- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
- 83
2. Ayda yapılan 3 tane aşı var onları sağlık ocağında yaptırıcam canım ama rotavirüs damla şeklindeymiş sanırım onuda eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi bana doktor ama menenjit aşısını yaptırma vs dedi rotavirüsü yaptırırsan ama benimde aklım karışık 7 martta devlet hastanesinden de randevu aldım ordaki doktora da tekrar bi danışıcam bendeBenim eşim ev işlerine de çocuğun bakımına da destek. Annem de yanımızda. Ben ona rağmen yaşadım bunu. Sinirler laçka, güç kalmadı hiçbirimizde
Bize de doktor gece gündüz ayrımını öğrenmesi için bunu önerdi. Gece tamamen karanlık yapamıyoruz odayı çünkü eldiveni çıkarıyor, örtüyü çekiyor falan kontrol edebilmek için kumandalı ampulü en kısığa getiriyoruz
Bunları biz bugün 1. ay kontrolünde sormayı unuttuk. Doktor da hiçbir şey demedi. 2. ay kontrole gidince direkt orada yaptırabiliyor muymuşuz yoksa önceden haber vermek ya da dışarıdan almak mı gerekiyor bilgin var mı?
Anne olunca bu özellik otomatik olarak mı yükleniyor acaba. Benimki de çocuğu elimden alıyor "Sen çıkaramıyorsun ver ben gazını çıkarayım" diye. Bugün hepatit b aşısını yaptırmaya gittik. İçeri benden önce atlayıp girdi "Sen dur ben sakinleştiririm" diyor ama o çocuktan daha panik
Gaz çıkarma masajı var saat yönünde karnına masaj yapıyorumm dizlerini karnına Çek bırak işe yarıyor denedin mi onu canım
bugün aşı günümüzdü ama liddeli yağmur yüzünden gidemedim, umarım yarın sakin olur
akşam üzeride bir ay kontrolümüz var bakalım.
İnşallah düzelir canım ya kıyamam benimkide çok kötü pişik oldu ya naturalivenin pişik kremini sürüyorum bacaklarının kenarı bile böyle su toplar gibi oldu derisi soyulmuş resmen kuzumun ya Rabbim hepsini korusun hepsine şifa versinBugün üzerini değiştirirken dikkat ettim ayak başparmağının tırnağı içine batmışkızarmaya başlamış her ikiside.yeni doğanlarda olabiliyormuş arada knt etmeyi unutmayın kızlar.şimdi krem sürüyoruzz.bide sirkeli ılık suda bekletiyorum biraz inşlh biran önce düzelir.
İnşallah düzelir canım ya kıyamam benimkide çok kötü pişik oldu ya naturalivenin pişik kremini sürüyorum bacaklarının kenarı bile böyle su toplar gibi oldu derisi soyulmuş resmen kuzumun ya Rabbim hepsini korusun hepsine şifa versin
Bende deneyeyim inşallah bepantolu evet çok üzülüyorum yaah kıyamam kuzum nasıl canı yanıyordur .
Ben bepantol pişik önleyici kullanıyorum her alt değiştiğimde mutlaka sürüyorum.ilk oğlumdada kullanmıştım hiç pişik olduğumuzu hatırlamam.
İstersen dene sende.bu oğlumda bez değiştirdim daha uygun bir marka aldık pişik olmaya başladı maalesef pahalı olana döndük.bez markası filan değiştiysen o da yapıyor.
İnşallah düzelir canım ya kıyamam benimkide çok kötü pişik oldu ya naturalivenin pişik kremini sürüyorum bacaklarının kenarı bile böyle su toplar gibi oldu derisi soyulmuş resmen kuzumun ya Rabbim hepsini korusun hepsine şifa versin
Yaa bende hemen yarın süreyim açıkçası korktum.zeytin yağı sürmeye ne bilim.iste tecrübesizim yarın hemen surucem insalalh teşekkür ediyorumBizimki de oldu
Ben çözümü zeytinyağında buldum
Bugün 2ci gün toparladı hemen
Yaa bende hemen yarın süreyim açıkçası korktum.zeytin yağı sürmeye ne bilim.iste tecrübesizim yarın hemen surucem insalalh teşekkür ediyorum
Tamam inşallah canım.Allah razı olsun teşekkür ediyorum inşallah doktor da güzel şeyler der size kiyamamm kuzulara ya Rabbim koruusun hepsiniZeytinyağını iyice aşırı ısıt sonra soğut
Önce kaynamış sonda soğutulmuş suda ıslattığım pamukla siliyorum , sonra kurutuyorum üzerine minicik zeytinyağ sürüyorum
Pul pul sulanmış hali azaldı
Yarın da dr gideceğiz bakalım ne diyecek
Rabbim şifa versin.Kızlar bebişin kontrolünde kalp kasında açıklık görüldü. Doktor kendi kendine kapanabilir de kapanmayabilir de deditakip etmek gerekiyormuş, ameliyatlık bir durum yok ama ilaç tedavisi başlanır eğer kapanmazsa dedi, moralimiz çok bozuldu, eşim ağladı hatta. İnşallah hiç bişeye gerek kalmadan iyileşir yavrum, dua edin bize olur mu
Allah şifa versin, ekstra bir şeye gerek kalmadan kendi kendine kapanıp düzelir inşallahKızlar bebişin kontrolünde kalp kasında açıklık görüldü. Doktor kendi kendine kapanabilir de kapanmayabilir de deditakip etmek gerekiyormuş, ameliyatlık bir durum yok ama ilaç tedavisi başlanır eğer kapanmazsa dedi, moralimiz çok bozuldu, eşim ağladı hatta. İnşallah hiç bişeye gerek kalmadan iyileşir yavrum, dua edin bize olur mu
Bizim kiz da geceleri uyumuyordu sonra yuzustu yatirmak aklima geldi simdi cok daha iyi uyuyor. Sirtustu yatmaktan korkuyor zaten genel gozlemim. Aslinda ben kundakla uyutuyordum zaten ama yuzustu yatmak kundaktan da iyi geldi bizimkine.Kızlar geceleri su sıralar oğlum cok uyanık duruyor sanki gündüz gibi, dün uyuyamadım gündüz, normalde uyurdum biraz, cok zor geldi uykusuz kalmak ve bağırdım oğlumaşimdi de vicdan yaptım cok ağlayıp duruyorum normal mi yaşadığım sizce
Kgeceleri sessizlikten de korkuyorlar bence. Beyaz gurultu denediniz mi? Bir uygulama indirip bebegin sevdigi sesi bulana kadar deneyebilirsiniz.Ben de asiri uykusuzum, gece 20dk araliklarla uyudu sadece ben hic uyumadim ve sabah aglarken birakip diger odaya gittim aglamaya basladim. Pisman oldum, geri gelip ozur diledim simdi oyle biraktigima ama saglikli düsünebildigimi zannetmiyorum
Geçecek demekten baska bir sey gelmiyor elimden
bu konuda soyle uyariyorlqr; uzaklasin. Agliyorsa ve sen buna sinirleniyorsan, mudehale etme, cocugu guvenli bir yere birak ve git elini yuzunu yika, cami ac bir nefes al, cocuktan uzaklas diye tavsiye ediliyor.Benn de istemsizce bağırıyorum yeter artık diyorumkucağıma sert alıyorum sinirden sert sallıyorum ve cok üzülüyorum sonra. İnanılmaz vicdan azabı çekiyorum özür diliyorum öpüyorum
Gecmis olsun. Endise etmeyin, hatta su an gundemdeki konularda benzer bir baslik da var. bebeklerde sik rastlanan bir durum. Zamanla kendiliginden kapaniyor cogunlukla. Takipte kalmak geriyor simdilik yalnizca.Kızlar bebişin kontrolünde kalp kasında açıklık görüldü. Doktor kendi kendine kapanabilir de kapanmayabilir de deditakip etmek gerekiyormuş, ameliyatlık bir durum yok ama ilaç tedavisi başlanır eğer kapanmazsa dedi, moralimiz çok bozuldu, eşim ağladı hatta. İnşallah hiç bişeye gerek kalmadan iyileşir yavrum, dua edin bize olur mu
Geçmiş olsun canım. Rabbim kalıcı şifa versin İnşallah.Kızlar bebişin kontrolünde kalp kasında açıklık görüldü. Doktor kendi kendine kapanabilir de kapanmayabilir de deditakip etmek gerekiyormuş, ameliyatlık bir durum yok ama ilaç tedavisi başlanır eğer kapanmazsa dedi, moralimiz çok bozuldu, eşim ağladı hatta. İnşallah hiç bişeye gerek kalmadan iyileşir yavrum, dua edin bize olur mu
Yaa canım benim çok şükürBu mesaj yazıldığı dk doğdu miniğim 15
:43 güzel dilekler çabuk etkisini göstermiş sevgiyle kucaklıyorum.
Inşallah kendiliginden kapanır, Allah şifa versin canımKızlar bebişin kontrolünde kalp kasında açıklık görüldü. Doktor kendi kendine kapanabilir de kapanmayabilir de deditakip etmek gerekiyormuş, ameliyatlık bir durum yok ama ilaç tedavisi başlanır eğer kapanmazsa dedi, moralimiz çok bozuldu, eşim ağladı hatta. İnşallah hiç bişeye gerek kalmadan iyileşir yavrum, dua edin bize olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?