Sezaryen olacaksa mutlaka kayısı hoşafı yapıp yanınıza alın , sıcak su torbası da benim işime yaradı süt gelmesi için göğüsümde tuttum hepSelam kızlar 14 şubatta doğum yapacağım.çanta hazırladım ama doğum yapan anneler hastane de şunu iyiki almışım keşke alsaymışım dediğiniz neler var acaba
Sezeryan olacak teşekkür ederimSezaryen olacaksa mutlaka kayısı hoşafı yapıp yanınıza alın , sıcak su torbası da benim işime yaradı süt gelmesi için göğüsümde tuttum hep
Yaaaaaa sende miiiiiSelam kızlar, bu sabah 10.31 de doğum yaptım. 38+3. Gece saat 1de birden ağrılarım başladı. sabah 6bucukta hastanedeydim. kontrol nst fln derken oğlum dünyaya geldiAllah şükürler olsun, ne güzel bir mucize, halen inanamıyorum darısı inşallah bekleyenlere
Şimdiden kolaylıklar dilerim. Ben gerek olmaz diye göğüs kremi almamıştım ama kesinlikle alınmalı. Mycey göğüs kalkanı almıştım onun çok faydasını gördüm göğüs ucu kıyafete temas ettikçe daha çok canın yanıyor. Süt için hurma alabilirsin ben çokça yedim ve şükürler olsun ki hiç mama vermedik. Emzik bulundur yanında,her ne kadar bebek hemşireleri karşı olsalarda benim kurtarıcı oldu.Depend emici külot çok işime yaradı. Aklıma gelenler bu şekilde...Selam kızlar 14 şubatta doğum yapacağım.çanta hazırladım ama doğum yapan anneler hastane de şunu iyiki almışım keşke alsaymışım dediğiniz neler var acaba
Gözün aydın canım,Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah.Selam kızlar, bu sabah 10.31 de doğum yaptım. 38+3. Gece saat 1de birden ağrılarım başladı. sabah 6bucukta hastanedeydim. kontrol nst fln derken oğlum dünyaya geldiAllah şükürler olsun, ne güzel bir mucize, halen inanamıyorum darısı inşallah bekleyenlere
Aa sizde bekleyenlerdensiniz değil mi? Hadi güzel ve sorunsuz doğum haberlerinizi alalım bir an önce inşallah.Yaaaaaa sende miiiiiHadi darısı başıma kaç kg doğdu nasıl geldi başladı ağrıların falan ?
Öncelikle hoşgeldin,gözün aydın canım. Aynı gün doğum yapmışız. Öncelikle can sıkan unsur ve şahıslara sırtımızı dönüyoruz ve bebeğimize yetebileceğimize inanıyoruz. Mümkünse bol bol uyu, hurma ve incir tüket. Tahin pekmez karışımı da işe yarayanlardan tavsiye ederim. Bunların yanı sıra bollllca su iç.Canlar şunu danışmak istiyorum. Benim iki memeden pompa ile 15 ml süt geliyor. Şuan 3. Günüm. Görümcem 42 yasında doğurdu ve tiroit hastası. Aaa ben de bile 30 ml geliyordu deyince canım sıkıldı. Umarım artar. Kaygı arttıkça süt azalıyor. Ama çevre de sağolsun herkes damızlık inek gibi maşallah.
Benim hastane ayarladı canım devlet olduğu için ama geç geldi bayaKızlar bebeğinizin kimliğini nasıl çıkardınız randevu aldınız mı direk nüfusa mı gittiniz internetten de başvuru yapılabilir kimlik direk gelir diyor ama ben veremedim internetten başvuran var mı hiç
Ne bilim canım ya biz bide bayadır birlikte olmuyorduk ondan herhaldeNiye utanasın ya o da bir ihtiyaç. Şu anda yasak olmasa ben de şey ederdim. Rüyana girmesi de normal bence
Gözünüz aydın kavuştunuzSelam kızlar, bu sabah 10.31 de doğum yaptım. 38+3. Gece saat 1de birden ağrılarım başladı. sabah 6bucukta hastanedeydim. kontrol nst fln derken oğlum dünyaya geldiAllah şükürler olsun, ne güzel bir mucize, halen inanamıyorum darısı inşallah bekleyenlere
Evet evet normal doğumun sanırım bu kısmı da baya sıkıntılı bekliyorum Ama ilk bebek olduğu için neyi beklediğimi de bilmiyorumAa sizde bekleyenlerdensiniz değil mi? Hadi güzel ve sorunsuz doğum haberlerinizi alalım bir an önce inşallah.
Eneee gozunuz aydinnn anali babali buyusun insallahSelam kızlar, bu sabah 10.31 de doğum yaptım. 38+3. Gece saat 1de birden ağrılarım başladı. sabah 6bucukta hastanedeydim. kontrol nst fln derken oğlum dünyaya geldiAllah şükürler olsun, ne güzel bir mucize, halen inanamıyorum darısı inşallah bekleyenlere
Hayirli olsun saglikla büyütün insallah ilk dogumunuzmüydü masallah cok uzun sürmemiş yürüyüş yapamıyorum merdiven çıkma yapmismiydinizSelam kızlar, bu sabah 10.31 de doğum yaptım. 38+3. Gece saat 1de birden ağrılarım başladı. sabah 6bucukta hastanedeydim. kontrol nst fln derken oğlum dünyaya geldiAllah şükürler olsun, ne güzel bir mucize, halen inanamıyorum darısı inşallah bekleyenlere
Kac kisi kaldik dogurmayanbenim 17 subat ti tarihim 19 subat olarak fikir degistirdi doktorum ayy bugun cati muayenesi yapti bana elle, boyle bi aci yok ya nasil dayandiniz
Bol bebek kıyafeti olmalı muhakkak. Biz 1 günde 5 kat degistirdik çok lazım oldu. Bide sıcak su torbası olması lazım mutlak.Selam kızlar 14 şubatta doğum yapacağım.çanta hazırladım ama doğum yapan anneler hastane de şunu iyiki almışım keşke alsaymışım dediğiniz neler var acaba
Gözün aydın cnmSelam kızlar, bu sabah 10.31 de doğum yaptım. 38+3. Gece saat 1de birden ağrılarım başladı. sabah 6bucukta hastanedeydim. kontrol nst fln derken oğlum dünyaya geldiAllah şükürler olsun, ne güzel bir mucize, halen inanamıyorum darısı inşallah bekleyenlere
Sezaryen değil mi çatı muayenesi neden yaptı benim bi kere açıklık kontrolü yapmıştı çok acımadı aynı mı oluyor bilmiyorumKac kisi kaldik dogurmayanbenim 17 subat ti tarihim 19 subat olarak fikir degistirdi doktorum ayy bugun cati muayenesi yapti bana elle, boyle bi aci yok ya nasil dayandiniz
Canım 3. Gün bendende anca seninki kadar geldi bol emzirdim çocuk Dr u yeni doğan bebek sürekli emzşrilir dedi 2 saat falan bekleme dedi 20 gün böyle dedi sonra zaten düzenini bulur dedi. Kesinlikle kafana takma e bebeğin emdşkçe sütün gelecek inşallahCanlar şunu danışmak istiyorum. Benim iki memeden pompa ile 15 ml süt geliyor. Şuan 3. Günüm. Görümcem 42 yasında doğurdu ve tiroit hastası. Aaa ben de bile 30 ml geliyordu deyince canım sıkıldı. Umarım artar. Kaygı arttıkça süt azalıyor. Ama çevre de sağolsun herkes damızlık inek gibi maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?