2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Annişler, sac boyatabiliyoruz di mi? Yoksa ilk 6ay zararli mi? Bitkisel boyadan bahsediyorum, amonyaksiz

Aynada kendime bakmak kotu hissettiriyo. Beyazlar dolu dolu
Ben doğumdan 3 hafta sonra boyattım baya psikolojimi bozuyor benimde beyazlar
Benim kızım da sürekli elini emmeye başladı, ac ta mi yapıyor, oyun mu yapıyor çözemedim
Benimki doğduğundan beri elini emmeyi çok seviyor. Aç olmasa da emiyor yani

adzeynep 2580 Gr doğdu oğlum. Hastaneden çıktığımız gün 2380di. Şu an 3500 küsür

Ballikko çok geçmiş olsun yeni okudum mesajları. Nasılsınız ana oğul ? Covid atlattiniz mi? Yakın bir arkadaşım bebeği 2aylikken birlikte Corona oldular ama kolay ağlattılar çok şükür. Siz de iyilesmissinizdir inşallah

Bende öyle canım bir puf sıkıyordum. Ama yetersiz dedi doktor cook terliyor. Bacakları bile terliyor.
Bebislerinizin doğum kiloları ve şimdiki kiloları nasıl kızlar?
3.030 gr doğduk şuan 6.600 gr
Boyu da 50 cm di şuan 60 cm olduk

Canım cook sağol. Ben ağır geçriiyorum ateş düşmek bilmiyor . Allahtan annemler bakıyor çocuğa genelde. Bebişin ishali kaldı kusması kesildi. İnsallah geçer o da tez zamanda

Sıpa memeden düşmüyor ki sömürüyor resmen beni seninki kaç kilo canım
3035 gr 50 cm doğdu, 4840 57 cm olmuş. Minnacık bi kiz bebeği
Bende öyle canım bir puf sıkıyordum. Ama yetersiz dedi doktor cook terliyor. Bacakları bile terliyor.

3.030 gr doğduk şuan 6.600 gr
Boyu da 50 cm di şuan 60 cm olduk
Küçük bir tosuncuk olmuş annesi maşallah
Kaçıncı günundesiniz karantinanin?

3035 gr 50 cm doğdu, 4840 57 cm olmuş. Minnacık bi kiz bebeği

Küçük bir tosuncuk olmuş annesi maşallah
Kaçıncı günundesiniz karantinanin?
Sağolasın canım
4.günündeyiz canım henüz. Ben bugun daha iyiym düne kadar cok kötüydüm. İnsallah kısa zamanda atlatırız

Geçmiş olsun canım ya ilaçta alınmıyor tabi emzirmeden dolayı zor geçiyordur
Sağol canım evet antibiyotik ile parol içebiliyorum sadece zor geçiyor tabii en zoru da bebekle ilgilenememek . Kucakçı yaramaz bir bebe oldugu için

Seni üzmek istemem ama değişecek gibi duruyor onun gözleri benim kızın cam mavisi gözleri değiştiyse herkesin ki değişebilir bakar mısınız oy ne güzel doğurmuşum ya şuan 5 yaşındaaa

oyy maşAllah yaaaa subhanAllah

Arkadaşlar kilo veremeyen var mı hiçbir şeyim olmuyor
Benim doğumda gitti sadece 5 kilo cnm ara ara 2 daha gidiyor yediklerime bağlı ama öküz gibi yemek tatlı ne bulduysam yiyorum bayramdan sonra dikkat edicem insallah, eşim ramazanda cok tatlı alır dayanamıyorum yiyorum bende, tek avantajım hamilelikte 12 kilo aldım

Sağol canım evet antibiyotik ile parol içebiliyorum sadece zor geçiyor tabii en zoru da bebekle ilgilenememek . Kucakçı yaramaz bir bebe oldugu için
Yani bence moral bozma canım bi yandan iyi düşün sende hastalık bahanesiyle dinlenmiş olursun biraz keşke hastalıkla olmasaydı gerçi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…