Aa neden? Allah'a emanetler ,yan yatırdın mı biseycik olmaz.bizim bütün öğünler öyle..bebek beşiğinde uyudugundada yaninda biri dursun istiyorum, doğru değil ama bundan vazgeçemedim
Sorma dün gece bidaha çocuk yapmayalim yeter 1 tane diyoHala yaşlanmadınız mı benim saçımdaki beyazlar çoğaldı
Bizim dr da 650 aliyor..Bende hem hastanede olsun hem ulaşabilelim hem hesaplı olsun istiyorum
psikolojik sanırımAa neden? Allah'a emanetler ,yan yatırdın mı biseycik olmaz.
benimkide hep öylenolur yaaa, nolur alış şu emziğe :'(
beni emerken uyuyakaldı , yatağa koyuyorum uyanıyor
sürekli emmek istiyor , süt birikmiyor,
ikindiye doğru artık açlık krizleri başlıyor
psikolojik sanırım
benimkide hep öyle
Bizimki de 20 günlükken tuttu öncesinde hep attı çok korkmuştum tutmaz diye ki hala bile canı istemeyince atıp basıyor bağırtıyınolur yaaa, nolur alış şu emziğe :'(
Ben sallıyorum cnm oturma odasında küçük beşiği var emziği veriyorum memeden çekip uyumadan sallayarak küçük küçük, uyuyor. Doğduğundan beri emzirip hep bıraktım. Ama aç ise altı pisse koşulları yerine gelmeden uyumuyor. Birde sanırım başka yerde uyumayacak dün babaannesine götürdüm ordamhamağıbvar uyumadı inat ettiGündüz bebeği uyuyanlar nasıl başarıyorsunuz? 7 den beri sadece emerken kucağımda uyuyakaliyor 5 dk 10 dk
oda nemlendirici ne kullanıyorsunuz peki
her istediğinizde tel.ile ulaşabiliyor musunuz
İzin verse de kahvaltı yapsam diye 7 den beri bekliyorum
Eşimle sırayla kahvaltı yapıyoruz
nolur yaaa, nolur alış şu emziğe :'(
Bizimki de 20 günlükken tuttu öncesinde hep attı çok korkmuştum tutmaz diye ki hala bile canı istemeyince atıp basıyor bağırtıyı
Ben sallıyorum cnm oturma odasında küçük beşiği var emziği veriyorum memeden çekip uyumadan sallayarak küçük küçük, uyuyor. Doğduğundan beri emzirip hep bıraktım. Ama aç ise altı pisse koşulları yerine gelmeden uyumuyor. Birde sanırım başka yerde uyumayacak dün babaannesine götürdüm ordamhamağıbvar uyumadı inat ettiayakta sallamaya alıştırcam birde sanırım.
Bende bir ara geceleri uyusun diye YouTube da elektrik süpürgesi sesi açıyordum sonra aklıma takıldı araştırdım nette zararlıymış çok üzüldüm hemen dalıyorduBen de sallamaya aliştircam galiba başka çarem kalmadi. Uyumuyor. Bir de fon makinesi sesine alisti. Elektrik faturasi ne kadar gelcek merak ediyorum. Youtubedaki seslere tepki vermiyo gercek sese tepki veriyo sadece
O aclik krizleri beni de deli ediyorİki meme arasi yarim bizim. Tum gun memedeyiz
Neden zararliymis kiBende bir ara geceleri uyusun diye YouTube da elektrik süpürgesi sesi açıyordum sonra aklıma takıldı araştırdım nette zararlıymış çok üzüldüm hemen dalıyordukorktum açamıyorum şimdi gece uykusu iyice gelince beşiğe götürüyorum mama veriyorum biraz geçiyor emziriyorum sonra sallama uyku kapanış şöyle 3 ayı geçsin ayağa alcam sallıcam ablasını 2 sene salladım ayakta en son kendisi aldı biberonunu ben kendim uyucam deyip gitti ayy bu da sağlıkla o günlere gelir inşallah
Ya ne bileyim abuk sabuk şeyler yazıyorduNeden zararliymis kibu ses olmadan biz hiçiz. Baska türlü uyutamiyoruz ki otomatik sallanan besiklerden alsak uyur mu acaba
emzik hic denemedim ac olursa anlamam diyeSinirimden ağlıyorum resmen
Eşimde çok biliyormuş gibi altı temiz , karnı tok bırak ağlasın diyor , bıraksam saatlerce durmadan ağlayacak bebe, neymiş alışmalıymış
Yahu bu daha 2 aylık bebek ya
Tek çözüm emzik, 4 model denedim
Pekmeze batırdım yok almıyor
emzik hic denemedim ac olursa anlamam diyeyaa benim eşimde öyle diyordu ki daha küçüktük biz, Sonra kan alırken çok ağladı sesi kisildi yavrumun o gün, bidaha demedi artik
Aynıyız valla. Uyumuyor beni bırakıp. Emziğe alıştı bizm ki ama kucakta uyumak istiyor. Philips ultra air hemen alıştı emziğe. Dğer emzikleri reddetti. Babam emziğe alışsın diye şekerli su veya ballı suya bandr ver dedi. Öyle alışır yoksa atar dedi. Dene istersennolur yaaa, nolur alış şu emziğe :'(
Benm kocamda aynı. Al kafasını vur duvara. Cok kavgalar ettik. Bu yüzden emanet edemiyorum ona. Mecbur 24 saat bende cocuk. Eşime versem ağlıyor deli gibi ve susturma cabası yok. Nasıl babasın için acımıyo mu böyle ağlarken diyorum ya boşanma aşamasına geldim yani o derece. Bebeğin yanında da kavga ediyorum mecbur bu yüzden dediklerim hep tersini yapıyorSinirimden ağlıyorum resmen
Eşimde çok biliyormuş gibi altı temiz , karnı tok bırak ağlasın diyor , bıraksam saatlerce durmadan ağlayacak bebe, neymiş alışmalıymış
Yahu bu daha 2 aylık bebek ya
Tek çözüm emzik, 4 model denedim
Pekmeze batırdım yok almıyor
Ben artık hep sallıyorum. Yoksa kucakta gezmek istiyor belim kollarım koptu ağrıdan 6,5 kg kolaymı mahvetti beni. En azından ayakta sallayınca yorulmuyorsun. Gerçi benm bebek ayakta da sallalnmak istemiyoBen de sallamaya aliştircam galiba başka çarem kalmadi. Uyumuyor. Bir de fon makinesi sesine alisti. Elektrik faturasi ne kadar gelcek merak ediyorum. Youtubedaki seslere tepki vermiyo gercek sese tepki veriyo sadece
Ya bizde de tam tersi, cok ağlıyorsa eşimde hemen sakinlesiyor. Çokta güzel uyutuyor, baba olmak için yaratılmış resmen ben onun kadar sabırlı olamıyorum, sanırım erkekler tecrübe ettikçe ogreniyorlar cnm az sabret.Benm kocamda aynı. Al kafasını vur duvara. Cok kavgalar ettik. Bu yüzden emanet edemiyorum ona. Mecbur 24 saat bende cocuk. Eşime versem ağlıyor deli gibi ve susturma cabası yok. Nasıl babasın için acımıyo mu böyle ağlarken diyorum ya boşanma aşamasına geldim yani o derece. Bebeğin yanında da kavga ediyorum mecbur bu yüzden dediklerim hep tersini yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?