Gayet güzel kilo almış hic takma kafana, demekki senin bebegin de böyle bi bebek az ama sık emmek istiyor, anne için yorucu ama yapçak bişey yok, benim oğlum da sık emiyor hala3080 doğmuştu suan 4500
Cok şükür olmadı cnm hic ateşÇok sağol şifa olsun hepsine inşallahsizde ateşlenme oldu mu geceden beri ateşi 38 i görüyor kaç gün sürer bu şekilde acaba bilen var mı
Bana doktoru 48 saat dedi, ateş olmadı ama huzursuzluk var bizde deÇok sağol şifa olsun hepsine inşallahsizde ateşlenme oldu mu geceden beri ateşi 38 i görüyor kaç gün sürer bu şekilde acaba bilen var mı
Canım ocean 400 luk kullanıyoruz 1 fis dedi 3 damlaya denkmis 3 damla veriyorum. 3 gündür gece uyurken ve emerken bebegimin başı çok terliyor sağlık ocagindaki hemşire d vit.eksikliğinden olur dedi, haftaya 2 ay kontrole gidince dr a soracağımDoktorum 400 ıu çok az devit3 kullanacaksın 8 damla vereceksin diye üstüne basa basa uyardı. Bende bi yanlıslık oldugunu düşünüyorum kafam cok karıstı.
Sen çok az kullanıyorsun dedi bana. Bebeğimin ter problemi var çok çabuk terliyor elleri ayakları su gibi oluyor ondanmı fazla verdi acaba. Yine de faZla gibi geldi
Canım biz bugün yaptırdık 2. Dozu da 4. Ay da yaptırcazKızlar bana rota virüs için 9 Mayısa tarih verdiler bana yakın olanlar ne zaman yaptırdı acaba rotayı
2 saatte bir 10ar dakika verin ağzına memeleri , alışır birkaç güneKızlar bebeğim emmiyo doğduğundan beri en fazla 5. 6 dakika emiyo doymadigi için de yarım saat 1 saat arasında emmek istiyo sürekli biberonla da almiyo napicam ben
Elini keşfetmişBenim kızım da sürekli elini emmeye başladı, ac ta mi yapıyor, oyun mu yapıyor çözemedim
Bizim hemşire ateş 37.5 u geçerse calpol verin dedi cnm verdiniz mi sizÇok sağol şifa olsun hepsine inşallahsizde ateşlenme oldu mu geceden beri ateşi 38 i görüyor kaç gün sürer bu şekilde acaba bilen var mı
Bugün Dr da oğlum da bolca elini emdi ki asla aç değildi. Dr onların emme refleksi bu şekilde dedi ondan yapıyormuş kilosu iyiyse sizinki de bundandırBenim kızım da sürekli elini emmeye başladı, ac ta mi yapıyor, oyun mu yapıyor çözemedim
Öylemi, çok hoşuma gittiElini keşfetmiş
pesine meme verince emiyor, hoş benimki hep emiyor, hic kendi bırakmıyor, uyursa ya da ben alırsam birakiyorBizim hemşire ateş 37.5 u geçerse calpol verin dedi cnm verdiniz mi siz
Bugün Dr da oğlum da bolca elini emdi ki asla aç değildi. Dr onların emme refleksi bu şekilde dedi ondan yapıyormuş kilosu iyiyse sizinki de bundandır
Bebislerinizin doğum kiloları ve şimdiki kiloları nasıl kızlar?
Annişler, sac boyatabiliyoruz di mi? Yoksa ilk 6ay zararli mi? Bitkisel boyadan bahsediyorum, amonyaksiz
Aynada kendime bakmak kotu hissettiriyo. Beyazlar dolu dolu
Evet verdim ama pek işe yaradığı söylenemez 38.2 şuanki ateşiBizim hemşire ateş 37.5 u geçerse calpol verin dedi cnm verdiniz mi siz
Bugün Dr da oğlum da bolca elini emdi ki asla aç değildi. Dr onların emme refleksi bu şekilde dedi ondan yapıyormuş kilosu iyiyse sizinki de bundandır
2440 gram doğdu 4500 gram çıktı bugünBebislerinizin doğum kiloları ve şimdiki kiloları nasıl kızlar?
Amin hepimizin evladı hayırlı olsun inşallahMerhaba canım. Bebeğini güle güle büyüt,hayırlı evlat olsun inşallah. Kilo alımı gayet güzel maşallah. Daha küçük annesi,yoruluyordur. Zamanla oturur düzeni inşallah
Aynen çok yorucu hiç bişey yapamıyorumGayet güzel kilo almış hic takma kafana, demekki senin bebegin de böyle bi bebek az ama sık emmek istiyor, anne için yorucu ama yapçak bişey yok, benim oğlum da sık emiyor hala
Tekrar bi sorayım o zaman canım bende. Sadece acaba 37 haftalık doğdu diye mi acaba o tarihe verdiler bilmiyorumCanım biz bugün yaptırdık 2. Dozu da 4. Ay da yaptırcaz
Bakalım bide o şekilde deniym2 saatte bir 10ar dakika verin ağzına memeleri , alışır birkaç güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?