2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Rahatsizlik derken ne olabilir canim mesela, kabiz icin doktora gideli iki gun oldu. Her seyine bakmisti sorun yok deyip kabiz icin fitil vermisti. Karnina gunde 3 kere masaj yapiyorum. Probiyotik aldiriyorum esime hemen
Yani böyle yapmaya çalışıp ıkınıp kızarıp yapamıyor mu yada karnında sertlik falan var mı keyfi yerindeyse sebepsiz ağlamıyorsa bellide kakası yoktur benim büyük oğlum 10 günde yapardı ek gıdaya geçene kadar ama o sadece anne sütü alıyordu doktor normal demişti ama 10. Günde normal yapardı zorlanmazdı

Canım bir bebek hemşiresinden destek alın derim benim doğum yaptığım hastanede ilk saatten gelip gösterdiler başını boyun altından tutup memeyi kahverengi kısım ile birlikte ağzına verdiler sonra bende aynı şekilde devam ettim. Bebek bir süre sonra alışıyor kendisi komple alıyor
Bizimki de 20. Gün zorla tutmuştu gerçekten büyük rahatlık aç olmadığı zamanlarda sakinleştirici niyetine iyi oluyor yoksa dediğin gibi hep meemde durmak istiyor tokta olsa

Kızlar merhaba kanamanız ne durumda ? Benim bir artıyor bir bitiyor sonra yine başlıyor. Çok aşırı bir kanamam yok 29 gün oldu doğum yapalı. Dün gece parça şeklinde kanamam oldu, böyle bir durum yaşayan var mı aranızda. Normal rahim temizleniyor diyor çoğu ama bilemedim

Kizim 38 gunluk oldu, ogrendigi sekilde tutmak konusunda israr ediyor. Değistirebilir miyim acaba

38 gun oldu, halen leke geliyor. Bazen artiyor bazen hic gelmiyor..

İkkininca gaz cikariyor ama kaka gelmiyor. Leke bile gelmiyor. Genelde ağladigi icin acliktan mi kabizdan mi bilmiyorum.
Mama alan cocuklarin her gun yapmasi gerek diye biliyorum dogru mu emin degilim ama

Doktor onay vermiş miydi canım kullanilmasi için?

58. Gundeyim hala pihtili şekilde kanamam oluyor. Doktor bir sorun göremedi ne yapacağımı bilemiyorum.

26. Gün lekelenme seklinde devam ediyor. Parcali sekilde kanamam ikinci haftada olmustu sadece bir gun. Hepimizinki farkli

Bende kimyon içtiğim günlerde kızımın daha rahat olduğunu farkettim. Birazdan kontrolümüz var doktora kimyon ve rezenenin bebeğe direk verilmesinde sakınca varmi onu soracağım,buraya da yazarım. Birde kalça ultrason var inşallah sorunsuz geçer.

Bir de kizim kabiz oldu, tavsiyeniz var mi acaba? Golden goat mama ile 4gun kaka yapmadi. Conformil 1e gecin dedi doktor onda da iki gun oldu halen yapamiyor ama gazi cikiyor
Canım bizde aynı mamada sıkıntı yaşadık mama degistirdikten sonra bir iki damla zeytinyağı damlattim düzeldi birde poposa zeytinyağı surdum bolgeyi rahatlatsin diye

Rahatsizlik derken ne olabilir canim mesela, kabiz icin doktora gideli iki gun oldu. Her seyine bakmisti sorun yok deyip kabiz icin fitil vermisti. Karnina gunde 3 kere masaj yapiyorum. Probiyotik aldiriyorum esime hemen
Topuk kanı alındığında aradılar mı seni canım ordan belli oluyor

Emziğe nasıl alıştırdınız acaba

Hamileyken o kadar cok yerdim ki portakal cok özlüyorum valla, ben salata da yiyorum az az, cok zor gaz durumu ya

Emzik kullanan annelerim, meme reddi yaşadınız mi? Sadece uykuya geçişte mi kullanıyosunuz? Uyuyunca alıyor musunuz? Benı cok zorlamaya başladı oğlum. Emzik gıbı kullanılıyor resmen

Emzik kullanan annelerim, meme reddi yaşadınız mi? Sadece uykuya geçişte mi kullanıyosunuz? Uyuyunca alıyor musunuz? Benı cok zorlamaya başladı oğlum. Emzik gıbı kullanılıyor resmen
Kuzum emecek çocuk her türlü emiyor emin ol. Kardeşimin bebeği 1 ay annesinin kolu kırılınca emziremedi sürekli biberon kullandı alçı çıkınca memeye atladı resmen. Ben bakıyorum memeyi boş emmeye başlıyor çekip veriyorum emziği. Bazen uykuda mızlanıyor emzirmeye kalkıyorum emmiyorsa emziği koyup yatırıyorum. Zaten açsa o emziği tutmuyor atıyor boş gelince. Benim fikrim emzik kurtarıcı öbür türlü anne emzik oluypr

Benimkide cok yapıyor ve artık yoruyor beni bu durum ya, peki kendi mi bırakıyor emzigi yoksa sen mi alıyorsun ağzından cnm

Benimkide cok yapıyor ve artık yoruyor beni bu durum ya, peki kendi mi bırakıyor emzigi yoksa sen mi alıyorsun ağzından cnm
Uyuyunca ya da sıkılınca atıyor cnm şu an bağımlılık olmaz zaten korkma biraz görmeye aklı ermeye başlayınca bağımlılık yapıyor ben kızıma da sadece uyku zamanı verirdim 15 aylık olunca da bıraktık bırakırken de zorlanmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…