2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok sağol şifa olsun hepsine inşallah sizde ateşlenme oldu mu geceden beri ateşi 38 i görüyor kaç gün sürer bu şekilde acaba bilen var mı
Cok şükür olmadı cnm hic ateş

Çok sağol şifa olsun hepsine inşallah sizde ateşlenme oldu mu geceden beri ateşi 38 i görüyor kaç gün sürer bu şekilde acaba bilen var mı
Bana doktoru 48 saat dedi, ateş olmadı ama huzursuzluk var bizde de

Canım ocean 400 luk kullanıyoruz 1 fis dedi 3 damlaya denkmis 3 damla veriyorum. 3 gündür gece uyurken ve emerken bebegimin başı çok terliyor sağlık ocagindaki hemşire d vit.eksikliğinden olur dedi, haftaya 2 ay kontrole gidince dr a soracağım

Bizim hemşire ateş 37.5 u geçerse calpol verin dedi cnm verdiniz mi siz
Benim kızım da sürekli elini emmeye başladı, ac ta mi yapıyor, oyun mu yapıyor çözemedim
Bugün Dr da oğlum da bolca elini emdi ki asla aç değildi. Dr onların emme refleksi bu şekilde dedi ondan yapıyormuş kilosu iyiyse sizinki de bundandır

Elini keşfetmiş
Öylemi, çok hoşuma gitti pesine meme verince emiyor, hoş benimki hep emiyor, hic kendi bırakmıyor, uyursa ya da ben alırsam birakiyor

Hanımlar benim kız da bugün aşılarını oldu , şimdilik arada bir mızmızlanıp susuyor .

4,5 kilo olmuş . Ne kadar acısa da memeler sütümle beslemeye çalışıyorum . Mama vermiyorum şimdilik . Sütüm yetiyor meme fena bakalım nereye kadar dayanıcam .

Annişler, sac boyatabiliyoruz di mi? Yoksa ilk 6ay zararli mi? Bitkisel boyadan bahsediyorum, amonyaksiz

Aynada kendime bakmak kotu hissettiriyo. Beyazlar dolu dolu

Ben de kendimi çirkin hissediyorum . Göbek , beyazlar , mor göz altları . Aldım bu yüzden boyamı , boyicam birkaç güne .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…