- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
- 83
Bunu kullanıyorum hatta canımDoktorum 400 ıu çok az devit3 kullanacaksın 8 damla vereceksin diye üstüne basa basa uyardı. Bende bi yanlıslık oldugunu düşünüyorum kafam cok karıstı.
Sen çok az kullanıyorsun dedi bana. Bebeğimin ter problemi var çok çabuk terliyor elleri ayakları su gibi oluyor ondanmı fazla verdi acaba. Yine de faZla gibi geldi
Gerçi 400 ıu olduğu için 8 damladır benimki 5000 ıuDoktorum 400 ıu çok az devit3 kullanacaksın 8 damla vereceksin diye üstüne basa basa uyardı. Bende bi yanlıslık oldugunu düşünüyorum kafam cok karıstı.
Sen çok az kullanıyorsun dedi bana. Bebeğimin ter problemi var çok çabuk terliyor elleri ayakları su gibi oluyor ondanmı fazla verdi acaba. Yine de faZla gibi geldi
Senınkide fazlaymıs canım. O zaman endişelenmeyeyim benGerçi 400 ıu olduğu için 8 damladır benimki 5000 ıu
Çevremdeki herkesin böyle başlamış ama canım bilemedim hangisi fazla yada azSenınkide fazlaymıs canım. O zaman endişelenmeyeyim ben
Benim bebeğimde öyle uyandıkça emziriyorum o yüzden bende canım ama kilosuda iyi eğer kilo alımı azsa biberonda hazırla mamayı şırınga ile vermeye çalışKızlar bebeğim emmiyo doğduğundan beri en fazla 5. 6 dakika emiyo doymadigi için de yarım saat 1 saat arasında emmek istiyo sürekli biberonla da almiyo napicam ben
Canım daha 40 ı çıkmamış 1 saat de bir emmesi normal emzirme den önce altını aç öyle emzir birde iyice uyanık olsun daha çok emerKızlar bebeğim emmiyo doğduğundan beri en fazla 5. 6 dakika emiyo doymadigi için de yarım saat 1 saat arasında emmek istiyo sürekli biberonla da almiyo napicam ben
Kilo alımı önemli, belki de kokunu istiyor ondan emmek istiyorKızlar bebeğim emmiyo doğduğundan beri en fazla 5. 6 dakika emiyo doymadigi için de yarım saat 1 saat arasında emmek istiyo sürekli biberonla da almiyo napicam ben
Mama hiç almadi 1. Ay aşısı da kilosu iyiydi ama emmemesini kafama çok takiyorumBenim bebeğimde öyle uyandıkça emziriyorum o yüzden bende canım ama kilosuda iyi eğer kilo alımı azsa biberonda hazırla mamayı şırınga ile vermeye çalış
Doktorlar sürekli 15 dk emmesi gerekir diyo ya ondan sanırım karma takıyorumKilo alımı önemli, belki de kokunu istiyor ondan emmek istiyor
3080 doğmuştu suan 4500Kilo alımı önemli, belki de kokunu istiyor ondan emmek istiyor
Demekki besini alıyor canım sen ne zaman isterse emzir bebeğiniMama hiç almadi 1. Ay aşısı da kilosu iyiydi ama emmemesini kafama çok takiyorum
Merhaba canım. Bebeğini güle güle büyüt,hayırlı evlat olsun inşallah. Kilo alımı gayet güzel maşallah. Daha küçük annesi,yoruluyordur. Zamanla oturur düzeni inşallah3080 doğmuştu suan 4500
Sadece anne sütü ise çok iyi kilo alımı3080 doğmuştu suan 4500
Bebekten bebeğe değişiyor o ya benim bebeğim hiç bi zaman öyle olmadı yani arada öyle oluyorDoktorlar sürekli 15 dk emmesi gerekir diyo ya ondan sanırım karma takıyorum
Çok sağol şifa olsun hepsine inşallahSize de çok geçmiş olsun cnm
Hayır hiç öyle bişey yok bence, aktif olarak bebek 5 dk emerse doyuyor, benim oğlum da uzun süren sarılık vardı, doktoru 10 dk en az emicek dedi psikolojim bozuldu, dakika tutuyordum zorla agzina sokuyoduk çocuğun resmen, sik emzirmek önemli ilk günlerde.. Bide kilo alımı önemli, merek etme memenin tadını aldıkça bırakmak istemicek sonraDoktorlar sürekli 15 dk emmesi gerekir diyo ya ondan sanırım karma takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?