2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ayy çok geçmiş olsun

Yaa kuzum geçmiş olsun. Okurken benim bile burda canımdan can gitti

Geçmiş olsun Allah a emanet bebelerimiz

Çok çok geçmiş olsun canım. Benimde en korktuğum şey

Hanimlar gunaydin. Dün çok üzücü bir sey öğrendim

Dun devlet hast.bi emzirme danismanina gittik esimle. Meger kizim memeyi her zaman yanliş kavramis. Yutkunmalarini saydik cok azdi. Sut olsa cok yutkunurdu.
Süt biter bu gidişle cunku memeyi dogru versek de yine agzindan cekip meme ucunu emiyor dedi
Napicam ben ne yaparsam yapayim dogru tutmuyor sonunda onu rahatsiz ettigim icin aglayip meme istemiyor
Hep boş mu emmiş yani

Bir de kizim kabiz oldu, tavsiyeniz var mi acaba? Golden goat mama ile 4gun kaka yapmadi. Conformil 1e gecin dedi doktor onda da iki gun oldu halen yapamiyor ama gazi cikiyor

Ne yemeliyiz artık bilmiyorum, bide benim paşada alerji sorunu çıktı yicek bişey bulamıyorum artık
Kizlar ben iki hemsireden egitim aldim, ikisi de hem sebzeleri hem de meyveleri mutlaka pisirerek yemelisin dediler, yani meyveler komposto seklinde, sadece muzu normal yiyebilirsin demislerdi. Simdi kis mevsimi, portakal malum mevsimi ama portakal komple yasak. Yesil salata filan yemek yok malesef.
Belki cok dikkat edip bu sebzeyi meyveyi cig yeme konusunu atliyor olabilirsiniz, bir ihtimal hatirlatmak istedim

Ben bi de gunde 1 kezkimyon tohumu cayi, 2 kez de rezene iciyorum. Bizi epey rahatlatti. Humana feci gaz yapmisti, onu daha ilk haftadan biraktim.

Allah bize ve yavrulara gazsiz gunler nasip.etsin

Kızlar kızım sonunda emziği tuttu çok şükür gerçekten çok rahatladım özellikle geceleri sürekli emiyordu yatırırken uyanıyordu tekrar dalana kadar emziriyordum bu döngüden çıkamıyorduk sabaha kadar şimdi emziğini veriyorum uyumaya devam ediyor kesinlikle uğraşın emzik tutması için

Hiç duymamıştım ben çiğ yetmeyeceğini ilk defa duydum gaz mı yapıyormuş acaba ben meyveyi direk yiyorum. Bende tohumunu alayım ya direk tozunu demliyorum çok kötü tadı içmesi çok zor.

Bir de kizim kabiz oldu, tavsiyeniz var mi acaba? Golden goat mama ile 4gun kaka yapmadi. Conformil 1e gecin dedi doktor onda da iki gun oldu halen yapamiyor ama gazi cikiyor
Canım rahatsızlığı var mı doktorlar rahatsızlığı yoksa 10 güne kadar normal diyor ama bi takip et bakalım daha çok küçükler en fazla probiyotik verebilirsin bide karnına masaj

Canım rahatsızlığı var mı doktorlar rahatsızlığı yoksa 10 güne kadar normal diyor ama bi takip et bakalım daha çok küçükler en fazla probiyotik verebilirsin bide karnına masaj

Rahatsizlik derken ne olabilir canim mesela, kabiz icin doktora gideli iki gun oldu. Her seyine bakmisti sorun yok deyip kabiz icin fitil vermisti. Karnina gunde 3 kere masaj yapiyorum. Probiyotik aldiriyorum esime hemen

Hiç duymamıştım ben çiğ yetmeyeceğini ilk defa duydum gaz mı yapıyormuş acaba ben meyveyi direk yiyorum. Bende tohumunu alayım ya direk tozunu demliyorum çok kötü tadı içmesi çok zor.
Ben de duymamistim hemsireler diyene kadar, yiyip icmeyi cok severim valla bu donem kabus gibi oldu ama alistim.
Tohumunun tadi da ayni, cok berbat. Ben biraz ılımasını bekleyip tek seferde iciyorum

Bu arada yiyeceklerin gaz yapmasi konusunda cok farkli fikirler var. Bebegin ve bizim sindirimimiz farkli oldugu icin kurufasulye gibi bakliyatlar dahil her seyi yiyip deneyerek eleme yapilmasini savunanlar da var ama ben hic cesaret edemedim. Yavrucuk biraz kivransa gazdan, ben mahvoluyorum

Cig beslenmemek bizi rahatlatti, siz de bi deneyin

Saracoglu tarifinde kimyona bir cay kasigi seker ekleyin demis yanlis okumadiysam. Seker ekleyince bi nebze icebildim ben tadi degisti

Humana still tea mi gaz yapiyordu? Daha yeni iki kutu siparis vermistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…