Kızlar Humana günde kaç bardak içiyorsunuz?
Sizde kilo alımı yaptı mi?
Ben çok hızlı kilo almaya başladım ya oysa çok hızlı ve daha fazla kilo vermiştim.
Birimiz hepimizBu benim evimin içibu aile biziz bu bebek benim ki
Kız benimkiler kaçmak için yer arıyomuş ya yarın yarı kırkını yapıcaz da ben akşam evim de kalsam olur mu dedi kayınvalidemE boş oturmasın madem o ayağına ip bağlasın kendi sallasın. Beyin bedava. Herkes ne kadar akıllı
Kaynanaya sallıyorken aklıma sen geldin H Hazel9 gönderdin mi seninkileri? Ben 40'ı çıktığı gün annemi eve gönderdim. 41'in gecesi krizi geldi sakinleştiremeyince geri çağırdımKadına bizden kurtuluş yoooğk
2 bardak içiyorum, epeydir tartilmiyorum çok kilo vermedim zaten hepi topu 5 kilo gitti. Doğumdan sonra sürekli tatlı yiyorum muhtemelen o 5 kiloyu almışımdır.Kızlar Humana günde kaç bardak içiyorsunuz?
Sizde kilo alımı yaptı mi?
Ben çok hızlı kilo almaya başladım ya oysa çok hızlı ve daha fazla kilo vermiştim.
Hahahah Gitti mi o da evine? Öyle ciddi krize girdiğinde memeyi de almıyor emziremiyorum o yüzden çok aciz kalıyorum. Annem de bir şey yapamıyor ama hem varlığı psikolojik olarak güç veriyor. Hem de bütün gece gaz ve emzirme savaşı verdiğimiz için çok bitkin düştüm. Gaz çıkarma, bez değiştirme işini o devralmış oldu. Sabah da onun sayesinde bir saat uyumuş oldumKız benimkiler kaçmak için yer arıyomuş ya yarın yarı kırkını yapıcaz da ben akşam evim de kalsam olur mu dedi kayınvalidemannem kalamıodu rahatsızlanmıştı zaten kriz durumlarında annen napıyoki ? Bizim de gece kriz var iki gecedir yine ben de susuyo sakinleştiriyorum uyutuyorum sonra, kimseye vermiyorum valla herkes stres oluyo eşim ağlasın dio kayınvalide of pof stres yapıo iyice geriliyorum aldım çocuğu salonda emzirdim sakin sakin uyuttum herkes şok oldu yarın doktor kontrolümüz var bizim de büyük ihtimal gaz problemi yaşamaya başladı ilaç verebilir diye düşünüyorum bi de mamayı gün de 1 e düşürdüm bakalım kilo alımı nasıl anne sütü yetiyomu belli olcak
Ben de sapık gibi çikolataya dadandım ya sürekli tatlı yemek istiyorum2 bardak içiyorum, epeydir tartilmiyorum çok kilo vermedim zaten hepi topu 5 kilo gitti. Doğumdan sonra sürekli tatlı yiyorum muhtemelen o 5 kiloyu almışımdır.
Yaaa ben de solomom baby var ablamdan geldi de hangi modeli yenidoğan kullanabilio mu hiç bilemedim yoksa cok istiorum kullanmakKızlar ya bizimki de iyivçce kucakcı oldu kucaktaydın uzun uyuyor yatırınca 5 dakika bende kanguru aldım şiddetle tavsiye ederim almak isteyen olursa Solomon baby heryöne 3 kilodan itibaren kullanılıyor hiç beli yormuyor çocuk da içinde keyifle duruyor evde falana taşıyabilirsiniz uyanıkken işk başta kurulumu biraz karmaşık geliyor ama zamanla alışılıyor 20 kg olana kadar kullanılıyormuş önde içe dışa dönük yanda sırtta taşınabiliyor Muş
Linki var mı?Kızlar ya bizimki de iyivçce kucakcı oldu kucaktaydın uzun uyuyor yatırınca 5 dakika bende kanguru aldım şiddetle tavsiye ederim almak isteyen olursa Solomon baby heryöne 3 kilodan itibaren kullanılıyor hiç beli yormuyor çocuk da içinde keyifle duruyor evde falana taşıyabilirsiniz uyanıkken işk başta kurulumu biraz karmaşık geliyor ama zamanla alışılıyor 20 kg olana kadar kullanılıyormuş önde içe dışa dönük yanda sırtta taşınabiliyor Muş
Yarın gidio herkes evine Allahın izniyle yine Allah razii olsun dedigin gibi psikolojik destek onemli ama insanin kendi annesi baska oluyoHahahah Gitti mi o da evine? Öyle ciddi krize girdiğinde memeyi de almıyor emziremiyorum o yüzden çok aciz kalıyorum. Annem de bir şey yapamıyor ama hem varlığı psikolojik olarak güç veriyor. Hem de bütün gece gaz ve emzirme savaşı verdiğimiz için çok bitkin düştüm. Gaz çıkarma, bez değiştirme işini o devralmış oldu. Sabah da onun sayesinde bir saat uyumuş oldum
Ben de sapık gibi çikolataya dadandım ya sürekli tatlı yemek istiyorum
Canım iki çeşidi var benim ki heryöne olanı 3 kilodan itibaren kullanılıyor diğer modeli sadece anneye dönük kullanılıyor be yenidoğan İçin ayrı bir aparat satılıyor benimkinde sadece yastık var benimki böyle sen bi bak evdeki aynısını değilse bile videoları var izleyip kullanabilirsin hangisi iseYaaa ben de solomom baby var ablamdan geldi de hangi modeli yenidoğan kullanabilio mu hiç bilemedim yoksa cok istiorum kullanmak4 kiloyu geçti denesem mi bilemedim
Tabiki atayım canım Solomombaby Modelleri, Fiyatları - Trendyol
Canım direk bizimkini açmayı beceremedim ama linki açında ilk en üstteki sağdaki siyah olanın modeli birsürü renk seçeneği var bide Solomon baby heryöne 360 kanguru yazınca çıkıyor ben bundan memnun kaldım
Hangi modeli cnm bi resim atarmisin?Kızlar ya bizimki de iyivçce kucakcı oldu kucaktaydın uzun uyuyor yatırınca 5 dakika bende kanguru aldım şiddetle tavsiye ederim almak isteyen olursa Solomon baby heryöne 3 kilodan itibaren kullanılıyor hiç beli yormuyor çocuk da içinde keyifle duruyor evde falana taşıyabilirsiniz uyanıkken işk başta kurulumu biraz karmaşık geliyor ama zamanla alışılıyor 20 kg olana kadar kullanılıyormuş önde içe dışa dönük yanda sırtta taşınabiliyor Muş
Kalori kaybediyoruz ya emzirirken o yapiyo sanırım.Hahahah Gitti mi o da evine? Öyle ciddi krize girdiğinde memeyi de almıyor emziremiyorum o yüzden çok aciz kalıyorum. Annem de bir şey yapamıyor ama hem varlığı psikolojik olarak güç veriyor. Hem de bütün gece gaz ve emzirme savaşı verdiğimiz için çok bitkin düştüm. Gaz çıkarma, bez değiştirme işini o devralmış oldu. Sabah da onun sayesinde bir saat uyumuş oldum
Ben de sapık gibi çikolataya dadandım ya sürekli tatlı yemek istiyorum
Benim kendi annem yanımda kalan. Eşimin annesi bebek OTUZ SEKİZ günlükken geldi. Onlar kendi evinde kalıyor. Dediğin gibi kendi annemle tabii ki çok daha rahatım. Yanında emzirebiliyorum. Kavga da etsek alınmıyoruz dönüp dolaşıp birbirimize geliyoruz. Ben de ablamın çocuklarına çok baktım ama bu çocuk bir değişik çıktı vallahi. Masaj biz de yapıyorduk başlarda, rahatlıyordu ama 1-2 haftadır izin vermiyor ona da çığlık atıyor. Yediklerimi takip edemiyorum çünkü her şeyi kesmek gerekiyor. Çiğ sebze meyve yemiyorum o kadar. Yediklerimi de kesersem iyice güçten düşerim. Zaten fazla zayıf hamile kalmıştım. Aldığım da gitti uykusuzluktanYarın gidio herkes evine Allahın izniyle yine Allah razii olsun dedigin gibi psikolojik destek onemli ama insanin kendi annesi baska oluyoben sabrediyorum meme de ustume tirmanio gazdan biraz masaj yapio esim ayaklarina karnina rahatlio da ben yediklerimi takip ediorum gaz yapan seyleri, sen ediyo musun ? Kimseye vermiorum valla herkes stres oluyo en sakin benim ablalarimin bebelere cok baktim elim yatkin baya hemsire dio ki bana kacinci cocugunuz cok bilinclisiniz
Tabiki atayım canım Solomombaby Modelleri, Fiyatları - Trendyol
Üstte görselini de atmışsın zaten. Gördüm, sağ olasın, bakıyorumCanım direk bizimkini açmayı beceremedim ama linki açında ilk en üstteki sağdaki siyah olanın modeli birsürü renk seçeneği var bide Solomon baby heryöne 360 kanguru yazınca çıkıyor ben bundan memnun kaldım
Ondan mı uykusuzluktan mı anlamadım gitti yaHangi modeli cnm bi resim atarmisin?
Kalori kaybediyoruz ya emzirirken o yapiyo sanırım.
Ablaminki eski modelmis yeni dogan aparatiyla kullaniliomus aliyim bakiyim deniyimCanım iki çeşidi var benim ki heryöne olanı 3 kilodan itibaren kullanılıyor diğer modeli sadece anneye dönük kullanılıyor be yenidoğan İçin ayrı bir aparat satılıyor benimkinde sadece yastık var benimki böyle sen bi bak evdeki aynısını değilse bile videoları var izleyip kullanabilirsin hangisi ise
Artar inşallah cnm yine, hem artmasa da sonuçta veriyorsun sütünü, tamamen mama veren var ki mama kötü bişey degil zaten, mamayla büyüyen sağlıklı bi sürü bebek var, sağlıklı olsun en önemlisi o, benim yeğenlerim mamayla büyüdü valla bağışıklık lari öyle güçlü ki, diğer yeğenim anne sütü aldı hemen hasta olurTabiki etkiler ya bir ara artar gibi oldu yine azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?