Merhaba anneler sizlere yaşadığımız sorundan bahsetmek istiyorum bilgisi olan yaşayan varsa yazarsa çok sevinirim.
4 gün önce sezeryan la doğum yaptım ve bebeğim iri bi bebekti ilk saatler emzirsemde sütüm damla damla geliyordu yetmedi ona ve hemşireler iyi beslenmemiş kan şekerinin düştüğünü söyledi mama verin dediler ve akşamına mama vermeye başladık ama sabah sürekli ağlayan yavrum akşamına uyku halindeydi sürekli ve hemşireler kan şekerinin daha da düştüğünü söyleyip yatırdılar ve 3 gündür yatıyor hastanede küvezde ve sütümü sağıp götürüyorum ve kan şekeri in düşüremediklerini söylüyor doktorlar. 2 gündür sadece şeker yüklemesi yapılmış bu sabahtan sütümle beslemeye başlamışlar ve yatışının olduğu gece 3 kere havale geçirmiş o sıra da şekeri normalmiş beyin tomografisi çektiler onda çok şükür Allaha bişey çıkmadı en az 10 gün daha burda diyorlar kan şekerinin düşmemesi bizi çok endişelendiriyor ve bende gebelikte şeker çıkmadı ailemizde de yok buna benzer yaşayan duyan var mı acaba
Çok sağol kuzum bugün Dr a gittik kanlı kukus geçti şükğr kaka biraz normale döndü. Paketli gıda asla tüketmeye dedi birde sütü süt olarak içme dedi yoğurt peynir yiyebilirmişim. Duruma göre mukus düzlemezse onları keseriz dedi. Bu arada alerji hemen ortaya çıkmayabiliyoemuş 3 ve 4. Aylarda da birden ortaya çıkabilirmiş. Bizim vücutta bir şey yok şükür kızarıklık falan bu ara çikolata çok yedim sanırım o yaptıGecen kardeşimin bebeginde de olmuştu aynı böyle, doktor tekrarlarsa getir dedi bidaha olmadı çok şükür. Bazen olabiliyor bebeklerde önemli bisey olduğunu sanmam kuzum çok geçmiş olsun.
Menenjit aşisi yaptiran var mi arkadaslar. İki aşi yazmis doktor 1300lira verdik yabu pahalilikta saglik bile lüks oldu
Ateş yapiyor mu acaba?
Bizde 5 aylık olunca yaptırcaz 1200 TL dediler tabi o zamana fiyat yine artar biz birde ablamıza da yaptırcaz ona küçükken yaptırmadık oldumu sana 2400 lira eşimin rengi attıMenenjit aşisi yaptiran var mi arkadaslar. İki aşi yazmis doktor 1300lira verdik yabu pahalilikta saglik bile lüks oldu
Ateş yapiyor mu acaba?
Ne biçim fiyat bu yahu gözüm döndüBizde 5 aylık olunca yaptırcaz 1200 TL dediler tabi o zamana fiyat yine artar biz birde ablamıza da yaptırcaz ona küçükken yaptırmadık oldumu sana 2400 lira eşimin rengi attı
İki çocuk olunca bize 2400 e geliyor cnm 3 er doz yapılacak 7200 TL uçuk fiyatlar vallaNe biçim fiyat bu yahu gözüm döndü
Valla kuzum genetik se erken çıkabilir. Benim kızım 4 aylıkken salya diş kaşımaya başladı 10 aylıkken dişi çıkarabildi. Belli olmuyor yani bende ne diş kaşoyıcılar aldım eşim dalga geçiyorduTecrübeli annelere bir şey soracağım, bebeğim ellerini öyle bir emiyorki resmen damagini kaşıyor sanki, emerken bile memeyi bırakıp elini emip bırakıp tekrar memeyi alıyor. Benim dişlerim çok erken çıkmış 4 aylıkken çıkmış, şimdi bebeğim de de dış mi çıkıyor acaba diye düşünüyorum ama bunu nasıl anlayabilirim yani eğer öyleyse Diş kaşıyici falan alayım
Kuzum dişlerine bak bakalım kabarlik var mı. Alt tarafta iki tane kabarcik varsa dis çıkaracak bikac aya demektir.Tecrübeli annelere bir şey soracağım, bebeğim ellerini öyle bir emiyorki resmen damagini kaşıyor sanki, emerken bile memeyi bırakıp elini emip bırakıp tekrar memeyi alıyor. Benim dişlerim çok erken çıkmış 4 aylıkken çıkmış, şimdi bebeğim de de dış mi çıkıyor acaba diye düşünüyorum ama bunu nasıl anlayabilirim yani eğer öyleyse Diş kaşıyici falan alayım
Ağır bi aşı olduğu için bende küçükken yaptırmak istemiyorum. Doktor 6. Ayda dedi bize.Arkadaşlar bize doktorumuz menenjit için bir yaşı bekleyelim dedi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Rotayı yaptırdık ayrıca demir ilacına hemen başlama 6 aylık olduğunda kan alacağım ona göre başlayalım ded
O yapmıştır canım.Çok sağol kuzum bugün Dr a gittik kanlı kukus geçti şükğr kaka biraz normale döndü. Paketli gıda asla tüketmeye dedi birde sütü süt olarak içme dedi yoğurt peynir yiyebilirmişim. Duruma göre mukus düzlemezse onları keseriz dedi. Bu arada alerji hemen ortaya çıkmayabiliyoemuş 3 ve 4. Aylarda da birden ortaya çıkabilirmiş. Bizim vücutta bir şey yok şükür kızarıklık falan bu ara çikolata çok yedim sanırım o yaptı
Amin inaşallah Allah razı olsunCok gecmis olsun, Allah tez şifa versin
4. ay dolunca diye biliyorum.Kızlar bu uyku gerilemesi bu ay içerisinde olan bir şey mi yoksa 120 günlükten sonra mı oluyor
Bende az önce araştırıyorum 102 günlük olan bebişte olmuş hergün olmasın diye dua ediyorum da bir araştıram dedim4. ay dolunca diye biliyorum.
Bana da çocuğu aşıya bogmayalim dedi canımAğır bi aşı olduğu için bende küçükken yaptırmak istemiyorum. Doktor 6. Ayda dedi bize.
Benimki 2 ay bittiğinden beri uyku gerilemesinde,Kızlar bu uyku gerilemesi bu ay içerisinde olan bir şey mi yoksa 120 günlükten sonra mı oluyor
Ay vallahi ben de öyle dedim. Dün gece saat başı uyandı yavrum atak mi, normali mi bu, bilemiyorumBenimki 2 ay bittiğinden beri uyku gerilemesinde,gerçek gerilime yaşarsak nolur bilmiyorum ya
Allah Allah kimse bize ne zaman yapmak istersiniz demedi ya, 3-5-13.aylar yazdı verdi kağıdı doktor. Ağır asi derken ne olabilir meselaAğır bi aşı olduğu için bende küçükken yaptırmak istemiyorum. Doktor 6. Ayda dedi bize.
Benimki zaten uyumadigi için çokta takmıyorum bu uyku gerilemesineBende az önce araştırıyorum 102 günlük olan bebişte olmuş hergün olmasın diye dua ediyorum da bir araştıram dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?