- 11 Aralık 2020
- 199
- 113
- 33
Allah razı olsun amin inşallahS Sariicicegimm gözün aydın canım. Rabbim hayırlı evlat eylesin.
Tucaa merhaba. Ben doğum yapanlardanım ama hala doğum bekleyen arkadaşlarımız var. İnşallah onlar da hayırlı bir vakitte sağlıcakla kavuşurlar kuzularına
Kızlar gece emmeleri nasıl gidiyor? Bizim çok değişken alarm kuruyorum 2 saatte bir son 1-2 gündür 2-3 fırt çekip uyuyor bütün gün uyuşmadığı için midir nedir bayılıyor bildiğiniz. Sonra canı acır gibi bi anda ağlıyor memeye alınca hop gene gidiyor kafa. Kolum kopuyor kucakta geceleri sizleri merak ediyorum durumlar nedir sizde? Birde bi göğsüm diğerinden daha küçük ve yumuşak onu nasıl çoğaltıcam sizde de öyle olan var mı?
Maşallah maşallahHello kizlar ben sabah dogurdum ikimizde cok iyiyizsezaryen den korkmayin cok kolay gecti agri sizi hic bisey yok, Allahim bekleyenleri de bir avaz da kurtarsin
Hem de hic gelesi yok! 2 hafta once kendimi doguma daha yakin hissediyordum, simdi hic dogurmayacak gibiyim. Benim de telefonumda surekli bir mesaj var, geldi mi diye :)gebito sen de durumlar ne :) bebeler balık burcuna döndü , benim duygusal fokum içerde hiç gelesi yok. :) bugünde doğuramadım. Bütün çevrem arkadaşlarım. Ailem akrabalarım annem annemin komşuları. Esnaf babamın esnaf eşrafı, herkese dert oldu benim geç doğurmam. hergün naklen yayın yapıyorum. Yok daha doğmadı diyor insanlar birbirine çevremdeki telefon konuşmaları hep böyle :)
Canim emzik almıyor mi? Kokunu istiyor, bi kıyafetini koysan besigine? Ben geçen gün atletimi koydum burnunun dibine iyi uyudu.Çok sağol canım denicem var peluş battaniyem . Ben de emzirme minderinin içine kıvırtıp yatırıyorumgün içinde anca öyle uyuyor o da azıcık azıcıkEtrafını sarıyor o da cenin pozisyonunda oluyor hoşuna gidiyor sanırım. Ee sonra ağzı meme arıyor bulamayınca basıyor çığlığı. Ya cevremdekiler bırak ağlasın diyor. Ben denedim ama imkansız susmadı. Nefesi kesiliyor mosmor oluyor ağlamaktan her defasında. Gerçekten nasıl alıştırıcaz ya
Gündüz 15 dakika emiyor gece 5 dk filan. Bende zorlanıyorum Gündüz devamli memede zatenKızlar gece emmeleri nasıl gidiyor? Bizim çok değişken alarm kuruyorum 2 saatte bir son 1-2 gündür 2-3 fırt çekip uyuyor bütün gün uyuşmadığı için midir nedir bayılıyor bildiğiniz. Sonra canı acır gibi bi anda ağlıyor memeye alınca hop gene gidiyor kafa. Kolum kopuyor kucakta geceleri sizleri merak ediyorum durumlar nedir sizde? Birde bi göğsüm diğerinden daha küçük ve yumuşak onu nasıl çoğaltıcam sizde de öyle olan var mı?
O kadar değişken ki. Gün oluyor 3 saat sonunda ben uyandırıyorum,gün oluyor 1 saatte kendi uyanıyor. Erken uyandığı zaman genellikle doymamış olduğu zamanlar oluyor. Emzirirken uyuyup kalıyor uğraşsam da uyanmıyorKızlar gece emmeleri nasıl gidiyor? Bizim çok değişken alarm kuruyorum 2 saatte bir son 1-2 gündür 2-3 fırt çekip uyuyor bütün gün uyuşmadığı için midir nedir bayılıyor bildiğiniz. Sonra canı acır gibi bi anda ağlıyor memeye alınca hop gene gidiyor kafa. Kolum kopuyor kucakta geceleri sizleri merak ediyorum durumlar nedir sizde? Birde bi göğsüm diğerinden daha küçük ve yumuşak onu nasıl çoğaltıcam sizde de öyle olan var mı?
Sinirden ağlayacağım bu biziz hahahahKizlar, benim kizim tek memede uyuyakaliyo, bi saat dolmadan uyanip bi daha meme istiyo.Yani iki üc saatte bir düzenimiz yok, saatte bir var. Mantikli mi sizce bu?
Bir diger problemim de gaz. Yavruyu emziriyorum, gazini alirken sinirleniyo, uyaniyo ama bi daha meme almadan kesinlikle uyumuyor. Bi daha meme verince bindaha gaz almam gerekiyor, düzenimiz başa sariyor. Ne yapcam ya ben? Şimdi gaz almadan biraktim, memelerimi biraksin artik diyeve yarim saat olmadan ciyaklicak
Geceleri zorla uyandırıyorum. Şu an 3 saati dolmuş emmesi lazım. Altıni açtım, ne yaptımsa uyanmadı. 1 saat uğraştım resmen, hiç uyanasi yok. Mecburen biberon mama verdim. Gündüz emmesinde hiç sorun yok. Gece böyle savasiyoruz.Kızlar gece emmeleri nasıl gidiyor? Bizim çok değişken alarm kuruyorum 2 saatte bir son 1-2 gündür 2-3 fırt çekip uyuyor bütün gün uyuşmadığı için midir nedir bayılıyor bildiğiniz. Sonra canı acır gibi bi anda ağlıyor memeye alınca hop gene gidiyor kafa. Kolum kopuyor kucakta geceleri sizleri merak ediyorum durumlar nedir sizde? Birde bi göğsüm diğerinden daha küçük ve yumuşak onu nasıl çoğaltıcam sizde de öyle olan var mı?
Benim doktorum şöyle dedi geçtiğimiz perşembe için su eksik olsaydı sezeryana alcaktım ancak su seviyesi iyi pazartesiye kadar bu su ile doğumu bekleyeceğiz yarın pazartesiHem de hic gelesi yok! 2 hafta once kendimi doguma daha yakin hissediyordum, simdi hic dogurmayacak gibiyim. Benim de telefonumda surekli bir mesaj var, geldi mi diye :)
Benim rahmetli babam dogaya aykiri cocuk oyle gec dogamaz derdi :) hayir benim gec dollenme galan olma ihtimali de yok cunku esimle ayri sehirlerdeydik, yani reglim belli, iliskiye girdigimiz gun belli, neden bu gecikma anlamiyorum. Dun de Netflixte dizi izliyordum; kadin doktora gitti, bebek kemiklerebyerlesmis 2 gun icinde dogacak dediler, benim 38. hafta muayenemdebebek kemiklere yerlesmis notu var.
Sizin doktorunuz be diyor? Ne kadar bekleyecek?
Sinirden ağlayacağım bu biziz hahahahannem bunu geri koyalım karnına biraz uyuyalım dedi
Ben de meme tutturamıyorum sürekli süt sağıp veriyorum ilk gün tutmuştu sonra ne olduysa kadın doğum hastanesinde emzirme hemşiresine gidiyoruz o tutunca emiyor eve geliyoruz yok itmeye başlıyor biraz daha uğraşıcam inşallah tutarBiz de kavuştuk şükür canım. 5 günlükken 2 gün sariliktan hastanede yattık. Şimdi de meme reddi ile uğraşıyoruz asla tutmuyor memeyivar mı bunu yaşayan çözüm bulan
Sabirli ol canm alana kadar.. emzirmek sabir isi benimkide bu iki gündür bi çekiyor kendini ama alana kadar bekliyorum mama takviyesi verdigim icin biberondan gelen akiskanligi istiyor sanırım o yuzden mamaya ara vericem gibi gozukuyor
Emzşrme hemşiremiz emzik ve biberonu yasakladı bize memeyi tutturana kadar enjektörle besleyeceğizSabirli ol canm alana kadar.. emzirmek sabir isi benimkide bu iki gündür bi çekiyor kendini ama alana kadar bekliyorum mama takviyesi verdigim icin biberondan gelen akiskanligi istiyor sanırım o yuzden mamaya ara vericem gibi gozukuyor
İnsallah hemen tutar kuzum ..Emzşrme hemşiremiz emzik ve biberonu yasakladı bize memeyi tutturana kadar enjektörle besleyeceğiz
Kaşıkla tüküryor dakikalar sürüyor. Şırınga ile sıkarken kafasını sağa sola hızlıca çevirip asabileniyor şırınganin ucu canını yakacak diye korkuyorum. Biberonla sütümü veriyorum mecbur. Süt sağ ısıt tekrar ver bu da çok yorucu. Emsin diye cebellesmekte çok yorucu. Beni istemiyor ki emmiyor dusuncesi de çok üzücü. İnşallah bir an once emer bu sorunu yaşayan bebeklerBen de meme tutturamıyorum sürekli süt sağıp veriyorum ilk gün tutmuştu sonra ne olduysa kadın doğum hastanesinde emzirme hemşiresine gidiyoruz o tutunca emiyor eve geliyoruz yok itmeye başlıyor biraz daha uğraşıcam inşallah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?