2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bunu kullanıyorum hatta canım

Eklentiler

• 415ADB1F-1879-422B-BB91-DE5144E447CF.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 23
Gerçi 400 ıu olduğu için 8 damladır benimki 5000 ıu

Annişler, sac boyatabiliyoruz di mi? Yoksa ilk 6ay zararli mi? Bitkisel boyadan bahsediyorum, amonyaksiz

Aynada kendime bakmak kotu hissettiriyo. Beyazlar dolu dolu

Kızlar bebeğim emmiyo doğduğundan beri en fazla 5. 6 dakika emiyo doymadigi için de yarım saat 1 saat arasında emmek istiyo sürekli biberonla da almiyo napicam ben

Kızlar bebeğim emmiyo doğduğundan beri en fazla 5. 6 dakika emiyo doymadigi için de yarım saat 1 saat arasında emmek istiyo sürekli biberonla da almiyo napicam ben
Benim bebeğimde öyle uyandıkça emziriyorum o yüzden bende canım ama kilosuda iyi eğer kilo alımı azsa biberonda hazırla mamayı şırınga ile vermeye çalış

Canım daha 40 ı çıkmamış 1 saat de bir emmesi normal emzirme den önce altını aç öyle emzir birde iyice uyanık olsun daha çok emer

Kilo alımı önemli, belki de kokunu istiyor ondan emmek istiyor

2 aylik aşısını oldu kızım. Rota aşısı da yaptırdık ama yıktı ortalığı ya hala sakinlesmedi iç çeke çeke ağlıyor.

3 kilo doğmuştu, 4800 olmuş. Bu ay 800 gram almış hemşire iyi dedi. Zaten emmesi problemli daha az bekliyordum şaşırdım doyuyormus demekki.

Kızlar bana rota virüs için 9 Mayısa tarih verdiler bana yakın olanlar ne zaman yaptırdı acaba rotayı

Doktorlar sürekli 15 dk emmesi gerekir diyo ya ondan sanırım karma takıyorum
Hayır hiç öyle bişey yok bence, aktif olarak bebek 5 dk emerse doyuyor, benim oğlum da uzun süren sarılık vardı, doktoru 10 dk en az emicek dedi psikolojim bozuldu, dakika tutuyordum zorla agzina sokuyoduk çocuğun resmen, sik emzirmek önemli ilk günlerde.. Bide kilo alımı önemli, merek etme memenin tadını aldıkça bırakmak istemicek sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…