2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Mama kullanan anneler hangi markayı kullanıyorsunuz bebeğinize kabızlık sorunu oldu mu ?
Şu anda kullanmıyoruz ama Hipp Organik Combiotic kullandık. Kabızlık yapmadı ama anne sütüyle çok sıvıyken biraz daha katılaşmıştı tuvaleti
31. gündeyim. İki gün bitiyor, tamamen bitti sanıp günlük pede geçiyorum, yine başlıyor. Hiç yoğun değil ama devam ediyor kesintilerle. Doktora sordun mu? Bazısı 40. gün kontrole çağırıyormuş. Benim doktor iki ay sonra gel dedi ilk kontrolden sonra

Doğumu yaptığım hastanede devam etmeyeceğim canım o yüzden sormadım. Sağlık ocağındaki ebeye sormayı düşünüyorum biraz daha geçince.
Normal mi bilmiyorum ya benim hiç durmadı bazen de Cook yoğunlaşıyor.

He ebeye sormak mantıklı. O da bilir. Bence bu kişiden kişiye değişiyordur. Ballikko 'ydı galiba, 30 günde kanama tamamen bitti demişti mesela. Herkesin farklı oluyor sanırım

He ebeye sormak mantıklı. O da bilir. Bence bu kişiden kişiye değişiyordur. Ballikko 'ydı galiba, 30 günde kanama tamamen bitti demişti mesela. Herkesin farklı oluyor sanırım
Evet canım herkesin farklı farklı. Benim 30 gün sürdü hemen hemen. Ama mesella son günlerimde kırmızı şeklinde değildi. Bebeğini yeni emzirmeye basladıysan kırmıızı kanaman geliyor olabilir. Cunku bebek emdikçe rahim kasılıp küçülüyor. Her emdiğinde kanamam oldu benim. Öyle öyle kesildi NedirYani

Colex i ben 1 haftadir kullanıyorum 2.5 ml veriyorum günde 2 defa ama etki etmedi. 1 aylik olana kadar 2.5 ml oneriliyodu araştırdığımda. Gunde 4-6 defa verebiliyorsunuz.

Bizim oğlan çok fena pişik oldu
Günlük mustela ve penaten kullanıyordum
Sık sık değiştiriyordum ama maalesef pul pul kırmızı oldu tüm bacak arası

Dünden beri altını açıp 10-15 dakika öylece bekletiyorum, zeytinyağ kullanıyorum çok şükür o biraz toparladı
salı ilk kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek

20 gündür emziriyorum canım öncesinde de makineyle sagiyordum aslında kısa bir süre değil ama anlayamadım bir türlü.

Demek ki bunyeyle alakalı. Benim uzun sürmez diyordum ama hiç öyle olmadı.

Normal şeyler de yaşamadık ki vücutlarımız da o yüzden normal dışı tepkiler veriyor olabilir. Sen yine ebeye sor tabii soru işareti kalmasın aklında
Birkaç gün daha aynı devam ederse bir soracağım bakalım ne diyecek.

Aynı gün doğurmuşuz :)

Gecmis olsun, pisikten cok korkuyorum dogdugundan beri mavi Desitin kullaniyorum, iyi gidiyor. Pisik olunca da mor Desitin oneriliyor. Bunlar cinkolu kremler tabii koruyuculugu digerlerine gore daha yuksek oluyor

Ben bepanthol kullanıyorum canım mustela kullandğmda pişik olmuştu . Pişik olduktan sonra işe yaramıyor bunlar. Çinko içeren pişik kremi sürmekgerek

20 gündür emziriyorum canım öncesinde de makineyle sagiyordum aslında kısa bir süre değil ama anlayamadım bir türlü.
Doktoruna danıs canım, 40-50 güne kadar normal sayılıyor önemli olan miktarı. Aşırı fazla geliyosa doktoruna mutlaka danıs

Kizlar bu gaz alma olayini siz nasil yapiyorsunuz?

Bir meme emdiriyoruz 15dk emdikten sonra gazini alip digerine geciyoruz değil mi?

Benim kizim bir türlü çikarmiyor o gazi. Yirmi dk sonra yorulup diger memeyi veriyorum. Ondan sonra da gazini çikaramiyorum. Dik yatiriyorum yine olmuyor. Sonra surekli ikkinip uyaniyor. Delirecem imdaatt

Kızlar geceleri su sıralar oğlum cok uyanık duruyor sanki gündüz gibi, dün uyuyamadım gündüz, normalde uyurdum biraz, cok zor geldi uykusuz kalmak ve bağırdım oğlumaşimdi de vicdan yaptım cok ağlayıp duruyorum normal mi yaşadığım sizce

Aynısını bebek daha 10 günlük bile değilken yaşadım. Hem de fototerapide ayrı kalmanın nasıl bir şey olduğunu görüp kafayı yemişken. Senin gibi vicdan yapıp günlerce ağladım ben nasıl bir anne oldum diye. Bir de bizimki tedaviyle oldu. Sanki zorla vermişler bana çocuğu, şımarıklığa bak diye kendime kızdım ama oluyor böyle şeyler. Uykusuzluk beni de bambaşka bir şeye çeviriyor. Şimdi o yaptığımı telafi etmek için elimden geldiğince güzel güzel konuşmaya çalışıyorum, tek taraflı sohbet ediyorum. Onu ne kadar sevdiğimizi söylüyorum. Sen de kendince bir yol bulabilirsin

Çok normal bende bir kere sinirimi ondan çıkardım deli gibi pişman oldum.
Emin ol çok anne yaşıyor malesef
Kendine onun sadece ağlayarak kendini ifade edebildiğini hatırlat.
Bizden başka kimseleri yok. Hayatta kalmaları için bize ihtiyaç duyuyorlar.
Geçici bu süreçler bitecek.

Ben de asiri uykusuzum, gece 20dk araliklarla uyudu sadece ben hic uyumadim ve sabah aglarken birakip diger odaya gittim aglamaya basladim. Pisman oldum, geri gelip ozur diledim simdi oyle biraktigima ama saglikli düsünebildigimi zannetmiyorum
Geçecek demekten baska bir sey gelmiyor elimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…