2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Lacmix kullaniyorum canim, emziren annelere özel bi multivitamin. Pahali, fiyati 300lira ama ayakta durmami sagliyor
Doktorun mu önerdi kendin mi araştırdın da aldın? Ben lohusalıkta cok hasta oldum hamielikte bile olmadım, bide 2 tane dişim çürüdü diş etlerim kötü, doktoruma 5.gun kontrolünde sordum gerek yok vitamine dedi cok sinirliyim ona, haftaya kontrole gidicem soylenicem valla

Cocuk doktorumuz verdi canim sütüm artsin diye, hem uykusuz kalirsan güçten düşmezsin ve sütün kalitesi artar demişti. Süte etkisi oldu mu bilmiyorum, çok şey kullandigim için ama dayanikliliğimi arttirdi. Etkisini ikinci kutuda görmeye basladim.

Arkadaslar benim kiz bi yandan emiyor bi yandan kaka yapiyor. Ya memedeyken yapiyor ya yarim saat icinde muhakkak yapiyor. Zaten gun icinde az sayida emiyor. Bir tek geceleri yiyio-yapmiyor. Normal mi sizce? Doktorunu arayip soracagim pazartesi, kaka tahlili isteyecegim.

Cnm benim oğlumda günde bir sefer memeye geldiğinde kaka yapıyor başka zamanda yapmıyor bana normal geliyor. Kızımda her mama yemesini sonrasında yapardı hiç şaşmazdı bir sorun yaşamadık şükür. Bağırsakları çok çalışıyor belki de

Çişleri kakaları iyyise çiş rengi açıksa doyuyordur canım ya. Bir de sütünü sağıp biberonla ver . Benim ki birden doyunca öyle uyuyordu bi aralar. Memeden azar azar geldiği için tokluk hissi olmuyor bir de öyle denesen

Bence vitamin şart canım benm saçlarım aşırı dökülmeye basladı. Vitamin kullansaydım dökülmezdi eminim. Bir de doğumda baya kan kaybedeiyoruz. Demiri kalsiyumu mutlka içmemiz gerek. Ben de yeni baslıcam vucdum o kadar halsiz ki

Canim biberon kullanirken memeyi yanlis emiyordu. Hep gogus ucum yara oluyordu. Biberonu birakinca biraz duzelme oldu da oyle kesebildik mamayi. En azindan 6ay dolmadan tekrar ona baslamaya korkuyorum

Uykusuz kalinca güçten düşme durumuna iyi geliyorsa alayım bende araştırıp ya cok kotu yapıyor beni uykusuzluk

Bencede kullanmamiz gerek ya sorucam bakalim doktoruma haftaya, o ne onericek, yine gerek yok derse arkadaşın önerdiği takviyeyi alayım

Uykusuz kalinca güçten düşme durumuna iyi geliyorsa alayım bende araştırıp ya cok kotu yapıyor beni uykusuzluk
Evet canim cok kotu yapiyor uykusuzluk. Ben faydasini bir ay, bir kutu bitirdikten sonra gormeye basladim. Depolarim oyle boşalmiş demek ki... Umarim sen hemen gorursun faydasini.

Evet canim cok kotu yapiyor uykusuzluk. Ben faydasini bir ay, bir kutu bitirdikten sonra gormeye basladim. Depolarim oyle boşalmiş demek ki... Umarim sen hemen gorursun faydasini.
Ben kan verdim değerlerime bakılacak bakalım eksik var mi gerçi olmasa da takviye lazım ya

Canım bizim bebek mama ile besleniyor ve istisnasız her sabah beslemesinde bir yandan kaka yapıyor hatta biberonu bırakıp ikinmaya başlıyor

Canim biberon kullanirken memeyi yanlis emiyordu. Hep gogus ucum yara oluyordu. Biberonu birakinca biraz duzelme oldu da oyle kesebildik mamayi. En azindan 6ay dolmadan tekrar ona baslamaya korkuyorum
Ay kötü olmus canım ya, benm de hep yara meme uçlarım cünkü emmeyi bilmiyor sürekli ucunu emiyor. Ne yaptıysam düzeltemedim

Bencede kullanmamiz gerek ya sorucam bakalim doktoruma haftaya, o ne onericek, yine gerek yok derse arkadaşın önerdiği takviyeyi alayım
Ben osteocare kesin alacağım. Bir de newlife ın b12 vitaminini. Kan şuruplarınada baslayacağım. Çinko vs çok önemliymiş

Bizimkiler rota aşısı sonrası ishal oldular ya o kilo alımını etkilemiş olabilir mi ? Aklıma bi tek o geliyor. Oğlumda da hatırlıyorum, ilk 2 Ay 1200 almıştı, 3. Ay 700 gram almıştı. Hemşire cok normal artık azalacak demişti. Belkide tamamen normaldir bize az geliyordur.
Bağırsakları çalışmaya başlıyor ya normal bence . Hem ne güzel metabolizmasi hızlı çalışacak demek ki kilolu bi kız olmayacak.

Canım cisli bezi olsa da tam doymamış olabilir, benim bebeğim de özellikle gunduz 5 dk 10 dk uyuyup uyaniyordu ve her uyandığında meme verdiğimde emiyordu, Dr önce pispis yap uyut diyordu ama uyumuyordu hemen uyaniyordu, öyle olunca doymuyor dedi ve ben zaten 2 kez mama veriyordum öyle yapınca verdim uyudu 1 2 saat, ya da süt sağip topluca verdim uyudu, yani doymuyor olabilir.sen teklif et mama ya da toplu süt, toksa zaten bitirmez yada içmez. Toplu sutteki amaç bebek memeyi emerken yorulup uyuyakaliyorsa biberonla içmek daha kolay ya içsin doysun

ben mam - bibs ekledim o listeye yine tutmadı
pekmez veriyordum, minik bir damlasından bir şey olmaz
dr söylemiştim birşey demedi , alamayınca pes ettim
koynuma sıkıştırınca kendini ana karnında sanıyor sanırım sakinleşiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…