Diyaloğa başlamış olur 3 aya kadar eminim.Belki de öyle ne bileyim. Çözemedik gaz sancılarını hala. Hep huzursuz bebek. Uyumadığı zamanlar çoğunlukla ağlıyor
Bizimki de öyle. Serum fizyolojikle yıkayıp aspiratörle çekiyoruz. Devam edin dedi. Bir de bize ısrarla odasında battaniye, halı falan bulundurmayın dedi. Eşim de ben de alerjik astım hastasıyız. Ondan herhalde bebekte de var diye düşünüyor. Zaten genetik aktarım var alerjik astımda
Bilmem ki onu demedi. Takip edelim 3. ay kontrolünde hatırlatın dedi
Annelik ne zormuşDiyaloğa başlamış olur 3 aya kadar eminim.
canım telaş yapma hemen, belki aen farketmiyorsundur. Siyah beyaz kontrast renkli objelerle dene bakalım, mesela bizim beyaz tavanda siyah spotlar var, bizim bebe onlara takmış durumda, dakikalarca izliyor, geçende ablam siyah beyaz çizgili tişört giymişti, gözünü ablamdan alamadı çocuk. Kartlar var 1 aylıl bebekler için, yüne siyah beyaz her hangi bişeyle deneyebilirsinBelki de öyle ne bileyim. Çözemedik gaz sancılarını hala. Hep huzursuz bebek. Uyumadığı zamanlar çoğunlukla ağlıyor
Bizimki de öyle. Serum fizyolojikle yıkayıp aspiratörle çekiyoruz. Devam edin dedi. Bir de bize ısrarla odasında battaniye, halı falan bulundurmayın dedi. Eşim de ben de alerjik astım hastasıyız. Ondan herhalde bebekte de var diye düşünüyor. Zaten genetik aktarım var alerjik astımda
Bilmem ki onu demedi. Takip edelim 3. ay kontrolünde hatırlatın dedi
Anladım canm tamam takip edeyimBenim kızımın da burun kıkirdagi büyükmüş genelde hirildar ama bu farklı. Aspiratör ile çekince bolca sümük çıkıyor mesela.
Ay benmkide siyah beyaz herseye odaklanıyorcanım telaş yapma hemen, belki aen farketmiyorsundur. Siyah beyaz kontrast renkli objelerle dene bakalım, mesela bizim beyaz tavanda siyah spotlar var, bizim bebe onlara takmış durumda, dakikalarca izliyor, geçende ablam siyah beyaz çizgili tişört giymişti, gözünü ablamdan alamadı çocuk. Kartlar var 1 aylıl bebekler için, yüne siyah beyaz her hangi bişeyle deneyebilirsin
Bu arada o kartların adı ney nasıl sipariş edicemcanım telaş yapma hemen, belki aen farketmiyorsundur. Siyah beyaz kontrast renkli objelerle dene bakalım, mesela bizim beyaz tavanda siyah spotlar var, bizim bebe onlara takmış durumda, dakikalarca izliyor, geçende ablam siyah beyaz çizgili tişört giymişti, gözünü ablamdan alamadı çocuk. Kartlar var 1 aylıl bebekler için, yüne siyah beyaz her hangi bişeyle deneyebilirsin
Aldık o kartlardan. Bir ara takip ediyor gibi gelmişti çok kısa sürelş ama artık ondan bile şüpheliyimcanım telaş yapma hemen, belki aen farketmiyorsundur. Siyah beyaz kontrast renkli objelerle dene bakalım, mesela bizim beyaz tavanda siyah spotlar var, bizim bebe onlara takmış durumda, dakikalarca izliyor, geçende ablam siyah beyaz çizgili tişört giymişti, gözünü ablamdan alamadı çocuk. Kartlar var 1 aylıl bebekler için, yüne siyah beyaz her hangi bişeyle deneyebilirsin
Canım çok takma kafana öyle benimki de tam bakmıyor o kartlardan var bende resmen canı isterse modunda bakıyor arada göz teması kuruyor arada kurmuyor değişiyor her bebek aynı olmak zorunda değilAldık o kartlardan. Bir ara takip ediyor gibi gelmişti çok kısa sürelş ama artık ondan bile şüpheliyim
Zeka kartları diye geçiyor sanırım, ilk zeka kartları diye aratırsan siyah beyazlar çıkıyorBu arada o kartların adı ney nasıl sipariş edicem
oda nemlendirici ne kullanıyorsunuz pekiBizim kiz geceleri epey tikaniyor yavrum genzi filan balgam doluyor. Doktor burun nemlendiricisi verdi ve oda nemlendiricisi de tavsiye etti. Nem olçerde ilkin %25 olan nem orani şimdi odada %53 gorunuyo gunduz tikanmaz oldu yavrum ama gece uyurken yine tikaniyor bi degisiklik olmadi. Doktor yapisal olabilir dedi. Bende de geniz eti şişliği var mesela aynen geçmiş kizima maalesef.
Nazalnemin merhemini kullaniyordum burnuna,dün spreyini aldim iyi geldi sanki. O da burun ici nemlendirici.
her istediğinizde tel.ile ulaşabiliyor musunuzCanım biz a life Hastanesi'nde vedat bey e gidiyoruz memnunuz
Ben ilk oğlumda koru çukurambarda Hakan balta vardı ona gidiyordum, sağlık sigortası yapmıştım sonra ordan ayrılıp kendine özel yer açtı,oğlan 3 yaş üstüydü yılda iki kere gelmeniz yeterli acil durumda devlete gidin demişti, oğlanı 6 yaşına kadar götürdüm , ama bu bebekte çok istiyordum ama muayenesini 500 TL yapmış her ay gidilecek , bezi ihtiyacı derken zaten çok masraf var. Yine özel sigorta yaptırdım Keçiören medical parkta 1ci ay kontrolünü Ali bilgi ye yaptırdım çok tatlı ilgilendi, devam etmeyi düşünüyorum.
Bizim dr da 650 aliyor..Bende hem hastanede olsun hem ulaşabilelim hem hesaplı olsun istiyorum
İzin verse de kahvaltı yapsam diye 7 den beri bekliyorumBugun nasil bebişler kizlar? Var mi bi değisiklik huysuzlarimizda
Hala yaşlanmadınız mı benim saçımdaki beyazlar çoğaldıEşim diyor ki bu çocuk bizi yaslandirirbenden diyorum gerçekten öyle valla
Sleppy natural kullanıyorum canım ben hiç koku almadım amaBu bezlerin kokusuzu yokmu? Prima kullaniyordum sleepy deneyim dedim az önce açtım o da kokulu
Eşimle sırayla kahvaltı yapıyoruzBugun nasil bebişler kizlar? Var mi bi değisiklik huysuzlarimizda
bionatural aldım da pudra kokusu var, ben mi çok hassas oldumkiSleppy natural kullanıyorum canım ben hiç koku almadım ama
bizim bütün öğünler öyle..bebek beşiğinde uyudugundada yaninda biri dursun istiyorum, doğru değil ama bundan vazgeçemedimEşimle sırayla kahvaltı yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?