Hayırlı olsun canımm sağlkla büyüt bebişiniKızlar ben de 16.02 da oğlumu umut’umu aldım kucağıma şükürler olsunAbimiz çok seviyor, ilk gördüğünde ayy kıyamam çok küçük diye sevdi, kucağından indirmek istemiyor. Rabbime şükürler olsun bu günleri gördüğümüze
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canımm sağlkla büyüt bebişini
Canım sana bi öneri ile geldim kendi oğlum üzerinde denedim işe yarayınca aklıma sen geldin, bizim bebişler kucak haricinde uyumuyor ya temas bağımlıları yani. Şimdi bi yöntem denedim bugün ve 1 saattir deliksiz uyuyor inanamıyorum yaşıyor mu diye kontrole gidiyorum sürekliCanım 6 tNe içiyorum ama baska takviye kullanmıyorım. Alacağım ama çaya ihtiyacım var
Canım ben hergün yıkayamam korkarım üşütür diye. Gerçi evim hep 25-26 derece ama yine de ne bileyimannem öyle korkuttu ki beni. Zatürre edecen çocuğu diiyp duruyor.
Biz de banyodan sonra deliksiz 5 saat uyuyor.
Çokta rahat ediyor bebekler ama işte her aksam nasıl yıkayacaksın
Çok geçmiş olsun, pişik kadar pis bi dert yok yazık çok üzülüyorum bebeklere, benim amerikada bi arkadaşıma doktoru vazelin önermiş,bildiğiniz orjinal vazelin sürün demiş. Denemekten zarar gelmez bence, umarım faydası olurBez hepsini denedim hemen hemen islak mendil de oyle simdiki yaapcagimda pamuk kullanmak olacak . Mahvoldu kizim azicik cisini yapsa agliyor kuzum haftaya doktora goturecegim yine gecmesse
Gözün aydın canım. Rabbim hayırlı evlat eylesin. Benim oğlanlar da aynı. Bıraksam emzirmek için bile vermeyecekler. Rabbim muhabbetlerini,bağlarını daim etsin inşallahKızlar ben de 16.02 da oğlumu umut’umu aldım kucağıma şükürler olsunAbimiz çok seviyor, ilk gördüğünde ayy kıyamam çok küçük diye sevdi, kucağından indirmek istemiyor. Rabbime şükürler olsun bu günleri gördüğümüze
Daha ne olsun... gecemiz gündüzümüz belli değil hiç bir yerin ağrımasa bile hizmet isteyecek durumdayız. Anlayış lazım ama nerdeeedoğumuma 4 gün kala cağnım kv yurt dışına tatile çıktı, 3 gün önce döndü ayak üstü bana uğradı, akşam bende kalacak,yemek yapıyorumLohusamışım değilmişim önemi mi var. Valla eskiden detaylı yemek yapardım kendisine şimdi K.fasulye pilav salata tek yaptım, hala bel ağrım geçmedi elimden gelen bu
Vazelini bende duymuştum. Birde büyük oğlumda yaşamıştık pişik sıkıntısını annem margarin sürmüştü o da çok rahatlatmıştıÇok geçmiş olsun, pişik kadar pis bi dert yok yazık çok üzülüyorum bebeklere, benim amerikada bi arkadaşıma doktoru vazelin önermiş,bildiğiniz orjinal vazelin sürün demiş. Denemekten zarar gelmez bence, umarım faydası olur
Aayy superr Tamam canm hemen deneyeyim ama benm oğlan daha yatağa yatrırı yatırmaz baslıyor ben battanyeye onu sarana kadar uyanır deneyeyim yinedeCanım sana bi öneri ile geldim kendi oğlum üzerinde denedim işe yarayınca aklıma sen geldin, bizim bebişler kucak haricinde uyumuyor ya temas bağımlıları yani. Şimdi bi yöntem denedim bugün ve 1 saattir deliksiz uyuyor inanamıyorum yaşıyor mu diye kontrole gidiyorum süreklianlatıyorum.
Peluş bi bebek battaniyesini silindir şeklinde rulo yap bebeği yan yatırım silindir şeklindeki battaniyenin bi ucunu arka omuz başına destek olacak şekilde uzat iki bacak arasından geçir ve kalan kısmıda göbeğinden uzatarak en son iki kol arasına yerleştir. Hemen sarılıyor battaniyeye zaten. Yani battaniyeyi u şeklinde iki bacak arasından geçirip etrafını saracaksın bebeğin. Koala gibi sarılıp uyuyor bakmalara kıyamıyorum. Hemen bir dene bakalım ne yapacak merakla bekliyorum
Daha ne olsun... gecemiz gündüzümüz belli değil hiç bir yerin ağrımasa bile hizmet isteyecek durumdayız. Anlayış lazım ama nerdeee
Valla benimkide öyleydi ama böyle yapınca uyumaya başladı. Dün denk geldim bir yerde anne karnında gibi hissediyormuş battaniye sıktırınca onu bacak arasından falan geçmesi de gaz sancısına iyi geliyormuş bide o yumuşak dokuya eli değdiği için kollarının arasında oda rahat ve güvende hissettiriyormuşAayy superr Tamam canm hemen deneyeyim ama benm oğlan daha yatağa yatrırı yatırmaz baslıyor ben battanyeye onu sarana kadar uyanır deneyeyim yinede
Kuru fasulye gaz yapmıyor mu kız ? Ben bezelye yedim de çocuk çatlayacaktı valla çok severim kuru fasulye barbunya nohut bezelye falan ama yiyemiyorumdoğumuma 4 gün kala cağnım kv yurt dışına tatile çıktı, 3 gün önce döndü ayak üstü bana uğradı, akşam bende kalacak,yemek yapıyorumLohusamışım değilmişim önemi mi var. Valla eskiden detaylı yemek yapardım kendisine şimdi K.fasulye pilav salata tek yaptım, hala bel ağrım geçmedi elimden gelen bu
Kuru fasulye gaz yapmıyor mu kız ? Ben bezelye yedim de çocuk çatlayacaktı valla çok severim kuru fasulye barbunya nohut bezelye falan ama yiyemiyorum
Margarini bende duydum, bi arkadaşım hep öyle büyüttü bebeğini. Ben denemedim ama denemekten zarar gelmez.Vazelini bende duymuştum. Birde büyük oğlumda yaşamıştık pişik sıkıntısını annem margarin sürmüştü o da çok rahatlatmıştı
Çok sağol canım denicem var peluş battaniyem . Ben de emzirme minderinin içine kıvırtıp yatırıyorumgün içinde anca öyle uyuyor o da azıcık azıcıkValla benimkide öyleydi ama böyle yapınca uyumaya başladı. Dün denk geldim bir yerde anne karnında gibi hissediyormuş battaniye sıktırınca onu bacak arasından falan geçmesi de gaz sancısına iyi geliyormuş bide o yumuşak dokuya eli değdiği için kollarının arasında oda rahat ve güvende hissettiriyormuş
Kız imtihan gibi kaynanan var vallahi.Erkek kardeşini de yemeğe çağıracaktı
Yemekleri yeterli bulmadı, neyse gelmesinler çaya gelsinler dedi
Aynen ben nohut fasulye yemiyorum ama gaz yapılcak yemek yiyorsam ardından mutlaka kimyonu kaynar suda demleyip içiyorum . Bir bardağa bir tatlı kaşığı kimyon . Yemeklerde sevmiyorum böyle daha yararlı oluyorAklıma yemek gelmedi, buzlukta haşlanmış fasülye vardı onu yapayım dedim, bol bol kimyon içeyim napim
Onuda denerim olmadi napalimÇok geçmiş olsun, pişik kadar pis bi dert yok yazık çok üzülüyorum bebeklere, benim amerikada bi arkadaşıma doktoru vazelin önermiş,bildiğiniz orjinal vazelin sürün demiş. Denemekten zarar gelmez bence, umarım faydası olur
Rabbim kolaylığını veriyor herseyin çok şükürHerşey yolunda çok şükür. Şimdilik üstesinden gelemeyeceğimiz bir durum olmadı inşallah da olmaz. Size de maşallah
Sabirli ol canm alana kadar.. emzirmek sabir isi benimkide bu iki gündür bi çekiyor kendini ama alana kadar bekliyorum mama takviyesi verdigim icin biberondan gelen akiskanligi istiyor sanırım o yuzden mamaya ara vericem gibi gozukuyorBiz de kavuştuk şükür canım. 5 günlükken 2 gün sariliktan hastanede yattık. Şimdi de meme reddi ile uğraşıyoruz asla tutmuyor memeyivar mı bunu yaşayan çözüm bulan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?