2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Boza yapıyor süt cnm dene istersen gerçi bu havada da fazla gitmez, ya senin bebegin de mi saat başı emmek istiyor, benimki de öyle ya sanki yenidogan, geceleri cok zorluyor

Süt yetmediginden degil bence saat başi emmek istemeleri. Aliskanlik bagimlilik bence. Bayiliyor benim kiz agzinda memeyle uyumaya. Cekince yaygara yapiyor haspam. Zorla dizime aliyorum

Süt yetmediginden degil bence saat başi emmek istemeleri. Aliskanlik bagimlilik bence. Bayiliyor benim kiz agzinda memeyle uyumaya. Cekince yaygara yapiyor haspam. Zorla dizime aliyorum
Bencede ya alışkanlık oldu, bende beşigin yatıyorum ağlıyor emzik veriyorum bazen alıyor bazen almıyor, yaa emzirmek cok güzel ama cok bağlı oluyorlar böyle olunca, benim yeğenlerim de yaramazdi ama uyku konusunda sallanıp uyurlardi, benim paşayı uykuya daldirana kadar canım çıkıyor bi bakıyorum uyanıyor zaten

nasıl kolay uyuyorsa öyle devam, 5-6 Ay sonrası uyku düzeni oluşturulur.
Yaa gerçekten mi inşallah olmaz o ne zaman oluyor
4 ay sonrası. Aslinda bebek o dönem çevrenin iyice farkına varıyor. Etrafta keşfedecek bu kadar çok şey varken beslenmek gereksiz diyor kendi kendine. Gündüz yeterli kaloriyi alamadığı için gece sürekli emmek istiyor. Aslinda meme reddi değil ama çoğu anne meme reddi zannedip mamaya başvuruyor.

Hatta 3 Ay emdi başka emmedi memeyi bıraktı tabiri çok duyulur. Hah işte bu dönem de oluyor o,mamaya başlayınca tamamen bırakıyor bebek. Sabırlı olup geçmesini beklemek gerek.

Yaa insallah yaşamayız, peki gündüz emmediği için huzursuzluk oluyor mu

Ben lansinoh kullanıyorum cnm memnunum
sağ ol canım, bir şey daha soracagim iki kez sağdım bugün ,toplam 60 cc çıktı demistin, sagdıklarını ayrı mi koyuyorsun birleştirip mi
Boza yapıyor süt cnm dene istersen gerçi bu havada da fazla gitmez, ya senin bebegin de mi saat başı emmek istiyor, benimki de öyle ya sanki yenidogan, geceleri cok zorluyor
olsun süt yapsın da içerim bir şekilde.gece yatmadan mama veriyorum dr demişti gece sut artsın bebek uyurken diye, öyle olunca 4 saat falan uyuyor , sonra hep 1.5saate yaklaşınca uyanıyor.gündüz zaten sürekli emmek istiyor, doyup memeyi birakma da yok, memeyle kavga ya da memede uyuma gibi şeylerle bırakıyor

Bizim sıpalarda var bi değişiklik ben ilk 40 gün zor uyandırıyordum şimdi benimki de saat başı emiyor

Uyuma sıkıntı değil de hiç dalamıyor benim oğlum ya memede dursa uyucak yatağa koyunca uyanıyor su sıra ya eskiden böyle değildi severdi yatağını

bide meme reddi olacak bacım daha dur ,bunlar fragman
Yok yok olmıcak bacım totem yaptım bu gruptaki kimseye böyle şeyler olmayacak  ilk hamileliğim anneliği deki kötü tecrübelerden sonra bundaki mottom hep iyi düşünmek sakin kalmak stres yapmamak bunun bana ve bebeğime iyi geleceğini düşünüyorum ne kadar stres kötü düşünme o kadar geliyor bana çünkü

Önce ayrı cnm soğuduktan sonra birleştiriyorum

Hadi inşallah, şubat anneleri olarak topluca ilk 3 ayımız oldukça zor geçti. Bundan sonra çok daha aydınlık günler görelim bebislerimizle beraber❣

Onu da deneyeyim bari , piyasada denemediğimiz krem kalmicak zaten . Ben de hiç keyifle emziremiyorum , bana işkence gibi geliyor . Şanssızız biz sanırım
Sür sürekli hametan pomadı sür. Emzirme sağarak ver bir süre. 3-4 güne daha iyi olacak göreceksin zaten ucuz merhem

Kızlar bebeğimin ağız salyası basladı ama nette normal yazıyor. 3 ay 1 haftalığız normal mi sizce?

Kızlar sut sağma makinam bozuldu, bana tavsiye edeceğiniz marka var mi? Elimdeki kiwi baby di
Istanbul’da iseniz hastane tipi tavsiye ederim… bende lansinosh diye bir marka var bir gogsume onu, digerine spectra hastane tipini taktim bir kac kez neredeyse 2 kati daha fazla cikardi hastane tipi olan… medela da fena degildi

Kızlar bebeğimin ağız salyası basladı ama nette normal yazıyor. 3 ay 1 haftalığız normal mi sizce?
Bizimkinde de salya başladı canım 1 hafta falan oldu seninkinden küçük ama normal ablasında daha çok olurdu hatta ben 4. Aydan diş çıkaracak heralde diye bekledim durdum 10 aylıkken çıkarmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…