Doktorun mu önerdi kendin mi araştırdın da aldın? Ben lohusalıkta cok hasta oldum hamielikte bile olmadım, bide 2 tane dişim çürüdü diş etlerim kötü, doktoruma 5.gun kontrolünde sordum gerek yok vitamine dedi cok sinirliyim ona, haftaya kontrole gidicem soylenicem vallaLacmix kullaniyorum canim, emziren annelere özel bi multivitamin. Pahali, fiyati 300lira ama ayakta durmami sagliyor
Cocuk doktorumuz verdi canim sütüm artsin diye, hem uykusuz kalirsan güçten düşmezsin ve sütün kalitesi artar demişti. Süte etkisi oldu mu bilmiyorum, çok şey kullandigim için ama dayanikliliğimi arttirdi. Etkisini ikinci kutuda görmeye basladim.Doktorun mu önerdi kendin mi araştırdın da aldın? Ben lohusalıkta cok hasta oldum hamielikte bile olmadım, bide 2 tane dişim çürüdü diş etlerim kötü, doktoruma 5.gun kontrolünde sordum gerek yok vitamine dedi cok sinirliyim ona, haftaya kontrole gidicem soylenicem valla
Cnm benim oğlumda günde bir sefer memeye geldiğinde kaka yapıyor başka zamanda yapmıyor bana normal geliyor. Kızımda her mama yemesini sonrasında yapardı hiç şaşmazdı bir sorun yaşamadık şükür. Bağırsakları çok çalışıyor belki deArkadaslar benim kiz bi yandan emiyor bi yandan kaka yapiyor. Ya memedeyken yapiyor ya yarim saat icinde muhakkak yapiyor. Zaten gun icinde az sayida emiyor. Bir tek geceleri yiyio-yapmiyor. Normal mi sizce? Doktorunu arayip soracagim pazartesi, kaka tahlili isteyecegim.
Çişleri kakaları iyyise çiş rengi açıksa doyuyordur canım ya. Bir de sütünü sağıp biberonla ver . Benim ki birden doyunca öyle uyuyordu bi aralar. Memeden azar azar geldiği için tokluk hissi olmuyor bir de öyle denesenUykusuzluktan saglikli düsünemiyoruz artik. Takviye vitamin al canim, ben onlar olmasa yiğilir kalirdim yerimde.
Yine uyutamadim, bes fk bile uyumadi. Neden uyumuyor agliyor diye dusunmekten cildiracam. Herkes mama ver açtir diyip duruyor
Ama bezleri cişli, kakasini da yapiyor her zamanki gibi. Aç degildir di mi
Bence vitamin şart canım benm saçlarım aşırı dökülmeye basladı. Vitamin kullansaydım dökülmezdi eminim. Bir de doğumda baya kan kaybedeiyoruz. Demiri kalsiyumu mutlka içmemiz gerek. Ben de yeni baslıcam vucdum o kadar halsiz kiDoktorun mu önerdi kendin mi araştırdın da aldın? Ben lohusalıkta cok hasta oldum hamielikte bile olmadım, bide 2 tane dişim çürüdü diş etlerim kötü, doktoruma 5.gun kontrolünde sordum gerek yok vitamine dedi cok sinirliyim ona, haftaya kontrole gidicem soylenicem valla
Çişleri kakaları iyyise çiş rengi açıksa doyuyordur canım ya. Bir de sütünü sağıp biberonla ver . Benim ki birden doyunca öyle uyuyordu bi aralar. Memeden azar azar geldiği için tokluk hissi olmuyor bir de öyle denesen
Uykusuz kalinca güçten düşme durumuna iyi geliyorsa alayım bende araştırıp ya cok kotu yapıyor beni uykusuzlukCocuk doktorumuz verdi canim sütüm artsin diye, hem uykusuz kalirsan güçten düşmezsin ve sütün kalitesi artar demişti. Süte etkisi oldu mu bilmiyorum, çok şey kullandigim için ama dayanikliliğimi arttirdi. Etkisini ikinci kutuda görmeye basladim.
Bencede kullanmamiz gerek ya sorucam bakalim doktoruma haftaya, o ne onericek, yine gerek yok derse arkadaşın önerdiği takviyeyi alayımBence vitamin şart canım benm saçlarım aşırı dökülmeye basladı. Vitamin kullansaydım dökülmezdi eminim. Bir de doğumda baya kan kaybedeiyoruz. Demiri kalsiyumu mutlka içmemiz gerek. Ben de yeni baslıcam vucdum o kadar halsiz ki
Evet canim cok kotu yapiyor uykusuzluk. Ben faydasini bir ay, bir kutu bitirdikten sonra gormeye basladim. Depolarim oyle boşalmiş demek ki... Umarim sen hemen gorursun faydasini.Uykusuz kalinca güçten düşme durumuna iyi geliyorsa alayım bende araştırıp ya cok kotu yapıyor beni uykusuzluk
Ben kan verdim değerlerime bakılacak bakalım eksik var mi gerçi olmasa da takviye lazım yaEvet canim cok kotu yapiyor uykusuzluk. Ben faydasini bir ay, bir kutu bitirdikten sonra gormeye basladim. Depolarim oyle boşalmiş demek ki... Umarim sen hemen gorursun faydasini.
Canım bizim bebek mama ile besleniyor ve istisnasız her sabah beslemesinde bir yandan kaka yapıyor hatta biberonu bırakıp ikinmaya başlıyorArkadaslar benim kiz bi yandan emiyor bi yandan kaka yapiyor. Ya memedeyken yapiyor ya yarim saat icinde muhakkak yapiyor. Zaten gun icinde az sayida emiyor. Bir tek geceleri yiyio-yapmiyor. Normal mi sizce? Doktorunu arayip soracagim pazartesi, kaka tahlili isteyecegim.
Ay kötü olmus canım ya, benm de hep yara meme uçlarım cünkü emmeyi bilmiyor sürekli ucunu emiyor. Ne yaptıysam düzeltemedimCanim biberon kullanirken memeyi yanlis emiyordu. Hep gogus ucum yara oluyordu. Biberonu birakinca biraz duzelme oldu da oyle kesebildik mamayi. En azindan 6ay dolmadan tekrar ona baslamaya korkuyorum
Ben osteocare kesin alacağım. Bir de newlife ın b12 vitaminini. Kan şuruplarınada baslayacağım. Çinko vs çok önemliymişBencede kullanmamiz gerek ya sorucam bakalim doktoruma haftaya, o ne onericek, yine gerek yok derse arkadaşın önerdiği takviyeyi alayım
Hepsi birarada olsa keşke ya ayrı ayrı insan içmeyi unuturBen osteocare kesin alacağım. Bir de newlife ın b12 vitaminini. Kan şuruplarınada baslayacağım. Çinko vs çok önemliymiş
Bizimkiler rota aşısı sonrası ishal oldular ya o kilo alımını etkilemiş olabilir mi ? Aklıma bi tek o geliyor. Oğlumda da hatırlıyorum, ilk 2 Ay 1200 almıştı, 3. Ay 700 gram almıştı. Hemşire cok normal artık azalacak demişti. Belkide tamamen normaldir bize az geliyordur.adzeynep bugğn kontrole gittik 600 gr almış 61 cm olmuş 3270 doğmuştu şu an 5825 kg olmuş. Dr 3. Ay da kilo alması yavaşlamaya başlar dedi ama bilmiyorum az gibi geldi bana. Senin dediğin gibi kilolu duruyor benim oğlumda tombiş yanaklı ama minnoş muş boyu 4 cm uzamış acaba boyuna mı verdi yediğini diyorum
Bağırsakları çalışmaya başlıyor ya normal bence . Hem ne güzel metabolizmasi hızlı çalışacak demek ki kilolu bi kız olmayacak.Arkadaslar benim kiz bi yandan emiyor bi yandan kaka yapiyor. Ya memedeyken yapiyor ya yarim saat icinde muhakkak yapiyor. Zaten gun icinde az sayida emiyor. Bir tek geceleri yiyio-yapmiyor. Normal mi sizce? Doktorunu arayip soracagim pazartesi, kaka tahlili isteyecegim.
Canım cisli bezi olsa da tam doymamış olabilir, benim bebeğim de özellikle gunduz 5 dk 10 dk uyuyup uyaniyordu ve her uyandığında meme verdiğimde emiyordu, Dr önce pispis yap uyut diyordu ama uyumuyordu hemen uyaniyordu, öyle olunca doymuyor dedi ve ben zaten 2 kez mama veriyordum öyle yapınca verdim uyudu 1 2 saat, ya da süt sağip topluca verdim uyudu, yani doymuyor olabilir.sen teklif et mama ya da toplu süt, toksa zaten bitirmez yada içmez. Toplu sutteki amaç bebek memeyi emerken yorulup uyuyakaliyorsa biberonla içmek daha kolay ya içsin doysunUykusuzluktan saglikli düsünemiyoruz artik. Takviye vitamin al canim, ben onlar olmasa yiğilir kalirdim yerimde.
Yine uyutamadim, bes fk bile uyumadi. Neden uyumuyor agliyor diye dusunmekten cildiracam. Herkes mama ver açtir diyip duruyor
Ama bezleri cişli, kakasini da yapiyor her zamanki gibi. Aç degildir di mi
Kizlar benim kizim emzik almadi, nuk, wee baby,philips ultra air.. uyku oncesi ultra airi anca calpol veya nurse harveys suruba birazcik daldirinca tutuyor o da tadi bitince atiyor. Bosken asla almiyor. Uyutana kadar cok azar azar daldirip veriyorum uyuyakalana kadar. Zarari olur mu sizce? Ve gunduz 5-6 kez boyle uyutuyorum. Boyle devam edersem alisir mi?
İnşallah bi an önce geçer yaNe zaman geçicek ya cok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?