2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Cok gecmis olsun, Allah tez şifa versin

Menenjit aşisi yaptiran var mi arkadaslar. İki aşi yazmis doktor 1300lira verdik ya bu pahalilikta saglik bile lüks oldu

Ateş yapiyor mu acaba?

Gecen kardeşimin bebeginde de olmuştu aynı böyle, doktor tekrarlarsa getir dedi bidaha olmadı çok şükür. Bazen olabiliyor bebeklerde önemli bisey olduğunu sanmam kuzum çok geçmiş olsun.
Çok sağol kuzum bugün Dr a gittik kanlı kukus geçti şükğr kaka biraz normale döndü. Paketli gıda asla tüketmeye dedi birde sütü süt olarak içme dedi yoğurt peynir yiyebilirmişim. Duruma göre mukus düzlemezse onları keseriz dedi. Bu arada alerji hemen ortaya çıkmayabiliyoemuş 3 ve 4. Aylarda da birden ortaya çıkabilirmiş. Bizim vücutta bir şey yok şükür kızarıklık falan bu ara çikolata çok yedim sanırım o yaptı
Menenjit aşisi yaptiran var mi arkadaslar. İki aşi yazmis doktor 1300lira verdik ya bu pahalilikta saglik bile lüks oldu

Ateş yapiyor mu acaba?

Ateş yapiyor mu acaba?
Bizde 5 aylık olunca yaptırcaz 1200 TL dediler tabi o zamana fiyat yine artar biz birde ablamıza da yaptırcaz ona küçükken yaptırmadık oldumu sana 2400 lira eşimin rengi attı

Tecrübeli annelere bir şey soracağım, bebeğim ellerini öyle bir emiyorki resmen damagini kaşıyor sanki, emerken bile memeyi bırakıp elini emip bırakıp tekrar memeyi alıyor. Benim dişlerim çok erken çıkmış 4 aylıkken çıkmış, şimdi bebeğim de de dış mi çıkıyor acaba diye düşünüyorum ama bunu nasıl anlayabilirim yani eğer öyleyse Diş kaşıyici falan alayım

Ne biçim fiyat bu yahu gözüm döndü
İki çocuk olunca bize 2400 e geliyor cnm 3 er doz yapılacak 7200 TL uçuk fiyatlar valla
Valla kuzum genetik se erken çıkabilir. Benim kızım 4 aylıkken salya diş kaşımaya başladı 10 aylıkken dişi çıkarabildi. Belli olmuyor yani bende ne diş kaşoyıcılar aldım eşim dalga geçiyordu çıkmadı o dişler. Bence bekle diş olsa kesin anlarsın diş yerleri şişer belli eder kendisini

Arkadaşlar bize doktorumuz menenjit için bir yaşı bekleyelim dedi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Rotayı yaptırdık ayrıca demir ilacına hemen başlama 6 aylık olduğunda kan alacağım ona göre başlayalım dedi

Kuzum dişlerine bak bakalım kabarlik var mı. Alt tarafta iki tane kabarcik varsa dis çıkaracak bikac aya demektir.

Ağır bi aşı olduğu için bende küçükken yaptırmak istemiyorum. Doktor 6. Ayda dedi bize.

O yapmıştır canım.
Of ne zaman istediklerimizi rahat rahat yiyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…