2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Diyaloğa başlamış olur 3 aya kadar eminim.

canım telaş yapma hemen, belki aen farketmiyorsundur. Siyah beyaz kontrast renkli objelerle dene bakalım, mesela bizim beyaz tavanda siyah spotlar var, bizim bebe onlara takmış durumda, dakikalarca izliyor, geçende ablam siyah beyaz çizgili tişört giymişti, gözünü ablamdan alamadı çocuk. Kartlar var 1 aylıl bebekler için, yüne siyah beyaz her hangi bişeyle deneyebilirsin

Ay benmkide siyah beyaz herseye odaklanıyor duvarda siyah ne varsa gözler fıldır fıldır. Kafasını çeviriyor gezdirirken kucakta. Çook seviyor

Bu arada o kartların adı ney nasıl sipariş edicem

Aldık o kartlardan. Bir ara takip ediyor gibi gelmişti çok kısa sürelş ama artık ondan bile şüpheliyim

Aldık o kartlardan. Bir ara takip ediyor gibi gelmişti çok kısa sürelş ama artık ondan bile şüpheliyim
Canım çok takma kafana öyle benimki de tam bakmıyor o kartlardan var bende resmen canı isterse modunda bakıyor arada göz teması kuruyor arada kurmuyor değişiyor her bebek aynı olmak zorunda değil

oda nemlendirici ne kullanıyorsunuz peki
Canım biz a life Hastanesi'nde vedat bey e gidiyoruz memnunuz
her istediğinizde tel.ile ulaşabiliyor musunuz

Bu bezlerin kokusuzu yokmu? Prima kullaniyordum sleepy deneyim dedim az önce açtım o da kokulu

Kızlar aranızda sezeryanla doğum yapıp sütü az gelen sonradan artan var mı günde 2 kez formül mama veriyordum şimdi 3 kere oldu 30ar CC olarak sabah öğle akşam mecbur kalıyorum emziriyorum asla red etmiyor ama bırakınca uykuya dalamiyor mama verince doyuyor uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…