2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yaa cok özendim cok istiyorum bende çıkmak ama hala cesaret edemedim ya cok hasta oldu oğlum doğdu doğali simdi de korkuyorum yine olursa diye

Peki 1 buçuk saat sonra 2 memede de süt birikir mi
Valla kuzum makine zaten %100 sağım yapamıyor bebeğin çektiği gibi sabahtan beri 2 defa sağdım oğlumda emdi bşr huzursuzluk yapmadı demekki süt kalıyor Memede. Birkaç gün gözlemlicem. Ben daha önce de sağdığımda biraz uyuyunca süt birikirdi artardı ama hemen eski haline dönerdi demekki sağmak cidden artırıyor diye düşünüyorum

Ay gülsem mi ağlasam mi moduna girdim, zor karar annesi senden daha iyi bileni yoktur cevabini

Tahmini kac dk uyur cok uyursa pişik olabilir, benim yaramazim da geceleri yapıyor kaka mutlaka uykusu kaçıyor alıyorum pişik olmasın diye

Ayy bana da oldu geçende uyandırmadım 2 saat uyudu

gündüzleri en uzun uykusu 25-30 dakika
valla cesaret edip değiştirmedim,
karnının üzerine yatırdım o da 20 dakika uyudu
uyandı altını alıp emzirdim artık

Yaa cok özendim cok istiyorum bende çıkmak ama hala cesaret edemedim ya cok hasta oldu oğlum doğdu doğali simdi de korkuyorum yine olursa diye
Valla kuzum bende tedirgin oluyorum hasta olur diye geçenlerde havaya aldanıp yemeğe çıktık ailece yel aldı 1.5 gün çığlık çığlığa bağırdı ama çıkmayınca da dışarıya alışmaz bugün rüzgar vardı ama sıcaktı başına beresini taktım ayaklarının üstünü iyice örttüm ki yel almasın güneş olan yerde yüzünü açtım güneşin olmadığı yerde kapattım yarım saat hava alıp geldik. Bşr cesaret çık eve kapatamazsın dış etkenlere de ihtiyacı var evde kapalı kalsa da ilk çıktığında ufacık mikroptan hasta olur Allah muhafaza. Birde biz bugün inşallah yel almamışızdır ne güzel dışarı çıkmaya başladık

Her minnoş bir değil kuzum arkadaşlarımdan duyduğum 15 dk ya bir uyanıp emen vardı anne sütü alan bebeklerde farklılık gösteriyor uyanma durumu bebek uykuya düşkün değilse böyle oluyor mama alan bebekler daha uzun uyuyor kızımdan biliyorum 3 saat uyur uyanır 1 saat uyanık kalıp geri uyurdu ama dediğim gibi mamanın mucizesi o. Oğlum öyle değil emdiğinden

Evet kizim da ek mama alirken daha uzun sureli uyurdu. Yine de gunduz uykusunu uzatmanin bir yolunu bulsm belki gece uykulari da duzelir.

Gözlemle sonra yaz olur mu cnm benimde sağmam lazım ya fikir olur bana da

Haklısın cnm ya alismasi lazım, ınsallah sıkıntı yapamazsınız sizde, peki nasıl giydiriyosun çıkarken

çok halsizim, çok yorgun , hiç doymak bilmiyorum
lohusalığa bağlıyordum, psikolojik diyordum
40 da cıkalı cok oldu, lohusalıkta bitti
ama hiç bir şey değişmedi,
hala yorgun hala halsiz, hala doymak bilmiyorum

zaten kilolu biriydim bu gidişle daha beter bi hal alacağım

Ben de esime mi yaptirsam? Beni gorunce de meme icin agliyor
deneyin canım, bende emerken uyuyor , öyle kucagimda pispisle falan uyumuyor akli hep meme de oluyor. Dun annem vardı gaz çıkarma pozisyonunda pışpışla dedi, tok olmasina rağmen meme arayıp bağırdı annem ayni şekilde aldı , 5 dk içinde uyudu..uyuması güzel de bende meme dışında uyutabilmek istiyorum , gündüz kimse olmayınca uyutamıyorum zorluyor
Bende deniyeyim, hamileyken cok içerdim ama meyveli
dene canım, inşallah bol sütümüz olur.boza da sut yapar dediler ama denemedim bilmiyorum
anladım canım, benimki de 1 1.5 saatte emmek istiyor
burda hava güzel olsa rüzgar var, güneşli rüzgarsız havaları bekliyorum, dışarı sadece dr a sağlık odağına çıktık,kuzumla şöyle temiz hava da dolaşmayı çok istiyorum

Kızlar sut sağma makinam bozuldu, bana tavsiye edeceğiniz marka var mi? Elimdeki kiwi baby di

4. Ayda uyku gerilemesi olacak maalesef, ancak o geçtikten sonra baslamak lazım öğretmeye.

Ben olsam uyandirmam
Öff birde o varmış uyku gerilemesi. Bacım ben kızımda ne atak bildim ne uyku gerilemesi acaba çok araştırmadığımdan mı bilmedim gece uyumuyorsa uyumuyordu öyle gerileme falan demiyorduk neyseki geçici birşeymiş bu gerileme. İnşallah hiçbirimiz yaşamayız şu gerilemeyi

bide meme reddi olacak bacım daha dur ,bunlar fragman

Bizim burası sıcak cnm bir takım giydirdim altında uzun kollu zıbın başına rüzgar için bere üstüne de bir örtü aldım
Peki bebek arabasına kolay alıştı mi bazı çocuklar sevmiyormuş

Evet meme harici uyutamazsak, işimiz zorlaşabilir. Benimkini de pişpişlamayi cok denedim ama uykusu daha cok aciliyor ağladiği icin. Bi yandan da cekiniyorum bu sefer omzumda uyumaya alisir sonra ne olacak o zaman diye.

4. Ayda uyku gerilemesi olacak maalesef, ancak o geçtikten sonra baslamak lazım öğretmeye.

Ben olsam uyandirmam

Yeni ogrendim bunu da. O zaman dizde sallamaya devam

Boza yapıyor süt cnm dene istersen gerçi bu havada da fazla gitmez, ya senin bebegin de mi saat başı emmek istiyor, benimki de öyle ya sanki yenidogan, geceleri cok zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…