2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
nolur yaaa, nolur alış şu emziğe :'(
beni emerken uyuyakaldı , yatağa koyuyorum uyanıyor
sürekli emmek istiyor , süt birikmiyor,
ikindiye doğru artık açlık krizleri başlıyor

Gündüz bebeği uyuyanlar nasıl başarıyorsunuz? 7 den beri sadece emerken kucağımda uyuyakaliyor 5 dk 10 dk

psikolojik sanırım

benimkide hep öyle

Sinirimden ağlıyorum resmen
Eşimde çok biliyormuş gibi altı temiz , karnı tok bırak ağlasın diyor , bıraksam saatlerce durmadan ağlayacak bebe, neymiş alışmalıymış
Yahu bu daha 2 aylık bebek ya

Tek çözüm emzik, 4 model denedim
Pekmeze batırdım yok almıyor

Bizimki de 20 günlükken tuttu öncesinde hep attı çok korkmuştum tutmaz diye ki hala bile canı istemeyince atıp basıyor bağırtıyı
Gündüz bebeği uyuyanlar nasıl başarıyorsunuz? 7 den beri sadece emerken kucağımda uyuyakaliyor 5 dk 10 dk
Ben sallıyorum cnm oturma odasında küçük beşiği var emziği veriyorum memeden çekip uyumadan sallayarak küçük küçük, uyuyor. Doğduğundan beri emzirip hep bıraktım. Ama aç ise altı pisse koşulları yerine gelmeden uyumuyor. Birde sanırım başka yerde uyumayacak dün babaannesine götürdüm ordamhamağıbvar uyumadı inat etti ayakta sallamaya alıştırcam birde sanırım.

oda nemlendirici ne kullanıyorsunuz peki

her istediğinizde tel.ile ulaşabiliyor musunuz

Sinbonun bes litrelik eski bi modeli var, biraz su akitiyor bazen ama is goruyor. Nem orani %52 şu an mesela

İzin verse de kahvaltı yapsam diye 7 den beri bekliyorum

Ben esim okula gitmeden sabah 6da kaldirip bebegin yaninda durmasini soyluyorum oyle kahvalti edebiliyorum yoksa saat 10-11i buluyor

Eşimle sırayla kahvaltı yapıyoruz

Her ogun boyle bizde de. Sirayla..

O aclik krizleri beni de deli ediyor İki meme arasi yarim bizim. Tum gun memedeyiz

Ben de sallamaya aliştircam galiba başka çarem kalmadi. Uyumuyor. Bir de fon makinesi sesine alisti. Elektrik faturasi ne kadar gelcek merak ediyorum. Youtubedaki seslere tepki vermiyo gercek sese tepki veriyo sadece

Ben de sallamaya aliştircam galiba başka çarem kalmadi. Uyumuyor. Bir de fon makinesi sesine alisti. Elektrik faturasi ne kadar gelcek merak ediyorum. Youtubedaki seslere tepki vermiyo gercek sese tepki veriyo sadece
Bende bir ara geceleri uyusun diye YouTube da elektrik süpürgesi sesi açıyordum sonra aklıma takıldı araştırdım nette zararlıymış çok üzüldüm hemen dalıyordu korktum açamıyorum şimdi gece uykusu iyice gelince beşiğe götürüyorum mama veriyorum biraz geçiyor emziriyorum sonra sallama uyku kapanış şöyle 3 ayı geçsin ayağa alcam sallıcam ablasını 2 sene salladım ayakta en son kendisi aldı biberonunu ben kendim uyucam deyip gitti ayy bu da sağlıkla o günlere gelir inşallah

O aclik krizleri beni de deli ediyor İki meme arasi yarim bizim. Tum gun memedeyiz

3-4 günde bir ikindi vakti mama veriyordum , çünkü bebeğe acıyorum aclık krizlerine giriyor
hemşire diyor bebeğin kilosu iyi sakın mama verme, iyi de izin vermiyor ki sütü biriktireyim

Neden zararliymis ki bu ses olmadan biz hiçiz. Baska türlü uyutamiyoruz ki otomatik sallanan besiklerden alsak uyur mu acaba

Neden zararliymis ki bu ses olmadan biz hiçiz. Baska türlü uyutamiyoruz ki otomatik sallanan besiklerden alsak uyur mu acaba
Ya ne bileyim abuk sabuk şeyler yazıyordu otomatik beşiklere güvenemedim ben uyumazsa boşu boşuna almış olurum diye evim küçük birde onu saklayacak yer arayamazdım. Manuel devam ediyorum sallamaya

emzik hic denemedim ac olursa anlamam diye yaa benim eşimde öyle diyordu ki daha küçüktük biz, Sonra kan alırken çok ağladı sesi kisildi yavrumun o gün, bidaha demedi artik

emzik hic denemedim ac olursa anlamam diye yaa benim eşimde öyle diyordu ki daha küçüktük biz, Sonra kan alırken çok ağladı sesi kisildi yavrumun o gün, bidaha demedi artik

ilk oğlum hemen aldı cok rahat ettim,
2 yaşında ucuna delik açtım hemen de bıraktı
bu da öyle olur sandım

Aynıyız valla. Uyumuyor beni bırakıp. Emziğe alıştı bizm ki ama kucakta uyumak istiyor. Philips ultra air hemen alıştı emziğe. Dğer emzikleri reddetti. Babam emziğe alışsın diye şekerli su veya ballı suya bandr ver dedi. Öyle alışır yoksa atar dedi. Dene istersen

Benm kocamda aynı. Al kafasını vur duvara. Cok kavgalar ettik. Bu yüzden emanet edemiyorum ona. Mecbur 24 saat bende cocuk. Eşime versem ağlıyor deli gibi ve susturma cabası yok. Nasıl babasın için acımıyo mu böyle ağlarken diyorum ya boşanma aşamasına geldim yani o derece. Bebeğin yanında da kavga ediyorum mecbur bu yüzden dediklerim hep tersini yapıyor

Ben artık hep sallıyorum. Yoksa kucakta gezmek istiyor belim kollarım koptu ağrıdan 6,5 kg kolaymı mahvetti beni. En azından ayakta sallayınca yorulmuyorsun. Gerçi benm bebek ayakta da sallalnmak istemiyo

Ya bizde de tam tersi, cok ağlıyorsa eşimde hemen sakinlesiyor. Çokta güzel uyutuyor, baba olmak için yaratılmış resmen ben onun kadar sabırlı olamıyorum, sanırım erkekler tecrübe ettikçe ogreniyorlar cnm az sabret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…