Kilo alımı iyiyse takma hiç kafaya.Ya bende sağarken diğerinden damlıyordu bunda tık yok birde çok yumuşak geçen ay kilo alımı iyiydi de bakalım bu ay nasıl merakla bekliyorum.
Gerçekten bebekler toplu isyana kalkıştı sanki çoğumuzun son birkaç gündür sıkıntı geçiyormuş ilginçBizde öyleyiz şu an. İki gündür çok fenayiz
Canım internette sütün yağsız sulu kısmını içerse genelde kaka rengi yeşil olur diye yazıyo. Benim oğlumun da arada yeşil oluto kakası.Kızlar oğlum anne sütü alıyor geçen akşam yıkadık gece çişi göbeğine geçmiş ıslak kalmış üşüttü mü bilmiyorum o zamandan beri yeşil ishal kaka yapıyor. Tam anlamıyla ishal ama partükülsüz dupduru su gibi. Ne yapacağımı şaşırdım nasıl geçer ne yapmam gerekir başına gelen var mı? 2. Gün bugün hafifledi kaka şiddeti daha 1 kere yaptı bugün miktar olarak düne göre daha az ama yeşil hala.
Ben şurubunu kullanıyorum yüzde yüz geçirmedi ama oldukça rahatlattı. Tabi yanında sab simplex ve biogaia da kullanıyorumNurse Harvey's kullanan var mı?
Benimde aynen bu şekilde, sağdan hiç aktığını görmedim ama sol taraftan bazen akıyor sağı emzirirkenEnjektörle damla damla verdim kaçtı genzine. Annemle elimiz ayağımıza dolaştı ruh bedeni terkediyordu nerdeyse
Canım,sağı emerken sol göğsümden süt geliyor Benim de ama tam tersi durumda olmuyor. Diğer çocuklarımda da oluyordu ama illa olması gereken bir durum olduğunu sanmıyorum.
Bunu anlamanın tek yolu kilo alımı. Onu da zaten götürdüğümüz çocuk doktorları takip ediyor. Bir sıkıntı olsaydı doktorunuz söylerdi. İkinci ay kontrolüne ne kadar var? O zaman için rahatlar inşallah. Herkes her şeyi çok biliyor amaaanAyyy güldürdün benimoralim bozuldu gerçekten her sabah uyanıp sütüm çamaşırıma akmış mı diye bakıyorum ama yok. Emzirirken diğerinden de gelmiyor napiyim artık umarım yetiyordur sütüm umarıımmm
Siz 8. Hafta ataginda olabilirsiniz kuzumBizde öyleyiz şu an. İki gündür çok fenayiz
Annem hala yanımda dinleniyorum aslında keyfimde yerinde ama süt olmayınca canımda sıkılıyor çocuğum asıl öğün anne sütünü atıştırmalık olarak alıyorDinlenebiliyor musun peki cnm yada moralin nasıl, onlar da etkiliyor
Benim de azdı şu Humana çayı söyledi ebe aldım iyi geldi , damlıyor birini emerken diğerinden . Bir de olumlu düşünmek gerek sanırım . Yetmiyor bu kız aç deyip duruyordum şimdi tam tersi düşünüyorum hep yetiyor , yeticek diyorum kendime .Annem hala yanımda dinleniyorum aslında keyfimde yerinde ama süt olmayınca canımda sıkılıyor çocuğum asıl öğün anne sütünü atıştırmalık olarak alıyor
Bende humana kullanıyorum çok faydasını gördüm.Benim de azdı şu Humana çayı söyledi ebe aldım iyi geldi , damlıyor birini emerken diğerinden . Bir de olumlu düşünmek gerek sanırım . Yetmiyor bu kız aç deyip duruyordum şimdi tam tersi düşünüyorum hep yetiyor , yeticek diyorum kendime .
Üçüne benden de bir
2 gün ishal oldu probiyotik verdim geçti
Burnunu serum fizyolojik ve aspiratör ile çektirdim rahatladı
Çapak için damla kullanmama rağmen tek göz geçmedi serum fizyolojik sıkıp siliyorum elbet geçecek oda heralde dimi
E boş oturmasın madem o ayağına ip bağlasın kendi sallasın. Beyin bedava. Herkes ne kadar akıllıevde bilgisayar başında çalışan biriyim, oğlum puseti sallayınca daha hızlı uykuya dalıyor
bende sürekli sallayamayacağım işimi engelliyor elektirikli ana kucağı bakayım dedim
kaynanam diyor ne gerek var ayağına ip bağla , bi yandan çalış bi yandan ayağınla ipi çek
zaten 3 defadır geliyorsun cocuk olmuş 40günlük daha 1 lira takmışlığın yok bari otur kenarda diyesim var
E boş oturmasın madem o ayağına ip bağlasın kendi sallasın. Beyin bedava. Herkes ne kadar akıllı
Kaynanaya sallıyorken aklıma sen geldin H Hazel9 gönderdin mi seninkileri? Ben 40'ı çıktığı gün annemi eve gönderdim. 41'in gecesi krizi geldi sakinleştiremeyince geri çağırdımKadına bizden kurtuluş yoooğk
Üzülme cnm ya olduğu kadar bence moral da etkiliyor biraz rahat bıraksan kendini belki biraz daha çoğalırAnnem hala yanımda dinleniyorum aslında keyfimde yerinde ama süt olmayınca canımda sıkılıyor çocuğum asıl öğün anne sütünü atıştırmalık olarak alıyor
evde bilgisayar başında çalışan biriyim, oğlum puseti sallayınca daha hızlı uykuya dalıyor
bende sürekli sallayamayacağım işimi engelliyor elektirikli ana kucağı bakayım dedim
kaynanam diyor ne gerek var ayağına ip bağla , bi yandan çalış bi yandan ayağınla ipi çek
zaten 3 defadır geliyorsun cocuk olmuş 40günlük daha 1 lira takmışlığın yok bari otur kenarda diyesim var
Cnm tartı varsa evde tartsana, ben o şekilde takip ediyorumAyyy güldürdün benimoralim bozuldu gerçekten her sabah uyanıp sütüm çamaşırıma akmış mı diye bakıyorum ama yok. Emzirirken diğerinden de gelmiyor napiyim artık umarım yetiyordur sütüm umarıımmm
Tabiki etkiler ya bir ara artar gibi oldu yine azaldıÜzülme cnm ya olduğu kadar bence moral da etkiliyor biraz rahat bıraksan kendini belki biraz daha çoğalır
"Hangi her şey?" diye sormuyor musun? Başımıza gelmese çok eğlenceli olaylar. Senaryo diye yazsalar "Amma abartmışlar deriz ama gerçekAaa aynı benim sürekli ' her şey torunlarım için ' diyen kaynatamDaha birşey göremedik ama kendisinden
Kendi tartınızda mı? Ben önce kendim tartılıyorum, sonra bebeği alıyorum kucağıma, tekrar tartılıyorum ama iki gün arayla 400 gram fark çıktığı bile oluyor üstünde aynı kıyafetler varken. Tartı da bozuk değil ama tartamıyor anlamadımCnm tartı varsa evde tartsana, ben o şekilde takip ediyorum
"Hangi her şey?" diye sormuyor musun? Başımıza gelmese çok eğlenceli olaylar. Senaryo diye yazsalar "Amma abartmışlar deriz ama gerçek
Kendi tartınızda mı? Ben önce kendim tartılıyorum, sonra bebeği alıyorum kucağıma, tekrar tartılıyorum ama iki gün arayla 400 gram fark çıktığı bile oluyor üstünde aynı kıyafetler varken. Tartı da bozuk değil ama tartamıyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?