Şu anda kullanmıyoruz ama Hipp Organik Combiotic kullandık. Kabızlık yapmadı ama anne sütüyle çok sıvıyken biraz daha katılaşmıştı tuvaletiMama kullanan anneler hangi markayı kullanıyorsunuz bebeğinize kabızlık sorunu oldu mu ?
31. gündeyim. İki gün bitiyor, tamamen bitti sanıp günlük pede geçiyorum, yine başlıyor. Hiç yoğun değil ama devam ediyor kesintilerle. Doktora sordun mu? Bazısı 40. gün kontrole çağırıyormuş. Benim doktor iki ay sonra gel dedi ilk kontrolden sonraKızlar merhaba bebisi doğanlara hayırlı olsun.
Hepinize kolay gelsin
Sezaryen doğum yapanlara sorum var.
Kanamanız ne kadar sürdü.
Bugün 41. Günüm hala kırmızı şekilde kanamam devam ediyor.
Normal mi bu? Sizin ne kadar sürdü?
Doğumu yaptığım hastanede devam etmeyeceğim canım o yüzden sormadım. Sağlık ocağındaki ebeye sormayı düşünüyorum biraz daha geçince.Şu anda kullanmıyoruz ama Hipp Organik Combiotic kullandık. Kabızlık yapmadı ama anne sütüyle çok sıvıyken biraz daha katılaşmıştı tuvaleti
31. gündeyim. İki gün bitiyor, tamamen bitti sanıp günlük pede geçiyorum, yine başlıyor. Hiç yoğun değil ama devam ediyor kesintilerle. Doktora sordun mu? Bazısı 40. gün kontrole çağırıyormuş. Benim doktor iki ay sonra gel dedi ilk kontrolden sonra
He ebeye sormak mantıklı. O da bilir. Bence bu kişiden kişiye değişiyordur.Doğumu yaptığım hastanede devam etmeyeceğim canım o yüzden sormadım. Sağlık ocağındaki ebeye sormayı düşünüyorum biraz daha geçince.
Normal mi bilmiyorum ya benim hiç durmadı bazen de Cook yoğunlaşıyor.
Evet canım herkesin farklı farklı. Benim 30 gün sürdü hemen hemen. Ama mesella son günlerimde kırmızı şeklinde değildi. Bebeğini yeni emzirmeye basladıysan kırmıızı kanaman geliyor olabilir. Cunku bebek emdikçe rahim kasılıp küçülüyor. Her emdiğinde kanamam oldu benim. Öyle öyle kesildiHe ebeye sormak mantıklı. O da bilir. Bence bu kişiden kişiye değişiyordur.Ballikko 'ydı galiba, 30 günde kanama tamamen bitti demişti mesela. Herkesin farklı oluyor sanırım
Colex i ben 1 haftadir kullanıyorum 2.5 ml veriyorum günde 2 defa ama etki etmedi. 1 aylik olana kadar 2.5 ml oneriliyodu araştırdığımda. Gunde 4-6 defa verebiliyorsunuz.Son bikaç gündür akşamları uykuya dalmakta çok güçlük çekiyor. Sürekli ıkınıyor renkten renge giriyor. Dün doktora sordum gaz olabilir dedi diğer çocuklarımda bu kadar erken başlamamıştı. Nurse Harveys Colex şurup aldım dün pek işe yaradığını söyleyemem ama ben çok az verdim 2 ml kadar belki ondandır.
Canım Allah kavuştursun. Rabbim dönülmez ayrılık vermesin. Annemle aynı yerdeyiz hatta doğumdan bu yana annemlerde kalıyoruz. Allah başımızdan eksik etmesin İnşallah
20 gündür emziriyorum canım öncesinde de makineyle sagiyordum aslında kısa bir süre değil ama anlayamadım bir türlü.Evet canım herkesin farklı farklı. Benim 30 gün sürdü hemen hemen. Ama mesella son günlerimde kırmızı şeklinde değildi. Bebeğini yeni emzirmeye basladıysan kırmıızı kanaman geliyor olabilir. Cunku bebek emdikçe rahim kasılıp küçülüyor. Her emdiğinde kanamam oldu benim. Öyle öyle kesildiNedirYani
Demek ki bunyeyle alakalı. Benim uzun sürmez diyordum ama hiç öyle olmadı.He ebeye sormak mantıklı. O da bilir. Bence bu kişiden kişiye değişiyordur.Ballikko 'ydı galiba, 30 günde kanama tamamen bitti demişti mesela. Herkesin farklı oluyor sanırım
Normal şeyler de yaşamadık ki vücutlarımız da o yüzden normal dışı tepkiler veriyor olabilir. Sen yine ebeye sor tabii soru işareti kalmasın aklındaDemek ki bunyeyle alakalı. Benim uzun sürmez diyordum ama hiç öyle olmadı.
Birkaç gün daha aynı devam ederse bir soracağım bakalım ne diyecek.Normal şeyler de yaşamadık ki vücutlarımız da o yüzden normal dışı tepkiler veriyor olabilir. Sen yine ebeye sor tabii soru işareti kalmasın aklında
Aynı gün doğurmuşuz :)ben dun dogum yaptim :)
Bence cok ilginc bir dogum oldu cunku nisan ya da su gelmedi. Sancilar da belden degil sadece karindan vuruyordu o nedenle yalanci sanci olduklarini dusundum. Butun gece cektim. Ama 10-15 dakikada bir uyandirdilar, cok hafif degillerdi yani. Artik uyuyamas olunca hastaneyi aradim dedim yalanci sancim var ama agriyor da. Eger agriyorsa yalanci degildir, 5 dakikaya dusunce gel dediler. 5 dakikaya dusunce yola ciktik, beni en cok arac yolculugu endiselensiriyordu cunku oturamiyordum ama arabada da titresimden herhalde asiri zorlamadi sancilar. Sonra hastaneye gelis, yatis ve dogum :) epidural olmadi, gaz istedim, gaz ile dogum yaptim. Epiduradwn farki sey oldu; epiduralde kafam tam yerindeydi ilk kizimin dogum anini cok net hatirliyorum, bu sefer gaz kafami bulandirdi, ikinma kisimlarini falan cok ne hatirlamiyorum.
Bidigin cok gur bir sesi var :)
Darisi bekleyenleein basina
Gecmis olsun, pisikten cok korkuyorumBizim oğlan çok fena pişik oldu
Günlük mustela ve penaten kullanıyordum
Sık sık değiştiriyordum ama maalesef pul pul kırmızı oldu tüm bacak arası
Dünden beri altını açıp 10-15 dakika öylece bekletiyorum, zeytinyağ kullanıyorum çok şükür o biraz toparladı
salı ilk kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek
Hehe cok konusmusuz :) saglikla buyutunAynı gün doğurmuşuz :)
Ben bepanthol kullanıyorum canım mustela kullandğmda pişik olmuştu . Pişik olduktan sonra işe yaramıyor bunlar. Çinko içeren pişik kremi sürmekgerekBizim oğlan çok fena pişik oldu
Günlük mustela ve penaten kullanıyordum
Sık sık değiştiriyordum ama maalesef pul pul kırmızı oldu tüm bacak arası
Dünden beri altını açıp 10-15 dakika öylece bekletiyorum, zeytinyağ kullanıyorum çok şükür o biraz toparladı
salı ilk kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek
Doktoruna danıs canım, 40-50 güne kadar normal sayılıyor önemli olan miktarı. Aşırı fazla geliyosa doktoruna mutlaka danıs20 gündür emziriyorum canım öncesinde de makineyle sagiyordum aslında kısa bir süre değil ama anlayamadım bir türlü.
Aynısını bebek daha 10 günlük bile değilken yaşadım. Hem de fototerapide ayrı kalmanın nasıl bir şey olduğunu görüp kafayı yemişken. Senin gibi vicdan yapıp günlerce ağladım ben nasıl bir anne oldum diye. Bir de bizimki tedaviyle oldu. Sanki zorla vermişler bana çocuğu, şımarıklığa bak diye kendime kızdım ama oluyor böyle şeyler. Uykusuzluk beni de bambaşka bir şeye çeviriyor. Şimdi o yaptığımı telafi etmek için elimden geldiğince güzel güzel konuşmaya çalışıyorum, tek taraflı sohbet ediyorum. Onu ne kadar sevdiğimizi söylüyorum. Sen de kendince bir yol bulabilirsinKızlar geceleri su sıralar oğlum cok uyanık duruyor sanki gündüz gibi, dün uyuyamadım gündüz, normalde uyurdum biraz, cok zor geldi uykusuz kalmak ve bağırdım oğlumaşimdi de vicdan yaptım cok ağlayıp duruyorum normal mi yaşadığım sizce
Çok normal bende bir kere sinirimi ondan çıkardım deli gibi pişman oldum.Kızlar geceleri su sıralar oğlum cok uyanık duruyor sanki gündüz gibi, dün uyuyamadım gündüz, normalde uyurdum biraz, cok zor geldi uykusuz kalmak ve bağırdım oğlumaşimdi de vicdan yaptım cok ağlayıp duruyorum normal mi yaşadığım sizce
Kızlar geceleri su sıralar oğlum cok uyanık duruyor sanki gündüz gibi, dün uyuyamadım gündüz, normalde uyurdum biraz, cok zor geldi uykusuz kalmak ve bağırdım oğlumaşimdi de vicdan yaptım cok ağlayıp duruyorum normal mi yaşadığım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?