2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yok estağfurullah ne yanlış anlaması. Çok fazla yapıyor tuvaletini. Bez şiştikçe şişiyor. Ben kendimi onun yerine koyuyorum. Pedi değiştirmeden öyle sürekli yat kalk otur. İğrenç bir his. Ona da kıyamıyorum.
Aa bunu ilk defa duydum. Ekran görüntüsü alayım. Ay sonunda gideceğiz sorayım doktoruna. Sağ olasın
Bırakmak da zor olur dedi çoğu kisi, biraz düşüneyim ben ya verince rahatlicam sankk, tabi bu saatten sonra tutarsa
Annem de ver rahatlican diyor benimde aklıma yatmaya başladı su sıralar beni cok zorlamaya basladi, aranıp duruyor durmuyor memeye gelip öylece duruyor, diyorum emzik olarak mi kullanıyor yoksa kokumu mu istiyor
İlk bir ay pek önerilmiyor zaten. Çok da geç kalınmış değil bence. Benim annem de çok ısrarcı. Bibs denedik tutmadı. Şimdi Wee baby aldık onu deneyeceğiz ama ben de senin gibi çok tereddütlüyüm. Çocuğu kandırmak gibi geliyor, bir yandan meme reddi olursa diyorum, bir yandan bıraktırması zor. Sonra bir de diş-damak yapısını bozuyor diyorlar ne bileyim

Anladım cnm sen durumunu daha iyi bilirsin tabi

Anladım cnm sen durumunu daha iyi bilirsin tabi
Doğduğundan beri öyle yapıyorum zaten ya gece uykusu güzeldi. Dün gece bir haller oldu. Hatta genel olarak 3-4 gündür gece gündüz bir şeyler oldu çocuğa. Derin uykuya dalamıyor. Hep dizimizde sallıyoruz, kucağımızda gezdiriyoruz. Bırakınca uyanıyor. Buna da akşamları gelen koliğimsi ataklarda her yolu denemek zorunda kaldığımız için biz mi alıştırdık diyorum ama son günlerde öncesinden farklı bir şey de yapmadık

Canım dönem dönem benim oğlumda da oluyor mesela 2 gün gündüz hiç uykuya dalamıyor sonrasında uykudan kalkamıyor. 3 ay dolana kadar böyle olacaklar kızımdan biliyorum ki kızım çok ağlayan bşr bebekti 3 aya kadar sonra birden düzenliyorlar hasta olmadıkları sürece rutinlerini kendileri oluşturuyorlar işte o mucize 3 ayın geçmesi lazım

Annem de ver rahatlican diyor benimde aklıma yatmaya başladı su sıralar beni cok zorlamaya basladi, aranıp duruyor durmuyor memeye gelip öylece duruyor, diyorum emzik olarak mi kullanıyor yoksa kokumu mu istiyor
Ben emzik veriyorum ilk gunden beri. 3 haftalik oldu bidik. Hala emzigi tam tutamiyor. Meme ve emzigi ayird edebiliyor ve kimi zaman emzigi tutmayip ille memenin kokusunu ariyor. Memenin yanina gelince uyuyor sapsa :) demem o ki cocuklar biliyorlar ne istediklerini o nedenle cekinmeyin verin emzik (bibsleri her bebek tutuyor dediler gercekten bizimki bibs tuttu)

Kızlar bebeğine kundak yapan var mı
Ben. Fermuarli kundaklardan da kullaniyorum. Yeri geliyor battaniye ile kucuk bir sariyorum. Yani benim onuargim mi bilmiyorum ama benim cocugum kollari serbestken sirtustu uyumuyor, kisa surede uyaniyor. O nedenle ben sirt ustu yatiracagim zaman muhakkak o kollari bi kapatiyorum.

Kızlar bebeğine kundak yapan var mı
Biz yapıyorduk kollarını çıkartıyordu bir şekilde. Hazır olanını aldım e bebek magazasindan fermuarlı olunca ondan cikartamadi ama son günlerde onu çıkartıcam diye sinirlenip delirdigi için uyumuyordu kullanmamaya başladık.
Daha iyi uyuyorlar kundakla.

Emzik kullanan annelerim, meme reddi yaşadınız mi? Sadece uykuya geçişte mi kullanıyosunuz? Uyuyunca alıyor musunuz? Benı cok zorlamaya başladı oğlum. Emzik gıbı kullanılıyor resmen
Ben baştan itibaren verdin emzik. Günün içinde de bazen huysuzlaninca veriyorum sakinlesiyor. Aç olduğu zaman emzikten bir şey gelmediğini farkedince atıyor zaten meme arıyor. Yani meme reddi yaşamadık. Bazen emzirirken de doydugunu anlıyorum oynamaya başlıyor ozaman da memeden çekip emziği veriyorum

Of zor ya. Neyse hasta olmasın da şu an kusma ishal takibi yapıyorum. Bugün iki kez çıkardı ama emdikten sonra çok indir kaldır yaptık ondan mı oldu yoksa ishale ek bir şey mi onu çözemedim. Her türlü hastalık hepimizden uzak olsun. Bir an önce düzenleri otursun inşallah
bez eger cok sisiyorsa kucuk geliyor olabilir. Ben ilk yenidogan boyu ile baslamistim, sonra geceleri 1 beden takmaya basladik.
Bu gelmedi aklıma. Olabilir aslında

Amin inşallah canım inşallah ishal ve kusması önemli bir sebepten değildir

Benim yengem çocuk hastanesinde çalışıyor sakın deneme, damak yapısını bozar diyor ben onu cok takmıyorum bende emzik kullanmışım mesela bi sıkıntı yok ama meme reddinden korkuyorum ya

Bende diyorum acaba kokumu mu istiyor emzik mi, ben biraz daha araştırayım

Peki o doyduğunu anlayıp emzigi verince napıyor cnm ise yarıyor mu emzik

Benim yengem çocuk hastanesinde çalışıyor sakın deneme, damak yapısını bozar diyor ben onu cok takmıyorum bende emzik kullanmışım mesela bi sıkıntı yok ama meme reddinden korkuyorum ya
Bende diyorum acaba kokumu mu istiyor emzik mi, ben biraz daha araştırayım
Araştırmalarının sonucunu bize de yazabilir misin? Biraz daha bulansın kafam

Sezaryen olup 40. gün kadın doğumcuya kontrole gidenler muayeneniz vajinal mi oldu karından mı?

Araştırmalarının sonucunu bize de yazabilir misin? Biraz daha bulansın kafam
Ah araştırmaya fırsatım olursa eşim bu hafta gececi uyuyor, annem geç gelicem dedi, benimki uyumadi daha akşam yemeği yemedim, aldım ayaklarımda sallıyorum, hic yapmam dediğim şeyi yapıyorum sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…