2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hepsini tüketiyorum canım ya, Solgar ın takviyesini de kullanıyorum sağma makinesinde bazen iki göğüsten toplam 20 bazen 40 CC geliyor

Hepsini tüketiyorum canım ya, Solgar ın takviyesini de kullanıyorum sağma makinesinde bazen iki göğüsten toplam 20 bazen 40 CC geliyor
Ben ne kadar çıktığını da bilmiyorum makine yok diye.
El pompaları da bendeki sütü iyi sagmaz gibi geliyor diye almadım.
Bazen iki emmeden birinde yutkunuyor bazen çok daha fazla emip öyle yutkunuyor. Öyle anlamaya çalışıyorum bilmiyorum doğru mu

Bu benim evimin içi bu aile biziz bu bebek benim ki

Canım ben hastane tipi de kiraladım bir ay öyle bir şey kiralayabilirsin 200 TL idi benimki aylık ama ben kendi makinemi ikinci el aldım kaynattım kullanıyorum. Annemde sağma bebek daha çok çeker diyor ama eşimde ne kadar olduğunu görmek ona göre mama verelim diyor. Bizim uzamış sarılık sorunumuz oldu da

Benim emzirirken olmuyor öyle bir şey. Gün içinde akıyor. Atletim ıslak oluyor, ondan anlıyorum.

ishal olduk
burnumuz aşırı tıkalı
gözlerimiz çapaklı yapışık duruyor
Çok geçmiş olsun, göz capagi bizim de var halen:/ bir gözünde hiç yok iyileşti. Bir gözü halen akıyor, uyandığında da yapış yapış
Biz yattigimiz odanin peteginin üstünde hep bir kase su bulunduruyoruz. Burun tıkanıklığı geçti şükür başka bir şeye gerek kalmadan.

Diğer göğüsten süt gelmesi yetmez, duvarlara fışkırması lazım. Seninki fışkırmıyor mu? Soranlara böyle söyleyeceksin. Yetmiyorsa "Artan sütü yoğurt yapıyorum, akşamları yiyoruz" dersin. Kızında da tepende böyle konuşanlar vardıysa sebebi onlar olmuş olabilir mi? Biri doğum yapsa da beynini yesek diye pusuda bekliyor sanki insanlar

Ah çok geçmiş olsun
Allah Razı olsun canım
anne sütü ile silmeye başladım , o biraz rahatlattı sanki
ev kuru öyle şeyler bakayım ben de.

Ya bende sağarken diğerinden damlıyordu bunda tık yok birde çok yumuşak geçen ay kilo alımı iyiydi de bakalım bu ay nasıl merakla bekliyorum.

Ayyy güldürdün beni moralim bozuldu gerçekten her sabah uyanıp sütüm çamaşırıma akmış mı diye bakıyorum ama yok. Emzirirken diğerinden de gelmiyor napiyim artık umarım yetiyordur sütüm umarıımmm

Dinlenebiliyor musun peki cnm yada moralin nasıl, onlar da etkiliyor

ishal olduk
burnumuz aşırı tıkalı
gözlerimiz çapaklı yapışık duruyor
Üçüne benden de bir
2 gün ishal oldu probiyotik verdim geçti
Burnunu serum fizyolojik ve aspiratör ile çektirdim rahatladı
Çapak için damla kullanmama rağmen tek göz geçmedi serum fizyolojik sıkıp siliyorum elbet geçecek oda heralde dimi

Benm süt gelmesi için 5 saat emzirmemem gerekiyor. O da normal artık onun dışında hiç gelmiyor öyle. Zaten sütümde çok yok benim.
Takviyeler vitaminler aldığım kilolarla kaldım.
Benm bebe çok obur ne versen yer. Artık midesi full dolu o halde ağzını açıyor. Ee tabi kusuyor sonra. Maalesef günde 1 kez mama kaçınılmaz oldu bu durumda. Napalım yapacak birşey yok

Cok sağol canım, önce verem dedi benm doktor. Bakalım sonra sırayla yaptırıcam

Bende almıştım canım ama sonra bebek hastaneden çıkınca geri verdik şimdi de merak ediyorum acaba ne kadar var diye.
İkinci el almakta mantıklı aslında. Ben de çoğaltmaya çalışıyorum sütümü belki düşünebilirim öyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…