Kehribar kolye aldım diş döneminde takacagim inşallah fayda görürüz.Olabilir canım. Benm ki alt dudağını hep yiyor. Sürekli alt dudağını emme halindesonrada akıyor salyalar. Bi de diş huzursuzluğu olacak anaların yüzü gülermi
Ben de aldım canım . Ama benmki şişko oldugu için boynu katlanıyor arasına giriyor kolye. Nasıl takıcam blmiyorumKehribar kolye aldım diş döneminde takacagim inşallah fayda görürüz.
Benim kızın boynu da kat kat.Ben de aldım canım . Ama benmki şişko oldugu için boynu katlanıyor arasına giriyor kolye. Nasıl takıcam blmiyorum
İşe yariyor mu kolye? Bi de gercek kehribar bulmak lazim degil mi? Nerden aldiniz?Kehribar kolye aldım diş döneminde takacagim inşallah fayda görürüz.
Anneler asla dinlenemezler kabul edelimValla yaaa bi de sıcaklara denk gelecek ateşiydi huysuzluğuydu öff, yazın rahat edicez derken
Sür sürekli hametan pomadı sür. Emzirme sağarak ver bir süre. 3-4 güne daha iyi olacak göreceksin zaten ucuz merhem
Canım diş kesin değil bize de erken çıkacak dediler kızımda 10 aylıkken çıktı ilk dişbenimkide gündüz öyle
rica ederim
bizimde başladı canım, dr dişleri erken çıkacak dedi
ankaradayim.hastane tiplerini medikalcilerde mi bulabiliyoruz
Eşimin arkadasi satıyor ondan aldım.İşe yariyor mu kolye? Bi de gercek kehribar bulmak lazim degil mi? Nerden aldiniz?
Eşimin arkadasi satıyor ondan aldım.
Kullananlar ise yaradığını söylüyor bi denemek lazım
Aldık akşam sürüyorum . Yaşadığım şehirde şu hastane tipi pompalardan kiralanmıyor , olsaydı keşke bari buzluğa atardım geçmezde dayanamazsam diye .
Geçer inşallah hepimizin sıkıntıları da şu yazı rahat geçiririz .
Ben yasadim ve bebegim 7aylik ve halen var arada zonkluyo..ameliyat diyorlar e bebegime bakan da kimse yokEllerimde gebelikten dolayı sinir sıkışması oldu. Resmen bileklerimin sancısından yatamıyorum geceleri. Nörolojiye gideceğim ancak bu durumda boşuna gidersin dedi dr.um ilaç vermez film çekemez. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Tedavi olan ya da karpal tünel sendromu
Canım mastit için lahana çok iyi geliyormuş, arkadaşım aynı gün faydasını gordu, enfeksiyonu da temizliyormus. Senin yara neden oluşmuş anlamadım ama istersen bı lahana sarması dene gogsune belki yarasına iyi gelir iyileştirici özelliği var.Benim memem geçmiyorHer şeyi denedim , doktorlar emzir geçer deyip duruyor ama ben acı çekiyorum . Emzirmeyi bırakmak istemiyorum , çok mutsuzum .
Tek memeyle emzirsem sütüm yeter mi , gelir mi bari en azından 4 ay daha
45 dk yeterliymis, memede uyuduguda sayiliyormus.Kizlar gündüz uykusunu uzatmanin bir yolu yok mu?
45 dk yeterliymis, memede uyuduguda sayiliyormus.
Son 3 gündür bisey kesfettim; uyandıktan 1 saat 15 dakika sonra uykusu geliyor,uyutmazsam tersleniyor,gün boyu huysuz oluyor. Hep aynı zamanda uyutursam daha kaliteli uyuyor.
Bikaç tanesinde şehir dışına vermiyoruz yazıyordu sitelerinde . Biraz daha bakayım ,önümüzdeki hafta da geçmezse artık alırım numarasını senden olur muCanim kargolanabilir makineler. Benim yasadigim sehirde de yoktu, yakin daha buyuk sehirden kiraladim. Kargosu pahaliydi geri gonderirken bi tek. Ameda kiraladim ben. İstersen istanbul temsilcisinin numarasini veriyim sana yakin adresin temsilcisinin nosunu versin. Ya da onternet sitesinden bulup arayabilirsin.
Mastit olmadı hiç , ilk hafta bir şişip tıkanmıştı açıldı hemen biraz uğraşınca ama acımayan memede. Şuan diğerinde çatlaklar var bir türlü geçmeyen . Lahanayı da koymuştum fayda etmedi . Bana geçmeyen meme verilmiş sanırım 3.ayda çekmeye devam ediyorum acıyı .Canım mastit için lahana çok iyi geliyormuş, arkadaşım aynı gün faydasını gordu, enfeksiyonu da temizliyormus. Senin yara neden oluşmuş anlamadım ama istersen bı lahana sarması dene gogsune belki yarasına iyi gelir iyileştirici özelliği var.
Bikaç tanesinde şehir dışına vermiyoruz yazıyordu sitelerinde . Biraz daha bakayım ,önümüzdeki hafta da geçmezse artık alırım numarasını senden olur mu
Mastit olmadı hiç , ilk hafta bir şişip tıkanmıştı açıldı hemen biraz uğraşınca ama acımayan memede. Şuan diğerinde çatlaklar var bir türlü geçmeyen . Lahanayı da koymuştum fayda etmedi . Bana geçmeyen meme verilmiş sanırım 3.ayda çekmeye devam ediyorum acıyı .
Trendyolda da var ,yorumları hep iyi. Orijinal olduğunu anlamak için,tuzlu suda bekletmek gerekiyor,su yüzeyinde kalirsa orijinal olduğunu anlıyorsun.Diş cikarirken cok zor oluyormus yavrulara. Her seyi denemek lazim. Orijinal bulabilsem denerdim ben de
Bencede ,uykuyu çağrıştıran bisey olması lazım. Uyku arkadaşı, emzik vb. Ben uyuturken emzik veriyorum ,zaten 5 dk sonra atıyor. Dizde sallıyorum bide. Max 1.5 saat sonra yeniden uyutuyorum.Bebekler gercekten rutin seviyorlar. Ben gunduz uykusunu uzattikca gece uyanma sayisi azaliyo ben de bunu farkettim.
Benimki genelde 5-10 ve nadiren de 20dk uyuyo en fazla, fön acarsam 30-35dk. Ama destekli uyku kalitesiz oluyormus galiba o yuzden. Tracy hogg ve kim west'in uyku kitaplarini aldim. Bebeklerin 10.haftadan sonra aliskanlik olusturmaya basladiklarini öğrendim. Biz 11.hafyadayiz. yani meme-uyku iliskisini kesmenin tam vakti.
Trendyolda da var ,yorumları hep iyi. Orijinal olduğunu anlamak için,tuzlu suda bekletmek gerekiyor,su yüzeyinde kalirsa orijinal olduğunu anlıyorsun.
Bencede ,uykuyu çağrıştıran bisey olması lazım. Uyku arkadaşı, emzik vb. Ben uyuturken emzik veriyorum ,zaten 5 dk sonra atıyor. Dizde sallıyorum bide. Max 1.5 saat sonra yeniden uyutuyorum.
Memede uyumasi da bana çok masum geliyor. Oğlum hep öyle uyurdu . Kızım doyunca bırakıyor kalmıyor memede.
Benimde derdim uykuya dalmamasi bi türlü derin uyuyamıyor, yanindan ayrılınca uyanıyor, kahvaltıyı zor yapıyorumKizlar gündüz uykusunu uzatmanin bir yolu yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?