2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Seni üzmek istemem ama değişecek gibi duruyor onun gözleri benim kızın cam mavisi gözleri değiştiyse herkesin ki değişebilir bakar mısınız oy ne güzel doğurmuşum ya şuan 5 yaşındaaa

Eklentiler

• 0DE16C4C-C4EB-41F7-8FA2-263B63400585.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 85
2 bi bacağa 1 bi bacağa biri de sol omza vuruldu bizim cnm, yırttı kendini bizim paşa ya
Bizim de bugün aşımız vardı 11 de vuruldu , sağ bacak sol bacak ve sol kol . Az önce kriz yaşadık muhtemelen aşılardan bende parol vardı doktorun verdiği ondan verdim umarım işe yarar

Bizim de bugün aşımız vardı 11 de vuruldu , sağ bacak sol bacak ve sol kol . Az önce kriz yaşadık muhtemelen aşılardan bende parol vardı doktorun verdiği ondan verdim umarım işe yarar
Size de çok geçmiş olsun cnm

Bende 6. Saatte verdim cnm çığlık atmaya başladı akşam 9 gibi yine veririm rahat etsin çünkü ağrı kesici verince durdu
Benim oğlum da öyle uyudu verince, bu gece teyikteyiz bakalım insallaj ateslenmezler ya

Ben alt üst giydirdim iki bacağa ayrı ayrı 1 er doz bşr de sol kola vuruluyor deri içine

AA sizin neden 2 tane yaptılar bşr bacağa bize birer tane yaptılar birde sol kola
Bide özel aşı oldu cnm o sanırım, cok uykusuzdum unuttum hepsini sormayı ne aşısı olduğunu

Seni üzmek istemem ama değişecek gibi duruyor onun gözleri benim kızın cam mavisi gözleri değiştiyse herkesin ki değişebilir bakar mısınız oy ne güzel doğurmuşum ya şuan 5 yaşındaaa
Yaa cok bariz maviymis nasıl değişti şaşırdım, ama sanırım kahveye falan dönmez ela yada yeşil olur

Yaa cok bariz maviymis nasıl değişti şaşırdım, ama sanırım kahveye falan dönmez ela yada yeşil olur
Yeşil oldu kızımınkiler gene renkli yani de dönmesi tam bi hüsran yaşatıyor annelere bence. Ben çok üzülmüştüm

Ay eğer yeşile dönerse ayni kaynanam olucakfeci depresyona girerim kendisini coook severim de
Benim kız da aynı babaannesine benziyor. Bunu kendime itiraf etmem epey zor oldu gözleri bari mavi olsun da benden bisey almış olsun diyorum

Benim kız da aynı babaannesine benziyor. Bunu kendime itiraf etmem epey zor oldu gözleri bari mavi olsun da benden bisey almış olsun diyorum
Benimde ya yok benzemiyor size öyle geliyor diyorum hatta resimlere bakıp yok ya benzemiyor deyip kendimi avutuyorum anca

Kızlar bebeklerinize d vitamini kaç damla kaç ıu veriyorsunuz?
Doktorum devit3 kullan ve günde 8 damla dedi.
Bana çok geldi açıkçası.
Ocean 400 ıu kullanıyordum çok az dedi

Kızlar bebeklerinize d vitamini kaç damla kaç ıu veriyorsunuz?
Doktorum devit3 kullan ve günde 8 damla dedi.
Bana çok geldi açıkçası.
Ocean 400 ıu kullanıyordum çok az dedi
3 damla veriyorum 8 damla çok bi yanlışlık olmasın?

Benim kullandigim fis fis seklinde, ginde 1 puf veriyoruz 400iu ya denk geliyor
3 damla 5000 ıu canım
3 damla veriyorum 8 damla çok bi yanlışlık olmasın?
Doktorum 400 ıu çok az devit3 kullanacaksın 8 damla vereceksin diye üstüne basa basa uyardı. Bende bi yanlıslık oldugunu düşünüyorum kafam cok karıstı.
Sen çok az kullanıyorsun dedi bana. Bebeğimin ter problemi var çok çabuk terliyor elleri ayakları su gibi oluyor ondanmı fazla verdi acaba. Yine de faZla gibi geldi

Bana hastanede de sağlık ocağında da bu ölçüyü dediler canım ter konusunu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…