- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Seni üzmek istemem ama değişecek gibi duruyor onun gözleriBenim kadar değildir merakınız
Ben , eşim ve büyük oğlum esmer kahve gözlüyüz
Ama bu oğlum mavi gözlü bugün çektim az koyulaşmış ama
Abim, babam, kız kardeşim yeşil gözlü acaba ona benzeyecek mi diye çok merak ediyorum
Evden bari beyaz tenli, yeşil gözlü biri çıksın
Acaba ne kadar değişir
Hahah evet öyle oldu ama acısını çıkarıyor sanki oğlum boynum tutuldu resmen sadece koynumda uyuyor bugünSefan olsun canım bir gece dinlenmiş oldunbebişte bir gece babası ile takılmış
Bizim de bugün aşımız vardı 11 de vuruldu , sağ bacak sol bacak ve sol kol . Az önce kriz yaşadık muhtemelen aşılardan bende parol vardı doktorun verdiği ondan verdim umarım işe yarar2 bi bacağa 1 bi bacağa biri de sol omza vuruldu bizim cnm, yırttı kendini bizim paşa ya
Sağol cnm inşallahKıyamam ya..geçmiş olsun canım şifa olsun
Size de çok geçmiş olsun cnmBizim de bugün aşımız vardı 11 de vuruldu , sağ bacak sol bacak ve sol kol . Az önce kriz yaşadık muhtemelen aşılardan bende parol vardı doktorun verdiği ondan verdim umarım işe yarar
Benim oğlum da öyle uyudu verince, bu gece teyikteyiz bakalım insallaj ateslenmezler yaBende 6. Saatte verdim cnm çığlık atmaya başladıakşam 9 gibi yine veririm rahat etsin çünkü ağrı kesici verince durdu
Bide özel aşı oldu cnm o sanırım, cok uykusuzdum unuttum hepsini sormayı ne aşısı olduğunuBen alt üst giydirdim iki bacağa ayrı ayrı 1 er doz bşr de sol kola vuruluyor deri içine
AA sizin neden 2 tane yaptılar bşr bacağa bize birer tane yaptılar birde sol kola
Yaa cok bariz maviymis nasıl değişti şaşırdım, ama sanırım kahveye falan dönmez ela yada yeşil olurSeni üzmek istemem ama değişecek gibi duruyor onun gözleribenim kızın cam mavisi gözleri değiştiyse herkesin ki değişebilir bakar mısınız oy ne güzel doğurmuşum ya şuan 5 yaşındaaa
Yeşil oldu kızımınkiler gene renkli yani de dönmesi tam bi hüsran yaşatıyor annelere bence. Ben çok üzülmüştümYaa cok bariz maviymis nasıl değişti şaşırdım, ama sanırım kahveye falan dönmez ela yada yeşil olur
Ay eğer yeşile dönerse ayni kaynanam olucakYeşil oldu kızımınkiler gene renkli yani de dönmesi tam bi hüsran yaşatıyor annelere bence. Ben çok üzülmüştüm
Benim kız da aynı babaannesine benziyor. Bunu kendime itiraf etmem epey zor olduAy eğer yeşile dönerse ayni kaynanam olucakfeci depresyona girerim kendisini coook severim de
Oy maşallah. Buradan yeşile döndüyse ben hiç umutlanmayayim bariSeni üzmek istemem ama değişecek gibi duruyor onun gözleribenim kızın cam mavisi gözleri değiştiyse herkesin ki değişebilir bakar mısınız oy ne güzel doğurmuşum ya şuan 5 yaşındaaa
Benimde ya yok benzemiyor size öyle geliyor diyorumBenim kız da aynı babaannesine benziyor. Bunu kendime itiraf etmem epey zor oldugözleri bari mavi olsun da benden bisey almış olsun diyorum
3 damla veriyorum 8 damla çok bi yanlışlık olmasın?Kızlar bebeklerinize d vitamini kaç damla kaç ıu veriyorsunuz?
Doktorum devit3 kullan ve günde 8 damla dedi.
Bana çok geldi açıkçası.
Ocean 400 ıu kullanıyordum çok az dedi
3 damla 5000 ıu canımKızlar bebeklerinize d vitamini kaç damla kaç ıu veriyorsunuz?
Bana çok geldi açıkçası.
Benim kullandigim fis fis seklinde, ginde 1 puf veriyoruz 400iu ya denk geliyorKızlar bebeklerinize d vitamini kaç damla kaç ıu veriyorsunuz?
Bana çok geldi açıkçası.
Benim kullandigim fis fis seklinde, ginde 1 puf veriyoruz 400iu ya denk geliyor
3 damla 5000 ıu canım
Doktorum 400 ıu çok az devit3 kullanacaksın 8 damla vereceksin diye üstüne basa basa uyardı. Bende bi yanlıslık oldugunu düşünüyorum kafam cok karıstı.3 damla veriyorum 8 damla çok bi yanlışlık olmasın?
Bana hastanede de sağlık ocağında da bu ölçüyü dediler canım ter konusunu bilemedimDoktorum 400 ıu çok az devit3 kullanacaksın 8 damla vereceksin diye üstüne basa basa uyardı. Bende bi yanlıslık oldugunu düşünüyorum kafam cok karıstı.
Sen çok az kullanıyorsun dedi bana. Bebeğimin ter problemi var çok çabuk terliyor elleri ayakları su gibi oluyor ondanmı fazla verdi acaba. Yine de faZla gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?