2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya olabilir ishalden kaynaklı. Eşimde insan her yediği ile hemen kilo almaz diyor aslında doğru. Benim oğlanda senin kızın gibi huysuz değil. Huysuz olmadıkları sürece ben doyduktannı düşünüyorum.

Ya olabilir ishalden kaynaklı. Eşimde insan her yediği ile hemen kilo almaz diyor aslında doğru. Benim oğlanda senin kızın gibi huysuz değil. Huysuz olmadıkları sürece ben doyduktannı düşünüyorum.
Zaten artik büyüdüler doymasalar ortalığı yıkarlar. Acıktığında memeyi zor tutuyor aceleden. Surekli memede de kalmıyor, doyunca bırakıyor.

Ay kötü olmus canım ya, benm de hep yara meme uçlarım cünkü emmeyi bilmiyor sürekli ucunu emiyor. Ne yaptıysam düzeltemedim

İşte o biberon yüzündenmiş canim, emzirme danismani biberon yuzunden oldugunu soylemisti. Gercekten de birakinca gecti yaralar.. ama biberonsuz da az az emdigi icin uzun uyumuyormus Denizyildizinin dedigine gore. Yarin doktoruna sorcam bakiyim o ne tavsiye edecek...

Aslinda cok mantikli dedigin. Emme performansi da cok iyi degilse yavas cekiyosa sütü tabiki de tam doyuma ulasamiyordur. Yarin doktoru ne diyecek bi bakayim..

Ben artik uyumadan once teklif ediyorum, bazen tutuyo bazen de tutmuyo yavrum. Simdilik boyle olsun nereye kadar giderse..

Ben de öğlen uyutamıyordum , 10-15 dakika sonra uyanıyordu . Annem sar sıkıca korkup uyanmasın dedi , sarmıyordum terlemesin diye . Artık kundaklayıp sallayıp uyutuyorum emdikten sonra . 2 - 2,5 saat uyuyor öğlenleri .
Bir haftadır benim kız da hep emerken kaka yapıyor .

Ben her uykusunda kundakliyorum canim, cok sıçriyor kundaksiz bes dk bile sürmüyor uykusu. Kundakla 15dk

Ben her uykusunda kundakliyorum canim, cok sıçriyor kundaksiz bes dk bile sürmüyor uykusu. Kundakla 15dk
Hepsi de çok farklı yahu . Belki çok uyumayı sevmiyor seninki

Açken daha kibar kibar ağlıyor benim kız , daha sessiz . Normal ağlamasından daha sakin . Uyku ağlaması da beni delirticek gibi oluyor

Hepsi de çok farklı yahu . Belki çok uyumayı sevmiyor seninki

Açken daha kibar kibar ağlıyor benim kız , daha sessiz . Normal ağlamasından daha sakin . Uyku ağlaması da beni delirticek gibi oluyor
Canim hep esniyor, hep memede uyuyakaliyor, elleri hep gozlerine gidiyor(ovusturmak istiyor) ordan anliyorum uykusu oldugunu. Uyumayi seviyor bence ama kizlarin dedigi gibi galiba tam doyuma ulasamadigi icin cabuk acikip uyaniyor

Mrb neden nidicard bırakıp adalat a geçtiniz acaba bende adalat alerji yapınca adalata geçtim merak ettim sizi de

Zaten artik büyüdüler doymasalar ortalığı yıkarlar. Acıktığında memeyi zor tutuyor aceleden. Surekli memede de kalmıyor, doyunca bırakıyor.
Benimki de doyduğunda meme ile oynamaya başlıyor çekiyorum hemen huy etmesin diye aynen kızımdan biliyorum doymayan bebeğin nasıl ağladığını Allah kimseye o şekilde yaşatmasın mamayı ilk içip 5 saat uyuduğunda ben bebeğimi öldürecekmişim diye ağlamıştım sütüm yetmiyormuş cahillik işte

Kızlar yeşil kaka normal değil biliyorum ama üşütmeden kaynaklı böyle olabilir mi

Eklentiler

• 71509BDA-41A8-45B3-87F7-7CD949DCFD67.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 58
Rota aşısı yaptırdın mı cnm yeni yakın o da yağmış olabilir biz ilk yaptırdığımızda ilk kakası yeşil gelmişti. Üşütme de yapıyor diye biliyoeum
Yarın yapılıcak ama üşüttü diye düşünüyorum bende duş alıp evden çıkıp arkadaşın eve gittik dün biraz balgam çıkarttı bugünde 2 kere kakası böyle geldi acaba ilk test yaptırıp sonra mı rota aşısı mı yaptırsam bilemedim

Bilemedim ki cnm Dr na bir danış üşütmüşse sonra yaptır çünkü ilk kaka böyle sonra da 1 hafta ishal gibi oldu bizim oğlan

şurup verip bünyesini ilaca, calpola falan alıştırma
normalde bile ateş aşırı cıkmadıkca verilmeyen birşey
minicik batırsan bile onu yutuyor.

Bilemedim ki cnm Dr na bir danış üşütmüşse sonra yaptır çünkü ilk kaka böyle sonra da 1 hafta ishal gibi oldu bizim oğlan
Yarın gidicez randevumuz var ama 14 haftalık düz hesap bebeğim en son 15te yapıyorlar sanırım rotayı nerden böyle oldu ya son dakika içime oturdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…