2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aslında az kilo alsak gerçekten iyi olur ama şuan corba ve patatesle besleniyorum resmen cok özledim herşeyi yemeyisanırım bulantim geçince bianda fena kilo alicam

Selam kizlar bugün 8+4 oldum hayırlısıyla. Benim bugun midem bulanmaya basladi öncesinde yoktu olmucak sandim. Bu zamanlar baslamasi normalmi belkide gelip gecici biseymiydi acaba

Selam kizlar bugün 8+4 oldum hayırlısıyla. Benim bugun midem bulanmaya basladi öncesinde yoktu olmucak sandim. Bu zamanlar baslamasi normalmi belkide gelip gecici biseymiydi acaba
Insallah geçicidir canim ama benimde 7. Haftada başlamıştı

Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız umarım. Neler olacak bilmiyoruz tabi. Sağlıkla doğduklarını büyüdüklerini görürüz inşallah.

Kizlar kolonyadan ve turk kahvesinin kokusundan öyle bir tiksindimki. Ofiste sürekli dezenfektan amacli kolonya sıkıyoruz mecbur. Ve surekli Türk kahvesi içiliyor. Bu ne zaman geçecek

günaydın kızlar bu sabah çok kötü uyandım azalmak yerine artıyor sanki midem hep ağzımda lokma yiyemiyorum kontrolüm var o bile gözümde büyüdü nasıl gideceğim diye lütfen dua edin bana
Ama canım 9. Hafta pik noktası zaten bulantıların 2-3 haftaya toparlarsın merak etme geçecek bu günlerde

Kızlar beni vajinal muayene etti hatta daha net görebilmek ve duyabilmek için karnimi bastırdı doktor . Sözce bu normal mı sizi bilmem ana ben vajinal muayeneyi hiç sevmiyorum. Neden vajinal muayene yapıyorlar
Benim doktorum hiç vajinal muayene yapmıyor. 6 . Haftada kalp atışlarını duydu dinletti keseleri gösterdi bebeği bile gördüm bir tanesini. Ultrason cihazının kalitesi ile alakası herhalde. Erken ama duyduk dedi.

K
Konusu açılmışken kızlar özel hastanede doğum ücretleri ne kadar oluyor?

Merhaba kızlar, ramzi teorisini çok merak ediyordum ama hiçbir şey anlamadım ortada durduğu için tam 6 haftalık. var mı tahmininiz sormak istedim

Eklentiler

• IMG_20210709_153415.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba kizlar doktordan geldim sukur kanama alanim baya kücülmüs hersey yolunda dedi doktor kalp atisi 140 ile 150 arasi dedi buarada kesem ve bebegin durusu kizlariminkiyle ayni sekilde bir kizim daha olacak gibi hissettim bugun Rabbim saglikla kavusmamizi nasip etsin insallah bakalim sizin bir tahmininiz varmi

Eklentiler

• IMG-20210709-WA0003.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 51
Saga daha yakin kiz gibi tabi bizimki oylesine bir tahmin kese yuvarlak oluncada erkek diyorlar seninde benimde kese yuvarlak ama bebekler sagda duruyor
Kızım baya sağda duruyordu ve kese fasulye gibiydi ama ona ilk kalp atışını 7 bucuk haftalıkken gitmiştik biraz belirgindi bebek. Bu da şimdi tam 6 haftalık bebeği zor gördük sanki sola doğru gibi geldi ama daha çok ortada duruyo gibi de sırf merakımdan atayım dedim böyle bi teoriden haberim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…