2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Annem var

Hello kızlar nasılsınızzz ? Yeni doğum yapanlarıda tebrik ederimm ayy o kadar koşturmaktan yazmak çok zor oldu ya buralara anca fırsat olup elime alıyorum telefonu 1 haftalık anne olaraktan çok ama çok mutluyum hayatın anlamı buymuş resmen çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah kendimle ilgili güncelleme 25 kilo ile doğuma girdim 1 hafta da 10 kilosu gitti bile inşallah bi beş daha giderse geri kalan da yavas yavas verilir bebişte iyi cebelleşiyoruz kendisiyle uyku için , sarılık riskini atlattık çok şükür ama meme+ mama gidiyoruz sütüm yetmiyo henüz inşallah artar sizler de durumlar nedir ???

Emdikçe sütün artar inşallah. Mama vermeyenimiz yok gibi bir şey. Biz de sonradan, bebek toparlayınca bıraktık. Kızın nasıl? Alıştı mı evine

Reflu yastigi kullaniyor musunuz?
Hayır, yatağının altına battaniye vb..koyup eğimli hale getirmiştik ama yetersiz mi oldu acaba, reflü yatağında bebekler kayıyor diye yorum okuduğumdan almamıştım rahat edemezse diye ama yarın alayım olmazsa..bebekler düz yerde yatacak diye okuduğumdan annemin böyle olmaz lafını dinlemediğim için pişmanım gerçekten

Kızlar bu 2. Ay aşıları ve rotavirüs aşılsrı ile ilgili doktorunuz size ne söyledi benimki kafamı karıştırdı da
Hem onlar var hemde özel aşıları var menenjit aşısı da yaptıracağız biz doktorumuz hepsini öneriyor hastalık devrinde olduğumuz için hepsini olmalılar bencede. Özellikle rotavirüs çok faydalı zehirli ishale yakalanmamaları için çok önemli

E bebekte sevibebenin reflü yatağı var. Ama bak yastık demiyorum yatak. Oğlum ondan başka hiç bir yerde yatmıyor. Bende heryere taşıyorum mutfağa yatak odasına salona.. çok rahat iyiki almışım içimde rahat oluyor kussa bile başı yüksekte olduğundan ağzının kenarından sızıyor boğulma tehlikesi falan olmuyor çok şükür

Bende onda yatıyorum gerçekten cok rahat icim, kac aya kadar kullanılabilir acaba cnm

Aynı seyleri yasadık canım. Baslarda çok usluydu sonradan bi coştuk sorma gitsin. Annemle hep tartıstık durduk sütüm azaldı . Doğru dürüst besleyemedi pek üşendi . Sonra gitti zaten çok zor alışamadm hala. Benm oğlan baya huysuz

Bende onda yatıyorum gerçekten cok rahat icim, kac aya kadar kullanılabilir acaba cnm
İçine sığmayana kadar kullanabiliriz benimkinin ayaklar içinden çıkmaya başladı kenarlara çıkıyo fındık gibi ayaklar 1 ay daha garanti kullanırız da sonra 3 ayı tamamlarız sonra yatağında ince bi yastıkla yatmaya başlayabilir artık zaten

Emdikçe sütün artar inşallah. Mama vermeyenimiz yok gibi bir şey. Biz de sonradan, bebek toparlayınca bıraktık. Kızın nasıl? Alıştı mı evine
Nasıl bıraktınız pekiii ?? Kızım iyi çok şükür alıştık birbirimize de evine de hep uyuduğu için daha bişey anlamıo tabi ben ve bebek odadan hiç çıkamıyoruz kayınpederler gelio akşamları yemek yemeye falan öyle geçio gidio zaman bir hafta bitti bile cok sukur senin bebis nasill iyimisiniz kurdunuz mu duzeninizi

Bugün annemi memlekete yolcu ettim saatlerdir durmadan ağlıyorum annesi ile aynı yerde yaşayanlar çok şanslısınız..Ben kızlarımı o kadar uzağa vermeyeceğim..

Merhaba güzel anneler. Gaz için neler kullanıyorsunuz. Oglum 10 dkdan fazla uyumuyor. Kaç gündür perişan olduk. Meme tutmuyor. Mama artı süt ile biberonla besleniyor bu da iyice tetikledi sanirim.
Son bikaç gündür akşamları uykuya dalmakta çok güçlük çekiyor. Sürekli ıkınıyor renkten renge giriyor. Dün doktora sordum gaz olabilir dedi diğer çocuklarımda bu kadar erken başlamamıştı. Nurse Harveys Colex şurup aldım dün pek işe yaradığını söyleyemem ama ben çok az verdim 2 ml kadar belki ondandır.
Bugün annemi memlekete yolcu ettim saatlerdir durmadan ağlıyorum annesi ile aynı yerde yaşayanlar çok şanslısınız..Ben kızlarımı o kadar uzağa vermeyeceğim..
Canım Allah kavuştursun. Rabbim dönülmez ayrılık vermesin. Annemle aynı yerdeyiz hatta doğumdan bu yana annemlerde kalıyoruz. Allah başımızdan eksik etmesin İnşallah

Tamam canım bakayım, teşekkür ederim

40indan sonra uslanir derler bi umut bekliyorum benimki de canımı sıkıyor şu sira ya, eşim de vardiyalı çalışıyor bu hafta gececi, ondan da bi yardım yok, eve gelip azcık pispislayip uyuyo

Benimki de sanki küçük gelmeye başladı gibi geldi de ondan sordum cnm

Kademe kademe azaltarak bırakacağız demişti doktor. O sırada hastane tipi pompa kiraladık bir yandan her emzirmeden sonra 15'er dk sağıyordum. Emzirdikten sonra önce kaşık biberonla kendi sağılmış sütümü veriyorduk. Yetmezse mama. Bazen emzirme sonrası benim sütümü almayıp direkt mama alıyordu. Sonra kendi kendine azaltmaya başladı mamayı. Kilo alması yeterli seviyeye gelince de doktor keselim dedi

Zaman ne kadar hızlı geçiyor değil mi? Ben hala inanamıyorum doğduğuna ve bizimle olduğuna. Bugün tüp bebek merkezine gittik teşekkür hediyesi bırakmaya. Acayip duygular yaşadım orada da. Bizimki 15. günden itibaren gazlanmaya başladı. Hala mücadeleye devam. Huzurunu çok kaçırıyor. Damla da tam olarak işe yaramıyor. Büyüyerek düzelecekmiş bakalım bekliyoruz. Üç ay sürer diyen de var dört ay sürer diyen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…