Lansinoh ve gümüş kapağı birlikte kullanmayın hatta gümüş kapağı sürekli kullanmayın nemli kalıyor ben çok acırsa enfeksiyon olmasın diye günde bi kaç saat takıp çıkarıyorum gümüş kapağı göğsüme pamuklu ağız bezlerinden koyuyorum yapışmıyor sütünüz yeterli gelecektir emdikçe artacak zatenHerkese merhabalaraslında Mart annesiyim ama tecrübeli olduğunuz için sizlere danışmak istedim 2 Mart'ta bebeğimi kucağıma aldım ancak kanında enfeksiyon çıktığı için bir haftadır hastanede o yüzden ben de evde pompa ile süt sağımı yapıyorum bazen tıkanıklık oluyor ağrı yapıyor onu önleyebiliyorum ama göğüs uçlarımda sarımsı tıkanıklık gibi yerler oldu sağımda çok canım acıyor. Her sağım sonrası zeytinyağı veya lansinoh sürüyorum ve gümüş kapağı hiç çıkarmıyorum. Var mı çözümü yarın bebeğim eve gelcek rahat rahat emzirmek istiyorum onu.
Bir de her seferinde göğsümdem 35 40cc anca süt çıkıyor yenidoğanlar her beslenmede ne kadar süt içiyor. yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Çocuk doktoruna gitmiştikGenel cerraha mı gitmiştiniz , çocuk doktoru mu verdi ?
Valla başka birşey sanırım gerçekten , çok acı veriyor
Benimki sadece memede rahatlıyor. Bak az önce yarım saatlik uykusundan uyandı yeni emip uyumustu. Altını alıyım dedim katılarak ağladı yine. Tok aslında ama yine emmek istediği için krize girdi. emmek istediği zaman kesinlikle ne altını almama izin veriyo ne de giydirmeme. Nefesini kese kese ağlıyo. Çok korkuyorum onu o halde görmekten ama doktorlara göre normalmiş böyle olması.
Bizimde öyle, cok agliyor mesela kucağa alıyorum,gülmeye başlıyor... 1- 2 dakika iyi sonra yine başlıyor. Altını acinca onan mutlusu yok mesela. Dötü açıkta gezecek hanımın. Havalar ısınsın salacagim zaten,hergun banyoda yaptırırım daha rahat olur belki.
Bizimkinin de o şekilde çıldırarak ağlamasını gördüler ve 3 saate kadar böyle ağlayabilir dedilerBizim aceleci şubat bebekleri kuduruk çıktı kızlarhepimizin bebekleri aynı sanirim, benimki de 2 3 akşamdır aynı saatlerde ağlıyor arada sakinlesiyor emmeye çalışıyor 12 den önce dalmiyor uykuya.. Bide alt değiştirmeyi sevmiyor hiç oğlum ya deliriyor her seferinde, bide her alt açtığımda çişini yapıyor hopp kıyafet değiştir sonra yine başlıyor ağlamalar..
Benimki memeyi alıyor dün öyle uyuyabildik yatakta.Bana direkt kolik demediler. Gerçi acilde gören doktor bir ara bir kolik dedi ama... Bizimki de aynı saatlerde krize giriyor, epey uzun sürüyor. O saatlerde ne memeyi kabul ediyor ne ağlamayı kesiyor. Youtube'dan çeşitli aletlerin çalışma sesi kayıtlarını açıp dinliyoruz. Arabada gittiğinizde yine de geçmezse o zaman getirin dedi bize doktor
Benimkininde ağlaması öyle sakinlesmez boyutta değil açıkçası. Dün emzirirken bir ara aniden üzülür gibi bir yüz ifadesi yaptı herhalde gazdan gerçekten.Katılır gibi ağlama krizi oluyormuş hergun aynı saatlerde.
Akşam saatlerinde oluyor bizim ama katilir gibi degil,normal ağlama. Ay inşallah kolik değillerdir gaz ağrısıdır sadece
Teşekkür ederim , cuma kontrol var sorayım doktoraÇocuk doktoruna gitmiştik
Benimki de tam tersi o töt kapanacak mutlakaBizimde öyle, cok agliyor mesela kucağa alıyorum,gülmeye başlıyor... 1- 2 dakika iyi sonra yine başlıyor. Altını acinca onan mutlusu yok mesela. Dötü açıkta gezecek hanımın. Havalar ısınsın salacagim zaten,hergun banyoda yaptırırım daha rahat olur belki.
Günde 2-3 yapıyor . İlk hafta 3 gün yapmayınca doktoruna sormuştum , 6-7 güne kadar yapmaması normal demişti .Kızlar bebeğiniz kaç günde bir, veya günde kaç kez kaka yapıyor. Yemesi normal değişen bişey yok. Bu 3. Gün ve kaka yapmadı halen. Rahatsız olsa, kabız olsa ağlar çok demi? Ağlama krizi arada geliyor ama emzirince geçiyor.
Bilemedim ki. Bizimkinin yeni modası, ayakta beni gezdir öyle emzir diyorBenimki memeyi alıyor dün öyle uyuyabildik yatakta.
Kucakta arada ağlasa da genelde susuyor.
Değil midir ki acaba
İsyankar şubat bebeleriBizim aceleci şubat bebekleri kuduruk çıktı kızlarhepimizin bebekleri aynı sanirim, benimki de 2 3 akşamdır aynı saatlerde ağlıyor arada sakinlesiyor emmeye çalışıyor 12 den önce dalmiyor uykuya.. Bide alt değiştirmeyi sevmiyor hiç oğlum ya deliriyor her seferinde, bide her alt açtığımda çişini yapıyor hopp kıyafet değiştir sonra yine başlıyor ağlamalar..
Bencede öyle. Gazdan dolayı oluyor,akşamları daha fazla olurmuş gaz ağrısı, kolik çok başka boyut bencede. Baya ağır,kesinlikle susmayan katilircasina ağlayan bebeklere deniyor.Benimkininde ağlaması öyle sakinlesmez boyutta değil açıkçası. Dün emzirirken bir ara aniden üzülür gibi bir yüz ifadesi yaptı herhalde gazdan gerçekten.
Bunca zaman gazdan bu kadar problem yaşamadık biz ya niye bir anda değişti ki. Kendisi çıkartıyordu
Benimkinin korktuğumu bildiğine yemin edebilirimSenin korktugunu nasıl bilirmiş 55 cm lik insanAy Allah'im daha neler duyacağız..
Su gaz olayı bitse hakikaten rahatlayacagiz.
Gözünüz aydın,hayırlı evlât olsun inşallah. Gümüş kapak falan hikaye bence. Mycey göğüs kalkanı aldım göğüs ucuna temas etmiyor ister açık tut ister kapalı 2 farklı kapağı var. İlk günler yara olmuştu göğsüm,Nisavit krem ve bu kalkanla çok çabuk iyileşti.Kıyafetlere değince ağrıya nasıl engel oldunuz peki kalkan kullanmadanANKHESPAATEN
Ben aldım canım ama 2 kere verebildim. Genzine kaçırdı ödüm koptuNurse Harvey's kullanan var mı?
Ayy saka gibiBenimkinin korktuğumu bildiğine yemin edebilirim
Çok bilmiş aşırı şekilde. Ağlıyor gözünü açıp bakıyor aldırmadğımı görünce anında nefesi gdiyor. Kucağıma alır almaz susuyor. Bide o ağlarken laf saydığımda o da bana bağrıyor konusur gibi
Memmeye yaklasınca anlıyor hemen ağzını açıyor vermeyice elleriyle beresini yırtıyor. Şaka gibi ama gerçek
Niye genzine kaçtı ki? Cay kaşığına damlatip verdim ben bisey olmadı.Gözünüz aydın,hayırlı evlât olsun inşallah. Gümüş kapak falan hikaye bence. Mycey göğüs kalkanı aldım göğüs ucuna temas etmiyor ister açık tut ister kapalı 2 farklı kapağı var. İlk günler yara olmuştu göğsüm,Nisavit krem ve bu kalkanla çok çabuk iyileşti.
Ben aldım canım ama 2 kere verebildim. Genzine kaçırdı ödüm koptu
Aa bu benim kızBizim aceleci şubat bebekleri kuduruk çıktı kızlarhepimizin bebekleri aynı sanirim, benimki de 2 3 akşamdır aynı saatlerde ağlıyor arada sakinlesiyor emmeye çalışıyor 12 den önce dalmiyor uykuya.. Bide alt değiştirmeyi sevmiyor hiç oğlum ya deliriyor her seferinde, bide her alt açtığımda çişini yapıyor hopp kıyafet değiştir sonra yine başlıyor ağlamalar..
İnşallah işe yarar ya.Bencede öyle. Gazdan dolayı oluyor,akşamları daha fazla olurmuş gaz ağrısı, kolik çok başka boyut bencede. Baya ağır,kesinlikle susmayan katilircasina ağlayan bebeklere deniyor.
Metsil kullanıyordum bi faydasını görmedim, bugün nurse Harvey's aldım bi kere verdim bakalım inşallah etkisini görürüm.
Ay canım şimdi gördüm rota diğer ayda olabilir yada tercihen menenjit. Ama rota ağız yoluyla verildiği için oda sorun olmaz şuan. Doktor menenjit için 2. Ayda daha iyi olur vuralım dedi bize 3. Ayında olanlarda varEvet biliyorum, aynı gün mü yaptıracaksınız?
Ben de yaptıracağım da yarın doktorumu arayıp bilgi alacağım aynı gün olur mu diye. Karma aşı zaten devletin aşı takviminde var. Menenjit , rota ,pnomokok aynı gün yapılırmı onu merak ettim
Enjektörle damla damla verdim kaçtı genzine. Annemle elimiz ayağımıza dolaştı ruh bedeni terkediyordu nerdeyseAyy saka gibi
Bilmiste doğmuş o zaman seninki
Niye genzine kaçtı ki? Cay kaşığına damlatip verdim ben bisey olmadı.
Canım,sağı emerken sol göğsümden süt geliyor Benim de ama tam tersi durumda olmuyor. Diğer çocuklarımda da oluyordu ama illa olması gereken bir durum olduğunu sanmıyorum.Kızlar merhaba size birşey soracağım, emzirirken diğer göğüsten süt gelmesi yada çamaşırların ıslanmalı vs gibi durumlar yaşıyor musunuz? Hayır ben hiç birini yaşamıyorum ve ısrarla bana arkadaşlarım Nasıl olmaz diyorlar normali mi o? Gelmesi mi gerekir? Benim sütüm mü az şimdi? Kızımda da olmamıştı ama emme hikayemiz kısa sürmüştü çok hatırlamıyorum bunda ısrarla emziriyorum ama söylenenleri hiç yaşamıyorum benim gibi bunları yaşamadan emzirenler var mı?
Benim makineyle sagdigim dönemde bu oluyordu hatta sütüm kendi kendine damlıyordu kıyafetime ama makineyi bıraktığım an tak diye kesildi. Çok üzülüyorum şimdi onları yaşamadığım icinKızlar merhaba size birşey soracağım, emzirirken diğer göğüsten süt gelmesi yada çamaşırların ıslanmalı vs gibi durumlar yaşıyor musunuz? Hayır ben hiç birini yaşamıyorum ve ısrarla bana arkadaşlarım Nasıl olmaz diyorlar normali mi o? Gelmesi mi gerekir? Benim sütüm mü az şimdi? Kızımda da olmamıştı ama emme hikayemiz kısa sürmüştü çok hatırlamıyorum bunda ısrarla emziriyorum ama söylenenleri hiç yaşamıyorum benim gibi bunları yaşamadan emzirenler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?