2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bebeğiniz kaç günde bir, veya günde kaç kez kaka yapıyor. Yemesi normal değişen bişey yok. Bu 3. Gün ve kaka yapmadı halen. Rahatsız olsa, kabız olsa ağlar çok demi? Ağlama krizi arada geliyor ama emzirince geçiyor.

Lansinoh ve gümüş kapağı birlikte kullanmayın hatta gümüş kapağı sürekli kullanmayın nemli kalıyor ben çok acırsa enfeksiyon olmasın diye günde bi kaç saat takıp çıkarıyorum gümüş kapağı göğsüme pamuklu ağız bezlerinden koyuyorum yapışmıyor sütünüz yeterli gelecektir emdikçe artacak zaten

Bizimkinin de o şekilde çıldırarak ağlamasını gördüler ve 3 saate kadar böyle ağlayabilir dediler Ben 3 dk öyle kesintisiz ağladığında kafayı yiyorum. Bizimkine bahane çok. Bezini değiştiriyoruz ağlıyor, değiştirmiyoruz ağlıyor, kıyafetini değiştiriyoruz ağlıyor, banyo yaptırıyoruz ağlıyor. Asabi bir çocuk. Sonra kendi kendine sakinleşip gülmeye başlıyor. Sonra ağladığı aklına geliyor galiba, oradan devam ediyor. Bizimki de bez açınca çiş kaka ne varsa salıyor

Benimki memeyi alıyor dün öyle uyuyabildik yatakta.
Kucakta arada ağlasa da genelde susuyor.
Değil midir ki acaba

Katılır gibi ağlama krizi oluyormuş hergun aynı saatlerde.
Akşam saatlerinde oluyor bizim ama katilir gibi degil,normal ağlama. Ay inşallah kolik değillerdir gaz ağrısıdır sadece
Benimkininde ağlaması öyle sakinlesmez boyutta değil açıkçası. Dün emzirirken bir ara aniden üzülür gibi bir yüz ifadesi yaptı herhalde gazdan gerçekten.
Bunca zaman gazdan bu kadar problem yaşamadık biz ya niye bir anda değişti ki. Kendisi çıkartıyordu

Benimki de tam tersi o töt kapanacak mutlaka
Günde 2-3 yapıyor . İlk hafta 3 gün yapmayınca doktoruna sormuştum , 6-7 güne kadar yapmaması normal demişti .

Benimki memeyi alıyor dün öyle uyuyabildik yatakta.
Kucakta arada ağlasa da genelde susuyor.
Değil midir ki acaba
Bilemedim ki. Bizimkinin yeni modası, ayakta beni gezdir öyle emzir diyor Kucağa aldığımızda da yine evi gezdiriyoruz yanda dizimizde sallıyoruz

İsyankar şubat bebeleri
Bu ara hepsi böyle anlaşılan,bi bitseydi atakları
Bencede öyle. Gazdan dolayı oluyor,akşamları daha fazla olurmuş gaz ağrısı, kolik çok başka boyut bencede. Baya ağır,kesinlikle susmayan katilircasina ağlayan bebeklere deniyor.
Metsil kullanıyordum bi faydasını görmedim, bugün nurse Harvey's aldım bi kere verdim bakalım inşallah etkisini görürüm.

Senin korktugunu nasıl bilirmiş 55 cm lik insan Ay Allah'im daha neler duyacağız..

Su gaz olayı bitse hakikaten rahatlayacagiz.
Benimkinin korktuğumu bildiğine yemin edebilirim
Çok bilmiş aşırı şekilde. Ağlıyor gözünü açıp bakıyor aldırmadğımı görünce anında nefesi gdiyor. Kucağıma alır almaz susuyor. Bide o ağlarken laf saydığımda o da bana bağrıyor konusur gibi
Memmeye yaklasınca anlıyor hemen ağzını açıyor vermeyice elleriyle beresini yırtıyor. Şaka gibi ama gerçek

Kıyafetlere değince ağrıya nasıl engel oldunuz peki kalkan kullanmadan ANKHESPAATEN
Gözünüz aydın,hayırlı evlât olsun inşallah. Gümüş kapak falan hikaye bence. Mycey göğüs kalkanı aldım göğüs ucuna temas etmiyor ister açık tut ister kapalı 2 farklı kapağı var. İlk günler yara olmuştu göğsüm,Nisavit krem ve bu kalkanla çok çabuk iyileşti.
Nurse Harvey's kullanan var mı?
Ben aldım canım ama 2 kere verebildim. Genzine kaçırdı ödüm koptu

Ayy saka gibi
Bilmiste doğmuş o zaman seninki

Niye genzine kaçtı ki? Cay kaşığına damlatip verdim ben bisey olmadı.

Aa bu benim kız
Hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz geçer inşallah

İnşallah işe yarar ya.
Benimki de kucağa gelsin diye ağlamaya başlıyor bazen sanki.
Alıştırmamaya çalışıyorum.

Kızlar merhaba size birşey soracağım, emzirirken diğer göğüsten süt gelmesi yada çamaşırların ıslanmalı vs gibi durumlar yaşıyor musunuz? Hayır ben hiç birini yaşamıyorum ve ısrarla bana arkadaşlarım Nasıl olmaz diyorlar normali mi o? Gelmesi mi gerekir? Benim sütüm mü az şimdi? Kızımda da olmamıştı ama emme hikayemiz kısa sürmüştü çok hatırlamıyorum bunda ısrarla emziriyorum ama söylenenleri hiç yaşamıyorum benim gibi bunları yaşamadan emzirenler var mı?

Ay canım şimdi gördüm rota diğer ayda olabilir yada tercihen menenjit. Ama rota ağız yoluyla verildiği için oda sorun olmaz şuan. Doktor menenjit için 2. Ayda daha iyi olur vuralım dedi bize 3. Ayında olanlarda var

Ayy saka gibi
Bilmiste doğmuş o zaman seninki

Niye genzine kaçtı ki? Cay kaşığına damlatip verdim ben bisey olmadı.
Enjektörle damla damla verdim kaçtı genzine. Annemle elimiz ayağımıza dolaştı ruh bedeni terkediyordu nerdeyse
Canım,sağı emerken sol göğsümden süt geliyor Benim de ama tam tersi durumda olmuyor. Diğer çocuklarımda da oluyordu ama illa olması gereken bir durum olduğunu sanmıyorum.

Benim makineyle sagdigim dönemde bu oluyordu hatta sütüm kendi kendine damlıyordu kıyafetime ama makineyi bıraktığım an tak diye kesildi. Çok üzülüyorum şimdi onları yaşamadığım icin
Sütüm yetmiyor bebeğe mamayla besleniyoruz malesef ama bu bir kriter mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…