2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Olabilir canım. Benm ki alt dudağını hep yiyor. Sürekli alt dudağını emme halinde sonrada akıyor salyalar. Bi de diş huzursuzluğu olacak anaların yüzü gülermi
Kehribar kolye aldım diş döneminde takacagim inşallah fayda görürüz.

Kehribar kolye aldım diş döneminde takacagim inşallah fayda görürüz.
Ben de aldım canım . Ama benmki şişko oldugu için boynu katlanıyor arasına giriyor kolye. Nasıl takıcam blmiyorum

Sür sürekli hametan pomadı sür. Emzirme sağarak ver bir süre. 3-4 güne daha iyi olacak göreceksin zaten ucuz merhem

Aldık akşam sürüyorum . Yaşadığım şehirde şu hastane tipi pompalardan kiralanmıyor , olsaydı keşke bari buzluğa atardım geçmezde dayanamazsam diye .

Geçer inşallah hepimizin sıkıntıları da şu yazı rahat geçiririz .

benimkide gündüz öyle

rica ederim

bizimde başladı canım, dr dişleri erken çıkacak dedi

ankaradayim.hastane tiplerini medikalcilerde mi bulabiliyoruz
Canım diş kesin değil bize de erken çıkacak dediler kızımda 10 aylıkken çıktı ilk diş o zamana kadar salyalar salyalar sürekli üst değiştirdik

Canim kargolanabilir makineler. Benim yasadigim sehirde de yoktu, yakin daha buyuk sehirden kiraladim. Kargosu pahaliydi geri gonderirken bi tek. Ameda kiraladim ben. İstersen istanbul temsilcisinin numarasini veriyim sana yakin adresin temsilcisinin nosunu versin. Ya da onternet sitesinden bulup arayabilirsin.

Ben yasadim ve bebegim 7aylik ve halen var arada zonkluyo..ameliyat diyorlar e bebegime bakan da kimse yok

Canım mastit için lahana çok iyi geliyormuş, arkadaşım aynı gün faydasını gordu, enfeksiyonu da temizliyormus. Senin yara neden oluşmuş anlamadım ama istersen bı lahana sarması dene gogsune belki yarasına iyi gelir iyileştirici özelliği var.

45 dk yeterliymis, memede uyuduguda sayiliyormus.
Son 3 gündür bisey kesfettim; uyandıktan 1 saat 15 dakika sonra uykusu geliyor,uyutmazsam tersleniyor,gün boyu huysuz oluyor. Hep aynı zamanda uyutursam daha kaliteli uyuyor.

Bebekler gercekten rutin seviyorlar. Ben gunduz uykusunu uzattikca gece uyanma sayisi azaliyo ben de bunu farkettim.

Benimki genelde 5-10 ve nadiren de 20dk uyuyo en fazla, fön acarsam 30-35dk. Ama destekli uyku kalitesiz oluyormus galiba o yuzden. Tracy hogg ve kim west'in uyku kitaplarini aldim. Bebeklerin 10.haftadan sonra aliskanlik olusturmaya basladiklarini öğrendim. Biz 11.hafyadayiz. yani meme-uyku iliskisini kesmenin tam vakti.

Bikaç tanesinde şehir dışına vermiyoruz yazıyordu sitelerinde . Biraz daha bakayım ,önümüzdeki hafta da geçmezse artık alırım numarasını senden olur mu
Mastit olmadı hiç , ilk hafta bir şişip tıkanmıştı açıldı hemen biraz uğraşınca ama acımayan memede. Şuan diğerinde çatlaklar var bir türlü geçmeyen . Lahanayı da koymuştum fayda etmedi . Bana geçmeyen meme verilmiş sanırım 3.ayda çekmeye devam ediyorum acıyı .

Olur canim 3 saat mesafedeki sehirden geldi, ertesi gun evdeydi.umarim bulursun.

Diş cikarirken cok zor oluyormus yavrulara. Her seyi denemek lazim. Orijinal bulabilsem denerdim ben de
Trendyolda da var ,yorumları hep iyi. Orijinal olduğunu anlamak için,tuzlu suda bekletmek gerekiyor,su yüzeyinde kalirsa orijinal olduğunu anlıyorsun.
Bencede ,uykuyu çağrıştıran bisey olması lazım. Uyku arkadaşı, emzik vb. Ben uyuturken emzik veriyorum ,zaten 5 dk sonra atıyor. Dizde sallıyorum bide. Max 1.5 saat sonra yeniden uyutuyorum.

Memede uyumasi da bana çok masum geliyor. Oğlum hep öyle uyurdu . Kızım doyunca bırakıyor kalmıyor memede.

Evet emzik aldim en kisa zamanda aliştirmam lazim. Memede uyuma sıkınti olarak dönebiliyormuş anneye. Bebek uyku gerilemesi yaşarken vs memeden ayrilmak istemeyip, gece çok sık uyanabiliyormuş.
Senin oğlunun uykusu nasildi? 1 yasina kadar hep memede mi uyudu? Gece sık uyanir miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…