- 4 Eylül 2014
- 64
- 91
- 88
- 37
kız bebeklerde yüksek olur derler :)Doktor da söyledi ultrasonda da yazıyor bende canım, 8.haftada 169du benimki şok olmuştuk o kadar çok tahmin etmiyorduk, normalmiş öyle olması
Aslında az kilo alsak gerçekten iyi olur ama şuan corba ve patatesle besleniyorum resmen cok özledim herşeyi yemeyiBende ama bi yandan da bunda kontrollü gidicem kilomu erkenden vereceğim az alacağım son aylarda spor yapacağım diye de düşünüyorum sürekli midem bulanirken instada tarif kaydediyorum yemek videosu izlemek cok iyi geliyor
Insallah geçicidir canim ama benimde 7. Haftada başlamıştıSelam kizlar bugün 8+4 oldum hayırlısıyla. Benim bugun midem bulanmaya basladi öncesinde yoktu olmucak sandim. Bu zamanlar baslamasi normalmibelkide gelip gecici biseymiydi acaba
Normal canım ama geçici bir durum bende aynı durumdayım azaldı birazSelam kizlar bugün 8+4 oldum hayırlısıyla. Benim bugun midem bulanmaya basladi öncesinde yoktu olmucak sandim. Bu zamanlar baslamasi normalmibelkide gelip gecici biseymiydi acaba
Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız umarım. Neler olacak bilmiyoruz tabi. Sağlıkla doğduklarını büyüdüklerini görürüz inşallah.Canım benim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin anne olmak zor. Bir aşamasında mutlaka büyük zorluk var kimi gebe kalmak isterken kimi gebelik sürecinde kimi doğumda Allah hepimizin yardımcısı olsun
80 TL di sanırım , bayram sonrası için çağırmıştı test için . Evet genel olarak böyle dendi devlet hastanesinde de yaptıranlar varmışBen sormadım ama muayene ucretjn ne kadar ki muayene içindeyse uygun gibi geldi
Ama canım 9. Hafta pik noktası zaten bulantıların 2-3 haftaya toparlarsın merak etme geçecek bu günlerdegünaydın kızlar bu sabah çok kötü uyandım azalmak yerine artıyor sanki midem hep ağzımda lokma yiyemiyorum kontrolüm var o bile gözümde büyüdü nasıl gideceğim diye lütfen dua edin bana
Benim doktorum hiç vajinal muayene yapmıyor. 6 . Haftada kalp atışlarını duydu dinletti keseleri gösterdi bebeği bile gördüm bir tanesini. Ultrason cihazının kalitesi ile alakası herhalde. Erken ama duyduk dedi.Kızlar beni vajinal muayene etti hatta daha net görebilmek ve duyabilmek için karnimi bastırdı doktor . Sözce bu normal mı sizi bilmem ana ben vajinal muayeneyi hiç sevmiyorum. Neden vajinal muayene yapıyorlar
Benim sadece doktor muayenem 350 tl tarama testi ne kadardır Allah bilir artıkBugün hastaneyi arayıp ikili tarama testi fiyatını sordum muayene ücreti+test 450 TL dedi Normal mi sizde hiç fiyat soran var mı
Benim çalıştığım firmanın anlaşması olan bir özel hastane olduğu için bana bu fiyat olabilir normal sgk lı kişilere ne kadardır bilemiyorumBenim sadece doktor muayenem 350 tl tarama testi ne kadardır Allah bilir artık
Konusu açılmışken kızlar özel hastanede doğum ücretleri ne kadar oluyor?Evet özel hastane, bende kan sayımı idrar tahlili istemişti hepsi 430 TL tutmuştu . Şimdi ikili tarama testi için daha zamanım var da merak edip sordum
Sonrasında üçlü tarama detaylı ultrason ve şeker yükleme var doğuma kadar bir doğum parası daha bırakacağız hastaneye anlaşılan
Ramziye gore kiz oluyor cnm Saglikla gelsin insallahMaşallah canımbak benimkş de böyle vajinal bakın net görüntü istiyorum dedim üstten de böyleydi ama yakalayamadı duruşu yüzünden inşallah iyidir. İnşallah bunu da kaybetmem
Vajinal mi karindanmi bu goruntuMerhaba kızlar, ramzi teorisini çok merak ediyordum ama hiçbir şey anlamadım ortada durduğu içintam 6 haftalık. var mı tahmininiz sormak istedim
KarındanVajinal mi karindanmi bu goruntu
Saga daha yakin kiz gibi tabi bizimki oylesine bir tahmin kese yuvarlak oluncada erkek diyorlar seninde benimde kese yuvarlak ama bebekler sagda duruyorKarından
Kızım baya sağda duruyordu ve kese fasulye gibiydi ama ona ilk kalp atışını 7 bucuk haftalıkken gitmiştik biraz belirgindi bebek. Bu da şimdi tam 6 haftalık bebeği zor gördük sanki sola doğru gibi geldi ama daha çok ortada duruyo gibi deSaga daha yakin kiz gibi tabi bizimki oylesine bir tahmin kese yuvarlak oluncada erkek diyorlar seninde benimde kese yuvarlak ama bebekler sagda duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?