Aaa tamam canım yapayım valla iyice mamaya bağlandık çok üzülüyorum hiç artmadı diyeCanım sende 3 saate bir her iki memeyi 15 er dk sağarak arttırmaya çalış istersen ben başladım bugün. Bu şekilde beyin ikiz bebek emziriyorum diye düşünüp ona göre süt üretirmiş
Ben 4. Ayı bekliyorum cnm o zaman uygun olacağını okumuştum uyku eğitimi ile ilgili bir yazıda. Hatırladığım kadarı ile kızımda da 4. Ayı bulmuştu gerçi hasta olunca ayakta sallanmaya alışmıştı ama her akşam 9 da uykuya geçerdi.Kizlar bebege kendi kendine uyumasi öğretilebilir mi? Evetse, 11 ve 12.haftalar buna uygun mu
Ay gülsem mi ağlasam mi moduna girdim, zor karar annesi senden daha iyi bileni yoktur cevabiniBen bizim sıpayı ayağımda sallıyordum
Acayip kaka yaptı yapmasıyla uyuması bir oldu şimdi uyandıracak mıyım
Tahmini kac dk uyur cok uyursa pişik olabilir, benim yaramazim da geceleri yapıyor kaka mutlaka uykusu kaçıyor alıyorum pişik olmasın diyeBen bizim sıpayı ayağımda sallıyordum
Ayy bana da oldu geçende uyandırmadım 2 saat uyuduBen bizim sıpayı ayağımda sallıyordum
Ay gülsem mi ağlasam mi moduna girdim, zor karar annesi senden daha iyi bileni yoktur cevabiniBen bizim sıpayı ayağımda sallıyordum
Ben 4. Ayı bekliyorum cnm o zaman uygun olacağını okumuştum uyku eğitimi ile ilgili bir yazıda. Hatırladığım kadarı ile kızımda da 4. Ayı bulmuştu gerçi hasta olunca ayakta sallanmaya alışmıştı ama her akşam 9 da uykuya geçerdi.
incir kuru denediniz mi, bende meme + mama gidiyorum ilk günden beriMalesef canım mamaya devam ediyorum aralarda ise emziriyorum. Bugün sagdim bir memeden 35 CC diğerinden bir iki damla çıktı. Ne yaptıysam artmadı takviyeyi bıraktım çünkü kilo yaptı bende
Kendini suçlama bizimkiler kudurukAy gülsem mi ağlasam mi moduna girdim, zor karar annesi senden daha iyi bileni yoktur cevabini
Ben de şu anda ayakta salliyorum gunduzleri ama geceleri memede uyuyor. Ve çok sık uyanmaya başladi. Bir yerlerde hata yapiyorum sanirim
Kefir süt yapıyor mu cnm öyleyse aldırayim bendeincir kuru denediniz mi, bende meme + mama gidiyorum ilk günden beri.burda okumuştum kuru inciri sabah akşam kaynatıp ilik içiyorum ,fark ediyor bence. iki gundurde kefirin içine dereotu doğrayıp içiyorum.
yavrum ya rahatladı demekki..benimki öyle olunca altını hemen alıyorum sonra pispislayinca devam ediyor uykuya, yoksa 5 dk sonra rahatsız olup iki bacağını yukarı aşağı yapıyor bezi atmaya çalışır gibiBen bizim sıpayı ayağımda sallıyordum
eşim beşiğe koyuyor kendide yatağa uzanıyor, tel.den ninni açıyor , eliyle bebegin karnini elini okşuyor çok az usul usul uyuyalım falan diyor benim kız uyuyor tabi gazi yoksa keyfi yerindeyse.ama ayni şeyleri ben yaparsam direk biseyler demeye oyun yapmaya başlıyor ve hemen meme istiyor , beni görünce direk sütçü mamacı geldi diyor heraldeKizlar bebege kendi kendine uyumasi öğretilebilir mi? Evetse, 11 ve 12.haftalar buna uygun mu
bana arkadaşım dedi canım, içine dereotu doğrayıp iciyordum diye, bende kefiri severim zaten, gaz yaparsa diye içmiyordum, 2 gündür 1 bardak içiyorum dereotuda bolca atıyorum, gaz yapmadı, sütüme ne kadar etki etcek bilmiyorum her duyduğumu deniyorum mamayi bırakalım diye, ise dönene kadar artması lazim..inciri kaynatıp ilik içmek çok fark ediyor ama..birde sürekli yeşillik , çiğ badem, mutlaka yumurta,dere otu yiyorum..başka yenilecek içilecek varsa yiyelimKefir süt yapıyor mu cnm öyleyse aldırayim bende
o 3 saati bebekte emerken nasıl ayarliyoruzCanım sende 3 saate bir her iki memeyi 15 er dk sağarak arttırmaya çalış istersen ben başladım bugün. Bu şekilde beyin ikiz bebek emziriyorum diye düşünüp ona göre süt üretirmiş
Ben de esime mi yaptirsam? Beni gorunce de meme icin agliyoreşim beşiğe koyuyor kendide yatağa uzanıyor, tel.den ninni açıyor , eliyle bebegin karnini elini okşuyor çok az usul usul uyuyalım falan diyor benim kız uyuyor tabi gazi yoksa keyfi yerindeyse.ama ayni şeyleri ben yaparsam direk biseyler demeye oyun yapmaya başlıyor ve hemen meme istiyor , beni görünce direk sütçü mamacı geldi diyor heralde
Bende deniyeyim, hamileyken cok içerdim ama meyvelibana arkadaşım dedi canım, içine dereotu doğrayıp iciyordum diye, bende kefiri severim zaten, gaz yaparsa diye içmiyordum, 2 gündür 1 bardak içiyorum dereotuda bolca atıyorum, gaz yapmadı, sütüme ne kadar etki etcek bilmiyorum her duyduğumu deniyorum mamayi bırakalım diye, ise dönene kadar artması lazim..inciri kaynatıp ilik içmek çok fark ediyor ama..birde sürekli yeşillik , çiğ badem, mutlaka yumurta,dere otu yiyorum..başka yenilecek içilecek varsa yiyelimçocuk dr u günlük yarim saat temiz hava da yürü dedi de çocukla nasıl yuruyum
Az önce oğlum emdi. Sağma zamanıydı emmediği memeyi önce sağdım ki bu saate kadar emdiği için 15. Dk da süt geldi sonra emzirdiğim memeyi sağdım. İki sağım yaptım bu saate kadar 60 cc topladım emdiği için başta az gelirmiş 1.5 saate bir emiyor 2 saate bir emdiği çok nadir.o 3 saati bebekte emerken nasıl ayarliyoruz
Ben yürüyorum 2 gündür cnm çıkmadan emziriyorum altını da temizliyorum bebek arabası ile çıkıyoruz dışarda biraz uyuyor yarım saat dolunca dönüyorum. Eşim olsa yanımda daha çok yürürüm çanta falan almamak için de evin etrafında dolaşıyorum lazım olursa hemen dönmek içinbana arkadaşım dedi canım, içine dereotu doğrayıp iciyordum diye, bende kefiri severim zaten, gaz yaparsa diye içmiyordum, 2 gündür 1 bardak içiyorum dereotuda bolca atıyorum, gaz yapmadı, sütüme ne kadar etki etcek bilmiyorum her duyduğumu deniyorum mamayi bırakalım diye, ise dönene kadar artması lazim..inciri kaynatıp ilik içmek çok fark ediyor ama..birde sürekli yeşillik , çiğ badem, mutlaka yumurta,dere otu yiyorum..başka yenilecek içilecek varsa yiyelimçocuk dr u günlük yarim saat temiz hava da yürü dedi de çocukla nasıl yuruyum
Peki 1 buçuk saat sonra 2 memede de süt birikir miAz önce oğlum emdi. Sağma zamanıydı emmediği memeyi önce sağdım ki bu saate kadar emdiği için 15. Dk da süt geldi sonra emzirdiğim memeyi sağdım. İki sağım yaptım bu saate kadar 60 cc topladım emdiği için başta az gelirmiş 1.5 saate bir emiyor 2 saate bir emdiği çok nadir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?