2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar aşılarımızı olduk. Verem, karma ve pnomokok aşımızı olduk.
Baya ağladı yavrum. Yarım Fitil koydum ateş olmasın diye. 1 ayda 1 bucuk kilo almış 6 kg olmus benm zıpır.
Hemşire şaşırdı kaldı çok yaramaz bi çocuk olacak dedi. Valla beni bitirdi şimdiden dedim. O kadar huysuz sinirli bi bebek ki bir de güçlü maşallah zaptedemiyoruz artık

Maşallah kuzum çok iyi kilo almış

Emzik kullanan annelerim, meme reddi yaşadınız mi? Sadece uykuya geçişte mi kullanıyosunuz? Uyuyunca alıyor musunuz? Benı cok zorlamaya başladı oğlum. Emzik gıbı kullanılıyor resmen
İlk gün verdim hemen tuttu kızım emziği, hiç meme reddi yaşamadık maaşallah.
Bugünlerde emziği pek almıyor, aklım çıkıyor tamamen birakacak diye. Benim için büyük kolaylık emzik, uykuya geçerken alsa bile yeter.

emilyinpariss Seninki mi ishaldi kimdi acaba ya geçenlerde yazmıştı
Evet canım ama tekrarlayan ishal değil 3 günde bir aşırı sulu kaka yapıyor nette araştırdım kimisi kabızlıktan olur kimisi gazdan olur demiş. Yarın kontrolümüz var detaylıca öğreneceğim bakalım. Kiminki ishal ben okuyamadım yazılanları

Kızlar mochi aldım, bir göğsümü emzirirken diğerinden 20 cc süt çıkıyor ki benim sütüm az demiştim emzirirken damlamıyor diğeri diye buna rağmen 20 cc çıkarıyor. Emzirdiğim göğsümden de 20 cc hop 40 cc el yormadan kafa yormadan. Sütü bol olanlar çok daha fazla süt elde eder. Kullanmayı düşünen varsa benden onay aldı valla alın. Ben benimkini artırsın diye aldım

Of geçmiş olsun ve maşallah bıdığa. Bizimki de ay sonunda olacak aşıları. Menenjit ve rota da yaptıracak mısın? Aynı gün yapıyorlar mı acaba hepsini. Bizimki küçük doğdu, hala küçük ama feci sinirli. Biz de o yüzden zaptedemiyoruz
Benimki ishal. 4-5 gün oldu. Burnu da tıkalı. Dün doktoruna sorduk başka belirti olursa getirin dedi. Bugün tam ishali normale döner gibi oldu bu sefer de kustu iki kez ama emzirme sonrası çok hareket etti ondan mı yoksa hasta mı anlayamadım. Biraz daha takip edeceğim
"Aa emzirmediğin memeden nasıl süt akmaz" diyenlerin yüzüne fırlat o 20 cc'yi. Acayip sinirleniyorum yeni doğum yapmış kadına herkesin bilmişlik taslamasına ya. Çok sevindim, için rahat etmiştir

Dün gece 2'ye kadar oturduk hep beraber. Emiyor ama uyumuyor. 2'den sonra güzel uyudu. Sadece emmek için uyandı, emdi, bez değiştirdik uyumaya devam etti ama sabahtan beri yine uyumuyor. Sallayınca uyuyor, sonra bir anda yeniden uyanıyor kısa sürede. Öyle ağlama falan da yok pek. Niye uyumuyor çıldıracağım ya

Kuzum gece neden bezi değiştiriyorsun sızıntı falan yoksa ben sabaha kadar ellemiyorum. Kızımda öyle büyüttüm gece gündüz dengesini öğrensin diye birde uykusu çok bölünür öyle. Naçizane tavsiyem yanlış anlama nolur geçmişte de böyle yapıp yararını gördüğüm için yazdım

Benim 40. Gün gelmemeye başladı daha önce j kahverengi şekilde az az geliyordu

Rota ve menenjit aşılarını aynı anda önermiyolar canım ikisinden birini ilk seçin diyorlar genelde ilk rotayı öneriyor doktorlar ben bizim sağlık ocağındaki hemşireyede sordum 3 ve 5. Ayda rota 7 ve 9. Ayda menenjit yaptır dedi

Bırakmak da zor olur dedi çoğu kisi, biraz düşüneyim ben ya verince rahatlicam sankk, tabi bu saatten sonra tutarsa

İnşallah ateslenmez cnm, maşallah çok güzel almış kilo, uyku konusunda hiç düzelme yok mu sizde

Annem de ver rahatlican diyor benimde aklıma yatmaya başladı su sıralar beni cok zorlamaya basladi, aranıp duruyor durmuyor memeye gelip öylece duruyor, diyorum emzik olarak mi kullanıyor yoksa kokumu mu istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…