2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Uyuma sıkıntı değil de hiç dalamıyor benim oğlum ya memede dursa uyucak yatağa koyunca uyanıyor su sıra ya eskiden böyle değildi severdi yatağını
benimkide gündüz öyle
Deneyim canım çok teşekkür ederim
rica ederim
Kızlar bebeğimin ağız salyası basladı ama nette normal yazıyor. 3 ay 1 haftalığız normal mi sizce?
bizimde başladı canım, dr dişleri erken çıkacak dedi
Istanbul’da iseniz hastane tipi tavsiye ederim… bende lansinosh diye bir marka var bir gogsume onu, digerine spectra hastane tipini taktim bir kac kez neredeyse 2 kati daha fazla cikardi hastane tipi olan… medela da fena degildi
ankaradayim.hastane tiplerini medikalcilerde mi bulabiliyoruz

sağ ve sol memeyi aynı anda boşaltıyorum
sağ meme doluyor sol meme hala yumuşacık

Ağlayacağım şuan..kızım 3 gündür huy edindi sağ memeyi emmek istemiyor turlu şekillerle zorla emzirdim, bugün hic emmedi meme taş gibi oldu, ağrıdan acıdan dayanamıyorum,koltuk altima kadar sert. Sut sağma makinam bozulmuş,tirleyle denedim olmadi onu önce sıkıp mi basliycam sıkmadan mi, elle yapayim dedim kanadı..yarin medikalciden hemen alacağım makina ins, ama sabaha kadar ne olcak bilmiyorum.titreme üşüme mide bulantim var, ağrı kesici içsem rahatlar miyim

Ters emzirmeyi denemişmiydin?
Mutlaka boşaltmak lazım,ılık bi duş ve parol alsan iyi gelir belki.

Ters emzirmeyi denemişmiydin?
Mutlaka boşaltmak lazım,ılık bi duş ve parol alsan iyi gelir belki.
denedim hepsini, annem meme reddi olur simdi dedi, mama verince pesine emiyor , mama istiyor illaki..aksam zar zor sağ memeyi verdim azcik emdi uyudu , parol içtim simdi de gece emerse azalır ins
tesekkur ediyorum

Bizimkinde de salya başladı canım 1 hafta falan oldu seninkinden küçük ama normal ablasında daha çok olurdu hatta ben 4. Aydan diş çıkaracak heralde diye bekledim durdum 10 aylıkken çıkarmıştı
Gerçektenmi canm yaa ben de öyle sanıyom valla ağzı hep parlak parlak sıırlsıklam siliyorum sürekli. Normalse sevindim

Bizde birkaç haftadır var
Dişleri çıkacağı zaman 1 2 ay öncesinden sinyaller başlıyormuş herhalde ondan oluyor
Evt canım, bunun yanı sıra enfeksiyon vs de yazıyor da ondan şüphe ettim. Ben salyaları 5. Ayda flan bekliyordum diş çıkmasına yakın. Demek daha evvel olabiliyormus. Ay bi de diş huzursuzluğu olacak

1 haftadır kızımda da var. Gayet normal ,konuşmayı taklit etmeye çalışıyorlar, ağızlarını oynatıyorlar devamlı ondan oluyor bence.
Olabilir canım. Benm ki alt dudağını hep yiyor. Sürekli alt dudağını emme halinde sonrada akıyor salyalar. Bi de diş huzursuzluğu olacak anaların yüzü gülermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…