- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Kızımda yaşadım ben bu durumu. 60 gün sürdü kanamam daha da sürecekti yeter artık hocam kesin şu kanamayı deyince methergine diye bir hap verdi onu içince kesilmişti. Sonra normal düzenli adet vaktime geri dönmüştüm. Doktoruna kanamalı durumdan artık sıkıldığını ve kanı kesmesini söyle ilaç vermeli. Zaten bu kadar yoğun kanama olmasını istemiyor doktorlar herşeyin fazlası zarar çünkü. Yeterince temizlendi artık rahim ilaç desteği ile bitir kanamanı. Sonra düzene girecek zaten eğer başka bi sıkıntı yoksa kanamayı tetikleyenEn fazla 1 gün durdu ertesi gün yeniden başladı.
Yani o kadar garip ki tam azalıyor bitiyor gibi oluyor hoop başa sarıyor yine pihtili şekilde geliyor.
Sanki bir yara var da tam kapanacakken yine açılıyor gibi.
Cuma günü doktoruma sonuçları gösterecektim ama eşim çalışacak haftaya gidebilirim anca.
Bakalım ne diyecek.
Benim oğlanın masmavi şuan. Benim gözlerimde mavi babamında öyle inşallah kalır diye umsamda kızımın gözleri 1 yaşına kadar masmaviydi 1 yaşında yeşile döndü ve öyle kaldı. Umarım oğlum maviş kalırKizlar bebislerinizin gözleri ne renk?
Kızımın gri mavi arası biseydi doğduğunda, simdi masmavi . Benim gözlerimde mavi ,daha değişir mi acaba? C
Hayır ben öyle birşey olduğunu bilmiyorum menenjite 650 ₺ verdik geçen ay. Yarında rota aşımız var henüz almadık eczaneden ama alırken eşime bi söylerim sorar varsa öyle bişey yararlanmak isterim ne diye boşa para verelimArkadaşlar rota aşısını 3. Ay yaptıracağız da bir arkadaşımız sağlık sigortası ile 70 TL verip yaptırmış geçen sene. Sağlık sigortası ile aşı yaptıran var mı
bende annemi çağırdım, 2 ay kontrolumuzle kalça ultrasonuna aşıdan sonraki günlerde gitcez geç olmazSağol cnm. Sorma akşamdan beri bende gerim gerim gerildim eşimin eişi çıktı kızımı alıp gittim küçücük çocuk bana destek oldu
aynı bacağa mi peki, direk tulum giydirip gitmek daha mi rahat olurkiEvet cnm 1 kol 2 bacak. Ben değil kızım dışarda ağlamış üzülmüş
tamamen ayni olay bizde de var, bende çok merak ediyorumKizlar bebislerinizin gözleri ne renk?
Kızımın gri mavi arası biseydi doğduğunda, simdi masmavi . Benim gözlerimde mavi ,daha değişir mi acaba? C
Emzirirken kullanılabiliyor mu o ilaç?Kızımda yaşadım ben bu durumu. 60 gün sürdü kanamam daha da sürecekti yeter artık hocam kesin şu kanamayı deyince methergine diye bir hap verdi onu içince kesilmişti. Sonra normal düzenli adet vaktime geri dönmüştüm. Doktoruna kanamalı durumdan artık sıkıldığını ve kanı kesmesini söyle ilaç vermeli. Zaten bu kadar yoğun kanama olmasını istemiyor doktorlar herşeyin fazlası zarar çünkü. Yeterince temizlendi artık rahim ilaç desteği ile bitir kanamanı. Sonra düzene girecek zaten eğer başka bi sıkıntı yoksa kanamayı tetikleyen
Benimkin de başladı huysuzlukBana da ateş olursa calpol ver dediler inşallah olmaz
Sağol cnm inşallah yan etkisiz atlatırız hepimiz. 5 saat oldu şimdilik bir şey yok bakalım
Boşver cnm azcık da babalar baksınKızlar vücudum dün akşam error vermiş artık. Gece 2 ye kadar üst katı temizledim e bütün gün kucağımda ayağımda mutfak vs işleri yorgunluktan ölmüşüm bildiğiniz. Gece 2 de bir yatmışım ne alarma be bebeğimin ağlamasına ne eşimin dürtüklemelerine aslaaaa aymamış kafam. Bi uyandım saat sabahın 8 i. Ne emzirmişim ne kalkıp bakmışım öküz gibi uyumuşum. Ne kadar ihtiyacım vardıysa artıkçocuğum aç kalmış sabaha kadar nasıl susturdu acaba eşim Merak ediyorum gece neler yaşandı ben aygır gibi uyurken
Bende merak ediyorum değişmez heralde artık ya benim paşanın da mavi gözleriKizlar bebislerinizin gözleri ne renk?
Kizlar bebislerinizin gözleri ne renk?
Benim kadar değildir merakınızBenim oğlanın masmavi şuan. Benim gözlerimde mavi babamında öyle inşallah kalır diye umsamda kızımın gözleri 1 yaşına kadar masmaviydi 1 yaşında yeşile döndü ve öyle kaldı. Umarım oğlum maviş
2 bi bacağa 1 bi bacağa biri de sol omza vuruldu bizim cnm, yırttı kendini bizim paşa ya[
bende annemi çağırdım, 2 ay kontrolumuzle kalça ultrasonuna aşıdan sonraki günlerde gitcez geç olmaz
aynı bacağa mi peki, direk tulum giydirip gitmek daha mi rahat olurki
tamamen ayni olay bizde de var, bende çok merak ediyorum
Kıyamam ya..geçmiş olsun canım şifa olsun2 bi bacağa 1 bi bacağa biri de sol omza vuruldu bizim cnm, yırttı kendini bizim paşa ya
Kızlar covid olmuşuz
Bebeğimin burnu tıkalı. Kanında enfeksiyon çıkmadı şükürler olsun insallah kötülemez daha fazlaböyle covid olup bebeğiyle atlatan varmı moralim çok bozuk
Anladığım kadarıyla mavi olmasa bile renkli olacağa benziyor o zaman. Kahveye dönmez sanki.Benim oğlanın masmavi şuan. Benim gözlerimde mavi babamında öyle inşallah kalır diye umsamda kızımın gözleri 1 yaşına kadar masmaviydi 1 yaşında yeşile döndü ve öyle kaldı. Umarım oğlum maviş kalır
Haberleşelim, kimlerin değişecek bakalim❣[
bende annemi çağırdım, 2 ay kontrolumuzle kalça ultrasonuna aşıdan sonraki günlerde gitcez geç olmaz
Değişmez inşallah ya çok merak ediyorum.Bende merak ediyorum değişmez heralde artık ya benim paşanın da mavi gözlerigörümcem kaynanam eşim yeşil gözlü, benimki mavi oldu, bizim tarafta da yok mavi gözlü pek
Yeşil yada ela olacak sanki❣ ya maşallah çok tatlıBenim kadar değildir merakınız
Ben , eşim ve büyük oğlum esmer kahve gözlüyüz
Ama bu oğlum mavi gözlü bugün çektim az koyulaşmış ama
Abim, babam, kız kardeşim yeşil gözlü acaba ona benzeyecek mi diye çok merak ediyorum
Evden bari beyaz tenli, yeşil gözlü biri çıksın
Acaba ne kadar değişir
Bende 6. Saatte verdim cnm çığlık atmaya başladıBenimkin de başladı huysuzlukcok ağladı verdim bende calpol
Kizlar bebislerinizin gözleri ne renk?
Ben alt üst giydirdim iki bacağa ayrı ayrı 1 er doz bşr de sol kola vuruluyor deri içine[
AA sizin neden 2 tane yaptılar bşr bacağa bize birer tane yaptılar birde sol kola2 bi bacağa 1 bi bacağa biri de sol omza vuruldu bizim cnm, yırttı kendini bizim paşa ya
Sefan olsun canım bir gece dinlenmiş oldunKızlar vücudum dün akşam error vermiş artık. Gece 2 ye kadar üst katı temizledim e bütün gün kucağımda ayağımda mutfak vs işleri yorgunluktan ölmüşüm bildiğiniz. Gece 2 de bir yatmışım ne alarma be bebeğimin ağlamasına ne eşimin dürtüklemelerine aslaaaa aymamış kafam. Bi uyandım saat sabahın 8 i. Ne emzirmişim ne kalkıp bakmışım öküz gibi uyumuşum. Ne kadar ihtiyacım vardıysa artıkçocuğum aç kalmış sabaha kadar nasıl susturdu acaba eşim Merak ediyorum gece neler yaşandı ben aygır gibi uyurken
Doktoruna sor canım ama ben emziriyordum kullandığımdaEmzirirken kullanılabiliyor mu o ilaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?