Yani böyle yapmaya çalışıp ıkınıp kızarıp yapamıyor mu yada karnında sertlik falan var mı keyfi yerindeyse sebepsiz ağlamıyorsa bellide kakası yoktur benim büyük oğlum 10 günde yapardı ek gıdaya geçene kadar ama o sadece anne sütü alıyordu doktor normal demişti ama 10. Günde normal yapardı zorlanmazdıRahatsizlik derken ne olabilir canim mesela, kabiz icin doktora gideli iki gun oldu. Her seyine bakmisti sorun yok deyip kabiz icin fitil vermisti. Karnina gunde 3 kere masaj yapiyorum. Probiyotik aldiriyorum esime hemen
Canım bir bebek hemşiresinden destek alın derim benim doğum yaptığım hastanede ilk saatten gelip gösterdiler başını boyun altından tutup memeyi kahverengi kısım ile birlikte ağzına verdiler sonra bende aynı şekilde devam ettim. Bebek bir süre sonra alışıyor kendisi komple alıyorHanimlar gunaydin. Dün çok üzücü bir sey öğrendim
Dun devlet hast.bi emzirme danismanina gittik esimle. Meger kizim memeyi her zaman yanliş kavramis. Yutkunmalarini saydik cok azdi. Sut olsa cok yutkunurdu.
Süt biter bu gidişle cunku memeyi dogru versek de yine agzindan cekip meme ucunu emiyor dedi
Napicam benne yaparsam yapayim dogru tutmuyor sonunda onu rahatsiz ettigim icin aglayip meme istemiyor
Hep boş mu emmiş yani
Bizimki de 20. Gün zorla tutmuştu gerçekten büyük rahatlık aç olmadığı zamanlarda sakinleştirici niyetine iyi oluyor yoksa dediğin gibi hep meemde durmak istiyor tokta olsaKızlar kızım sonunda emziği tuttu çok şükür gerçekten çok rahatladım özellikle geceleri sürekli emiyordu yatırırken uyanıyordu tekrar dalana kadar emziriyordum bu döngüden çıkamıyorduk sabaha kadar şimdi emziğini veriyorum uyumaya devam ediyor kesinlikle uğraşın emzik tutması için
Canım bir bebek hemşiresinden destek alın derim benim doğum yaptığım hastanede ilk saatten gelip gösterdiler başını boyun altından tutup memeyi kahverengi kısım ile birlikte ağzına verdiler sonra bende aynı şekilde devam ettim. Bebek bir süre sonra alışıyor kendisi komple alıyor
Kızlar merhaba kanamanız ne durumda ? Benim bir artıyor bir bitiyor sonra yine başlıyor. Çok aşırı bir kanamam yok 29 gün oldu doğum yapalı. Dün gece parça şeklinde kanamam oldu, böyle bir durum yaşayan var mı aranızda. Normal rahim temizleniyor diyor çoğu ama bilemedim
Yani böyle yapmaya çalışıp ıkınıp kızarıp yapamıyor mu yada karnında sertlik falan var mı keyfi yerindeyse sebepsiz ağlamıyorsa bellide kakası yoktur benim büyük oğlum 10 günde yapardı ek gıdaya geçene kadar ama o sadece anne sütü alıyordu doktor normal demişti ama 10. Günde normal yapardı zorlanmazdı
Doktor onay vermiş miydi canım kullanilmasi için?Hanımlar dün gece gaz sancıısndan mahvoldu oğlumdamlalar hiç işe yaramadı.
Nurse harveys dahil.
En sonunda rezene tohumlarını ezerek çayını yaptım. Bir tatlı kaşığı verdim. O kadar cok pırtladı ki… o gaz ile nasıl durmuş yavrum
Tabi uyuyamaz huysuz çocuk olur. Şimdi bir güzel ağır uykuya daldı. Rezeneyi günde bir kez bile olsa vermek gerek yedklerime dikkat ediyorum ama yine de gazlı
58. Gundeyim hala pihtili şekilde kanamam oluyor. Doktor bir sorun göremedi ne yapacağımı bilemiyorum.Kızlar merhaba kanamanız ne durumda ? Benim bir artıyor bir bitiyor sonra yine başlıyor. Çok aşırı bir kanamam yok 29 gün oldu doğum yapalı. Dün gece parça şeklinde kanamam oldu, böyle bir durum yaşayan var mı aranızda. Normal rahim temizleniyor diyor çoğu ama bilemedim
26. Gün lekelenme seklinde devam ediyor. Parcali sekilde kanamam ikinci haftada olmustu sadece bir gun. Hepimizinki farkliKızlar merhaba kanamanız ne durumda ? Benim bir artıyor bir bitiyor sonra yine başlıyor. Çok aşırı bir kanamam yok 29 gün oldu doğum yapalı. Dün gece parça şeklinde kanamam oldu, böyle bir durum yaşayan var mı aranızda. Normal rahim temizleniyor diyor çoğu ama bilemedim
İnternette okuduğum kadarı ile değişiyor muş cnm ama çok geç kalmamak lazımmışKizim 38 gunluk oldu, ogrendigi sekilde tutmak konusunda israr ediyor. Değistirebilir miyim acaba
Canım bizde aynı mamada sıkıntı yaşadık mama degistirdikten sonra bir iki damla zeytinyağı damlattim düzeldi birde poposa zeytinyağı surdum bolgeyi rahatlatsin diyeBir de kizim kabiz oldu, tavsiyeniz var mi acaba? Golden goat mama ile 4gun kaka yapmadi. Conformil 1e gecin dedi doktor onda da iki gun oldu halen yapamiyor ama gazi cikiyor
Topuk kanı alındığında aradılar mı seni canım ordan belli oluyorRahatsizlik derken ne olabilir canim mesela, kabiz icin doktora gideli iki gun oldu. Her seyine bakmisti sorun yok deyip kabiz icin fitil vermisti. Karnina gunde 3 kere masaj yapiyorum. Probiyotik aldiriyorum esime hemen
Emziğe nasıl alıştırdınız acabaCanım bir bebek hemşiresinden destek alın derim benim doğum yaptığım hastanede ilk saatten gelip gösterdiler başını boyun altından tutup memeyi kahverengi kısım ile birlikte ağzına verdiler sonra bende aynı şekilde devam ettim. Bebek bir süre sonra alışıyor kendisi komple alıyor
Bizimki de 20. Gün zorla tutmuştu gerçekten büyük rahatlık aç olmadığı zamanlarda sakinleştirici niyetine iyi oluyor yoksa dediğin gibi hep meemde durmak istiyor tokta olsa
Hamileyken o kadar cok yerdim ki portakal cok özlüyorum valla, ben salata da yiyorum az az, cok zor gaz durumu yaKizlar ben iki hemsireden egitim aldim, ikisi de hem sebzeleri hem de meyveleri mutlaka pisirerek yemelisin dediler, yani meyveler komposto seklinde, sadece muzu normal yiyebilirsin demislerdi. Simdi kis mevsimi, portakal malum mevsimi ama portakal komple yasak. Yesil salata filan yemek yok malesef.
Belki cok dikkat edip bu sebzeyi meyveyi cig yeme konusunu atliyor olabilirsiniz, bir ihtimal hatirlatmak istedim
Ben bi de gunde 1 kezkimyon tohumu cayi, 2 kez de rezene iciyorum. Bizi epey rahatlatti. Humana feci gaz yapmisti, onu daha ilk haftadan biraktim.
Allah bize ve yavrulara gazsiz gunler nasip.etsin
O attı biz verdikEmziğe nasıl alıştırdınız acaba
Kuzum emecek çocuk her türlü emiyor emin ol. Kardeşimin bebeği 1 ay annesinin kolu kırılınca emziremedi sürekli biberon kullandı alçı çıkınca memeye atladı resmen. Ben bakıyorum memeyi boş emmeye başlıyor çekip veriyorum emziği. Bazen uykuda mızlanıyor emzirmeye kalkıyorum emmiyorsa emziği koyup yatırıyorum. Zaten açsa o emziği tutmuyor atıyor boş gelince. Benim fikrim emzik kurtarıcı öbür türlü anne emzik oluyprEmzik kullanan annelerim, meme reddi yaşadınız mi? Sadece uykuya geçişte mi kullanıyosunuz? Uyuyunca alıyor musunuz? Benı cok zorlamaya başladı oğlum. Emzik gıbı kullanılıyor resmen
Benimkide cok yapıyor ve artık yoruyor beni bu durum ya, peki kendi mi bırakıyor emzigi yoksa sen mi alıyorsun ağzından cnmKuzum emecek çocuk her türlü emiyor emin ol. Kardeşimin bebeği 1 ay annesinin kolu kırılınca emziremedi sürekli biberon kullandı alçı çıkınca memeye atladı resmen. Ben bakıyorum memeyi boş emmeye başlıyor çekip veriyorum emziği. Bazen uykuda mızlanıyor emzirmeye kalkıyorum emmiyorsa emziği koyup yatırıyorum. Zaten açsa o emziği tutmuyor atıyor boş gelince. Benim fikrim emzik kurtarıcı öbür türlü anne emzik oluypr
Uyuyunca ya da sıkılınca atıyor cnm şu an bağımlılık olmaz zaten korkma biraz görmeye aklı ermeye başlayınca bağımlılık yapıyor ben kızıma da sadece uyku zamanı verirdim 15 aylık olunca da bıraktık bırakırken de zorlanmadıkBenimkide cok yapıyor ve artık yoruyor beni bu durum ya, peki kendi mi bırakıyor emzigi yoksa sen mi alıyorsun ağzından cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?