2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya kıyamam işte bazen oluyo hepimizin cahilligi.
Kızlar yeşil kaka normal değil biliyorum ama üşütmeden kaynaklı böyle olabilir mi
Mukusta var cnm ister bi tahlil yaptir geçmiş olsun.

Ben olsam asiyi ertelerim, haftaya yaptiririm. Sirf rota icin degil. asi olurken cocugumun saglikli olmasini isterim.

Mrb neden nidicard bırakıp adalat a geçtiniz acaba bende adalat alerji yapınca adalata geçtim merak ettim sizi de
Doktorum nidicard zararlı oldugunu söyledi uzun süreli kullanımda. Acil sancıları kesmesi için kullandım ben. Zaten belli bir haftadan sonra nidicard kullanılmıyormus adalat kullanılıyormus

Doktorum nidicard zararlı oldugunu söyledi uzun süreli kullanımda. Acil sancıları kesmesi için kullandım ben. Zaten belli bir haftadan sonra nidicard kullanılmıyormus adalat kullanılıyormus
Adalat kestimi peki sancılarınızı benimkini kesmiyor maalesef ve daha 25 haftalık ne yapıcam bilmiyorum nidicard alerji yaptı bende burnum şişiyor

Adalat kestimi peki sancılarınızı benimkini kesmiyor maalesef ve daha 25 haftalık ne yapıcam bilmiyorum nidicard alerji yaptı bende burnum şişiyor
Çok çok geçmiş olsun benm de sancılarımı kesmemişti. Sürekli yatarak 37+0 a kadar dayandı sonra suyum geldi zaten. Adalat sancınızı kesmiyorsa nidicard kullanmanızı tavsiye ederim. Ki doktorunuzda nidicard vermiş zaten alerji yüzünden kesmişsiniz . Çok hayati rahatsız edici durum yoksa nidicard kullansanız? En az 28 haftalığa kdar

Burnum da ödem oldu nefes almakta zorlandım bugün tekrar deniycem inşallah sıkıntı olmaz,sancılarınız nasıl dı peki adalat kullanırken gün içinde kasılma yaşıyormuydunuz dün 4 tane içmeme rağmen kasılma ile uyandım

Ben 2 kullanıyordum kasılmALARIM hep vardı . Geceleri özellkle taş gibi oluyordu pek geçirmedi yani

Ben 2 kullanıyordum kasılmALARIM hep vardı . Geceleri özellkle taş gibi oluyordu pek geçirmedi yani
İnşallah bende 30 lu haftaları geçerim çok teşekkür ederim bilgiler için,peki sadece sertleşiyormuydu top gibi olup kasılma oluyormuydu arada ona göre bende korkmuycam inşallah

İnşallah bende 30 lu haftaları geçerim çok teşekkür ederim bilgiler için,peki sadece sertleşiyormuydu top gibi olup kasılma oluyormuydu arada ona göre bende korkmuycam inşallah
Bende 28 lerde cok Hafid bi kanama yaşadım doktorum adalat verdi muadil zaten hepsi, karnım kasiliyodu, nstede düzensiz de olsa sancılar çıkıyodu, planlı sezaryan gününde kavuştuk sağlıkla cok şükür,doktorum ihmal etme sakın ilacını dedi, doğumdan 1 gun once bile içtim günde 3 tane

Gün içinde 7-8 falan kasılıyorum top gibi oluyor bide hep sert genelde ağrımda var bilmiyorum nasıl olacak nidicard alerji yaptı burnum da ödem oldu boğulmaktan korkuyorum adalat ta pek geçirmedi ama yeni başladım belki kullandıkça geçirir inşallah

Kızlar doktor 2 haftalık kilo alımını az buldu biraz tekrar 2 hafta sonra gel duruma göre mamaya başlarız dedi önerebiliceğiz bi mama var mı

Ne kadar almış canım. Oğlum beni hiç emmedi makinayla saginca da hep mama desteği yaptık. Mama biraz şans işi denemek lazım gaz vs yapsbiliyor bebek tadı sevmiyor. Aptamil denedik fena gaz yapti. Sma ishal yaptı. şu an Bebelac Gold kullanıyoruz.
Bir de yeşil kaka için. Annem sen usutursen bebek yeşil kaka yapar derdi inanmazdim ne zaman ayağımı sırtımı usutsem bir iki kez bezi öyle oluyor. Sen de duş aldım çıktım demişsin usumussundur belki

Kızlar doktor 2 haftalık kilo alımını az buldu biraz tekrar 2 hafta sonra gel duruma göre mamaya başlarız dedi önerebiliceğiz bi mama var mı

100 gram almış gözüküyor şuan sma vermeye çalışmıştım bende ilk ayında hiç yemedi bende oda üşüttük herhalde

Benim de olurdu inşallah şifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…