Hepsini tüketiyorum canım ya, Solgar ın takviyesini de kullanıyorumCnm takviye kullanıyor musun süt çoğalması icin? Benimde takviye kullanmasam direk azalıyor, e bebekten malt içecek ve cay aldim, kuru kayısı kuru incir kara üzüm hoşafı yapıyorum aralarda hurma tahin helvası yiyorum boza içiyorum, bunları dene istersen
Ben ne kadar çıktığını da bilmiyorum makine yok diye.Hepsini tüketiyorum canım ya, Solgar ın takviyesini de kullanıyorumsağma makinesinde bazen iki göğüsten toplam 20 bazen 40 CC geliyor
Ah çok geçmiş olsunishal olduk
burnumuz aşırı tıkalı
gözlerimiz çapaklı yapışık duruyor
Bu benim evimin içideli zapteder gibi15 günlük kızımı kontrol etmeye çalışıyoruz kaç kişi birden çok komik sadece meme de duruo kimse susturamıo ağlayarak uyanıo hele bir meme verme önce tek meme emziriyorum sonra altını değişiyorum ikinci memeye öyle geçiyoruz. Zor biraz bazen uyumayınca kaç saat yerimden kaldırmayıp emzirdim bugün artık dayanamadım mama verdim yok yine uyumadı aldım göğsüme yatırdım öyle uyuduk üstümde yatağa koyunca uyanıo gece de aramızda yatıo babayla yakın kendi yatağına koyunca uyumuo ayy işimiz iş
Canım ben hastane tipi de kiraladım bir ay öyle bir şey kiralayabilirsin 200 TL idi benimki aylık ama ben kendi makinemi ikinci el aldım kaynattım kullanıyorum. Annemde sağma bebek daha çok çeker diyor ama eşimde ne kadar olduğunu görmek ona göre mama verelim diyor. Bizim uzamış sarılık sorunumuz oldu daBen ne kadar çıktığını da bilmiyorum makine yok diye.
El pompaları da bendeki sütü iyi sagmaz gibi geliyor diye almadım.
Bazen iki emmeden birinde yutkunuyor bazen çok daha fazla emip öyle yutkunuyor. Öyle anlamaya çalışıyorum bilmiyorum doğru mu
Benim emzirirken olmuyor öyle bir şey. Gün içinde akıyor. Atletim ıslak oluyor, ondan anlıyorum.Kızlar merhaba size birşey soracağım, emzirirken diğer göğüsten süt gelmesi yada çamaşırların ıslanmalı vs gibi durumlar yaşıyor musunuz? Hayır ben hiç birini yaşamıyorum ve ısrarla bana arkadaşlarım Nasıl olmaz diyorlar normali mi o? Gelmesi mi gerekir? Benim sütüm mü az şimdi? Kızımda da olmamıştı ama emme hikayemiz kısa sürmüştü çok hatırlamıyorum bunda ısrarla emziriyorum ama söylenenleri hiç yaşamıyorum benim gibi bunları yaşamadan emzirenler var mı?
Çok geçmiş olsun, göz capagi bizim de var halen:/ bir gözünde hiç yok iyileşti. Bir gözü halen akıyor, uyandığında da yapış yapışishal olduk
burnumuz aşırı tıkalı
Diğer göğüsten süt gelmesi yetmez, duvarlara fışkırması lazım. Seninki fışkırmıyor mu? Soranlara böyle söyleyeceksin. Yetmiyorsa "Artan sütü yoğurt yapıyorum, akşamları yiyoruz" dersin. Kızında da tepende böyle konuşanlar vardıysa sebebi onlar olmuş olabilir mi? Biri doğum yapsa da beynini yesek diye pusuda bekliyor sanki insanlarKızlar merhaba size birşey soracağım, emzirirken diğer göğüsten süt gelmesi yada çamaşırların ıslanmalı vs gibi durumlar yaşıyor musunuz? Hayır ben hiç birini yaşamıyorum ve ısrarla bana arkadaşlarım Nasıl olmaz diyorlar normali mi o? Gelmesi mi gerekir? Benim sütüm mü az şimdi? Kızımda da olmamıştı ama emme hikayemiz kısa sürmüştü çok hatırlamıyorum bunda ısrarla emziriyorum ama söylenenleri hiç yaşamıyorum benim gibi bunları yaşamadan emzirenler var mı?
Allah Razı olsun canımAh çok geçmiş olsun
anne sütü ile silmeye başladım , o biraz rahatlattı sankiÇok geçmiş olsun, göz capagi bizim de var halen:/ bir gözünde hiç yok iyileşti. Bir gözü halen akıyor, uyandığında da yapış yapış
Biz yattigimiz odanin peteginin üstünde hep bir kase su bulunduruyoruz. Burun tıkanıklığı geçti şükür başka bir şeye gerek kalmadan.
Ya bende sağarken diğerinden damlıyordu bunda tık yok birde çok yumuşak geçen ay kilo alımı iyiydi de bakalım bu ay nasıl merakla bekliyorum.Benim makineyle sagdigim dönemde bu oluyordu hatta sütüm kendi kendine damlıyordu kıyafetime ama makineyi bıraktığım an tak diye kesildi. Çok üzülüyorum şimdi onları yaşamadığım icin
Sütüm yetmiyor bebeğe mamayla besleniyoruz malesef ama bu bir kriter mi bilmiyorum
Ayyy güldürdün beniDiğer göğüsten süt gelmesi yetmez, duvarlara fışkırması lazım. Seninki fışkırmıyor mu? Soranlara böyle söyleyeceksin. Yetmiyorsa "Artan sütü yoğurt yapıyorum, akşamları yiyoruz" dersin. Kızında da tepende böyle konuşanlar vardıysa sebebi onlar olmuş olabilir mi? Biri doğum yapsa da beynini yesek diye pusuda bekliyor sanki insanlar
Dinlenebiliyor musun peki cnm yada moralin nasıl, onlar da etkiliyorHepsini tüketiyorum canım ya, Solgar ın takviyesini de kullanıyorumsağma makinesinde bazen iki göğüsten toplam 20 bazen 40 CC geliyor
Yaaa oda olmuyor bendeBenim emzirirken olmuyor öyle bir şey. Gün içinde akıyor. Atletim ıslak oluyor, ondan anlıyorum.
Üçüne benden de birishal olduk
burnumuz aşırı tıkalı
Öyle canım vallahiAyy saka gibi
Bilmiste doğmuş o zaman seninki
Niye genzine kaçtı ki? Cay kaşığına damlatip verdim ben bisey olmadı.
Benm süt gelmesi için 5 saat emzirmemem gerekiyor. O da normal artıkAyyy güldürdün benimoralim bozuldu gerçekten her sabah uyanıp sütüm çamaşırıma akmış mı diye bakıyorum ama yok. Emzirirken diğerinden de gelmiyor napiyim artık umarım yetiyordur sütüm umarıımmm
Cok sağol canım, önce verem dedi benm doktor. Bakalım sonra sırayla yaptırıcamAy canım şimdi gördüm rota diğer ayda olabilir yada tercihen menenjit. Ama rota ağız yoluyla verildiği için oda sorun olmaz şuan. Doktor menenjit için 2. Ayda daha iyi olur vuralım dedi bize 3. Ayında olanlarda var
Bizde öyleyiz şu an. İki gündür çok fenayizBebegine kolik teşhisi konmuş var mı aramızda?
2 gündür aynı saatte ağlamalar bana koligi düşündürmeye başladı artık.
Bende almıştım canım ama sonra bebek hastaneden çıkınca geri verdik şimdi de merak ediyorum acaba ne kadar var diye.Canım ben hastane tipi de kiraladım bir ay öyle bir şey kiralayabilirsin 200 TL idi benimki aylık ama ben kendi makinemi ikinci el aldım kaynattım kullanıyorum. Annemde sağma bebek daha çok çeker diyor ama eşimde ne kadar olduğunu görmek ona göre mama verelim diyor. Bizim uzamış sarılık sorunumuz oldu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?