2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Doğru emzikse hiç korkmayın. Ben tutturmadım hiçbir emzik. Philips ultra Air deneyeceğim birde. Memelerimin hali kalmadı ayrıca kusuyor midesi rahatsızlanıyor cok emdiği icin ama yinede emmek istiyor

Geçmiş olsun canım. Benm de bebeğim öyleydi değerimz 17 çıkmıstı. Zorla uyandırıyordum çişli bezleri açık renkse yeterince emiyordur. Benm ki hç emmiyordu turuncuydu yaptığı çişte çok azdı. Şırıngayla veriyordum o derece. Seninki emiyormus azalır insallah değerinz

Geçmiş olsun. 14.6'da yattı, 8'e düşünce taburcu ettiler

Ay inşallah darısı biz bekleyenlerin başına, her gün sıcak su tutuyorum alt bölgeme, yürüyüş yapıyorum. Ne bilim suyum gelse, sancım başlasa diye kendimi dinlenekten yoruldum, 24üne suni sancı Günü verdi, yatışım yapılacak hayırlısıyla, Allah yardım etsin hepimize inşallah

Doğru emzikse hiç korkmayın. Ben tutturmadım hiçbir emzik. Philips ultra Air deneyeceğim birde. Memelerimin hali kalmadı ayrıca kusuyor midesi rahatsızlanıyor cok emdiği icin ama yinede emmek istiyor
Ben de avent ultra air verdim hemen tuttu. Zaten söylemişlerdi tutma ihtimali çok yüksek çoğu çocuk kabul ediyor diye. Dün gece çok rahat ettim emzik sayesinde

Amin canım bende o son bir hafta yürüyüş yaptım çok günlük sıcak duş aldım duşta squad yaptım bide merdiven inip çıktım çok günde 7 hurma yadim ben içmedim ama doktorum adaçayı öneriyor

Merhabalar nasilsiniz herkes bebeisine kavustu mu ? İnsallah saglikliyizdirrr
Merhaba çoğumuz kavuştu çok şükür şuan herkes ayrı bişi ile uğraşıyor sarılık kaka kusmuk gaz süt mama uykusuzluk ama çok şükür hepimizin bebişi sağlıklı inş hepimiz güzel bi rutin oluşturup normal hayata dönebiliriz

Allahim saglikla kucaklarina almayi nasip etsin insallahh.. nasil gidiyor bakalm bebekle araniz nasil? Biz bayaa alistik

Hayirlisiyla insallahh bizimde gazimiz oldu sarilik hafif oldu etti derken zor gunleri ufaktan geride birakiyoruz .. alisiyoruz cok sukur ya

Merhaba,çoğumuz doğum yaptı. Gaz,uyku,süt problemleri dışında herkes iyi cok şükür
Siz ilk dogum yapanlardandiniz, siz nasılsınız?
Biz de çok sukur iyiz ayni problemler devam ediyor tabi daha hafif sekilde gun gectikce rahatlama oluyor alistik cok sukur .. pisik disinda cok cok buyuk bir sikintimiz yokk ne denediysem ne yaptiysam gecmeyen tekrarlayan bir pisik var

Biz de çok sukur iyiz ayni problemler devam ediyor tabi daha hafif sekilde gun gectikce rahatlama oluyor alistik cok sukur .. pisik disinda cok cok buyuk bir sikintimiz yokk ne denediysem ne yaptiysam gecmeyen tekrarlayan bir pisik var
Aaa geçmiş olsun mutlaka denemişsinizdir ama ıslakmendil ve bezi değiştirmeyi denediniz mi bazı ıslak mendillerde badem proteyini yada süt proteyini varmış alerji yapanlar olmuş bilginiz olsun. Birde sizin yedikleriniz de çocukta pişik yapabilir portakal domates kivi gibi asitli yiyecekler

Bez hepsini denedim hemen hemen islak mendil de oyle simdiki yaapcagimda pamuk kullanmak olacak . Mahvoldu kizim azicik cisini yapsa agliyor kuzum haftaya doktora goturecegim yine gecmesse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…