Daha iyi olacak günlerimiz ben inanıyorumHadi inşallah, şubat anneleri olarak topluca ilk 3 ayımız oldukça zor geçti. Bundan sonra çok daha aydınlık günler görelim bebislerimizle beraber❣
benimkide gündüz öyleUyuma sıkıntı değil de hiç dalamıyor benim oğlum ya memede dursa uyucak yatağa koyunca uyanıyor su sıra ya eskiden böyle değildi severdi yatağını
rica ederimDeneyim canım çok teşekkür ederim
bizimde başladı canım, dr dişleri erken çıkacak dediKızlar bebeğimin ağız salyası basladı ama nette normal yazıyor. 3 ay 1 haftalığız normal mi sizce?
ankaradayim.hastane tiplerini medikalcilerde mi bulabiliyoruzIstanbul’da iseniz hastane tipi tavsiye ederim… bende lansinosh diye bir marka var bir gogsume onu, digerine spectra hastane tipini taktim bir kac kez neredeyse 2 kati daha fazla cikardi hastane tipi olan… medela da fena degildi
Bizde birkaç haftadır varKızlar bebeğimin ağız salyası basladı ama nette normal yazıyor. 3 ay 1 haftalığız normal mi sizce?
1 haftadır kızımda da var. Gayet normal ,konuşmayı taklit etmeye çalışıyorlar, ağızlarını oynatıyorlar devamlı ondan oluyor bence.Kızlar bebeğimin ağız salyası basladı ama nette normal yazıyor. 3 ay 1 haftalığız normal mi sizce?
Ters emzirmeyi denemişmiydin?Ağlayacağım şuan..kızım 3 gündür huy edindi sağ memeyi emmek istemiyor turlu şekillerle zorla emzirdim, bugün hic emmedi meme taş gibi oldu, ağrıdan acıdan dayanamıyorum,koltuk altima kadar sert. Sut sağma makinam bozulmuş,tirleyle denedim olmadi onu önce sıkıp mi basliycam sıkmadan mi, elle yapayim dedim kanadı..yarin medikalciden hemen alacağım makina ins, ama sabaha kadar ne olcak bilmiyorum.titreme üşüme mide bulantim var, ağrı kesici içsem rahatlar miyim
Gündüz bi şekilde çekiliyor da gece baya zorluyorTam şu anda yaşamakta oldugum sey. Memede uyudu yerine koydum uyandi. Simdi yine memede. Bakalim ne zaman bitecek...
Hemen yapıp iyice mi kafayı yemek lazımİkinci bebeyi ne zaman yaparsınız bilmem ama sakın ilk çocuğunuz 1. Sınıfa giderken yapmayın bacım
Ya hemen yapın,ya hiç yapmayınHemen yapıp iyice mi kafayı yemek lazım
Aynen oylebenimkide gündüz öyle
rica ederim
bizimde başladı canım, dr dişleri erken çıkacak dedi
ankaradayim.hastane tiplerini medikalcilerde mi bulabiliyoruz
denedim hepsini, annem meme reddi olur simdi dedi, mama verince pesine emiyor , mama istiyor illaki..aksam zar zor sağ memeyi verdim azcik emdi uyudu , parol içtim simdi de gece emerse azalır insTers emzirmeyi denemişmiydin?
Mutlaka boşaltmak lazım,ılık bi duş ve parol alsan iyi gelir belki.
tesekkur ediyorumAynen oyle
Gerçektenmi canm yaa ben de öyle sanıyom vallaBizimkinde de salya başladı canım 1 hafta falan oldu seninkinden küçük ama normal ablasında daha çok olurdu hatta ben 4. Aydan diş çıkaracak heralde diye bekledim durdum 10 aylıkken çıkarmıştı
Öyle mi, kötü bişey olmasındabenimkide gündüz öyle
rica ederim
bizimde başladı canım, dr dişleri erken çıkacak dedi
ankaradayim.hastane tiplerini medikalcilerde mi bulabiliyoruz
Evt canım, bunun yanı sıra enfeksiyon vs de yazıyor da ondan şüphe ettim. Ben salyaları 5. Ayda flan bekliyordum diş çıkmasına yakın. Demek daha evvel olabiliyormus. Ay bi de diş huzursuzluğu olacakBizde birkaç haftadır var
Dişleri çıkacağı zaman 1 2 ay öncesinden sinyaller başlıyormuş herhalde ondan oluyor
Olabilir canım. Benm ki alt dudağını hep yiyor. Sürekli alt dudağını emme halinde1 haftadır kızımda da var. Gayet normal ,konuşmayı taklit etmeye çalışıyorlar, ağızlarını oynatıyorlar devamlı ondan oluyor bence.
Aynen öyle neler bekliyor acaba biziEvt canım, bunun yanı sıra enfeksiyon vs de yazıyor da ondan şüphe ettim. Ben salyaları 5. Ayda flan bekliyordum diş çıkmasına yakın. Demek daha evvel olabiliyormus. Ay bi de diş huzursuzluğu olacak
Valla yaaa bi de sıcaklara denk gelecek ateşiydi huysuzluğuydu öff, yazın rahat edicez derkenAynen öyle neler bekliyor acaba bizi
Ben burts bee aldım ama henüz düzenli sürmeye başlamadım.Konuşuldu mu bilmiyorum ama pişik kremi ne kullanıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?