. Arkadaşımın tavsiyesi kendisi uygulamış, ve iki çocuğunu da baya emzirdi.
Tereyağını kavuruyorsun, ardından yumurta kırıp biraz pisirdikten sonra biraz pekmez ekliyorsun. Bende ilk duydugumda bı tuhaf geldi ama olurda zorda kalırsam, deneyeceğim ilk şey
Başka bir arkadaşta tereyağında hurmayı kavurup üstüne ceviz atıp yemek de sütü artırıyor yazmıştı forumda. Benim aklımın bir köşesinde duruyor sana da fikir olsunAaa denemekte fayda var tamam canım .
bildiğin yağa yumurta kırıp pekmez dökücem dmi
Kızlar nasılsınız?
Sağolasın canım deneyeceğim hepsini , evet uyku cok önemli ama fırsat bulamıyorumkiHamilelikte hormonlar tavan yapıyor. Doktorunuz aksini söylemediği sürece ilişki yaşamaktan korkmayın. Yaşadığınız durumun da bir sıkıntısı olmaz korkmayın.
Şubat kapanışını siz yapacaksınız bu gidişle
Öncelikle moralini yüksek tutman lazım canım. Fırsat buldukça uyu ve dinlen. Tahin pekmez karışımı işe yarıyor ayrıca bol su iç. Bebek hemşiresi bana dereotu,hurma,irmik helvası da tavsiye etti bunları da deneyebilirsin. Bol bol sağlıklı sütün olsun inşallah
Ay cok tesekkürler canım mutlaka denicemÇörekotu bal karışımı canım bende çok etki ediyor. Her sabah bir tatlı kaşığı yiyorum yemediğim günler sönüyor sanki göğüslerim. Birde kahvaltılarda roka ve dereotu yiyorum bu da fayda ediyor. Dene mutlaka
40+0 da oldu benim doğumum, daha önce ebe ananas kivi hurma ye demişti, ananas yediğim ertesi gün doğuma gittim, onu da dene bence , birde karnına çörek otu yagi sürebilirsin, 40.hafta baya zorlamıştı beni fiziksel olarakBen 40dayım bende de tık yokNolcak böyle bilmem
canım benimde azdı, burda söylemişlerdi incir kürü diye, inciri komposto gibi yapıp içtim gün içinde canım istedikce, annem süt yapsın diye bol bol sütlaç yaptı günde 2 3 kase yedim,dereotu, hurma yiyorum, birde bol bol su, gerçekten çok farketti, özellikle incir ve sütlaç mutlaka tavsiye ediyorumKızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?