2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar vücudum dün akşam error vermiş artık. Gece 2 ye kadar üst katı temizledim e bütün gün kucağımda ayağımda mutfak vs işleri yorgunluktan ölmüşüm bildiğiniz. Gece 2 de bir yatmışım ne alarma be bebeğimin ağlamasına ne eşimin dürtüklemelerine aslaaaa aymamış kafam. Bi uyandım saat sabahın 8 i. Ne emzirmişim ne kalkıp bakmışım öküz gibi uyumuşum. Ne kadar ihtiyacım vardıysa artık çocuğum aç kalmış sabaha kadar nasıl susturdu acaba eşim Merak ediyorum gece neler yaşandı ben aygır gibi uyurken

Kızımda yaşadım ben bu durumu. 60 gün sürdü kanamam daha da sürecekti yeter artık hocam kesin şu kanamayı deyince methergine diye bir hap verdi onu içince kesilmişti. Sonra normal düzenli adet vaktime geri dönmüştüm. Doktoruna kanamalı durumdan artık sıkıldığını ve kanı kesmesini söyle ilaç vermeli. Zaten bu kadar yoğun kanama olmasını istemiyor doktorlar herşeyin fazlası zarar çünkü. Yeterince temizlendi artık rahim ilaç desteği ile bitir kanamanı. Sonra düzene girecek zaten eğer başka bi sıkıntı yoksa kanamayı tetikleyen

Kizlar bebislerinizin gözleri ne renk?
Kızımın gri mavi arası biseydi doğduğunda, simdi masmavi . Benim gözlerimde mavi ,daha değişir mi acaba? C
Benim oğlanın masmavi şuan. Benim gözlerimde mavi babamında öyle inşallah kalır diye umsamda kızımın gözleri 1 yaşına kadar masmaviydi 1 yaşında yeşile döndü ve öyle kaldı. Umarım oğlum maviş kalır

Arkadaşlar rota aşısını 3. Ay yaptıracağız da bir arkadaşımız sağlık sigortası ile 70 TL verip yaptırmış geçen sene. Sağlık sigortası ile aşı yaptıran var mı
Hayır ben öyle birşey olduğunu bilmiyorum menenjite 650 ₺ verdik geçen ay. Yarında rota aşımız var henüz almadık eczaneden ama alırken eşime bi söylerim sorar varsa öyle bişey yararlanmak isterim ne diye boşa para verelim

[
Sağol cnm. Sorma akşamdan beri bende gerim gerim gerildim eşimin eişi çıktı kızımı alıp gittim küçücük çocuk bana destek oldu
bende annemi çağırdım, 2 ay kontrolumuzle kalça ultrasonuna aşıdan sonraki günlerde gitcez geç olmaz
Evet cnm 1 kol 2 bacak. Ben değil kızım dışarda ağlamış üzülmüş
aynı bacağa mi peki, direk tulum giydirip gitmek daha mi rahat olurki
Kızımın gri mavi arası biseydi doğduğunda, simdi masmavi . Benim gözlerimde mavi ,daha değişir mi acaba? C
tamamen ayni olay bizde de var, bende çok merak ediyorum

2 gündür gece uyurken ve emerken bebegimin başı cok terliyor, var mi boyle olan? Birde çok hıçkırıyoruz geçen gün 18 dk sürdü, dr gazdan dedi

Emzirirken kullanılabiliyor mu o ilaç?

Bana da ateş olursa calpol ver dediler inşallah olmaz

Sağol cnm inşallah yan etkisiz atlatırız hepimiz. 5 saat oldu şimdilik bir şey yok bakalım
Benimkin de başladı huysuzluk cok ağladı verdim bende calpol

Boşver cnm azcık da babalar baksın

Bende merak ediyorum değişmez heralde artık ya benim paşanın da mavi gözleri görümcem kaynanam eşim yeşil gözlü, benimki mavi oldu, bizim tarafta da yok mavi gözlü pek

Benim kadar değildir merakınız
Ben , eşim ve büyük oğlum esmer kahve gözlüyüz
Ama bu oğlum mavi gözlü bugün çektim az koyulaşmış ama
Abim, babam, kız kardeşim yeşil gözlü acaba ona benzeyecek mi diye çok merak ediyorum
Evden bari beyaz tenli, yeşil gözlü biri çıksın

Acaba ne kadar değişir

Eklentiler

• 1FB6036F-0479-4802-945F-2232D5464C6D.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 66
2 bi bacağa 1 bi bacağa biri de sol omza vuruldu bizim cnm, yırttı kendini bizim paşa ya

Aşı olan kuzucuklara şifa olsun inşallah. Bizim de 12 Nisanda aşımız,inşallah sorunsuz atlatırız.
Benim,eşimin ve iki oğlumun gözleri koyu kahve. Kayınvalidem yeşil gözlü,hamileyken çok dile getirmiştim acaba renkli gözlü olur mu diye. Doğduğunda kahve tonuydu sanki şimdi açılıyor gibi.bana göre yeşile dönüyor sanki,eşime göre de mavi Bakalım sonuç ne olacak

Anladığım kadarıyla mavi olmasa bile renkli olacağa benziyor o zaman. Kahveye dönmez sanki.
Eşimin tarafinda hic renkli göz yok,benim tarafımda da renksiz göz yok oğlumun kahve oldu ,kızımın da mavi kalmasını istiyorum bakalım merakla bekliyorum ❣
Haberleşelim, kimlerin değişecek bakalim❣
Bende merak ediyorum değişmez heralde artık ya benim paşanın da mavi gözleri görümcem kaynanam eşim yeşil gözlü, benimki mavi oldu, bizim tarafta da yok mavi gözlü pek
Değişmez inşallah ya çok merak ediyorum.
Yeşil yada ela olacak sanki❣ ya maşallah çok tatlı

Ben alt üst giydirdim iki bacağa ayrı ayrı 1 er doz bşr de sol kola vuruluyor deri içine
2 bi bacağa 1 bi bacağa biri de sol omza vuruldu bizim cnm, yırttı kendini bizim paşa ya
AA sizin neden 2 tane yaptılar bşr bacağa bize birer tane yaptılar birde sol kola

Sefan olsun canım bir gece dinlenmiş oldun bebişte bir gece babası ile takılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…